Στ. Πλουμιστός: Αυτο-ανακάλυψη - Τρεις συμβουλές για να βρείτε ποιος είστε πραγματικά

Στ. Πλουμιστός: Αυτο-ανακάλυψη - Τρεις συμβουλές για να βρείτε ποιος είστε πραγματικά

👉«Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι η αρχή κάθε σοφίας». - ΑριστοτέληςΞέρετε ποιος είστε; Η νομίζετε ότι ξέρετε; Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Ή αποφεύγετε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη επειδή δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το ποιος πραγματικά είστε;

Πριν συζητήσουμε λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν από αυτά τα θέματα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανείς δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζει. Όλοι έχουμε υγιή και ανθυγιεινά μέρη της εσωτερικής ψυχής μας. Κανείς δεν είναι καλός ή κακός. Χρειάζεται επίσης μια τεράστια γενναιότητα για να ξεκινήσει η διαδικασία του εαυτού σας.

Η αυτο-ανακάλυψη δεν είναι δύσκολη, είναι μια διαδικασία και χρειάζεται χρόνος. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας. Και, είναι σημαντικό να αφήσετε στον εαυτό σας τον χρόνο που απαιτείται για να περπατήσετε στον δρόμο της ανακάλυψης του.

Στην αρχή αυτής της συζήτησης, ακολουθούν μερικά βήματα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Και τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν θα περπατήσετε μόνοι σας σε αυτό το ταξίδι. Η συζήτηση που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε αυτόν τον ζωτικό περίπατο της αυτο-ανακάλυψης.

Τρεις συμβουλές για να ανακαλύψετε ποιος είστε πραγματικά

1. Να είστε αυθεντικοί.
Ακόμα κι αν αυτή η δήλωση ακούγεται συχνά ευγενική και τεχνητή, το υποκείμενο συναίσθημα είναι ουσιαστικό μέρος του εαυτού σας. Το να ζεις ένα ψέμα είναι αντίθετο με το να ζεις μια πλήρη ζωή. Και, εάν μείνει για αρκετό καιρό θα οδηγήσει σε ζητήματα ψυχικής υγείας όπως η κατάθλιψη. Έτσι, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να ανακαλύψετε ποιος είστε είναι να είστε αυθεντικοί. Ότι σημαίνει αυτό για εσάς. 

Συχνά επεξεργαζόμαστε ποιοι είμαστε σύμφωνα με μια έγκριση από άλλους, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε ποιοι είστε πραγματικά εάν προσποιείστε. Γίνε λοιπόν ο εαυτός σου. Εάν δεν σας αρέσει κάτι, υποστηρίξτε τη γνώμη σας. Εάν είστε παθιασμένοι με κάτι και κανένας άλλος δεν είναι, ακολουθήστε τον εαυτό σας. Μοιραστείτε ότι πραγματικά αισθάνεστε, όχι ότι είναι καλό για την εικόνα σας που προσπαθείτε να έχουν οι άλλοι για εσάς. 

Σταματήστε να επεξεργάζεστε τον εαυτό σας και γίνετε πρώτοι. Πιστέψτε ότι είστε αρκετά καλοί και θυμηθείτε... η καλύτερη εκδοχή του εαυτού που προσποιείται ότι δεν είναι τόσο καλός, είναι η πιο ελαττωματική έκδοση του πραγματικού σας εαυτού. Η γνησιότητα έχει σημασία.

2. Αγκαλιάστε τις προκλήσεις.
Είναι ζωτικής σημασίας να αγκαλιάσετε ποιος είστε και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιστεύει στον εαυτό σας. 

Προσπαθώντας να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος άλλος, θα έχει αρνητικές συνέπειες, ειδικά σε δύσκολες στιγμές όπως η τρέχουσα πανδημία κορονοϊού. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να αγκαλιάσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε για να ξεκολλήσετε τα τεχνητά στρώματα και να εκθέσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Αυτή είναι μια τρομακτική διαδικασία για όλους που περνούν το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού τους. 

Έτσι, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε μια ισχυρή πειθαρχία για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του να είστε πραγματικοί εσείς αντί να υποχωρήσετε και να αποφύγετε να τις αντιμετωπίσετε προσποιούμενοι....

3. Φροντίστε όλους τους άλλους με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Μεγάλο μέρος του ταξιδιού στην αυτο-ανακάλυψη είναι να μάθεις να αντιμετωπίζεις ανθρώπους με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ανεξάρτητα από το πώς σου φέρονται. Με άλλα λόγια, είναι ζωτικής σημασίας να ξεπεράσουμε τα μικροσκοπικά επιχειρήματα που συμβαίνουν μεταξύ των ανθρώπων, ειδικά σε εξαιρετικά αγχωτικές περιόδους. 

Γίνετε ποιοι είστε πραγματικά, μείνετε στο μονοπάτι σας, αλλά θυμηθείτε να είστε ευγενικοί γιατί όλοι παλεύουμε δίνοντας σκληρή μάχη. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Στο τέλος της ημέρας δεν πρόκειται για το να είσαι στην κορυφή, αλλά για όλους μας να μεγαλώνουμε μαζί ως άνθρωποι.

Μια σημαντική βοήθεια...
Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για τη διαχείριση του άγχους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, σου προτείνω να επισκεφτείς το www.voicehealing.gr  και κάνοντας on line συνεδρία της αρεσκείας σας θα σας δοθεί λύση σχετικά με το πρόβλημά σας και το πώς αισθάνεστε. 

Δεν είναι αδυναμία να ζητάς βοήθεια. 
Είναι γενναίο και είναι χαρακτηριστικό των ισχυρών ανθρώπων.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αυτο-ανακάλυψη - Τρεις συμβουλές για να βρείτε ποιος είστε πραγματικά
Στ. Πλουμιστός: Αυτο-ανακάλυψη - Τρεις συμβουλές για να βρείτε ποιος είστε πραγματικά
Στ. Πλουμιστός: Αυτο-ανακάλυψη - Τρεις συμβουλές για να βρείτε ποιος είστε πραγματικά
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2014/05/syneidisi3-612x400.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_58.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_58.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content