Στ. Πλουμιστός: Τα "μυστικά" που θα βοηθήσουν την θετική σκέψη σου

Στ. Πλουμιστός: Τα αποσπάσματα που θα βοηθήσουν την θετική σκέψη σου

👉Πολλά αποσπάσματα σχετικά με τη θετική σκέψη μπορούν να σας βοηθήσουν να φωτίσετε τη μέρα σας. Ακόμα και όταν φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει σωστά, αυτά τα αποσπάσματα μπορούν να χρησιμεύσουν ως υπενθύμιση ότι δεν είναι όλα άσχημα. Υπάρχει καλό σε κάθε στιγμή, απλά πρέπει να το ψάξετε.

Η ζωή δεν είναι πάντα όπως έχει προγραμματιστεί και δεν είναι πάντα τέλεια. Αυτό είναι φυσιολογικό και η ζωή υποτίθεται ότι είναι έτσι, καθώς θα μάθετε από αυτά τα αποσπάσματα για τη θετική σκέψη. 

Υπάρχουν πάντα προκλήσεις και εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, αλλά μπορείτε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Όταν μπορείτε να παραμείνετε θετικοί και να επιλύσετε τα προβλήματά σας, η ζωή θα είναι καλύτερη από ότι φανταζόμασταν ποτέ. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι, πιο επιτυχημένοι και η ευημερία σας θα ωφεληθεί ιδιαίτερα. Αν και δεν είναι πάντα εύκολο, το να είσαι θετικός είναι μια νοοτροπία και μπορεί να γίνει και δική σου με το χρόνο.

Τα "μυστικά" που θα βοηθήσουν την θετική σκέψη σου

Την επόμενη φορά που θα παλεύετε να είστε θετικοί ή χρειάζεστε κάτι για να φωτίσετε την ημέρα σας, θυμηθείτε αυτά τα αποσπάσματα για τη θετική σκέψη. Θα σας βοηθήσουν και θα σας υπενθυμίσουν ότι δεν είστε μόνοι σας και ότι όλα θα λειτουργήσουν.

1. «ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΥΑΛΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.» 
Για να τονώσετε τη θετική σκέψη, πρέπει να προωθήσετε μια θετική νοοτροπία. Να είστε δημιουργικοί και να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να κάνετε τα πράγματα. Όταν παραμένετε θετικοί και συνεχίζετε να εργάζεστε για να καταλάβετε τα πράγματα, μπορείτε να πετύχετε ότι θέλετε.

2. "Ο, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ."
Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν την πρώτη φορά ή φαίνεται να διαρκούν πολύ αρνητικά, θυμηθείτε αυτό το απόσπασμα. Ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, μπορείτε να τα επιτύχετε αν πιστεύετε ότι μπορείτε. Πιστέψτε στον εαυτό σας και θυμηθείτε ότι η παραμονή στη θετική δόνηση και με σκληρή δουλειά θα σας οδηγήσουν εκεί.

3. "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ." 
Η θετικότητα είναι μια νοοτροπία, και έχει να κάνει με τη στάση σας. Όταν το μέλλον σας δεν κοιτάζει όπως ελπίζατε, μπορείτε να κάνετε εσείς την αλλαγή με τις σκέψεις σας. Κρατήστε την θετική νοοτροπία και το μέλλον σας θα είναι ότι ονειρευτήκατε.

4. "ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ." 
Εάν μπορείτε να το σκεφτείτε, μπορείτε να το κάνετε. Μην εγκαταλείπετε κανένα πρόβλημα, γιατί κάθε πρόβλημα μπορεί να μην ξεπεραστεί. Να θυμάστε πάντα ότι μπορείτε να κάνετε ότι σκέφτεστε και να το χρησιμοποιήσετε ως υπενθύμιση για να φωτίσετε τη μέρα σας.

5. «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ. ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ, Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ. " 
Όταν συναντάτε μερικά κακά μέρη της ανθρωπότητας, μην αποθαρρύνεστε. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι λίγοι κακοί άνθρωποι δεν κάνουν όλη την ανθρωπότητα κακή. Όπως εξηγεί ο Γκάντι , μερικές κακές σταγόνες δεν κάνουν το όλο πράγμα βρώμικο.

6. «ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ.»
Ένα μικρό χιούμορ μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο θετικοί όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως ήταν προγραμματισμένο. Θα συναντήσετε πάντα προβλήματα στη ζωή, αλλά εάν διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία θα είστε εντάξει. Επιπλέον, θα ενοχλήσει όσους δεν είναι τόσο θετικοί όσο εσείς, δίνοντάς σας μια άλλη φωτεινή στιγμή για να κοιτάξετε ξανά μέσα σας.

7. «ΜΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. " 
Οι φόβοι μπορούν να προκαλέσουν αρνητική νοοτροπία και να σας κάνουν να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε υπέροχα πράγματα. Μην αφήσετε αυτό να ελέγξει τη ζωή σας εστιάζοντας συνεχώς σε αυτήν. Εστιάστε σε αυτό που είναι μέσα στην καρδιά σας. Φανταστείτε τα όνειρά σας και όλα όσα θέλετε να επιτύχετε αντί να εστιάσετε σε φόβους. Αυτό θα σας κάνει να αγαπήσετε περισσότερο τη ζωή.

8. «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ… ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. "
Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και παραμείνετε θετικοί συνεχώς. Να είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχει συμβεί και με τον τρόπο που πηγαίνει η ζωή σας τώρα. Με την ικανοποίηση και την αποδοχή των πραγμάτων ως έχουν, θα είστε πάντα πιο αισιόδοξοι.

Όταν μπορείτε να ζήσετε με αυτόν τον τρόπο και να διατηρήσετε αυτήν τη νοοτροπία, μπορείτε να διατηρήσετε την ελπίδα για το μέλλον. Δεδομένου ότι αυτός ο τύπος σκέψης αφορά τη στάση σας, πρέπει να διδάξετε τον εαυτό σας να είναι έτσι. Μετά από λίγο, θα γίνει συνήθεια και θα είναι φυσικό να ζεις θετικά.

9. "ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ."
Όταν κάνετε ότι καλύτερο έχετε, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν όταν μένετε θετικοί και πάντα ψάχνετε το καλό στην περίπτωσή σας. Θυμηθείτε αυτό την επόμενη φορά που τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θέλετε στο δρόμο σας, μπορούν να καταλήξουν στο τέλος όπως εσείς αποφασίσατε.

10. «ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. " 
Αναζητήστε το καλό σε όλες τις καταστάσεις και βρείτε την ομορφιά σε όλες τις μικρές στιγμές. Δοκιμάστε το για μια μέρα και θα δείτε ότι η ημέρα σας γίνεται γρήγορα πιο φωτεινή.

11. «ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΦΕΡΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΗΛΙΟ». 
Δεν μπορείτε να έχετε μια αρνητική νοοτροπία εάν είστε αυτός που φέρνει τον ήλιο. Να είστε θετικοί οπουδήποτε κι αν πάτε και θα είστε πάντα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε κατάσταση, κάνοντας τη ζωή πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Επιπλέον, η θετικότητα είναι μεταδοτική, οπότε αν φέρετε τον ήλιο, θα ωφεληθούν και άλλοι. Πριν το καταλάβετε, η θετικότητα θα εξαπλώνεται από άτομο σε άτομο, καθιστώντας ακόμη και τις αρνητικές καταστάσεις θετικές.

12. "ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΖΩΗ. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ."
Όταν αισθάνεσαι κάτω, σημειώστε όλα τα πράγματα στη ζωή σας για τα οποία είστε ευγνώμονες. Όταν το κάνετε αυτό, τα καλά μέρη της ζωής θα βρίσκονται στο προσκήνιο του μυαλού σας, υπενθυμίζοντας ότι η ζωή δεν είναι κακή. Πριν το καταλάβετε, δεν θα σκεφτείτε τα πράγματα που δεν έχετε πια.

13. «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ». 
Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά μια μέρα, υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα για να δοκιμάσετε ξανά. Θυμηθείτε αυτό πριν πάτε για ύπνο και θα ξυπνήσετε με μια πιο θετική νοοτροπία. Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε ξανά αρκεί να διατηρείτε την πίστη σας και να μην τα παρατάτε.

14. "ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ."
Η ζωή δεν θα είναι ποτέ τέλεια και τα πράγματα δεν θα πάνε πάντα όπως έχει προγραμματιστεί. Ενώ αυτές οι προκλήσεις θα σας διαμορφώσουν και θα σας κάνουν πιο δυνατούς, πρέπει να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας. Μην αλλάζετε ποιοι είστε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα, αλλά αφήστε τους να σας δημιουργήσουν τον νέο θετικό χαρακτήρα σας.

15. "ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ  ΣΚΙΑ." 
Μην εστιάζετε σε αρνητικές καταστάσεις στη ζωή. Αναζητήστε πάντα το καλό. Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα φαίνονται, μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι που να σας ευχαριστεί, ακόμα κι αν είναι μικρό.

Όταν αναζητάτε τις μικρές ομορφιές της ζωής και θυμάστε να στρέφετε το πρόσωπό σας στον ήλιο, η μέρα σας θα είναι πάντα φωτεινή. Εάν αγωνίζεστε να σκεφτείτε πράγματα για να είστε ευγνώμονες, κοιτάξτε γύρω και βρείτε κάτι όμορφο για να απολαύσετε.

Μια τελευταία σκέψη...
Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να παραμείνετε θετικοί όλη την ώρα, αλλά μπορείτε να το κάνετε με τη σωστή νοοτροπία. Αυτά τα αποσπάσματα σχετικά με τη θετική σκέψη θα σας βοηθήσουν να φωτίσετε την ημέρα σας, ακόμη και όταν δεν φαίνεται τίποτα. Θα σας θυμίσουν όλα τα καλά στη ζωή σας και θα σας υπενθυμίσουν να συνεχίσετε να προσπαθείτε.

Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, υπάρχει ομορφιά και καλοσύνη. Εάν μπορείτε να βρείτε αυτά τα πράγματα, θα είστε σε θέση να παραμείνετε θετικοί και να διαδώσετε τη θετικότητα σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας αλλάζοντας τη νοοτροπία σας και μπορείτε ακόμη και να συμβάλλετε στην αλλαγή του κόσμου.

Όταν δυσκολεύεστε να μείνετε θετικοί, θυμηθείτε αυτά τα αποσπάσματα για τη θετική σκέψη. Δεν είστε μόνοι με τον αγώνα, αλλά μπορείτε να διαμορφώσετε καλές συνήθειες για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία. Τότε, όλα τα πράγματα που θέλετε να επιτύχετε θα είναι δυνατά και η ζωή θα είναι απίστευτα χαρούμενη.

Σταύρος Πλουμιστός
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τα "μυστικά" που θα βοηθήσουν την θετική σκέψη σου
Στ. Πλουμιστός: Τα "μυστικά" που θα βοηθήσουν την θετική σκέψη σου
Στ. Πλουμιστός: Τα αποσπάσματα που θα βοηθήσουν την θετική σκέψη σου
https://www.efsyn.gr/sites/default/files/aisiodoxia_0.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_46.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_46.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content