Οι «εκλεκτοί» διεθνιστές μαζεύονται για να ετοιμάσουν τον ερχομό για έναν «παγκόσμιο σωτήρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι «εκλεκτοί» διεθνιστές μαζεύονται για να ετοιμάσουν τον ερχομό για έναν «παγκόσμιο σωτήρα».

👉Ο Bill Gates, o οποίος βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, το τελευταίο διάστημα, ζήτησε στενότερη συνεργασία με τον επικεφαλής της πολυεθνικής Amazon, Τζεφ Μπέζος, με σκοπό να καταπολεμήσουν την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, η οποία αποτελεί μεγαλύτερη απειλή, σύμφωνα με τον ίδιο, για την ανθρωπότητα από ό,τι ο κορωνοϊός.

Οι «εκλεκτοί» διεθνιστές μαζεύονται για να… «σώσουν» τον πλανήτη ή να ετοιμάσουν, επηρεάζοντας κυβερνήσεις και αποφάσεις για μέτρα περιορισμού, ενδεχομένως τον δρόμο για έναν «παγκόσμιο σωτήρα».

«Οι θάνατοι θα αυξηθούν τα επόμενα χρόνια καθώς θα υπάρχουν περισσότεροι καύσωνες, δασικές πυρκαγιές και το σημαντικότερο καθώς θα χάνεις τη δυνατότητα να βγεις έξω και να καλλιεργήσεις οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στην γραμμή του ισημερινού», ισχυρίστηκε ο Γκέιτς, μιλώντας στο Bloomberg TV.

«Η επένδυση στην καταπολέμηση μελλοντικών προβλημάτων αποτελεί τεστ για την ανθρωπότητα», υπογράμμισε.

Τι έχει άραγε στο μυαλό του ο Μπιλ Γκέιτς;;;

Μία επένδυση στην οποία ήδη εμπλέκεται ο Μπέζος που έχει επενδύσει περισσότερα χρήματα για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής από τον ίδιο τον Γκέιτς ($10 δισ. έναντι μερικών δισ., αντίστοιχα), χρήματα που πάνε στην επιβολή συγκεκριμένων πολιτικών στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030.Ο Γκέιτς έχει παρουσιάσει την… ιδέα του για το “Green Premium”, ήτοι την εφαρμογή ενός μηχανισμού που θα μειώνει την διαφορά μεταξύ των τιμών παραδοσιακών μηχανημάτων που βασίζονται σε καύση υδρογονανθράκων, με τις πιο “πράσινες” εναλλακτικές τους όπως τα ηλεκτρικά οχήματα, έτσι ώστε να κυριαρχήσουν τα δεύτερα.

Με άλλα λόγια, οι δύο… «φιλάνθρωποι» θα φροντίσουν η πρόσβαση στην νέα αυτή τεχνολογία να μην είναι ακριβή για τον μέσο καταναλωτή, χρησιμοποιώντας τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για να μειώσουν τις τιμές.

Τέλος, θέλοντας να προωθήσει, ίσως, ένα άλλο νόμισμα, ο συνιδρυτής της Microsoft δήλωσε πως ο ίδιος δεν είναι οπαδός του Bitcoin και προειδοποιώντας τους μικρούς επενδυτές για τον κίνδυνο να παρασυρθούν από την κερδοσκοπική μανία.

Υποστήριξε δε, πως η ενέργεια που χρειάζεται για την “εξόρυξη” ενός bitcoin είναι υπερβολικά υψηλή, ενώ δεν υποστηρίζει συγκεκριμένους επενδυτές που ποντάρουν στο Bitcoin.

Για τον Έλον Μασκ είπε: «Ο Έλον έχει πάρα πολλά χρήματα και είναι πολύ έξυπνος και μετρημένος, οπότε δεν ανησυχώ για την αυξομείωση των Bitcoin του. Πιστεύω όμως πως οι άνθρωποι που τα ρίχνουν όλα σε αυτή τη μανία κάνουν λάθος, και αν δεν έχουν όσα χρήματα όσα ο Έλον, θα πρέπει να προσέξουν που ποντάρουν».

O Bill Gates προτείνει, εκτός των άλλων, και την προώθηση του κρέατος εργαστηρίου σε όλα τα σπίτια.


Το διάβασα στο el.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1839,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,129,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,611,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,235,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,241,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2498,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,582,Eco-News,2724,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι «εκλεκτοί» διεθνιστές μαζεύονται για να ετοιμάσουν τον ερχομό για έναν «παγκόσμιο σωτήρα».
Οι «εκλεκτοί» διεθνιστές μαζεύονται για να ετοιμάσουν τον ερχομό για έναν «παγκόσμιο σωτήρα».
Οι «εκλεκτοί» διεθνιστές μαζεύονται για να ετοιμάσουν τον ερχομό για έναν «παγκόσμιο σωτήρα».
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/02/bezos_gates-1024x591.jpg
https://i.ytimg.com/vi/n_JJdjR77nY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_760.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_760.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content