«Ορθόδοξη βιοηθική»: Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Ορθόδοξη βιοηθική»: Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει

👉Η Δρ. Ανδρειανή Οδυσσέως, Επιστημονική Διευθύντρια Νανοβιοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης EPOS-Iasis, δίνει μία διαφορετική οπτική σε σχέση με την κοινωνία και την ορθοδοξία σε ένα ολοκαίνουριο κόσμο που εξαπλώνεται γύρω μας.

Κάνει λόγο για ορθόδοξη βιοηθική και παραδέχεται πως όποιος θέλει, μπορεί να εμφυτεύσει στους ανθρώπους μικροτσίπ ή νανοτσίπ ως ταυτότητα.

«Θέλουμε την Εκκλησία μας, τους ιεράρχες μας να μας θωρακίσουν πνευματικά για να μπορούμε να συμμετέχουμε στο νέο γίγνεσθαι γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», σημείωσε.

Μιλώντας στην εφημερίδα της Κύπρου «Σημερινή» αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Για τον κορωνοϊό: «Ένας ιός, ένα από τα ατελέστερα πλάσματα της δημιουργίας, ένας “κατώτερος οργανισμός” που δεν είναι καν δομική μονάδα ενός συγκροτημένου συστήματος, έχει αποκαλύψει σε όλες της τις εκφάνσεις την ανεπάρκεια και συλλογικές αδυναμίες μιας πολιτείας (σ.σ. ενδεχομένως λοιπόν να χρειαστεί μια παγκόσμια αρχή, η οποία θα χειριστεί καλύτερα την κρίση)

Για την τεχνητή νοημοσύνη και την… νανοτεχνολογία: «Ανακοινώθηκαν πρόσφατα επιτυχίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά έργα για τον καρκίνο, τις νευροεκφυλιστικές παθήσεις και την Covid – 19 από την ομάδα Νανοβιοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής, της οποίας ηγείται η κ. Οδυσσέως. Στο επίκεντρο βρίσκεται η συνέργεια της νανοτεχνολογίας με την τεχνητή νοημοσύνη.

Εξηγεί πως η Νανοτεχνολογία είναι «σωματίδια, υλικά από 1-100 νανόμετρα, ή δομές με επιμέρους συστατικά σε αυτήν την τάξη μεγέθους. Νανόμετρο ίσον 1 δισεκατομμυριοστό του μέτρου! Αν το μέτρο είναι η υδρόγειος, το νανόμετρο είναι μια ρώγα σταφύλι! Και το σημαντικό, προσδιορίστηκε ως επιστήμη τη δεκαετία του 1950, με τη διαπίστωση από τον Richard Feynman πως είμαστε φτιαγμένοι από πολύ μικρές δομικές μονάδες, αλλά είμαστε πολύ μεγάλοι για να το συνειδητοποιήσουμε! Και αυτό σε μια εποχή που το μέγεθος και η εξερεύνηση του μακρόκοσμου μεγαλουργούσε».


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ:

Εκκλησία, εμβόλια & νανοτσίπς

Για τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τα εμβόλια και τον θόρυβο που γίνεται από τους κόλπους της Εκκλησίας, όπως για παράδειγμα από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, η κ. Οδυσσέως είπε πως «δεν είναι εκτός πραγματικότητας» και πως «θέλουμε την Εκκλησία μας να γνωρίζει τις δυνατότητες της επιστήμης, να μας ρωτούν, να μας υποδεικνύουν για να ενισχύουμε το καλό και να δίνουμε απαντήσεις σε όσα προβληματίζουν».

Πρόσθεσε, επίσης, τα εξής εκπληκτικά: «Τα νανοσωματίδια στα εμβόλια είναι εντελώς διαφορετικά από τα νανοτσίπς και τις νανοαντένες που μπορεί να οδηγήσουν σε… πόλεμο νέας γενιάς, καθοδήγηση, ποδηγέτηση. Θα μπορούσε να υπάρχει “κρυμμένο” μέσα στο οποιοδήποτε σκεύασμα τέτοιο νανοϋλικό που να το μετατρέπει σε βιοαισθητήρα που να ανιχνεύεται κ.λπ; Φυσικά και θα μπορούσε. Αλλά οι έλεγχοι που γίνονται πριν από μια έγκριση είναι πολλαπλοί. Εξακολουθούμε να έχουμε εύλογες απορίες, που κυρίως απορρέουν από τη ριζική αλλαγή που έχει επιφέρει αυτή η πανδημία στον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε; Αν ναι, μπορούμε να το μάθουμε αυτό με μια σειρά απλών εξετάσεων στο περιεχόμενο του κάθε εμβολίου και του κάθε σκευάσματος».

Βιοηθική, Ορθοδοξία, εμφυτεύσιμα οργανίδια & πνευματική θωράκιση

Για να γίνει πιο συγκεκριμένη, έδωσε το πιο κάτω παράδειγμα: «Την τεχνολογία του “brain machine interaction” την έχουμε και την αναπτύσσουμε ήδη και εμείς στο εργαστήριό μας, στην ομάδα Νανοβιοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής! Αναπτύσσουμε εμφυτεύσιμα οργανίδια από κύτταρα του ίδιου του ασθενούς που παράγουν μόρια κατά του καρκίνου και ρυθμίζονται από μια κορδέλα που φέρει ο ασθενής και έχει αντένα που εκπέμπει ραδιοσυχνότητες! Ναι, αυτό γίνεται με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και άλλες 5 ομάδες, πήρε πολύ ανταγωνιστική χρηματοδότηση και η ΕΕ ήθελε να το παρουσιάσει στο Futuris, αλλά μας έκοψε τα φτερά ο κορωνοϊός. Τον έλεγχο όμως πώς θα επικοινωνεί ο εγκέφαλος του ασθενούς με το σύστημα και πώς θα αυτορυθμίζεται η θεραπεία, εμείς τον καθορίζουμε. Αν τώρα θέλω εγώ… Η βιοηθική θα μου βάλει φραγμούς και μέτρα, όπως γίνεται και σε θέματα γενετικής. Θέλουμε την Εκκλησία μας, τους ιεράρχες μας να μας θωρακίσουν πνευματικά για να μπορούμε να συμμετέχουμε στο νέο γίγνεσθαι γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα αναδυθεί θαυμαστός καινούργιος κόσμος και μόνο συντεταγμένα θα μπορέσουμε να βάλουμε το δικό μας στίγμα».

Κατασκοπεία – Μικρό τσίπ ή νανοτσίπ ως ταυτότητα

Η κατασκοπία και παρακολούθηση έδωσε ώθηση στα εμφυτεύσιμα συστήματα. Μπορούν να με παρακολουθούν; Υπό προϋποθέσεις, ναι! Αλλά και υπό τις δικές μας προδιαγραφές μπορούν να παρακολουθούν την πορεία μιας νόσου και να “εκτοξεύουν” την κατάλληλη στιγμή, το κατάλληλο φάρμακο για τον κατάλληλο ασθενή. Μπορούν να μας βάλουν μικρο- ή νανο-τσιπ ως ταυτότητα, με όλες τις πληροφορίες μας μέσα; Φυσικά και μπορούν αν θέλουν και εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις να το αντιληφθούμε. Συσκευές που μπορούν να φορεθούν, τα γνωστά “wearables” και που μπορούν να είναι σε ασύρματη επικοινωνία μέσα από ραδιοσυχνότητες, οπτικά ή ακουστικά κύματα με αισθητήρες ως αυτοκόλλητες ταινίες ή βιο-εμφυτεύσιμα συστήματα είναι τεχνολογικά εφικτά και τυγχάνουν ήδη πολλών εφαρμογών, κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές για την αντιμετώπιση δύσκολων παθήσεων. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται σε κάθε πολίτη, στη γλώσσα και διατύπωση που μπορεί να κατανοήσει, οι δυνατότητες και αδυναμίες της κάθε τεχνολογίας για να ξέρει αν θα αντιδράσει αλλά και πώς θα αντιδράσει. Να μη χάνει το δίκαιό του, στο τέλος κατηγορούμενος ως “αρνητής”, “ψεκασμένος”, “αιρετικός”.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Σημερινή» της Κύπρου (simerini.sigmalive. com)
Το διάβασα στο el.gr

Δείτε τη "προφητική" ομιλία του Στ. Πλουμιστού 2020 - 2040: Η αποκάλυψη για την ανθρώπινη "αναβάθμιση" Νο1

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: «Ορθόδοξη βιοηθική»: Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει
«Ορθόδοξη βιοηθική»: Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει
«Ορθόδοξη βιοηθική»: Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/02/nanotexnologia12-1024x457.jpg
https://i.ytimg.com/vi/PxavA707B7A/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_36.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_36.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content