Στ. Πλουμιστός: Διαίσθηση - Τι εμποδίζει την εσωτερική σας φωνή;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Διαίσθηση - Τι εμποδίζει την εσωτερική σας φωνή;

👉Πιστεύω ότι όλοι έχουμε διαίσθηση και διαισθητικές ικανότητες.Το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστούμε πραγματικά στη διαίσθησή μας και στην εσωτερική μας φωνή. Υπάρχουν κάποια πράγματα που προσωπικά θεωρώ ότι είναι σκληρά όταν πρόκειται για θέματα διαίσθησης. Εμποδίζουν πραγματικά τη διαίσθησή μας και τις διαισθητικές μας ικανότητες. 

Ενεργειακά μπλοκ

Αρχικά μπορεί να έχουμε κάποια ενεργειακά μπλοκ στα ενεργειακά μας κέντρα,τα γνωστά ως τσάκρα.
Τα τσάκρα μπορεί να εμφανιστούν ως επίπεδο της εξέλιξής μας, ως επίπεδο της αντίληψής μας και είναι υπεύθυνο για ορισμένα πράγματα στη ζωή μας, ορισμένα συναισθήματα και έχουν τις δικές τους ιδιότητες. Όλα τα τσάκρα μας είναι πολύ σημαντικά. Άν και υπάρχουν κάποια ενεργειακά μπλοκ στο σύστημα των τσάκρα μας που μπορούν να διαταράξουν και να εμποδίσουν τη διαίσθησή μας και τις διαισθητικές μας ικανότητες.

Φοβίες

Οι πεποιθήσεις του φόβου και οι φοβίες. Μπορεί να φοβάστε το αποτέλεσμα ή ότι δεν θα γίνετε αποδεκτοί από τους αγαπημένους σας λόγω των διαισθητικών σας ικανοτήτων και της διαίσθησής σας. Αυτό μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να είστε διαισθητικοί.

Μερικοί από τους φόβους σας μπορεί να μην προέρχονται καν από αυτή τη ζωή αλλά από τότε που οι άνθρωποι που ήταν διαισθητικοί ονομάστηκαν μάγισσες και βασανίστηκαν, κάηκαν ζωντανοί και αποκεφαλίστηκαν. Αυτές οι απόψεις μπορεί να υιοθετούνται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Ο φόβος να βλάψετε λόγω της διαίσθησής σας και των διαισθητικών σας ικανοτήτων μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά αλλά μπορεί και να υπήρχε και να υπάρχει από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα. 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Μην φοβάσαι να εμπιστευθείς το ένστικτο σου''


Αρνητικά συναισθήματα 

Τα αρνητικά συναισθήματα ρίχνουν κυριολεκτικά την ενέργεια και τη δόνησή μας. Μας τραβάνε προς τα κάτω, σκορπίζουν την ενέργειά μας σε χαοτικές κατευθύνσεις ,μας κάνουν να μη νιώθουμε καλά και έτσι μπλοκάρονται οι διαισθητικές μας ικανότητες.

Ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που εμποδίζει τη διαίσθησή μας είναι η μνησικακία. Μόλις κρατήσουμε κακία απέναντι σε κάποιον ή στον εαυτό μας δημιουργούνται και άλλα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμός, μίσος, θλίψη. Όλα αυτά τα συναισθήματα μας τραβούν προς τα κάτω και τείνουν επίσης να δημιουργούν μεγάλη ανισορροπία στα τσάκρα μας. Μπορούν να τα μπλοκάρουν και να εμποδίσουν τις διαισθητικές μας ικανότητες και τη διαίσθηση μας.

Άλλο ένα παράδειγμα είναι η λύπη. Κάθε φορά που μετανιώνουμε για κάτι που είχαμε κάνει στο παρελθόν ή που δεν κάναμε στο παρελθόν, το μυαλό μας τείνει να κολλήσει σε εκείνο το γεγονός και να επαναλαμβάνεται πολλές φορές στο μυαλό μας και με διαφορετικές ερμηνείες κάθε φορά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας τραβάει από την παρούσα στιγμή στο παρελθόν όπου έχουμε κολλήσει. Και αυτό δεν μας αφήνει να ζήσουμε το παρόν, τη στιγμή, δεν μας αφήνει να απολαύσουμε πλήρως αυτό που πρόκειται να ζήσουμε. Αλλά ζούμε μια παρούσα στιγμή που επίσης κατά κάποιο τρόπο εμποδίζει τη διαίσθησή μας και τις διαισθητικές μας ικανότητες.

Προσδοκίες

Οι προσδοκίες είναι πολύ ισχυρές ενέργειες που μας εμποδίζουν από τη διαίσθηση και τις διαισθητικές μας ικανότητες . Κάποιος που είναι διαισθητικός μπορεί να έχει προσδοκίες όπως να μπορεί να βλέπει πράγματα, να είναι πραγματικά διορατικός.

Η ίδια η προσδοκία όσον αφορά τη διαίσθηση λειτουργεί σαν θόρυβος. Είναι παρόμοιο με την εναλλαγή του ραδιοκυμάτων όταν ανάμεσα στους σταθμούς μπορεί να ακούσετε κάποια παρεμβολή. Έτσι λειτουργούν και οι προσδοκίες. Δημιουργούν αυτόν τον θόρυβο στη διαίσθησή μας ο οποίος μπορεί να μην μας αφήνει να λάβουμε πλήρως τις πληροφορίες με ακρίβεια. Πρέπει να είστε ανοιχτοί για να λαμβάνετε τις πληροφορίες που σας έρχονται με κάθε δυνατό αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικό τρόπο.

Μπορεί να έρθουν μέσω διόρασης, εμπειρίας, γνώσης,δράσης και οραμάτων όπως επίσης μπορεί να έρθουν με πολλές διαφορετικές μορφές και τρόπους. Επομένως, πρέπει πραγματικά να είστε ανοιχτοί για να λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες με οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε εσάς. Το σύμπαν δεν είναι ανόητο, το σύμπαν είναι πολύ έξυπνο και δεν θα σας δώσει ποτέ διαισθητικές πληροφορίες με τρόπο ή μορφή που δεν μπορείτε να το αφομοιώσετε ή να το λάβετε.

Μπερδεμένες σκέψεις

Όταν έχουμε πολλές πληροφορίες και σκέψεις δημιουργείται μια φλυαρία στο μυαλό μας. Αυτή η φλυαρία σε συνδιασμό με τις σκέψεις μας εμποδίζουν από τη διαίσθησή μας και τις διαισθητικές μας ικανότητες. Ένας πολύ καλός τρόπος για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και το μπερδεμένο σας μυαλό είναι μέσω της αυτοσυγκέντρωσης η της μεθόδου Voice Healing. Όταν αυτοσυγκεντρώνεστε όλα αυτά ηρεμούν και μπαίνουν σε τάξη στο κεφάλι σας γεγονός που σας επιτρέπει να έχετε περισσότερη σαφήνεια, περισσότερη ηρεμία, περισσότερο έλεγχο στον εαυτό σας, περισσότερο χώρο και ανοίγει τη διαίσθησή σας επιτρέποντας να λαμβάνετε όλες αυτές τις πληροφορίες για το πώς νιώθετε, τι βλέπετε και τι είναι το καλύτερο για σας.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Οι συχνότητες για αρμονία, πνευματική ισορροπία, θεραπεία του μυαλού και του σώματος''

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,491,Κόσμος,9646,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5992,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2777,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2788,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Διαίσθηση - Τι εμποδίζει την εσωτερική σας φωνή;
Στ. Πλουμιστός: Διαίσθηση - Τι εμποδίζει την εσωτερική σας φωνή;
Στ. Πλουμιστός: Διαίσθηση - Τι εμποδίζει την εσωτερική σας φωνή;
https://www.anapnoes.gr/wp-content/uploads/2017/09/maxresdefault%CF%85%CE%B7%CF%81-960x640.jpg
https://i.ytimg.com/vi/B82j1YSe3F4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_439.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_439.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content