Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη με παγκόσμια εποπτεία και τεχνητή νοημοσύνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη με παγκόσμια εποπτεία και τεχνητή νοημοσύνη

👉O Mathias Döpfner, CEO της Μητρικής Εταιρείας του Business Insider, «Axel Springer», συνομίλησε προσφάτως με τον CEO της Tesla, Elon Musk, ο οποίος συμμετέχει ενεργά, από το πόστο του, στην Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη, παρότι δεν δείχνει να συμβαδίζει 100% με το πρότζεκτ αριστερόστροφων διεθνιστών, όπως ο Bill Gates.

Άλλωστε προσφάτως μετέφερε τις επιχειρήσεις του από την αριστερή Καλιφόρνια στο πιο δεξιό και άρα φιλικό προς τις επιχειρήσεις, Τέξας.

Την συνέντευξη ανήρτησε ο Έλον Μασκ, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Twitter, χαρακτηρίζοντάς την «εξαιρετική».

Μεταξύ άλλων, ειπώθηκαν τα παρακάτω:

Döpfner: Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την διακυβέρνηση της τεχνητής νοημοσύνης. Είναι στα χέρια πολύ λίγων παντοδύναμων παικτών; Μπορεί να περάσει μια μέρα σε λάθος χέρια; Ή είναι σε πολλά χέρια; Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός; Σας ανησυχεί όλο αυτό;

Musk: Είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιο είδος κυβερνητικής εποπτείας. Και γενικά, συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχει ρυθμιστική αρχή, όταν υπάρχει κάτι που αποτελεί κίνδυνο για το κοινό (σχόλιο: Εδώ ο Έλον Μασκ επικαλείται την ανάγκη παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα… φροντίζει δήθεν πως η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα στραφεί κατά των ανθρώπων. Θα είναι έτσι τα πράγματα ή κατά αυτόν ον τρόπο η, κατά τα άλλα πάντα χρήσιμη, τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς;;;). Υπάρχουν τα ρυθμιστικά γραφεία για αυτοκίνητα, αεροσκάφη, τρόφιμα και φάρμακα. (…) Θέλουμε κάποιος να ελέγχει και να επιβεβαιώνει ότι το αεροσκάφος είναι ασφαλές κτλ.. Το ίδιο ισχύει για τα αυτοκίνητα για τα τρόφιμα και τα φαρμακευτικά προϊόντα. Άρα λοιπόν πρέπει να έχουμε ρυθμιστικούς οργανισμούς, με κάποιο είδος δημόσιας εποπτείας, και για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα διασφαλίζει το δημόσιο αγαθό.

Döpfner: Είναι δίκαιο να πούμε ότι ένα έργο όπως το Neuralink δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει τους ανθρώπινους εγκεφάλους στον ανταγωνισμό τους με την τεχνητή νοημοσύνη;

Musk: Ναι! Είπα, αστειευόμενος, ότι το σύνθημα της εταιρείας ήταν: «Εάν δεν μπορείτε να τους νικήσετε, ενωθείτε μαζί τους». Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, μακροπρόθεσμα, δεν θα είμαστε σε θέση να νικήσουμε την ευφυΐα των υπολογιστών. Αλλά ίσως μπορούμε να επιτύχουμε μια ευτυχισμένη συμβίωση (σχόλιο: Με αυτό μάλλον εννοεί ο Έλον Μασκ, στο πλαίσιο της νοοτροπίας του δούλου, η οποία διασπείρεται διαχρονικά στην ανθρωπότητα –βλ. Παλαιά Διαθήκη (Σοφία Σειράχ)- πως αφού δεν μπορείς να νικήσεις την εξουσία, υποτάξου σε αυτή). Και στην πορεία, μπορούμε επίσης να θεραπεύσουμε πολλές ασθένειες που οφείλονται σε εγκεφαλική βλάβη. Έτσι, εάν κάποιος έχει εγκεφαλικό επεισόδιο ή πάσχει από επιληψία, επιληπτικές κρίσεις, κλινική κατάθλιψη ή κάτι τέτοιο, αυτά είναι όλα πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν με μια συσκευή εγκεφάλου (σχόλιο el.gr: Τσιπάκι ή εμφύτευμα, το οποίο θα επηρεάζει τον εγκέφαλο. Το «τυράκι» είναι η Υγεία. Άλλωστε με αφορμή τον κορωνοϊό δεχτήκαμε τόσα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας. Με αφορμή την βελτίωση της υγείας αλλά, υποτίθεται, και των ικανοτήτων του εγκεφάλου, γιατί να μην δεχθούμε μία μικροσυσκευή στον εγκέφαλό μας;;;).

Döpfner: Σκέφτεστε σε βάθος μέσω ενός οράματος ότι μια μέρα και, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, η γλώσσα δεν θα είναι απαραίτητη. Επειδή θεωρητικά, είναι δυνατόν να διαβάσετε σκέψεις, να διαβάσετε τις επιθυμίες του εγκεφάλου και με κάποιον τρόπο, να τις μεταφράσετε ή να τις εφαρμόσετε σε δράσεις – που ηχούν υπέροχα στα αυτιά και μπορούν να θεραπεύσουν πολλές ασθένειες (…) Από την άλλη πλευρά, κάποιος θα μπορούσε να διαβάσει τις σκέψεις μου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα πραγματικά επιθυμητό όραμα.

Musk: Όχι, θα εξακολουθεί να υπάρχει ιδιωτικότητα. Δεν μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις σας χωρίς την άδειά σας ή οτιδήποτε άλλο (σχόλιο: Η άδεια όμως δεν θα είναι προαπαιτούμενο για την όποια δράση του εμφυτεύματος;;; Άλλωστε οι άνθρωποι δίνουν συνεχώς την έγκρισή τους σε διάφορα προγράμματα –facebook, twitter, εφαρμογές κτλ- χωρίς να διαβάσουν τις λεπτομέρειες. Εκεί όμως κρύβεται ο… Διάβολος. Πονηρή τοποθέτηση του Elon Musk). Αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι οι αρχικές χρήσεις της Neuralink για πολλά χρόνια θα είναι η επίλυση ιατρικών προβλημάτων, σοβαρών προβλημάτων εγκεφάλου ή σπονδυλικής στήλης (σχόλιο: Πάλι μπήκε η Υγεία μπροστά. Υγεία πάνω απ’ όλα! Και από την ελευθερία σκέψης;;;)

Döpfner: Υπάρχει ο κίνδυνος ότι η γλώσσα θα μπορούσε να εξαφανιστεί ή θα μπορούσε τουλάχιστον να χάσει τη σημασία της.

Musk: Οι βραχυπρόθεσμες εφαρμογές για μια διεπαφή εγκεφάλου-μηχανής επιλύουν πραγματικά πολύ θεμελιώδη εγκεφαλικά ή σπονδυλικά τραύματα. Εν συνεχεία, καθώς οι συσκευές γίνονται πιο προηγμένες, μακροπρόθεσμα, θα μπορούσατε να κάνετε εννοιολογική και συναινετική τηλεπάθεια.

Döpfner: Θα συμφωνούσατε ότι υπάρχουν τρεις προτεραιότητες: η μία είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε την ανθρώπινη νοημοσύνη (σχόλιο: Δίνοντας εξουσίες πάνω της στην τεχνητή νοημοσύνη;), η δεύτερη προτεραιότητα είναι ότι χρειαζόμαστε καλή πλουραλιστική διακυβέρνηση, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν είναι στα χέρια πολύ λίγων (σχόλιο: Όχι μονόπλευρη διακυβέρνηση των αριστερόστροφων διεθνιστών. Όλα δείχνουν πως μέσω του Elon Mask, στην όποια παγκόσμια διακυβέρνηση θα προσπαθήσουν να συμμετάσχουν εκείνοι που σκέφτονται πιο δεξιά – Αμερικανικός Νότος, Ρωσία και σύμμαχοι). Και η τρίτη προτεραιότητα είναι: χρειαζόμαστε ευέλικτους κανόνες (σχόλιο: Αν δεν πετύχει κάτι, να μπορούν να το αλλάξουν)

Musk: Ναι, απολύτως.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη με παγκόσμια εποπτεία και τεχνητή νοημοσύνη
Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη με παγκόσμια εποπτεία και τεχνητή νοημοσύνη
Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη με παγκόσμια εποπτεία και τεχνητή νοημοσύνη
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/01/mask_elon-1024x576.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_61.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_61.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content