Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου

👉Όπως ακριβώς έχεις ένα αστρολογικό ηλιακό Ζώδιο, επίσης έχεις έναν νουμερολογικό ηλιακό αριθμό. Αυτός ο ηλιακός αριθμός δείχνει τον πυρήνα του ποιος είσαι και μπορεί να σε βοηθήσει στο να “ζωγραφίσεις” μια εικόνα όσο αφορά στο τι θα πετύχει με τον ερχομό της εδώ η ψυχή σου.

Οι ηλιακοί αριθμοί κυμαίνονται από το 1 έως το 9 και ο καθένας κατέχει μια ιδιαίτερη δόνηση και ενέργεια η οποία έχει στόχο να σε καθοδηγήσει στο ταξίδι σου.

Ακόμα και αν ο ηλιακός αριθμός σου είναι μόνο ένα μέρος της εικόνας, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μαζί με το Ηλιακό Ζώδιο και τον αριθμό Μονοπατιού της Ζωής σου για να πάρεις μία πιο πλήρη εικόνα από την ενεργητική φύση, δύναμη και αδυναμία σου.

Εδώ είναι το πώς να δουλέψετε τον ηλιακό σας αριθμό :

Πάρτε την ημερομηνία γέννησης σας, για παράδειγμα – Δεκέμβριος 29

Προσθέστε τον μήνα (12) στην ημερομηνία (29) = 41

Στη συνέχεια μετατρέψτε το σε ένα μοναδικό ψηφίο ώστε, 4+1=5

Αυτό σας δίνει τον ηλιακό αριθμό 5

(Συνεχίστε να προσθέτετε μαζί τους αριθμούς ώστε να φτάσετε σε ένα μοναδικό ψηφίο, για παράδειγμα αν πάρετε 12 συνεχίστε να το μετατρέπετε παραπέρα 1+2=3)

Εδώ είναι το τι σημαίνει ο ηλιακός αριθμός σου:

Ηλιακός αριθμός 1 :


Ο αριθμός 1 κατέχει την δόνηση της ιεραρχίας και της φιλοδοξίας, επίσης είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς αριθμούς και συμβολίζει το φύτευμα του πρώτου σπόρου.

Η ενέργεια του αριθμού 1 είναι ανεξάρτητη, αποφασιστική, αυθεντική και υψηλά φιλόδοξη. Μπορεί επίσης να είναι αλαζονική, επίμονη ή και εγωκεντρική όταν δεν υπάρχει έλεγχος.

Αυτοί με τον ηλιακό αριθμό 1 οδηγούν το ξεκίνημα νέων έργων και την απελευθέρωση νέων ιδεών στον κόσμο. Είναι επίσης γεννημένοι ηγέτες που έχουν την ικανότητα να παίρνουν μία δημιουργική ιδέα και να την πραγματοποιούν. Μπορούν εύκολα να αποπροσανατολιστούν και είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν το επόμενο έργο τους πριν καν δουν το πρώτο τους. Γι αυτό το λόγο τα άτομα με τον αριθμό 1 πρέπει να μάθουν πως να δουλεύουν με άλλους και να βρίσκουν ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να τους βοηθήσουν στην εξασφάλιση της μακροζωίας των έργων τους.

Στην αγάπη και στις σχέσεις ερωτεύονται γρήγορα αλλά το ίδιο γρήγορα απομακρύνονται.

Το μεγαλύτερο τους μάθημα είναι να μάθουν πως να ανοίγουν την καρδιά τους στους άλλους και το πώς να βάζουν τους άλλους πάνω από τους εαυτούς τους.

Η ενέργεια του αριθμού 1 είναι στενά συνδεδεμένη με τα αστρολογικά ζώδια του Κριού και του Λέοντα και την ενέργεια του Ήλιου.

Ηλιακός αριθμός 2 :

Ο ηλιακός αριθμός 2 κατέχει την δόνηση της αρμονίας, της ενότητας, της συμπόνιας και της θεραπείας. Εάν η ενέργεια του αριθμού 1 συμβολίζει το φύτευμα του πρώτου σπόρου, η ενέργεια του αριθμού 2 συμβολίζει την φροντίδα και την καλλιέργεια του σπόρου ώστε να μπορέσει να ανθίσει σε ένα υγιές λουλούδι.

Όταν δεν είναι σε ισορροπία, η ενέργεια του αριθμού 2 μπορεί να εκφραστεί με το να είναι υπερβολικά εξαρτώμενη από τους άλλους, χειραγωγημένη και παθητικά επιθετική.

Αυτοί με τον ηλιακό αριθμό 2 χρειάζεται να μάθουν πώς να εκφράσουν την αλήθεια και πώς να απελευθερώσουν τα συναισθήματα τους. Πρέπει επίσης να μάθουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς φροντίζουν τους άλλους.

Συχνά, έχουν από την φύση τους ενσυναίσθηση και πολύ διαίσθηση. Είναι συχνά ευαίσθητοι σε ενέργειες και μπορούν αμέσως να καταλάβουν πως νιώθει ο άλλος. Ευδοκιμούν στις σχέσεις τους όσο δεν θέτουν σε κίνδυνο τις προσωπικές πεποιθήσεις ή την υγεία και ευεξία τους. Είναι επίσης εξαιρετικά καλοί μεσολαβητές και τα πάνε καλά με το να δουλεύουν με άλλους ανθρώπους ή για άλλους ανθρώπους.

Η ενέργεια του αριθμού 2 είναι στενά συνδεδεμένη με το αστρολογικό ζώδιο του Καρκίνου και την ενέργεια του φεγγαριού.

Ηλιακός αριθμός 3:

Ο ηλιακός αριθμός 3 κατέχει την δόνηση της περιπέτειας, του παιχνιδιού και της μάθησης. Η ενέργεια του αριθμού 3 είναι συχνά πολύ κοινωνική, περίεργη για την ζωή και τις διαφορετικές κουλτούρες.

Αν η ενέργεια του αριθμού 2 συμβολίζει την φροντίδα του λουλουδιού, η ενέργεια του αριθμού 3 συμβολίζει το ανθισμένο λουλούδι το οποίο ανοίγει τα μάτια του για πρώτη φορά. Συμβολίζει επίσης τον ενθουσιασμό, την απορία, το δέος και την ανάγκη της έκφρασης του οτιδήποτε βλέπουμε, ακούμε και βιώνουμε.

Η ενέργεια του αριθμού 3 είναι πολύ κοινωνική, φιλική, εξωστρεφής και αυτοί με τον ηλιακό αριθμό 3 συχνά έχουν πολύ μεγάλους κοινωνικούς κύκλους.

Όταν δεν βρίσκεται σε ισορροπία, η ενέργεια του αριθμού 3 μπορεί να εκδηλωθεί με το να είναι υπέρ-επιεικής, ανισόρροπη ακόμα και επιπόλαια. Είναι σημαντικό γι αυτούς με τον αριθμό 3 να μάθουν πώς να γίνουν πιο προσγειωμένοι και υπεύθυνοι.

Τα άτομα με ηλιακό αριθμό 3 μπορούν εύκολα να αποσπαστούν, να βαρεθούν και χρειάζεται να είναι ψυχικά τονωμένοι. Ποτέ δε σταματούν να μαθαίνουν και πάντα ψάχνουν για καινούργιες πληροφορίες ή καινούργιες γνώσεις. Είναι επίσης πολύ ανοιχτόμυαλοι και από την φύση τους έλκονται στο να καταλάβουν τον πνευματικό κόσμο.

Στις σχέσεις, είναι πολύ ανοιχτοί σε όλους τους τύπους πραγμάτων και εμπειριών. Για να αισθανθούν ικανοποιημένοι σε μία σχέση, χρειάζονται τον χώρο και την ελευθερία τους. Όταν τους δίνεται ελευθερία είναι πιστοί σύντροφοι.

Η ενέργεια του αριθμού 3 είναι στενά συνδεδεμένη με το αστρολογικό ζώδιο του Τοξότη και την ενέργεια του πλανήτη Δία.

Ηλιακός αριθμός 4:

Ο αριθμός 4 κατέχει την δόνηση της ισορροπίας, της αφοσίωσης και της εμπιστοσύνης. Αν η ενέργεια του αριθμού 3 είναι το λουλούδι που ανοίγει τα μάτια του στον κόσμο για πρώτη φορά, η ενέργεια του αριθμού 4 συμβολίζει το λουλούδι που πιάνει δουλειά ώστε να εκπληρώσει τον σκοπό του.

Τα άτομα με ηλιακό αριθμό 4 οδηγούνται στο να λύσουν προβλήματα και είναι εξαιρετικά αυτό-πειθαρχημένα, ειδικά όταν χρειάζεται να επιτύχουν στόχους. Ωστόσο όταν δεν υπάρχει ισορροπία η ενέργεια του αριθμού 4 μπορεί να εκδηλωθεί με το να είναι επίμονη, αγχωμένη ή στενόμυαλη.

Αυτοί με την ενέργεια του αριθμού 4 οδηγούνται στο να δημιουργήσουν μια ζωή σταθερότητας αλλά μέρος του μαθήματος τους είναι να μάθουν πώς να «πηγαίνουν με το ρεύμα» και πώς να αποδέχονται τις αλλαγές που φέρνει η ζωή. Όταν τα έχουν όλα πολύ προγραμματισμένα η ενέργεια του αριθμού 4 μπορεί να νιώσει απογοητευμένη ακόμα και κολλημένη.

Τα άτομα με τον ηλιακό αριθμό 4 επωφελούνται όταν σκέφτονται «έξω από το κουτί» και όταν έχουν μεγάλα όνειρα και ευχές για αργότερα. Επίσης από την φύση τους έλκονται από την τεχνολογία και τις επαναστατικές ιδέες. Στις σχέσεις, είναι εξαιρετικά πιστοί και ψάχνουν για ένα σύντροφο ο οποίος μπορεί να τους φέρει άνεση και σταθερότητα. Δουλεύουν καλά με άλλους και είναι συχνά οικογενειακοί.

Η ενέργεια του αριθμού 4 είναι στενά συνδεδεμένη με το αστρολογικό ζώδιο του Υδροχόου και την ενέργεια του Ουρανού.

Ηλιακός αριθμός 5

Ο αριθμός 5 κατέχει την δόνηση της δημιουργικότητας, της αλλαγής και της διανοητικότητας. Η ενέργεια του αριθμού 5 είναι εξαιρετικά προσαρμοστική και μπορεί να μετατρέψει τον εαυτό της ώστε να χειριστεί και να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση.

Αν η ενέργεια του αριθμού 4 συμβολίζει την σκληρή δουλειά του λουλουδιού, η ενέργεια του αριθμού 5 συμβολίζει τις δημιουργικές ιδέες και τις εμπνεύσεις που θα ακολουθήσει. Συμβολίζει επίσης τις αλλαγές από τον ένα στόχο στον άλλον.

Όταν η ενέργεια του αριθμού 5 δεν είναι σε ισορροπία, μπορεί να εκδηλωθεί με έλλειψη δέσμευσης, ανισορροπία, αγχωμένη και υπερβολική σκέψη και έλλειψη εμπιστοσύνης. Η ενέργεια αυτού του αριθμού ευδοκιμεί στην αλλαγή και αναζητά μεταμορφωτικές εμπειρίες ώστε να μεγαλώσει, να μάθει και να αναπτυχθεί. Τα άτομα με αυτόν τον αριθμό απαιτούν πολύ ψυχική διέγερση και τα πάνε καλά όταν πραγματοποιούν πολλά έργα ταυτόχρονα.

Στις σχέσεις, είναι πολύ ευπροσάρμοστοι και φιλικοί. Ο σύντροφος τους πρέπει να είναι ο καλύτερος τους φίλος και επίσης χρειάζονται την ελευθερία τους ώστε να εκφράσουν την προσωπικότητα τους.

Η ενέργεια του αριθμού 5 είναι στενά συνδεδεμένη με τα αστρολογικά ζώδια του Διδύμου και του Παρθένου και την ενέργεια του Ερμή.

Ηλιακός αριθμός 6


Η ενέργεια του αριθμού 6 είναι σταθερή, ισορροπημένη και πολύ συγκεντρωμένη. Εάν ο αριθμός 5 συμβολίζει τις δημιουργικές ιδέες , ο αριθμός 6 συμβολίζει το πώς αυτές οι δημιουργικές ιδέες μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Όταν είναι σε ισορροπία, η ενέργεια του αριθμού 6 είναι συμπονετική, εμπιστευτική, εργατική και έλκεται από όλα τα πράγματα που συνδέονται με την υγεία και την φυσική κατάσταση. Ωστόσο, όταν δεν είναι σε ισορροπία μπορεί να νιώσει καταπονημένη, ψυχικά άρρωστη, κολλημένη ή απρόθυμη να αλλάξει και ζήλια για την επιτυχία των άλλων.

Αυτοί με τον Ηλιακό αριθμό 6 έχουν την ικανότητα να παίρνουν τις ιδέες τους και να τις πραγματοποιούν. Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί και σκληρά εργαζόμενοι, το οποίο τους επιτρέπει να χτίσουν αυτοκρατορίες.

Συχνά αυτοί που είναι γεννημένοι με την ενέργεια του αριθμού 6 έχουν από την φύση τους το χάρισμα της επιχειρηματικότητας και επίσης έχουν μία προσέγγιση μυαλού- σώματος της ζωής.

Η ενέργεια του αριθμού 6 λατρεύει να είναι συντροφιά με άλλους και ρομαντικά και συνεταιρικά. Ειδικότερα, στις σχέσεις, τα άτομα με τον αριθμό 6 χρειάζεται να νιώθουν βαθιά συνδεδεμένοι με τον σύντροφο τους. Παρόλο που μπορεί να αργήσουν να “ζεσταθούν” σε μία σχέση είναι εξαιρετικά πιστοί και αφοσιωμένοι από την στιγμή που θα το κάνουν. Κάποιες στιγμές μπορεί να είναι ελεγκτικοί και να ζηλεύουν, οπότε χρειάζεται να μάθουν να είναι προσεκτικοί όσο αφορά αυτό στις σχέσεις τους.

Η ενέργεια του αριθμού 6 είναι στενά συνδεδεμένη με τα αστρολογικά ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού και την ενέργεια της Αφροδίτης.

Ηλιακός αριθμός 7

Ο αριθμός 7 κατέχει την δόνηση της πνευματικότητας, της βαθιάς σκέψης, τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Αν η ενέργεια του αριθμού 6 αντιπροσωπεύει την μετατροπή των δημιουργικών ιδεών σε πραγματικότητα, η ενέργεια του αριθμού 7 αντιπροσωπεύει το βαθύτερο νόημα αυτών των πραγματικοτήτων. Με πολλούς τρόπους, η ενέργεια του αριθμού 7 είναι η Θεία Νοημοσύνη η οποία δεν μπορεί να φανεί αλλά ξέρουμε ότι είναι εκεί.

Όταν δεν είναι σε ισορροπία, η ενέργεια του αριθμού 7 μπορεί να είναι υπερβολικά ευαίσθητη, απόμακρη, σκόρπια, ή εκτός πραγματικότητας. Μπορεί επίσης να χειραγωγηθεί και έλκεται από έμμονες συμπεριφορές ή εθισμούς.

Αυτοί με τον ηλιακό αριθμό 7, είναι υψηλά χαρισματικοί όσο αφορά την διαίσθηση τους και από την φύση τους έλκονται στο να οδηγούνται από την καρδιά τους. Η ενέργεια του αριθμού 7 είναι υψηλά δημιουργική αλλά επίσης ονειρική. Είναι αυτή η ονειρική ποιότητα που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν τέχνη, μουσική και να εμβαθύνουν στα κρυμμένα βασίλεια.

Τα άτομα με τον αριθμό 7 μπορούν να το βρουν δύσκολο να ενσωματωθούν ή να αποδεχθούν την πραγματικότητα και ώρες-ώρες μπορεί να παλεύουν να συμβιβαστούν με τις “ανθρώπινες υποχρεώσεις”. Για να το εξουδετερώσουν αυτό, θα πρέπει πάντα να ακολουθούν το ένστικτο τους και να παίρνουν αποφάσεις βάση αυτού.

Στις σχέσεις, χρειάζεται να είναι με κάποιον που μπορούν να μπουν βαθύτερα στα κρυμμένα βασίλεια της ζωής. Επίσης, χρειάζονται κάποιον που θα αποδεχθεί και θα εκτιμήσει τις συναισθηματικές τους ευαισθησίες. Γενικότερα, είναι εξαιρετικά πιστοί αλλά μπορούν επίσης να είναι υπερβολικά «φτωχοί» ή ιδεαλιστές στον έρωτα.

Η ενέργεια του αριθμού 7 είναι στενά συνδεδεμένη με το αστρολογικό ζώδιο του Ιχθύ και την ενέργεια του Ποσειδώνα.

Ηλιακός αριθμός 8


Ο αριθμός 8 κατέχει την δόνηση της επιτυχίας, της δύναμης και της εξουσίας. Τα άτομα με αυτό τον αριθμό είναι πολύ πρακτικοί και ειδικότερα οδηγούνται από την καριέρα τους. Αν ο αριθμός 7 αντιπροσωπεύει την Θεία Νοημοσύνη, ο αριθμός 8 αντιπροσωπεύει την νοητική νοημοσύνη και την δύναμη του συνειδητού μυαλού μας.

Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, η ενέργεια του αριθμού 8 μπορεί να εκδηλωθεί με το να είναι τεταμένη ή νευρική, υλιστική ή ελεγκτική. Μπορεί επίσης να εκδηλωθεί με το να οδηγείται υπερβολικά από τον εγωισμό και χωρίς επαφή με την καρδιά.

Αυτοί με τον ηλιακό αριθμό 8, προορίζονται για την επιτυχία στις καριέρες τους και τα πάνε πολύ καλά στο να ‘σκαρφαλώνουν στην εταιρική σκάλα’. Είναι πολύ γενναίοι και δεν φοβούνται να ρισκάρουν, είναι επίσης άριστοι στις διαπραγματευτικές ή νηματουργικές καταστάσεις για να φτάσουν στον στόχο τους.

Η ενέργεια του αριθμού 8 είναι επίσης εξαιρετικά ευσυνείδητη και καθιστά ένα σημείο για να σκεφτεί το άτομο τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων εμπλεκόμενων χωρίς να δεθεί συναισθηματικά. Παρόλο που αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται απόμακροι στους άλλους, αυτό το χάρισμα τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν την δουλειά που χρειάζεται να κάνουν.

Στις σχέσεις, τα άτομα με τον αριθμό 8 είναι εξαιρετικά πιστά και χρειάζεται να είναι με ένα σύντροφο που να είναι πολύ δεσμευμένος και αφοσιωμένος. Η ενέργεια του αριθμού 8, επίσης καθοδηγείται από την καριέρα του οπότε πρέπει να προσέχουν πώς να εξισορροπήσουν τον χρόνο και την ενέργεια τους.

Η ενέργεια του αριθμού 8 είναι στενά συνδεδεμένη με τα αστρολογικά ζώδια του Αιγόκερου και του Υδροχόου και την ενέργεια του Κρόνου.

Ηλιακός αριθμός 9

Η ενέργεια του αριθμού 9 είναι συμπονετική, φιλοσοφική και εξαιρετικά ανοιχτόμυαλη. Οδηγείται στο να διδάξει, να θεραπεύσει και να εμπλακεί σε ανθρωπιστικές αναζητήσεις.

Αν ο αριθμός 7 συμβολίζει την Θεία Νοημοσύνη και ο αριθμός 8 την νοητική νοημοσύνη, ο αριθμός 9 αντιπροσωπεύει και τις δύο αυτές νοημοσύνες σε συνδυασμό. Αντιπροσωπεύει το πλήρες ον ή την ολοκλήρωση.

Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, η ενέργεια του αριθμού 9 μπορεί να εκδηλωθεί με το να είναι απρόσεκτη, ανήσυχη και κακόκεφη. Μπορεί επίσης να υποφέρει με το να σβήσει αν τα άτομα δεν εξασκήσουν την αγάπη για τον εαυτό τους και συνεχώς να τον ελέγχουν ξανά.

Αυτοί που γεννήθηκαν με τον ηλιακό αριθμό 9 είναι συχνά εδώ για να διδάξουν ή να μεταδώσουν κάποια σοφία στον κόσμο. Επίσης από την φύση τους κλίνουν προς την μάθηση, το διάβασμα και την μελέτη των βαθύτερων φιλοσοφιών της ζωής.

Στις σχέσεις, είναι αυτοί που δίνουν και αγαπάνε να κάνουν τον άλλον να νιώθει καλά και άνετα. Είναι επίσης πολύ συμπονετικοί και σε αρμονία με τα συναισθήματα των άλλων. Μπορούν να γίνουν πολύ συναισθηματικοί οπότε η επικέντρωση στην αποτελεσματική επικοινωνία είναι σημαντική γι αυτά τα άτομα.

Η ενέργεια του αριθμού 9 είναι στενά συνδεδεμένη με τα αστρολογικά ζώδια του Σκορπιού και του Κριού και την ενέργεια του Άρη.

Το διάβασα στο awakengr.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,156,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1141,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,446,Κόσμος,9596,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,413,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6828,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1117,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2705,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,37,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2768,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου
Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου
Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου
https://image.freepik.com/free-vector/manipura-chakra-with-mandala-solar-plexus-chakra_100011-146.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_559.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_559.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content