11 τρόποι να φέρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

11 τρόποι να φέρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας

👉Το έχετε αισθανθεί. Ας υποθέσουμε ότι ενώ συμμετέχετε σε μια ομάδα ανθρώπων, κάποιος από την ομάδα συμπεριφέρεται σαν ένα «μαύρο σύννεφο» να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του. Η ενέργεια του σας απωθεί και παρατηρείτε ότι και η δική σας διάθεση επηρεάζεται από αυτό. Υπάρχει μια ξεχωριστή έλλειψη θετικής ενέργειας και δεν ξέρετε τι να κάνετε.

Όλοι μας έχουμε κακές μέρες, αλλά με μερικά απλά κόλπα, μπορείτε να αποφύγετε να αφήσετε αυτό το μαύρο σύννεφο να μεγαλώνει.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τη δική σας θετική ενέργεια για διαρκή αισιοδοξία.

Γιατί η θετική ενέργεια είναι σημαντική;

Έχετε ακούσει ποτέ την έκφραση: “Η στάση σας καθορίζει το ύψος σας”;

Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας έχει τεράστιο αντίκτυπο στις εμπειρίες μας.

Και ενώ το να είσαι θετικός δεν είναι πάντα εύκολο, αξίζει τον κόπο. Γιατί; Επειδή έχει τη δύναμη να διαμορφώσει τη ζωή μας περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Η θετική ενέργεια δεν μας βοηθά απλώς να απολαμβάνουμε τις καθημερινές μας εμπειρίες, επηρεάζει επίσης την υγεία και τις σχέσεις μας.

Η θετική σκέψη μας βοηθά να μειώσουμε το άγχος, να βελτιώσουμε τη σωματική μας υγεία, να θέσουμε στόχους και να απολαύσουμε τα επιτεύγματά μας.

Πώς μπορώ να αποκτήσω θετική ενέργεια;

Η θετικότητα φαίνεται να έρχεται φυσικά για μερικούς, ενώ άλλοι πρέπει να εργαστούν γι’ αυτό.

Εάν θεωρείτε ότι είναι δύσκολο να διατηρήσετε μια θετική προοπτική, κάντε το με την καρδιά σας. Είναι δυνατόν να μάθετε πώς να εκπέμπετε αυτή τη θετική ενέργεια σε μόνιμη βάση!

Εδώ είναι 11 τρόποι για να φέρετε θετική ενέργεια στη ζωή σας:

1. Μην ασχολείστε με τα αρνητικά
Στη ζωή δεν είναι πάντα όλα ρόδινα… Αυτό που έχει σημασία όμως είναι το πώς θα ανταποκριθείτε. Εάν επιλέγετε να βλέπετε τον εαυτό σας ως το θύμα τότε η αρνητική σας ενέργεια θα κερδίσει δυναμική. Αντί αυτού:

Σταματήστε να το σκέφτεστε αν δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να το βελτιώσετε (εάν εμφανιστεί μια σκέψη σχετικά με αυτή την κατάσταση, μην την αφήσετε να συνεχίσει – αναγκάστε τον εαυτό σας να σκεφτεί κάτι άλλο).

Μην μιλάτε γι’ αυτό περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο. Μην του δώσετε ενέργεια!

Βρείτε τις ευλογίες και τα διδάγματα της κατάστασης. Αυτό μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά αν μείνετε απασχολημένοι να ψάχνετε για αυτούς, δεν θα επιτρέψετε στην αρνητική ενέργεια να σας επηρεάσει.

2. Μην μιλάτε για τα προβλήματα, τις ασθένειες, τις αδυναμίες ή τις ανησυχίες σας
Όσο περισσότερη ενέργεια δίνετε σε ό, τι είναι λάθος, τόσο περισσότερο αυτό το λάθος επιμένει. Ναι, όλοι πρέπει να εξαπολύσουμε μια φορά, αλλά εάν εξαπολύσετε, ή ακόμα και όταν σκέφτεστε μόνο για το τι συμβαίνει, εδώ είναι μερικοί κανόνες:

Μην σκεφτείτε ή πείτε: “Είμαι τόσο άρρωστος, νιώθω σαν να με έχει πατήσει φορτηγό! Δεν ξέρω πώς θα περάσω την εβδομάδα! “. Σκεφτείτε ή πείτε: ” Έκανα κάποιο σφάλμα, αλλά φροντίζω καλά τον εαυτό μου και αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα! ”

Μην σκεφτείτε ή πείτε: “Αυτή η δουλειά είναι τρομερή! Το αφεντικό μου είναι τρελός και κανείς δεν με εκτιμά! “Σκεφτείτε ή πείτε:” Ψάχνω για μια καλύτερη δουλειά και εν τω μεταξύ προσπαθώ να μάθω όσο μπορώ, ώστε να επωφεληθώ. Στην πραγματικότητα, το αφεντικό μου είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς να μην αντιμετωπίζουμε τους υπαλλήλους! “

3. Αγαπήστε και αποδεχτείτε τον εαυτό σας
Όπως είσαι. Τώρα.

Είναι εύκολο να νικήσετε τον εαυτό σας για το τι είναι λάθος, αλλά πόση ενέργεια δίνετε στις θετικές σας ιδιότητες;

Κάνετε αυτό, περισσότερο. Για κάθε αρνητικό σχόλιο που κάνετε σχετικά με τον εαυτό σας, δώστε στον εαυτό σας πέντε συγχαρητήρια.

4. Αφήστε το παρελθόν
Συγχωρήστε τους άλλους, συγχωρήστε τον εαυτό σας.

Μάθετε από τα λάθη σας, μαθαίνετε από τα λάθη των άλλων, θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει κακή ή ανυποψίαστη δράση που πηγάζει από την αγάπη αλλά από ένα σημείο βαθύ εσωτερικού πόνου (μπορείτε να είστε συμπονετικοί σε αυτόν τον πόνο χωρίς να συγχωρέσετε τη δράση από τον πόνο) και απελευθερώστε το ενεργειακό φορτίο που φέρνετε: μνησικακίες, δυσαρέσκεια, πόνο, πληγές, απογοητεύσεις, θλίψη, θυμό, ενοχή.

Αφήστε όλα να πάνε.

5. Μην δίνετε τη δύναμή σας ή την ευτυχία σας
Να θυμάστε ότι όταν επικρίνετε, κρίνετε ή κατηγορείτε άλλους, εσείς επιλέγετε να επικεντρωθείτε σε αυτά που κάνουν λάθος ή τι είναι λάθος μαζί τους – και δίνετε στους ανθρώπους αυτούς την εξουσία να ελέγχουν τη διάθεσή σας και την κατάσταση του νου.

Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί η συμπεριφορά κάποιου σας ενοχλεί τόσο πολύ που επιτρέπετε στον εαυτό σας να σας ενοχλήσει.

Γιατί η συμπεριφορά των άλλων επηρεάζει τη διάθεσή σας;

Γιατί να τους δώσετε τη δύναμη να ελέγχουν την ευτυχία σας;

Αντί να επικρίνετε, να κρίνετε ή να κατηγορείτε, να βρείτε κάτι που μπορείτε να τους συγχαρείτε για αυτό.

6. Μην πείτε ναι όταν εννοείτε όχι

Σεβαστείτε τις ανάγκες, τις προτεραιότητες, το χρόνο και την ενέργεια σας!

Εξοικονομήστε τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργεια σας για πράγματα που έχουν νόημα σε εσάς ή σε περιπτώσεις όπου άλλοι σας ζητούν να κάνετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι σας φέρνει ικανοποίηση και χαρά. Διαφορετικά, ευγενικά αρνηθείτε.

7. Γέλα! Χαμογέλα!
Συναναστραφείτε με αισιόδοξους ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε.


8. Να είστε ευγνώμονες
Εκτιμήστε τις πολλές ευλογίες, αλλά και να εκτιμήσετε τους αγώνες και τις απογοητεύσεις. Πώς εμπλουτίσατε εξαιτίας αυτών;

9. Μην ανησυχείτε
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να απεικονίσετε τι μπορεί να γίνει σωστά, αντί για το τι μπορεί να πάει στραβά. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για να απεικονίσετε το βέλτιστο σενάριο. Να είσαστε προσανατολισμένοι στη λύση, όχι προσανατολισμένοι στο πρόβλημα. Σκεφτείτε μόνο την ιδανική κατάσταση, όχι την τρέχουσα προβληματική κατάσταση.

10. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση
Η σωματική άσκηση σας απομακρύνει διανοητικά από τα προβλήματά σας. Εάν ανησυχείτε για κάτι, πρέπει να δώσετε στον εγκέφαλό σας την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα πράγματα.

Η άσκηση θα πλημμυρίσει το σύστημά σας με ενδορφίνες της ευτυχίας, θα καταπολεμησει το άγχος και στη μέση μιας μακράς ποδηλασίας, περιπάτου ή κολύμβησης … ή στη μέση του αναρριχητικού τοίχου, μπορεί να έχετε ξαφνικά μια «επιφωτηση». Ή, τουλάχιστον για λίγο, θα είστε πλήρως παρόντες και δεν ανησυχείτε για το μέλλον.

11. Να είστε παρόντες
Να ενδιαφέρεστε για αυτό που κάνετε, ανεξάρτητα από το πόσο “βαρετό” ή “κοσμικό” μπορεί να είναι.

Οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να γίνει τόσο ενδιαφέρουσα όσο είστε διατεθειμένοι να την κάνετε.

Αυτό θα σας κρατήσει τη στιγμή και θα κρατήσει το μυαλό σας από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας.

Έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τη διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ασκήσεις ενίσχυσης θετικής ενέργειας κάθε μέρα. Δεν θα αργήσετε να γίνετε η υψηλής δόνησης ακτίνα ηλιοφάνειας που φωτίζει τη διάθεση όλων!

Το διάβασα στο psychologosthessaloniki.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,428,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,852,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,374,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,363,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: 11 τρόποι να φέρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας
11 τρόποι να φέρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας
11 τρόποι να φέρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας
https://www.healingeffect.gr/wp-content/uploads/2018/08/123.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content