Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων - Ετοιμαστείτε για την 2η φάση (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων - Ετοιμαστείτε για την 2η φάση (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

👉Το παρακάτω κείμενο κυκλοφόρησε στο ιντερνέτ ως κείμενο του Mason John D Rockefeller και το δημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη. 
 
Θα διατηρήσουμε τη ζωή τους σύντομη και το αδύναμο μυαλό τους ενώ εμείς θα κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά σε τρόφιμα και νερό, επίσης στον αέρα. Θα καλύπτονται με δηλητήρια όπου κι αν γυρίζουν.

Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν το μυαλό τους. Θα υποσχεθούμε να βρούμε μια θεραπεία από τα πολλά κονδύλια μας, και όμως θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο. Τα χημικά δηλητήρια θα απορροφηθούν μέσα από το δέρμα των ηλιθίων που πιστεύουν ότι η υγιεινή και τα προϊόντα ομορφιάς που παρουσιάζονται από σπουδαίους ηθοποιούς και μουσικούς θα φέρουν την αιώνια νεότητά τους σε πρόσωπο και σώμα, και μέσω των διψασμένων και πεινασμένων στομάτων τους, θα καταστρέψουμε το μυαλό, τα συστήματά τους και τα εσωτερικά όργανα αναπαραγωγής. Από όλα αυτά, τα παιδιά τους θα γεννηθούν νεκρά με αναπηρία και στρεβλωμένα προβλήματα και θα κρύψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Τα δηλητήρια θα είναι κρυμμένα σε ό,τι τους περιβάλλει, σε ό,τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν. Πρέπει να είμαστε ευφυείς στη διανομή των δηλητηρίων γιατί μπορούν να δουν μακριά. Θα τους μάθουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά - με αστείες εικόνες και μουσικούς τόνους στην τηλεόραση. Αυτοί που αναζητούν θα βοηθήσουν. Θα τους χρησιμοποιήσουμε για να σπρώξουμε τα δηλητήρια μας.

Θα δουν ότι τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην ταινία και θα τα συνηθίσουν και δεν θα γνωρίσουν ποτέ το πραγματικό τους αποτέλεσμα. Όταν γεννήσουν, θα βάλουμε δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και θα τους πείσουμε ότι τους βοηθάμε! Θα ξεκινήσουμε νωρίς, όταν το μυαλό τους είναι νέο, θα στοχεύουμε τα παιδιά τους με αυτό που αγαπούν περισσότερο τα γλυκά πράγματα.

Όταν τους χαλάσουν τα δόντια, θα τους γεμίσουμε μέταλλα που θα σκοτώσουν το μυαλό τους και θα τους κλέψουν το μέλλον. Όταν επηρεάστηκε η ικανότητά τους να μάθουν, δημιουργήσαμε φάρμακα που θα τους κάνουν πιο άρρωστους και θα προκαλέσουν άλλες ασθένειες, για τις οποίες θα δημιουργήσουμε περισσότερα φάρμακα. Θα τους κάνουμε υπεύθυνους και αδύναμους μπροστά μας, μέσω της δύναμής μας. Θα γίνουν καταθλιπτικοί, αργά και παχύσαρκοι, και όταν έρθουν σε εμάς για βοήθεια, θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο.

Θα εστιάσουμε την προσοχή τους σε χρήματα και υλικά αγαθά, ώστε να μην συνδεθούν ποτέ με τον εσωτερικό εαυτό τους. Θα τους αποσπάσουμε με συνουσία, εξωτερικές απολαύσεις και βιντεοπαιχνίδια, ώστε να μην είναι ποτέ ένα με την ενότητα των πάντων. Το μυαλό τους θα μας ανήκει, και θα κάνουν ότι λέμε. Εάν αρνηθούν, θα βρούμε τρόπους να εφαρμόσουμε την τεχνολογία που αλλοιώνει το μυαλό στη ζωή τους.

Θα χρησιμοποιήσουμε τον φόβο ως όπλο μας. Θα ιδρύσουμε τις κυβερνήσεις τους και θα συγκροτήσουμε αντιπολίτευση μέσα τους. Θα έχουμε και τις δύο πλευρές. Πάντα θα κρύβουμε τον στόχο μας, αλλά θα συνεχίσουμε το σχέδιο μας. Αυτοί θα κάνουν το έργο για εμάς, και εμείς θα ευημερούμε από τη δουλειά τους.

Οι οικογένειές μας δεν θα αναμειχθούν ποτέ με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι αγνό (γιατί είναι). Θα τους κάνουμε να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον όταν μας πολεμήσουν.

Θα τους κρατήσουμε χωρισμένους από την ενότητα μέσω του δόγματος και της θρησκείας. Θα ελέγξουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους πούμε τι να σκέφτονται και πώς. Θα τους καθοδηγήσουμε ευγενικά και θα τους αφήσουμε να πιστέψουν ότι καθοδηγούν τον εαυτό τους.

Θα προκαλέσουμε εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των φατριών μας. Όταν ένα φως θα λάμψει ανάμεσά τους, θα το σβήσουμε με κοροϊδία ή θάνατο, που είναι πιο βολικό για εμάς. Θα τους κάνουμε να σκίσουν τις καρδιές του άλλου και να σκοτώσουν τα παιδιά τους. Θα το καταφέρουμε χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχό μας, την οργή ως φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς και δεν θα δουν ποτέ ότι στις συγκρούσεις τους, θα είμαστε οι ηγέτες τους.

Θα είναι απασχολημένοι σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον. Θα κάνουν μπάνιο με το δικό τους αίμα και θα σκοτώσουν τους γείτονες, όσο βλέπουμε ότι μας αντιστέκονται.

Θα επωφεληθούμε πολύ από αυτό, γιατί δεν θα μας δουν, γιατί δεν μπορούν να μας δουν. Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους και τους θανάτους τους. Θα το επαναλάβουμε μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό, θα τους δίνουμε εικόνες και ήχους. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που διαθέτουμε για να το πετύχουμε αυτό. Τα εργαλεία θα παρέχονται από τη δουλειά τους. Θα τους κάνουμε να μισήσουν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.

Πάντα θα τους κρύβουμε την θεία αλήθεια, ότι είμαστε όλοι ένα. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να μαθευτεί! Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν ότι το χρώμα είναι μια ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι. Σταγόνα-σταγόνα, βήμα-βήμα θα προχωρήσουμε στο στόχο μας. Θα αναλάβουμε τα εδάφη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε έλεγχο πάνω τους. Θα τους ξεγελάσουμε να δεχτούν νόμους που θα κλέψουν την μικρή ελευθερία που θα έχουν. Θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα χρημάτων που θα τους κλείσει για πάντα, κρατώντας αυτούς και τα παιδιά τους χρεωμένα.

Όταν τους απαγορεύσουμε μαζί, θα τους κατηγορήσουμε για εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα έχουμε όλα τα ΜΜΕ. Θα χρησιμοποιήσουμε τα ΜΜΕ μας για να ελέγξουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματά τους υπέρ μας. Όταν ξεσηκωθούν εναντίον μας, θα τους συντρίψουμε σαν έντομα, γιατί είναι λιγότερα από αυτό. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε γιατί δεν θα έχουν όπλα.

Θα επιστρατεύσουμε μερικούς από αυτούς για να οδηγήσουν τα σχέδιά μας, να τους υποσχεθούμε την αιώνια ζωή, αλλά την αιώνια ζωή που δεν θα έχουν ποτέ επειδή δεν είναι από εμάς. Οι νεοσύλλεκτοι θα αποκαλούνται ′′ μυημένοι ′′ και θα κατηγορηθούν για να πιστέψουν ψευδείς τελετές διόδου σε υψηλότερα βασίλεια. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα νομίζουν ότι είναι ένα με εμάς αλλά δεν θα μάθουν ποτέ την αλήθεια.

Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν αυτή την αλήθεια γιατί θα στραφούν εναντίον μας. Για το έργο τους θα ανταμειφθούν με γήινα πράγματα και μεγάλους τίτλους, αλλά δεν θα γίνουν ποτέ αθάνατοι και δεν θα έρθουν ποτέ μαζί μας, δεν θα λάβουν φως και δεν θα ταξιδέψουν ανάμεσα στα αστέρια. Δεν θα φτάσουν ποτέ στα ανώτερα βασίλεια, επειδή σκοτώνοντάς τα θα εμποδίσουν τη μετάβαση στο βασίλειο του διαφωτισμού. Αυτό δεν θα το ανακαλύψει ποτέ.

Η αλήθεια θα κρυφτεί μπροστά τους, τόσο κοντά!

Ω ναι τόσο μεγάλη θα είναι η ψευδαίσθηση της ελευθερίας, που δεν θα μάθουν ποτέ ότι είναι δούλοι μας.

Melaniea Frol
TEXT PRELUAT DE LA MASONUL JOHN D. ROCKEFELLER :
Le vom păstra durata de viaţă scurtă şi minţile lor slabe în timp ce ne prefacem că facem contrariul. Vom folosi cunoştinţele noastre despre ştiinţă şi tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire şi sedative în alimente şi apă, de asemenea în aer. Vor fi acoperiţi de otrăvuri oriunde se vor întoarce.
Metalele moi îi vor face să-şi piardă minţile. Vom promite că vom găsi un leac din multele noastre fonduri , şi totuşi le vom da mai multă otravă. Otrăvurile chimice vor fi absorbite prin pielea idiotilor care cred ca anumite produse de igiena si înfrumusetare prezentate de mari actori si muzicieni, le vor aduce tineretea vesnica pe chip si trup, şi prin gurile lor insetate si infometate, le vom distruge minţile şi sistemele organelor interne de reproducere. Din toate acestea, copiii lor se vor naște ca si morți cu handicap si probleme deformate și vom ascunde aceste informatii.
Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră şi poartă. Trebuie să fim ingeniosi în a distribui otrăvurile pentru că ei pot vedea departe. O să-i învăţăm că otrăvurile sunt bune – cu imagini amuzante şi tonuri muzicale la Tv. Cei pe care-i caută vor fi de ajutor. Îi vom înrola pentru a ne împinge otrăvurile.
Vor vedea că produsele noastre sunt folosite în film şi se vor obişnui cu ele şi nu vor şti niciodată adevăratul lor efect. Când vor naşte, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor şi îi vom convinge că-i ajutăm ! Vom începe mai devreme, când minţile lor vor fi tinere, vom ţinti copiii lor cu ceea ce copiii iubesc cele mai mult, lucruri dulci.
Când li se vor descompune dinţii, îi vom umple cu metale care le vor ucide mintea şi le va fura viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăţa a fost afectată, am creat medicamente care îi vor face mai bolnavi şi le vor provoca alte boli , pentru care vom crea şi mai multe medicamente. Îi vom face docili şi slabi în faţa noastră, prin puterea noastră. Ei vor creşte deprimaţi, încet şi obezi, şi când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.
Le vom concentra atenţia asupra banilor şi bunurilor materiale, astfel încât ei să nu se conecteze niciodată cu sinele lor interior. Le vom distrage atenţia cu curvie, plăceri externe şi jocuri video, astfel încât să nu fie niciodată una cu unitatea de toate. Minţile lor ne vor aparţine, iar ei vor face cum spunem noi. Dacă vor refuza, vom găsi modalităţi de a pune în aplicare tehnologia care alterează mintea în vieţile lor.
Vom folosi frica ca si arma noastră. Vom stabili guvernele lor şi vom stabili opunere în interiorul lor. Vom deţine ambele părţi. Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar ne vom continua planul. Ei vor face munca pentru noi, iar noi vom prospera din truda lor.
Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur (pentru că aşa este). O să-i facem să se omoare între ei când ni se vor împotrivi .
O să-i ţinem separaţi de unitate prin dogmă şi religie. Vom controla toate aspectele vieţii lor şi le vom spune ce să gândească și cum. Îi vom ghida cu amabilitate şi îi vom lăsa să creadă că se ghidează singuri.
Vom instiga la animozitate între ei prin facţiunile noastre. Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin batjocură sau moarte, ceea ce ne convine cel mai mult. Îi vom face să-şi sfâşie inimile reciproc şi să-şi omoare proprii copii. Vom realiza acest lucru folosind ura ca aliat al nostru, furie ca prietenul nostru. Ura îi va orbi în totalitate şi nu vor vedea niciodată că în conflictele lor, noi vom fi conducătorii lor.
Vor fi ocupaţi să se omoare unul pe celălalt. Se vor scălda în propriul sânge şi vor ucide vecinii, atâta timp cât vom vedea că ni se impotrivesc .
Vom beneficia foarte mult de acest lucru, căci ei nu ne vor vedea, căci ei nu ne pot vedea. Vom continua să prosperăm de la războaiele lor şi de moartea lor. Vom repeta acest lucru până când obiectivul nostru final este realizat. Vom continua să-i facem să trăiască în frică şi furie, le vom da imagini şi sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Uneltele vor fi furnizate de munca lor. O să-i facem să se urască pe ei înşişi şi pe vecinii lor.
Vom ascunde întotdeauna adevărul divin de la ei, că suntem cu toţii unul. Asta nu trebuie să ştie niciodată! Ei nu trebuie să ştie niciodată că culoarea este o iluzie, trebuie să creadă întotdeauna că nu sunt egali. Picătură cu picătură, picătură cu picătură ne vom avansa obiectivul nostru. Le vom prelua pământurile, resursele şi bogăţia pentru a ne exercita controlul asupra lor. Îi vom păcăli să accepte legi care vor fura mica libertate pe care o vor avea. Vom stabili un sistem de bani care îi va închide pentru totdeauna, ţinându-i pe ei şi pe copiii lor în datorii.
Când îi vom interzice împreună, îi vom acuza de crime şi vom prezenta o poveste diferită lumii pentru că noi vom deţine toată mass-media. Ne vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informaţii şi sentimentele lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe nişte insecte, pentru că ei sunt mai puțin de atât. Ei vor fi neajutoraţi să facă orice pentru că nu vor avea arme.
Vom recruta unii dintre ei pentru a ne duce planurile, le vom promite viaţa veşnică, dar viaţa veşnică pe care nu o vor avea niciodată pentru că ei nu sunt de noi. Recruţii vor fi numiţi “iniţiaţi” şi vor fi indoctrinati să creadă ritualuri false de trecere către tărâmuri mai înalte. Membrii acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi, dar nu vor ști niciodată adevărul.
Ei nu trebuie să înveţe niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiţi cu lucruri pământeşti şi cu titluri mari, dar niciodată nu vor deveni nemuritori şi nu ni se vor alătura, niciodată nu vor primi lumina şi nu vor călători printre stele. Nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea lor va împiedica trecerea spre tărâmul iluminării. Asta n-o să afle niciodată.
Adevărul va fi ascuns în faţa lor, atât de aproape !
Oh, da, atât de mare va fi iluzia libertăţii, va fi că ei nu vor şti niciodată că sunt sclavii noştri.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων - Ετοιμαστείτε για την 2η φάση (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)
Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων - Ετοιμαστείτε για την 2η φάση (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)
Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων - Ετοιμαστείτε για την 2η φάση (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)
https://i.pinimg.com/originals/84/ed/e1/84ede15b6576fa2e8597b18c2029d380.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/2_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/2_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content