Voice Healing για τον Νέο εαυτό σου: Η μέθοδος που κάνει το υποσυνείδητό μας να αλλάξει τις παλιές του συνήθειες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Voice Healing για τον Νέο εαυτό σου: Η μέθοδος που κάνει το υποσυνείδητό μας να αλλάξει τις παλιές του συνήθειες

👉Το υποσυνείδητό μας, εξουσιάζει τόσο πολύ τις ζωές μας, στο παρασκήνιο. Από τη στιγμή που το σπέρμα συναντάει το ωάριο και ξεκινάει η διαδικασία της ζωής, κυριαρχείστε από το υποσυνείδητο – το δικό σας και της μητέρας σας-. Το υποσυνείδητο είναι η δύναμη που λέει στην καρδιά σας πως να χτυπήσει, πότε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας και πότε να νιώσετε πεινασμένοι.

Όλες οι φυσιολογικές λειτουργίες είναι η δουλειά του βαθύτερου νου σας. Έχει επίσης μια τεράστια επίδραση στο πώς μπορούμε να αντιληφθούμε τον κόσμο. Το υποσυνείδητο δουλεύει πολύ γρήγορα, αναλύει τον κόσμο γύρω σας όλη την ώρα, βρίσκει τα μοτίβα και κάνει υποθέσεις που καταλαβαίνετε συνειδητά. Με μεταφυσικούς όρους, το υποσυνείδητο είναι η δύναμη που μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει τις δημιουργικές και πνευματικές διαδικασίες. Με πολλούς τρόπους το υποσυνείδητο είναι μια πραγματική αντανάκλαση της ψυχής σας. Είναι το θεμέλιο κάτω από το οποίο το Εγώ και ο συνειδητός νους λειτουργούν. Γι’ αυτό, πως καταφέρνουμε να το ακούσουμε;

Πλέον υπάρχει μια μέθοδος που θα κάνει το υποσυνείδητό μας να αλλάξει τις παλιές του συνήθειες για να προσαρμοστεί σε μια νέα δομή που ευχόμαστε να εγκαταστήσουμε συνειδητά. 

Αυτοσυγκέντρωση για την δημιουργία νοερών εικόνων - Voice Healing 


Μια έμφυτη σε όλους ικανότητα η οποία δεν αναφέρεται συχνά στη χώρα μας και με την οποία μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίον σκεφτόμαστε, συμπεριφερόμαστε και ζούμε είναι η νοερή απεικόνιση. Τείνουμε να πιστεύουμε ότι η νοερή απεικόνιση είναι κάτι που χρησιμοποιούν κυρίως τα παιδιά και ότι οι ενήλικες σκέφτονται περισσότερο με τη λογική. Στην πραγματικότητα, όμως, όλοι ανεξαιρέτως εφαρμόζουμε την νοερή απεικόνιση όλη την ώρα.

Πρόκειται για μια ικανότητα με θετικά και αρνητικά αποτελέσματα. Πώς εξηγείται αυτό;

Όταν, για παράδειγμα, σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στο μέλλον, ενδέχεται η εικόνα ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά ή να αποτύχει, να μάς γεμίσει με άγχος. Σφίγγονται οι μύες μας, επιταχύνεται ο καρδιακός μας ρυθμός και ξεσπάμε σε ιδρώτα. Αυτή η τάση είναι μεν ένας αμυντικός μηχανισμός πρόληψης, αλλά μπορεί να έχει βλαπτικές συνέπειες, καθώς οι «απειλές» που αντιλαμβανόμαστε στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε συνήθως δεν αφορούν ζητήματα “ζωής και θανάτου” όπως θα συνέβαινε εάν μάς κυνηγούσε ένας τίγρης. Επομένως, δεν ωφελεί καθόλου την πνευματική και σωματική μας υγεία η αυξημένη αδρεναλίνη που συνοδεύει το άγχος.

Το ίδιο συμβαίνει όταν ανακαλούμε ευχάριστες ή δυσάρεστες εμπειρίες που βιώσαμε στο παρελθόν. Αυτό γεννά συναισθήματα και αναπαράγει μια αντίστοιχη ανταπόκριση των αισθήσεών μας, με αποτέλεσμα να ζούμε την εμπειρία αυτή ξανά και ξανά σαν να συμβαίνει στο παρόν. Αυτό επηρεάζει τη φυσιολογία μας, θετικά ή αρνητικά.

Τι γνωρίζουμε ιστορικά για την δημιουργία νοερών εικόνων; - Voice Healing 

Ενώ, λοιπόν, δεν γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη χώρα μας γύρω από τη νοερή απεικόνιση, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, με μια μικρή ιστορική αναδρομή, θα δούμε πως η νοερή απεικόνιση έχει βαθιά τις ρίζες στην Αρχαία Ελλάδα, την Αρχαία Αίγυπτο και σε αρχαίες παραδόσεις της Μεσογείου. Σε διάφορες μορφές και με διάφορες ονομασίες, είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον τομέα της ιατρικής. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Jeanne Achterberg, η διάγνωση και η θεραπεία με βάση τη νοερή απεικόνιση ήταν η τυπική προσέγγιση μιας νόσου στην Αρχαία Ελληνική εποχή.

Ο Ασκληπιός, για παράδειγμα, και τα Ασκληπιεία (ναοί που χτίστηκαν όχι μόνο ως φόρος τιμής για τον Ασκληπιό, αλλά και ως θεραπευτικά κέντρα) θεωρούνται για πολλούς «οι προπάτορες» των πρώτων ολιστικών θεραπευτικών κέντρων καθώς, στα Ασκληπιεία, το πιο διαδεδομένο διαγνωστικό και θεραπευτικό εργαλείο ήταν η ονειροθεραπεία, ενώ εξέχουσες προσωπικότητες της Αρχαιότητας όπως ο Ιπποκράτης, ο Γαληνός αλλά και ο Αριστοτέλης, υποστήριζαν πως η φαντασία παίζει καθοριστικό ρόλο για την υγεία.Σε γραφές των μετέπειτα αιώνων αναφέρεται ότι η παράδοση συνεχίστηκε από τους Ανάργυρους και θαυματουργούς Κοσμά και Δαμιανό, ενώ η νοερή απεικόνιση εφαρμοζόταν ως θεραπευτικό, αλλά και ως προφητικό μέσο στη Γαλλία από τον Άββα Ισαάκ τον Σύριο, στη Γερμανία από την Χίλντεγκαρντ του Μπιγκεν και στην Ισπανία από τους Ιγνάτιο Λογιόλα και την Αγία Θηρεσία της Αβίλα.

Τον 20o αιώνα, η δημοτικότητα της νοερής απεικόνισης ως θεραπευτική πρακτική επανήλθε στην Ευρώπη και στην Αμερική χάρη σε καταξιωμένους ψυχίατρους και ψυχοθεραπευτές, όπως είναι ο Dr. Robert Desoille με την Καθοδηγούμενη Εκούσια Ονείρευση (Guided Waking Dream), ο Dr. Hanscarl Leuner με την Καθοδηγούμενη Συναισθηματική Απεικόνιση (Guided Affective Imagery), ο Dr. Carl Jung με την Ενεργή Φαντασία (Active Imagination) και η Madame Colette Aboulker-Muscat (Mental Imagery & Waking Dream), ψυχοθεραπεύτρια και μύστης που θεράπευε και δίδασκε την παράδοση της Νοερής Απεικόνισης στην αγνή της μορφή.

Προσθέτουμε και τη σπουδαία συνεισφορά του Dr. Gerald Epstein, MD, συνεχιστή της αρχαίας αυτής παράδοσης, ο οποίος είναι καταξιωμένος ιατρός και ψυχίατρος σε διεθνές επίπεδο, προσωπικός μαθητής της Madame Aboulker Muscat και ιδρυτής του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης.

Η πρακτική της Νοερής Απεικόνισης είναι πλέον διεπιστημονική, αφού σήμερα στο εξωτερικό εφαρμόζεται από ιατρούς, νοσοκόμους, ψυχοθεραπευτές και coaches, από βελονιστές και θεραπευτές κινέζικης ιατρικής, μασαζοθεραπευτές, ομοιοπαθητικούς, ενεργειακούς θεραπευτές και πολλούς ακόμη.

Με πρόθεση να συνεχιστεί η αγνή μορφή αυτής πρακτικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Δήμητρα Χριστοφορίδη, πιστοποιημένη εισηγήτρια Νοερής Απεικόνισης, εκπαιδευμένη από τον Dr. Gerald Epstein. MD., ίδρυσε το Κέντρο Διορατικού Οραματισμού και Νοερής Απεικόνισης (Apollonean Gateway for Mental Imagery) το 2017.

Η Νοερή Απεικόνιση ορίζεται ως:

«Η βιωματική διαδικασία που αξιοποιεί τις αισθήσεις της όρασης, της ακοής, της όσφρησης, της γεύσης, ακόμα και την αίσθηση της κίνησης, της στάσης και της αφής μέσα από την οποία αναπτύσσουμε διαύγεια, διορατικότητα και αυξημένη αποδοτικότητα. Μέσα από τη Νοερή Απεικόνιση, η αντίληψη, το συναίσθημα και το σώμα επικοινωνούν με την ανώτερη σοφία μας και η εικόνα μπορεί να γίνει το σπουδαιότερο θεραπευτικό μέσον αφού επηρεάζει άμεσα τη φυσιολογία μας.»

Πώς λειτουργεί;

Η νοερή απεικόνιση λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της μετουσίωσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εκπαίδευση στη σωστή εφαρμογή της και στην κατανόηση της γλώσσας και των μηνυμάτων που επικοινωνεί.

Με λίγα λόγια, μπορούμε να αλλάξουμε ή να επαναδιαμορφώσουμε τις εσωτερικές εικόνες που τρέφουμε εν αγνοία μας και να επιφέρουμε ευεργετικά αποτελέσματα στην εξωτερική μας πραγματικότητα. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται η μέθοδος, η οποία ωστόσο υποστηρίζεται από ενδιαφέροντα επιστημονικά ευρήματα.

Για παράδειγμα, το 2012, ο αναπληρωτής καθηγητής Ulas Kaplan του James Madison University και ο Dr. Gerald Epstein, MD, παρακολούθησαν τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού σε σχέση με την εφαρμογή της νοερής απεικόνισης (Imagination, Cognition and Personality, Vol. 31(4) 297-312, 2011-2012) και είδαν πως η εφαρμογή της Νοερής Απεικόνισης επέφερε σημαντική αύξηση στη συνοχή του καρδιακού ρυθμού.

Ίσως να αξίζει να επανασυνδεθούμε με αυτή την θεραπευτική πρακτική αυτογνωσίας που είναι κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού μας: να μάθουμε να αποκτούμε επίγνωση των εικόνων που δημιουργούμε, καθώς έχουμε τη δύναμη μέσω των εσωτερικών μας εικόνων να καθορίσουμε την πορεία της ζωής μας, είτε συνειδητά, είτε εν αγνοία μας, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Επισκεφθείτε το Νο1site στην Ελλάδα για την δημιουργία νοερών εικόνων - Voice Healing ΕΔΩ 

Δοκιμάστε από την ΔΩΡΕΑΝ ηχητική βιβλιοθήκη του Voice Healing την "Πανίσχυρη προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ" ΕΔΩ
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,422,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1909,ΑΠΟΨΕΙΣ,40,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,104,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,686,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,120,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,742,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,49,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,143,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,719,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,43,ΖΩΗ,140,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,324,Κόσμος,9453,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,44,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,306,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1512,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5911,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1086,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2548,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,33,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,86,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,604,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,32,
ltr
item
Ploumistos.com: Voice Healing για τον Νέο εαυτό σου: Η μέθοδος που κάνει το υποσυνείδητό μας να αλλάξει τις παλιές του συνήθειες
Voice Healing για τον Νέο εαυτό σου: Η μέθοδος που κάνει το υποσυνείδητό μας να αλλάξει τις παλιές του συνήθειες
Voice Healing για τον Νέο εαυτό σου: Η μέθοδος που κάνει το υποσυνείδητό μας να αλλάξει τις παλιές του συνήθειες
https://ipop.gr/wp-content/uploads/2017/06/uposuneidhto.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/voice-healing.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/voice-healing.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content