Στ. Πλουμιστός: Πώς να ενεργοποιήσετε την εσωτερική φωνή - το ένστικτο

Στ. Πλουμιστός: Πώς να ενεργοποιήσετε την εσωτερική φωνή - το ένστικτο

👉Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με έντονο ένστικτο ή όπως αλλιώς λέγεται ως έκτη αίσθηση... ή μια πολύ έντονη εσωτερική φωνή.Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που την αναπτύσσουν με την πάροδο του χρόνου ή και αυτοί που την είχαν και την επανενεργοποιούν.

Όλοι μας έχουμε ένστικτο καθώς είναι το πρώτο "Δώρο" του Δημιουργού, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους βυθίζονται στα προβλήματα, στις πεποιθήσεις, στους κοινωνικά αποδεκτούς κανόνες και όλα αυτά τους κάνουν να χάνουν τις ικανότητές του ενστίκτου τους ή δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι είχαν αυτή την ικανότητα, επειδή ένιωσαν φόβο.

Νιώσατε ποτέ όταν προσπαθούσατε να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν τέλεια, μέσα σας όμως αισθανόσασταν ότι κάτι πάει στραβά; Ή το αντίθετο...όλα να φαίνονται σαν να είναι εκτός ελέγχου και ότι πάνε στραβά αλλά να συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό ονομάζεται προαίσθηση. 

Σε όλη μου σχεδόν τη ζωή ακούω τη διαίσθησή μου ή την εσωτερική μου φωνή και όποτε το κάνω αυτό γίνονται πάντα τα σωστά πράγματα. Όλοι έχουμε ένστικτο και αργότερα διαίσθηση και συνεχιζουμε να τα έχουμε. Σε κάποιους ανθρώπους είναι πολύ πιο εύκολο να αισθανθούν πράγματα σε σχέση με άλλους. Σε αυτήν την περίπτωση κάνοντας κάποιες μικρές ασκήσεις μπορούν να ανακτήσουν αυτήν την ικανότητα. Και αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας από την προσωπική μου εμπειρία.

Σκέψη

Μπορεί να ακούγεται πολύ προφανές αλλά πιστέψτε με, λειτουργεί. Προσπαθήστε να βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου τίποτα ή κανένας δεν θα σας ενοχλήσει. Κλείστε τα μάτια σας και αρχίστε να κάνετε διαλογιστική ησυχία (επισκεφθείτε το www.voicehealing.gr κι επιλέξτε την συνεδρία Νο 25).

Μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε στις σκέψεις σας. Αφήστε τις να έρθουν και να φύγουν χωρίς να εστιάσετε σε αυτές. Δεν μπορείτε να σταματήσετε το μυαλό σας από το να λειτουργεί και δεν πρέπει. Φροντίστε να εστιάσετε στην αναπνοή σας γιατί έτσι θα σας διευκολύνει. 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θεραπευτικούς αγγελικούς ήχους ή να βρείτε ηχογραφήσεις για διαλογισμό, διαίσθηση και πολλά άλλα στο www.voicehealing.gr .Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια για να εμβαθύνετε τον διαλογισμό σας ή για να προωθήσετε μια διαλογιστική κατάσταση όπως η εμβάθυνση της αναπνοής ή η εκκαθάριση του μυαλού σας από υπερβολική σκέψη. 

Η καλύτερη ώρα είναι νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Επίσης καλύτερα να το κάνετε με άδειο στομάχι διότι το σώμα αισθάνεται ελαφρύ όπως και το μυαλό. Ξεκινήστε με 5 λεπτά και αυξήστε αργά σε 20 λεπτά, όσο κράτα δηλαδή μια συνεδρία στο www.voicehealing.gr.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Πως ενεργοποιούνται οι πνευματικές σας δυνάμεις''

   

Εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων σας

Το ένστικτο σχετίζεται άμεσα με τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) τα οποία αναπτύσσονται και ενισχύονται κυρίως κατά τη διάρκεια της αυτοσυγκέντρωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια για να ενισχύσετε τα ενεργειακά κέντρα  όπως επίσης οι αλλαγές στη διατροφή μπορεί να βοηθήσουν. Το κρέας είναι γνωστό ότι είναι πολύ γειωμένο οπότε κάνοντας μια χορτοφαγική ή βίγκαν δίαιτα θα αυξήσετε τις λεπτές δονήσεις του σώματός σας και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα ενεργειακά κέντρα της σκέψης και της καρδιάς. 

Ακούστε την καρδιά σας

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να είστε μόνοι, μόνο με τις σκέψεις σας, όπου και όποτε μπορείτε. Δοκιμάστε να κάνετε μια ερώτηση ή να φανταστείτε κάτι που σας απασχολεί. Προσπαθήστε να το αισθανθείτε αν είναι σωστό ή όχι για εσάς. Μπορεί να μην το καταφέρετε με την πρώτη προσπάθεια αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορείτε να ακούσετε τη φωνή σας ή να αισθανθείτε την πιο σωστή απόφαση. 

Μην προσθέσετε εκεί την ορθολογική σας απόφαση ή την προσωπική σας επιθυμία. Πιθανότατα θα μπερδευτείτε στην αρχή στο να καταλάβετε αν είναι η φωνή σας ή η επιθυμία σας ή το μυαλό σας, σας μιλάει. Συνήθως το πρώτο συναίσθημα ή η σκέψη είναι η σωστή.

Επίλογος 

Αυτές είναι οι τρεις ασκήσεις που έκανα προσωπικά και εξακολουθώ να κάνω παρόλο που από την παιδική ηλικία καθοδηγούσα πάντα τα διαισθητικά μου συναισθήματα. Δεν είναι τυχαίο φυσικά ότι πάνω από είκοσι χρόνια καταπίεζα τα αισθήματα μου να μην φανερωθεί αυτή η ικανότητά μου.

Τώρα πια φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα από φόβους στο μυαλό μου. Πολλές φορές η λογική λέει ότι δεν είναι δυνατόν αλλά έχω αυτό το συναίσθημα της υψηλής διαίσθησης που συνεχίζω να το υποστηρίζω αφήνοντας με σε αυτό απόλυτα και ως διά ευλογίας συμβαίνει πάντα θαύμα. 

Σκεφτείτε ότι σας πρότεινα και αλλάξτε πραγματικά ολόκληρη την ζωή σας!


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πώς να ενεργοποιήσετε την εσωτερική φωνή - το ένστικτο
Στ. Πλουμιστός: Πώς να ενεργοποιήσετε την εσωτερική φωνή - το ένστικτο
Στ. Πλουμιστός: Πώς να ενεργοποιήσετε την εσωτερική φωνή - το ένστικτο
https://www.thoughtfortoday.org.uk/wp-content/uploads/2017/10/AdobeStock_201304384.jpeg
https://i.ytimg.com/vi/1vYWFM9S2PI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_79.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_79.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content