Σταύρος Πλουμιστός: 20 Καθημερινές σκέψεις για να ανεβάσετε την ψυχική δύναμη στο μυαλό σας

Σταύρος Πλουμιστός: 20 Καθημερινές σκέψεις για να ανεβάσετε την ψυχική δύναμη στο μυαλό σας

👉Η ψυχική δύναμη σημαίνει ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εξεύρεση λύσης σε ένα πρόβλημα, ακόμη και σε περιόδους άγχους. Όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, πρέπει να παραμείνετε θετικοί και υγιείς ενώ καθορίζετε τι θα κάνετε στη συνέχεια.

Η ψυχική δύναμη είναι απαραίτητη για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων σας.

Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο και να εκτελέσετε ένα σχέδιο. Η απώλεια υπομονής δεν θα βοηθήσει, οπότε πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

20 Καθημερινές σκέψεις για να ανεβάσετε την ψυχική δύναμη στο μυαλό σας

Η ψυχική δύναμη μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας με πολλούς τρόπους, οπότε πρέπει πάντα να ψάχνετε τρόπους για να την αυξήσετε. Χρησιμοποιήστε αυτές τις καθημερινές σκέψεις για να αυξήσετε την ψυχική δύναμη και να βελτιώσετε τη ζωή σας και τις πιθανότητες επιτυχίας.

1. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.


Βάλτε το μυαλό σας σε έναν στόχο, αναπτύξτε ένα σχέδιο δράσης και μετά επαναλάβετε αυτήν την σκέψη. Εφόσον έχετε ήδη το σχέδιο, το μόνο που χρειάζεστε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας. Λέγοντας αυτή τη φράση δυνατά, θα δώσετε στον εαυτό σας ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να το δείτε να συμβαίνει σε λίγο καιρό.

2. ΘΑ ΚΑΝΩ Ο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Δεν μπορείτε πάντα να κάνετε ότι είναι βολικό για όλους τους άλλους. Τις περισσότερες φορές, το να κάνεις ότι είναι καλύτερο για σένα είναι πιο σημαντικό.

Δεν μπορείτε να έχετε διανοητική δύναμη αν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτα και λάβετε αποφάσεις με βάση τις ανάγκες σας. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε να κάνετε όλους ευχαριστημένους όλη την ώρα, αλλά μπορείτε να προσέχετε τον εαυτό σας.

3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Το να περάσετε μόνοι σας χρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πνευματικό θάρρος, οπότε μάθετε να το απολαμβάνετε. Πείτε στον εαυτό σας ότι σας αρέσει να του αφιερώνεται προσωπικό χρόνο και θα λατρέψετε αυτόν τον χρόνο.

Όταν περνάς χρόνο μόνος σου, δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να σκεφτείς και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Θα βρείτε τις δυνάμεις σας, να είστε πιο συντονισμένοι με τα ήθη σας και θα καταλάβετε τις επιθυμίες σας. Τότε θα εμφανιστούν οι καλύτερες σκέψεις στο μυαλό σας.

4. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα εάν είστε συνεχώς αρνητικοί και με το παράπονο στα χείλη. Εάν τείνετε να είστε συνεχώς με μια αρνητική σκέψη, μπορεί να βλάψετε την ψυχική σας δύναμη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την σκέψη καθημερινά για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την βασική άρνηση και να εστιάσετε στην εξεύρεση λύσης.

5. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ.


Οι θετικές σκέψεις οδηγούν σε δύναμη, θάρρος και σαφήνεια. Οι αρνητικές σκέψεις κάνουν το αντίθετο. Βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις σας είναι θετικές και απομακρύνετε τις αρνητικές όποτε τις παρατηρείτε.

6. ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα στη ζωή, όσο κι αν θέλετε. Τα πράγματα δεν θα πάνε πάντοτε όπως ελπίζατε και θα πρέπει να μάθετε να τα αφήνετε όταν αυτό συμβεί. Όταν γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε κάτι, αφήστε το και αρχίστε να εστιάζετε σε άλλα πράγματα. Ο νέος σχεδιασμός στη ζωή σας γεννά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και καλύτερη ψυχολογία από το να ασχοληθείτε με το παρελθόν.

7. ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Η εστίαση στο παρελθόν μπορεί να σας αφήσει σε μια αρνητική ψυχική κατάσταση και να επηρεάσει την ψυχική σας δύναμη. Πρέπει να αφήσετε και να αρχίσετε να εστιάζετε στο παρόν. Όταν το κάνετε αυτό, θα δημιουργείτε ένα πιο θετικό δώρο, το οποίο οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον .

8. ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Όταν συμβούν απροσδόκητα ή αρνητικά πράγματα, μπορεί να είναι εύκολο για τις σκέψεις σας να γίνονται απόλυτα αρνητικές. Για πνευματικό θάρρος, πρέπει να απομακρύνετε αυτές τις σκέψεις. Επικεντρωθείτε μόνο σε πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν την κατάσταση, ώστε να μπορείτε να την ξεπεράσετε. Αυτό θα συμβεί με νέο σχέδιο, νέο όραμα και νέα θέληση.

9. ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ.

Δεν μπορείτε να κατηγορήσετε κανέναν άλλο για αυτό που συμβαίνει επειδή έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Επιπλέον, το να κατηγορείτε άλλους δεν θα βοηθήσει την κατάστασή σας και δεν θα σας βοηθήσει να μάθετε από αυτήν.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να λάβετε μια απόφαση που αλλάζει τα πάντα. Έτσι, η ευθύνη δεν μπορεί να βαρύνει κανέναν ή οτιδήποτε άλλο εκτός από εσάς. Η επανάληψη αυτής της σκέψης καθημερινά μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις και να αγκαλιάσετε θετικά όλες τις περιστάσεις που συμβαίνουν.

10. ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ.

Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι προχωράτε, θα αυξήσετε την ψυχική σας δύναμη. Η γνώση ότι πλησιάζετε στον στόχο σας είναι ενθαρρυντική και μπορεί να σας δείξει ότι είστε ικανοί. Αυτή η επιβεβαίωση της σκέψης είναι καλή να επαναλαμβάνεται κάθε μέρα σε στιγμές αμφιβολίας.

11. ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ.

Αυτή η σκέψη θα σας υπενθυμίσει τη δύναμη και τη σοφία σας. Μπορεί να σας οδηγήσει σε στιγμές που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να πετύχετε κάτι και μπορεί να σας δώσει θάρρος. Καθώς επαναλαμβάνετε αυτήν την καθημερινή σκέψη, θα γίνετε ισχυρότεροι και σοφότεροι, καθώς αναγνωρίζετε τις δυνατότητές σας.

12. ΕΧΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ.

Το να γνωρίζετε ότι διαθέτετε τα απαραίτητα εργαλεία για να περάσετε από μια κατάσταση φέρνει ένα αίσθημα άνεσης. Θα ανακουφιστείτε και θα μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά. Το καλύτερο είναι ότι έχετε ήδη αυτό που χρειάζεστε. Απλά πρέπει να κοιτάξετε μέσα.

13. ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

Ποτέ δεν θα είστε τέλειοι, και κανένας άλλος δεν θα είναι. Εάν περιμένετε να είστε τέλειοι, δεν θα είστε ποτέ ικανοποιημένοι με το ποιοι είστε. Υπενθυμίζετε συχνά στον εαυτό σας ότι κάνετε το καλύτερό για εσάς, γιατί αυτό είναι που έχει σημασία.

Λάθη συμβαίνουν στη ζωή και μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε την αποτυχία. Αυτό όμως δεν συμβαίνει πραγματικά γιατί το χάος είναι μέρος της ζωής. Όταν αυτό συμβαίνει σε εσάς, αυτή είναι μια καλή σκέψη για επανάληψη.

14. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ.

Να θυμάστε πάντα ότι είστε πολύτιμοι και άξιοι, επειδή πραγματικά είστε. Γνωρίζοντας ότι είστε πολύτιμοι και άξιοι, θα βοηθήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα αυξήσετε το πνευματικό σας θάρρος. Λέγοντας στον εαυτό σας αυτά τι σκέψεις καθημερινά, θα βοηθήσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ότι αντιλαμβάνεστε.

15. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΟΥ.

Άλλα άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να επηρεάσουν την απόφασή σας, αλλά εσείς είστε ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει. Ορίζετε το μονοπάτι σας και είστε αυτός που αποφασίζει ποια κατεύθυνση θα πάει. Χρησιμοποιώντας αυτήν την σκέψη, θα ενσταλάξετε αυτό το γεγονός στο μυαλό σας. Θα σας βοηθήσει να είστε πιο στοχαστικοί.

16. ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.

Τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θέλετε μερικές φορές, αλλά αυτό είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής. Βρείτε όμως θετικά στην κατάσταση, και θα έχετε έναν ευκολότερο χρόνο. Υπάρχουν θετικά πράγματα σε κάθε κατάσταση, αλλά πρέπει να ξέρετε για να τα αναζητήσετε.



17. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.

Όλοι αποτυγχάνουν στα πράγματα, και όταν συμβαίνει σε σας, μην το σκέφτεστε αρνητικά. Η αποτυχία είναι μια μαθησιακή ευκαιρία και μπορεί να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά και να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχετε μάθει να το κάνετε διαφορετικά και καλύτερα.

Η αποτυχία είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει καλύτερα και να μάθετε περισσότερα. Όλοι ξεκινούν από κάπου, για θα καταλάβουν τι δεν λειτουργεί κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό με το να καταλάβουν τι τους προκάλεσε.

18. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΣΕ ΑΓΧΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Η ηρεμία μπορεί να βελτιώσει την ψυχική σας δύναμη. Θα σκέφτεστε πιο καθαρά, θα παραμείνετε πιο υγιείς και θα βρείτε μια λύση σε αυτό που συμβαίνει. Επαναλάβετε αυτήν την σκέψη κάθε μέρα, ώστε να βοηθά όταν συμβεί κάτι απροσδόκητο.

19. ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Διαθέτετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε και μπορείτε να βελτιώνετε αυτές τις δεξιότητες κάθε μέρα. Θυμηθείτε αυτό για να σας βοηθήσει να παραμείνετε διανοητικά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για επιτυχία. Αυτή η θετική φράση θα σας δώσει εμπιστοσύνη και θα ενισχύσει τις ικανότητές σας καθώς ξεκινάτε τη μέρα σας.


20. Ο ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ

Ο επαναπρογραμματισμός του νου έχει προκαλέσει μια επανάσταση στους χώρους της ψυχολογίας. Γνωρίζουμε πως μπορείς κυριολεκτικά να επαναπρογραμματίσεις τον εγκέφαλο σου βάζοντας συγκεκριμένες ιδέες ως φίλτρα. "Οι σκέψεις μας προέρχονται από τις ιδέες που μαζεύουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας." Άρα η ιδέα είναι πίστεψε ξανά στις απίθανες δυνάμεις του εαυτού σου!

ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

Οι καθημερινές σκέψεις - επιβεβαιώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ψυχική σας δύναμη. Καθώς εκφωνείτε καθημερινά αυτές τις σκέψεις - επιβεβαιώσεις, θα αρχίσετε να τις παρατηρείτε να ισχύουν στη ζωή σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορούν να βοηθήσουν στην ζωή σας.

Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε πιο οργανωμένο για τον εαυτό σας να κάνετε Voice Healing. Η μέθοδος που δίνει ψυχική δύναμη στο μυαλό σας. Δοκιμάστε μια από την συνεδρίες. 

Προτεινόμενη Συνεδρία: Νέος Εαυτός: Εστίαση στα Θετικά – Πεποιθήσεις Επαναπρογραμματισμού (Μέρος 1ο) ΕΔΩ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 20 Καθημερινές σκέψεις για να ανεβάσετε την ψυχική δύναμη στο μυαλό σας
Σταύρος Πλουμιστός: 20 Καθημερινές σκέψεις για να ανεβάσετε την ψυχική δύναμη στο μυαλό σας
Σταύρος Πλουμιστός: 20 Καθημερινές σκέψεις για να ανεβάσετε την ψυχική δύναμη στο μυαλό σας
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/07/test-idiotites.jpg
https://i.ytimg.com/vi/32Hpbm3HmQA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/20.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/20.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content