Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά - Αλλάζει τρόπο σκέψης ή αντίληψη της πραγματικότητας

Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά - Αλλάζει τρόπο σκέψης ή αντίληψη της πραγματικότητας

👉Στην εκπομπή Through the Wormhole τον Ιούνιο του 2011 παρουσιάστηκε μια θεωρία από δύο παγκοσμίου φήμης επιστήμονες της κβαντικής φυσικής, οι οποίοι λένε ότι μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη της ψυχής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η επιθανάτια εμπειρία συμβαίνει όταν οι κβαντικές ουσίες που αποτελούν την ψυχή εγκαταλείψουν το νευρικό σύστημα και εισάγονται στο σύμπαν γενικότερα.

Η ιδέα τους πηγάζει από την αντίληψη του εγκεφάλου που είναι σαν ένας βιολογικός υπολογιστής, «με 100 δισεκατομμύρια νευρώνες και τις συναπτικές συνδέσεις τους, που ενεργούν ως δίκτυα πληροφόρησης», οι οποίες μπορούν να παραμείνουν στο σύμπαν, ακόμη και μετά το θάνατο, εξηγώντας τις αντιλήψεις εκείνων που είχαν σχεδόν μία εμπειρία θανάτου.

Σύμφωνα με φιλοσοφικές θεωρίες σε συνδυασμό με τις τελευταίες έρευνες που έχουν να κάνουν με την κβαντική υπόσταση της Δημιουργίας καθώς και με μία γενναία δόση μεταφυσικής, η ψυχή λοιπόν δύναται να υποστεί κβαντικές αναβαθμίσεις! Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά. Να φωτιστεί αν θέλετε, να αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης ή στην προσέγγιση της αντίληψης της πραγματικότητας.



Τα σημάδια που ακολουθούν δηλώνουν πως αν τα βιώσετε, τότε είναι πιθανό το είναι σας να αναβαθμίζεται κβαντικά και συνειδησιακά.

1.Έχεις μια αίσθηση ότι αιωρείσαι στο χώρο σαν να είσαι εντελώς ανάλαφρος και νιώθεις έντονα κύματα αγάπης να σε κατακλύζουν από πάσα κατεύθυνση!

2.Βλέπεις όνειρα αλλά καταλαβαίνεις πως εκείνη τη στιγμή ονειρεύεσαι! Είσαι δηλαδή ένας ονειροναύτης.

3.Αποκτάς μία βαθύτερη αντίληψη της σύνδεσης που υπάρχει μεταξύ των πολιτικών, της στρατιωτικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας στον κόσμο.

4.Είσαι ευαίσθητος με τις ενέργειες γύρω σου και τις αντιλαμβάνεσαι ευκολότερα!

5.Η αναπνοή σου έχει γίνει αισθητά πιο βαθιά και πιο ήρεμη

6.Εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα οι ίδιοι και οι ίδιοι αριθμοί. όπως πχ το 11:11 στο ρολόι σου.

7.Έντονο de ja vu και αναδρομή σε ζωηρές αναμνήσεις του παρελθόντος!

8.Έχεις την έντονη αίσθηση πως υπάρχει μια αποστολή για σένα σε αυτή τη ζωή!

9.Νιώθεις τα τσάκρα σου (ενεργειακά κέντρα του σώματος) να ενεργοποιούνται! Έτσι έχεις συμπτώματα όπως χαμηλή πίεση, ελαφριά ναυτία καθώς και ερυθρότητα του δέρματος.

10.Ελκύεις απρόσμενα διάφορους ανθρώπους στη ζωή σου σε μεγάλη συχνότητα!

11.Νιώθεις κάπως αποξενωμένος από πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι σε άλλος ενεργειακό μήκος κύματος σε σχέση με το δικό σου.

12.Αρχίζεις και προσέχεις τις παρέες σου και τους ανθρώπους που διαλέγεις να περνάς τον χρόνο μαζί τους!

13.Νιώθεις πιο ευλύγιστος, ανάλαφρος και δυνατός από ποτέ. Το σώμα σου έχει γίνει πιο ευθυτενές

14.Έχεις αποβάλει τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις για τους συνανθρώπους σου. Αντίθετα έχεις γίνει πιο στοργικός προς τους άλλους και θέλεις να βοηθάς τους περισσότερους.

15.Ξέρεις τι είναι σωστό και τι όχι για σένα και το φιλτράρεις μέσα από τη διαίσθησή σου.

16.Έχεις απλοποιήσει τη ζωή σου πάρα πολύ. Αντί για σύνθετη έχει γίνει πιο πρακτικά οργανωμένη και λειτουργική.

17.Ενδεχομένως να επαναλαμβάνεις λόγια στον εαυτό σου τα οποία σε βοηθούν να παραμείνεις σε αυτήν την πρωτόγνωρη αίσθηση που βιώνει η συνείδησή σου.

18.Νιώθεις πως όλα γίνονται έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί. Σαν να παράγεις την πραγματικότητα σύμφωνα με τη δύναμη της σκέψης σου στην οποία τώρα έχεις απόλυτη πίστη.

19.Τα μαλλιά σου γίνονται πυκνότερα, το δέρμα σου πιο λαμπερό και νεανικό, γενικά ακούς πολύ για το πόσο έχεις ομορφύνει.

20.Έχεις τη βαθιά αίσθηση πως όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους έτσι και εσύ με όλα αυτά! Και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και σε επικοινωνία με της αιώνια ολική συνείδηση της Δημιουργίας.

Η σύνδεση της συνείδησης με την κβαντική θεωρία εξηγεί πράγματα όπως τις επιθανάτιες εμπειρίες, την αστρική προβολή, τις εξωσωματικές εμπειρίες, ακόμα και τη μετενσάρκωση χωρίς να χρειάζεται να προσφύγουμε σε θρησκευτικές ιδεολογίες. 

Η ενέργεια της συνειδητότητας μπορεί να ανακυκλώνεται εκ νέου σε διαφορετικά σώματα με κάποιον τρόπο ή να υπάρχει έξω από το φυσικό σώμα σε κάποιο άλλο επίπεδο της πραγματικότητας ή να μεταβαίνει σε ένα άλλο σύμπαν. 

Πολλές φορές ίσως η ενέργεια της συνείδησης να βιώνει αλλαγές και να αναβαθμίζεται και κάποια από αυτά τα σημάδια να είναι η ένδειξη της αλλαγής αυτής.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά - Αλλάζει τρόπο σκέψης ή αντίληψη της πραγματικότητας
Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά - Αλλάζει τρόπο σκέψης ή αντίληψη της πραγματικότητας
Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί να αναβαθμιστεί κβαντικά - Αλλάζει τρόπο σκέψης ή αντίληψη της πραγματικότητας
https://ascensionavatar.files.wordpress.com/2018/06/img_2495.jpg?w=640
https://i.ytimg.com/vi/HQPqYSgqhjM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_92.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_92.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content