Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

👉Σε μία κίνηση «ξεκάρφωμα» που υπαγορεύθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο άλλωστε διοικητικά υπάγεται απ'ευθείας, η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ειρήνη Αγαπηδάκη, η περίφημη «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, σχετικά με τη εμπλοκή «δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Λιγνάδη».

Βέβαια, δεν ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος Μητσοτάκη, όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε διοριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» (!), αλλά ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος που ο Λιγνάδης ήταν απλός πολίτης, επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δεν είχε δυνατότητα να αγγίζει τις δομές με τα ανήλικα.

Zητά να διερευνηθεί αν ο Λιγνάδης έκανε εγκλήματα, αλλά πριν αποκτήσει το «όπλο» του διορισμένου από την κυβέρνηση, στελέχους!

Γιατί το έκανε αυτό, πλην της εντολής του Μαξίμου; Μήπως υπήρξαν καταγγελίες κατά της ΜΚΟ Solidarity Νow του Τζορτζ Σόρος (που διοικεί η εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Νίκη Λυμπεράκη).

Κι έρχεται τώρα η Ε.Αγαπηδάκη, που ήταν υπάλληλος του Τ.Σόρος και εν συνεχεία ανέλαβε να συντονίσει την εγκατάσταση στην Ελλάδα ασυνόδευτων παιδιών, με την ίδρυση σχετικής Γενικής Γραμματείας από τον πρωθυπουργό, η οποία υπάγεται απ'ευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να προβαίνει σε κίνηση «αθώωσης» της Solidarity Now που επίσης ανήκει στον Τζορτζ Σόρος, αλλά και της εξαδέλφης του πρωθυπουργού!

Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;

Εκτός βέβαια, από το αυτoνόητο: Ότι αν υπήρξαν κακοποιήσεις και εξαφανίσεις ασυνόδευτων παιδιών επί των ημερών της, η Ε.Αγαπηδάκη έχει ακέραιες ποινικές ευθύνες.

Πόσα ασυνόδευτα παιδιά έχουν εξαφανιστεί; Θα μας πει; Πόσα καταγράφηκαν και πόσα δεν ξέρουν αυτή την στιγμή που βρίσκονται; Ζουν;

Ή ο σωλήνας που τα βίαζε ο Δ.Λιγνάδης προχώρησε πιο μέσα στο κορμάκι τους;

Και γιατί τόση πρεμούρα να «αθωώσει» την ΜΚΟ Solidarity Now;

Μήπως διότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, ήταν υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος; Και άρα ενδιαφέρεται σφόδρα για την αθώωση της ΜΚΟ του Τ.Σόρος;

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος, όπως αποκάλυψε το pronews.gr στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ'ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»!

Δηλαδή όταν μιλάμε για πρωθυπουργικές πολιτικές ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό: Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν πέσει θύμα του Δ.Λιγνάδη, υπεύθυνο ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ιδίου του πρωθυπουργου, όπως είδαμε, ο οποίος είχε διορίσει την πρώην υπάλληλο του Τ.Σόρος Ειρήνη Αγαπηδάκη, ως Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Και βιαστής τους ήταν ο Δ.Λιγνάδης, ο οποίος επίσης διορίστηκε με πρωθυπουργική εντολή «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» στο Εθνικό Θέατρο, καταργώντας μάλιστα τον σχετικό διαγωνισμό (για την φιλία με τον άλλο παιδόφιλο πρώην βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ν.Γεωργιάδη, έχουμε κάνει ήδη τις σχετικές αποκαλύψεις).

Και φυσικά επί δύο εβδομάδες μέχρι την παραίτησή του καλυπτόταν «με νύχια και με δόντια» από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
 

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1869,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,664,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,Κόσμος,9433,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2526,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now
Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now
Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/2/22/mitsoagap.jpg?itok=9ie6ptkr
https://i.ytimg.com/vi/7wvwLDP2jOU/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/solidarity-now.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/solidarity-now.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content