Σταύρος Πλουμιστός: Πως να ενεργοποιήσετε το κέντρο ενστίκτου - "Βλέπουμε με το μυαλό μας"

Σταύρος Πλουμιστός: Πως να ενεργοποιήσετε το κέντρο ενστίκτου και σκέψης - "Βλέπουμε με το μυαλό μας"

👉Το ενεργειακό κέντρο (τρίτο μάτι) είναι γνωστό ως επίφυση. Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών.
 
Αυτό το ενεργειακό κέντρο ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς μιας του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην ψευδαίσθηση.

Είναι ένα μοναδικό μέρος του σώματος που κατέχει μεγάλες δυνάμεις. Το άνοιγμα αυτού του δημιουργεί πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Το πλήρες άνοιγμα σας συνδέει με σχεδόν όλα όσα υπάρχουν στο σύμπαν.

Μόλις το πνευματικό μάτι μας αρχίζει να ανοίγει, βαθύτερες πνευματικές αλήθειες θα συντονιστούν μαζί μας και το πέπλο της ψευδαίσθησης θα αρχίσει να επιδεινώνεται. Ένα ανοιχτό πνευματικό μάτι αποκαλύπτει την αλήθεια της πραγματικότητας. Χωρίς αυτό, να είναι κυρίαρχο, καμία πνευματική διάκριση δεν είναι δυνατόν να συμβεί!

Ορισμός / ενεργειακό κέντρο (τρίτο μάτι) είναι γνωστό ως επίφυση
  • Το ενεργειακό κέντρο (τρίτο μάτι) είναι γνωστό ως επίφυση και με αυτό ξεπερνάμε τη δυαδικότητα της ύπαρξης.
  • Η έμφυτη αίσθηση του «Εγώ» είναι ξεχωριστή από το υπόλοιπο σύμπαν, που προκύπτει από τη σκέψη του εγώ . Στην πραγματικότητα, είμαστε όλοι μαζί με το σύμπαν.
  • Η αίσθηση της ενότητας μας προέρχεται από την ενεργοποίηση του ενεργειακού κέντρου, το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες αισθήσεις μας. Αυτές είναι οι πνευματικές αισθήσεις που αντικατοπτρίζουν τις φυσικές αλλά υπάρχουν σε υψηλότερη δόνηση.
  • Αυτό είναι το ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) που σχετίζεται περισσότερο με την επέκταση των αντιλήψεων για τη φύση της πραγματικότητας. Όταν παραμένει κλειστό, παραμένουμε κλειστοί στην αλήθεια του σύμπαντος γύρω μας. Καθώς ανοίγουμε το τρίτο μάτι μας, μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε τι κρύβει το εγώ από εμάς.
Η ανθρωπότητα είναι πολύ υλιστική και επικεντρώνεται αυστηρά στο φυσικό κόσμο και ό, τι ο φυσικός κόσμος μπορεί να προσφέρει γι αυτούς. Επειδή τα πνευματικά μάτια τους είναι κλειστά, οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τον θεό.

Πέφτουν στην παγίδα της έλλειψης του ΕΓΩ και στην αποδυνάμωση και προσπαθούν να γεμίζουν το κενό τους με υλικά κέρδη, σε βάρος των άλλων, ενώ η ψυχή τους είναι απελπισμένη για το πνευματικό πλούτο και την τροφή που μόνο ο Θεός και ο εαυτός τους μπορούν να προσφέρουν.

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας πιστεύει μόνο ό, τι βλέπουν με τα φυσικά μάτια τους, αγνοώντας εντελώς τις πνευματικές σφαίρες.

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να δούμε με τα φυσικά μάτια μας, βλέπουμε με το μυαλό μας.

Τα συμπτώματα ανοίγματος / αφύπνισης του κέντρο ενστίκτου και σκέψης:

Το κέντρο ενστίκτου και σκέψης έχει τα δικά του σημάδια και τα συμπτώματα είναι ευδιάκριτα. Ακολουθεί μια λίστα με τα πιο εμφανή συμπτώματα ανοίγματος του κέντρο ενστίκτου και σκέψης:
  1. Μια ελαφρά αίσθηση πίεσης μεταξύ των δύο φρυδιών.
  2. Αυξημένη διαίσθηση.
  3. Αφοβία για τις καθημερινές ανασφάλειες.
  4. Αίσθηση προειδοποιητικών σημαδιών για επερχόμενα γεγονότα
  5. Ευαισθησία στα φώτα.
  6. Τα χρώματα φαίνονται πιο φωτεινά από ποτέ.
  7. Η ανοχή των συναισθημάτων αυξάνεται.
  8. Αίσθημα αλλαγής.
  9. Αυξημένη πίεση στο κεφάλι που οδηγεί σε συχνές κεφαλαλγίες.
  10. Συνειδητή και υγιεινή διατροφή.
  11. Ευαισθησία σε τοξικά πράγματα.
  12. Όλα έχουν μια νέα αντίληψη.
  13. Αίσθημα αυξημένης συνδεσιμότητας με τα πάντα.
  14. Αυξημένη συγχρονικότητα.
  15. Αλλαγή στα πρότυπα σκέψης.
  16. Μεγαλύτερη ανεκτικότητα σε συμπεριφορές.
  17. Αύξηση σε διαυγή και έντονα όνειρα.
  18. Ψυχικές δυνάμεις.
  19. Ευαισθησία σε δυνατούς και οξύς ήχους
  20. Μεγάλη επιθυμία για ερωτικές συνευρέσεις.
Τα συμπτώματα κλειστού του κέντρο ενστίκτου και σκέψης (επίφυσης):
Οι περιορισμοί στις ενέργειες αυτού του κέντρου, μας κρατάνε από το να είμαστε σε θέση να βρούμε την “ρίζα” των προβλημάτων μας, και δημιουργούμε παράλογους φόβους που μας κρατάνε σε κατάσταση αποσύνδεσης και σε διαχωρισμό από τους άλλους.
  1. Το κλειστό τρίτο μάτι σημαίνει ότι θα υπάρχουν πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα. 
  2. Ακανόνιστος ύπνος
  3. Συχνή ασθένεια
  4. Ημικρανίες
  5. Κακή όραση
  6. Επιληπτικές κρίσεις
  7. Ισχιαλγία
  8. Παράνοια
  9. Κατάθλιψη
  10. Ανησυχία
  11. Έλλειψη διαίσθησης
  12. Η ζωή δεν έχει κανένα στόχο
  13. Ο φόβος κατακτά το μέσα σου
  14. Αδυναμία εστίασης
  15. Μαθησιακές δυσκολίες
  16. Αρνητική σκέψη
  17. Αρνητική δόνηση 
  18. Αδυναμία ανάκλησης των ονείρων
  19. Αδυναμία να δούμε την αλήθεια
  20. Χωρίς ψυχικές ικανότητες
  21. Άρνηση, Εμμονές, έλλειψη φαντασίας, φτωχή μνήμη, αναισθησία.
Ζω στις ψευδαισθήσεις, είμαι κυνικός, έχω παράλογους φόβους, έχω έλλειψη διάκρισης, ζω τριτο-διαστασιακά, έχω περιορισμένη άποψη της πραγματικότητας.

Όταν βιώνω ένα τραύμα στο κέντρο ενστίκτου και σκέψης: Ακυρώνω την διαίσθηση και τις ψυχικές εμπειρίες, και ζω σε ένα περιβάλλον γεμάτο φόβο, άκαμπτο.

Σωματικά συμπτώματα: Απόφραξη, ένταση, πονοκεφάλους, προβλήματα με τα μάτια, με το λαιμό, διαταραχές των αυτιών και της μύτης, απόφραξη των Φυσικών και πολυδιάστατων αισθήσεών μου: αφή, γεύση, όραση, ακοή και όσφρηση

Άνοιγμα του κέντρου της επίφυσης: Είναι ένα πολύ ευαίσθητο μέρος του σώματος. Σας επιτρέπει να δείτε το αόρατο. Αν και το κλειστό κέντρο έχει πολλές αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα, μπορείτε να ανοίξετε το κέντρο ενστίκτου όταν βρίσκεστε σε κατάσταση χαμηλής δόνησης ή χωρίς καν να ισορροπήσετε τα άλλα ενεργειακά κέντρα σας.
  • Όταν βρίσκεστε σε κατάσταση χαμηλής δόνησης, το άνοιγμα του κέντρου ενστίκτου θεωρείται επικίνδυνο, καθώς σας επιτρέπει να δείτε το αόρατο, διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ του πραγματικού και του τι όχι θα γίνει δίλημμα. Θα πέσετε αναπόφευκτα σε αυταπάτες.
  • Μερικοί έχουν πέσει θύματα να βλέπουν όντα από άλλες διαστάσεις. Βλέπετε, μοιραζόμαστε τον κόσμο μας με τέταρτα διαστάσεων όντα που δεν μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας. Ωστόσο, το άνοιγμα της επίφυσης σας επιτρέπει να τα βλέπετε και να τα αισθάνεστε επίσης.
  • Αυτά τα όντα γύρω σας δεν είναι πάντα ευχάριστα. Γι 'αυτό μπορεί να ακούσετε κάποιον να λέει, "έχουν ανοίξει το τρίτο μάτι και βλέπουν τρομακτικά όντα".
  • Το να βρίσκεστε σε κατάσταση υψηλής δόνησης σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στο αόρατο χωρίς πολλά εμπόδια και άλλα όντα που δεν μπορούν να εισβάλουν στην κατάσταση δόνησης χωρίς την άδειά σας.
Εφιάλτες μετά το άνοιγμα του κέντρου ενστίκτου
Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν εφιάλτες μετά το άνοιγμα ενεργειακού κέντρου. Δεν είναι ασυνήθιστο γιατί τα όνειρα είναι μέρος του νου, και αυτό που βλέπετε με το τρίτο σας μάτι μετατρέπεται σε όνειρα.

Οι άνθρωποι λένε συχνά ότι βλέπουν δαίμονες. Αυτοί οι εφιάλτες δεν τους αφήνουν να κοιμούνται σωστά τη νύχτα. Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει εφιάλτες τόσο τρομακτικούς που δεν κοιμούνται πλέον. Έτσι αποφεύγουν τον ύπνο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η παραπάνω κατάσταση είναι ένας από τους κινδύνους του ανοίγματος του κέντρου ενστίκτου (τρίτου ματιού) προτού έρθει η ώρα.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε;
  • Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε από τις αρνητικές εμπειρίες που σχετίζονται με την αφύπνιση του κέντρο ενστίκτου και σκέψης (τρίτου ματιού), οι ειδικοί συνιστούν να βρείτε έναν πνευματικό σύμβουλο ή καθοδηγητή.
  • Επίσης, γειωθείτε πριν οι παραισθήσεις αναλάβουν τη ζωή σας. Μην βιαστείτε να ανοίξετε το τρίτο μάτι σας, να είστε αργοί και σταθεροί και να πάτε ομαλά με τη ροή. Διαφορετικά, όλα τα πλεονεκτήματα του ανοίγματος του τρίτου ματιού σας θα μετατραπούν σε έναν αξέχαστο εφιάλτη.
  • Η αφύπνιση του τρίτου ματιού ονομάζεται «διαδικασία» και όχι «γεγονός». Δεν το ανοίγετε απλώς και προχωράτε με τη ζωή σας. Ξεκινάτε ένα ταξίδι προετοιμασίας και προχωράτε σταθερά στο δρόμο προς το άνοιγμα. Αν πάτε πολύ γρήγορα, θα είναι σαν να βγαίνετε από ένα σκοτεινό δωμάτιο σε ένα φωτεινό δωμάτιο. Τα μάτια σας έχουν προσαρμοστεί στο σκοτάδι, οπότε όταν αναδύεστε, δεν σας βοηθά να δείτε - αντι αυτού, σας τυφλώνει. Και τι κάνετε όταν το φως είναι πολύ φωτεινό; Έκλεισες τα μάτια σου. Μην αφήσετε να συμβεί αυτό με το τρίτο μάτι σας, διαφορετικά όλη η εργασία που έχετε κάνει θα αναιρεθεί σε μια στιγμή.
  • Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχουμε πνευματικό σύμβουλο ή καθοδηγητή. Ένας οδηγός γνωρίζει αυτήν τη διαδικασία και μπορεί να σας βοηθήσει να την ακολουθήσετε με τον σωστό ρυθμό ή να σας βοηθήσει στην ισορροπία και την ερμηνία. Θα σας προστατεύσουν από τη δική σας επιθυμία και θα σας φέρουν σταδιακά στο φως. Αυτό είναι σαν να αφήνετε τα μάτια σας να προσαρμοστούν ανοίγοντας την πόρτα σε μια ρωγμή και αφήνοντας μια μικρή ποσότητα φωτός πριν ανοίξετε την πόρτα εντελώς.
  • Ένας οδηγός θα βελτιώσει επίσης την εμπειρία για εσάς και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Υπάρχουν μέρη του ταξιδιού που μπορεί να μην σας συμβούν που απαιτούν επιπλέον σκέψη και στοχασμό. Αλλά ένας οδηγός, γνωρίζοντας το ταξίδι τόσο καλά όσο έχουν καθοδηγήσει άλλους (και τους εαυτούς τους) μέσα από αυτό, θα σας δείξει πού πρέπει να βρίσκεται η προσοχή σας.
  • Η προσπάθεια να ταξιδέψετε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο είναι περιττή. Είναι ένα παράδειγμα σκέψης εγώ. Δεν σας αφαιρεί από την εμπειρία σας να το μοιραστείτε με κάποιον άλλο. Το βελτιώνει μόνο.
  • Σημαντική βοήθεια στο άνοιγμα του κέντρου ενστίκτου και σκέψης (τριτο ματι) ειναι η μεθοδος voicehealing, όπου με συγκεκριμένες συνεδρίες εκπαιδεύεστε για τον δημιουργικό οραματισμό, ώστε το τρίτο μάτι να αναπτύσσει τις δυνάμεις του. Δείτε ΕΔΩ
Πώς να ανοίξετε το κέντρο ενστίκτου σας με τον σωστό τρόπο
  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε την πρόθεσή σας.
  2. Αποφασίστε ότι ο στόχος σας για αυτόν τον κύκλο στη ζωή σας είναι να ανοίξετε το κέντρο ενστίκτου. Στη συνέχεια, λάβετε σκόπιμα μέτρα για να δείτε ότι συμβαίνει.
  3. Τι ενέργειες πρέπει να κάνετε; Το ταξίδι όλων είναι μοναδικό, αλλά πρέπει να γίνουν οι ίδιες διαδικασίες.
  4. Βοηθά να ξεκινήσετε απλά. Αρχίστε να κρατάτε σημειώσεις των ονείρων και σημειώστε τυχόν ενδιαφέρουσες σκέψεις και ιδέες που έχετε σχετικά με αυτά. Τα όνειρα είναι ένα εξαιρετικό παράθυρο στο ασυνείδητο μυαλό και είναι τα ασυνείδητα μέρη του νου σας που πρέπει να γίνουν συνειδητά για να ξυπνήσει.
  5. Η μέθοδος voicehealing είναι ευρέως μια χρησιμοποιούμενη μεθοδολογία για όλες τις θεραπείες των ενεργειακών κέντρων. 
  6. Είναι καιρός να αλλάξετε την εστίαση του διαλογισμού σας προς το το κέντρο ενστίκτου και την πνευματική σας αντίληψη. Ξεκινήστε απαλά και ανεβείτε καθώς προχωράτε. Καθώς το καταλαβαίνετε αυτό, μπορείτε να το συνδυάσετε με σωστές αναπνοές. Οι ασκήσεις αναπνοής βοηθούν στη σύνδεση των διαφόρων συστημάτων του σώματός σας και συνδυάζουν τις φυσικές, πνευματικές και πνευματικές πτυχές. Η κατάρρευση των εμποδίων μεταξύ αυτών των πτυχών είναι απαραίτητη για το έκτο τσάκρα.
  7. Κατά τον ίδιο τρόπο, η γιόγκα μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό βήμα σε αυτό το μονοπάτι. Η «κανονική» γιόγκα είναι αποτελεσματική, ιδιαίτερα η στάση του παιδιού. Η γιόγκα Kundalini είναι πολύ αποτελεσματική, ειδικά εκείνες οι τεχνικές που εστιάζουν στην επίφυση.
  8. Μόλις καταλήξετε σε ένα καλό μοτίβο με τα παραπάνω, αρχίστε να προσαρμόζετε τη διατροφή σας. Μην το κάνετε πολύ γρήγορα! Οι χονδρικές αλλαγές στη διατροφή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να διαταράξουν το σύστημά σας περισσότερο από ότι βοηθά, οπότε κάντε αλλαγές σταδιακά. Απαιτείται μια ισορροπημένη, θρεπτική διατροφή για ενεργοποίηση. Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα φρέσκα χόρτα περιέχουν τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είχαν τη μεγαλύτερη επιτυχία με δίαιτες για χορτοφάγους, πιθανώς επειδή το σώμα δεν χρειάζεται να εργαστεί τόσο σκληρά για να αποκτήσει θρεπτικά συστατικά από αυτό.
  9. Αφήστε τον εαυτό σας να εγκατασταθεί σε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής - θα σας βλάψει μόνο να προχωρήσετε προτού είστε έτοιμοι. 
  10. Μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε τα πράγματα όταν αισθάνεστε ότι ο χρόνος είναι σωστός. Ο φυσικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι με κρυστάλλους και αιθέρια έλαια. Ο αμέθυστος ή το λάπις λαζούλι είναι εξαιρετικοί κρύσταλλοι, αν και οτιδήποτε στην μωβ οικογένεια θα λειτουργήσει καλά. Τα καλύτερα αιθέρια έλαια για αυτό το σκοπό είναι λεβάντα, λευκό φασκόμηλο και πεύκο. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις αισθήσεις σας.
  11. Τέλος, εάν αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο σε κανένα σημείο αυτής της διαδικασίας, μπορείτε να επωφεληθείτε από έναν οδηγό. Πολλοί άνθρωποι προσφέρουν υποστήριξη και καθοδήγηση σε αυτό το ταξίδι, και θα επωφεληθείτε από τη σοφία και τις εξατομικευμένες συμβουλές τους με βάση τη μοναδική σας κατάσταση και τις προκλήσεις. 

Όλες αυτές οι ικανότητες είναι θείο αναφαίρετο δικαίωμα μας.
 
Η πολυδιάστατη ακοή, όραση, αίσθηση και αφή μπορεί να επιτευχθεί με οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να αναπτύξει υψηλότερα τις αισθήσεις του.

Γνωρίζατε ότι η ψυχή σας έχει το δικό της μοναδικό άρωμα, ήχο, χρώμα και δόνηση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη είναι στην δημιουργία του σύμπαντος! Μερικές εξαιρετικά προσαρμοσμένες ψυχές είναι πραγματικά σε θέση να αξιοποιήσουν αυτό το μέρος της ύπαρξής τους.

Όταν ανοίγουμε τους εαυτούς μας σε υψηλότερες αισθήσεις, προηγμένες δυνάμεις της διάκρισης θα είναι διαθέσιμες .

Δυστυχώς, η πίστη στην οργή του Θεού δημιουργεί ένα τεράστιο φόβο στους ανθρώπους κρατώντας τους από την πρόσβαση σε ήδη εγγενώς θεία δώρα τους. Για να ανοίξετε τα μάτια σας, την πνευματική σας όραση θα πρέπει να ενσωματώσετε τους φόβους σας και να έχετε μια ισχυρή επιθυμία να απελευθερωθείτε από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.

Κάθε ένας από εμάς είναι εξαιρετικά πολυδιάστατος σαν όν και πάντα συνδεδεμένος με το Θεό. Η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση που έχουμε «πιστέψει» είναι η έννοια του διαχωρισμού από το Θεό και μεταξύ εμάς και του Θεού.

Μόλις έχουμε κατανοήσει πλήρως και πιστέψουμε ότι ο Θεός είναι αγάπη και είναι πάντα μαζί μας, οι φόβοι μας θα αρχίσουν να ξετυλίγονται. Αντιμετωπίζοντας τους φόβους μας και επιτρέποντας στο πνευματικό μάτι να ανοίξει, θα επιτρέψουμε στην θεία ενέργεια να κυκλοφορήσει πάνω από το έβδομο κέντρο μας, που ονομάζεται του στέμματος ή ενεργειακό κέντρο της κεφαλής.

Μόλις συμβεί αυτό, Ενδυνάμωση, Θεία Φώτιση, Θεία Υλοποίηση, Ενότητα, ενότητα και ευλογία, θα γίνει πραγματικότητα. Δοκιμάστε το. Σας περιμένει ένας αφυπνιστικός ενεργειακός κόσμος!! 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πως να ενεργοποιήσετε το κέντρο ενστίκτου - "Βλέπουμε με το μυαλό μας"
Σταύρος Πλουμιστός: Πως να ενεργοποιήσετε το κέντρο ενστίκτου - "Βλέπουμε με το μυαλό μας"
Σταύρος Πλουμιστός: Πως να ενεργοποιήσετε το κέντρο ενστίκτου και σκέψης - "Βλέπουμε με το μυαλό μας"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvktl-k8VNglp2uXhd-sgdr4bM94XRZMkcO8ATr67r0u3VO09y3rw_7xZybOezUjZPpyi1RAj3ye2fovf39VQHpSWTr-5oXHGKKG9PYEM8uQwZXFGlr4OJM2QQitL7dEavBI53M73i5T7PXHzPtA7l9s658uYGdS-ygvID4vIJGZEbikLc6sLmySPQSy_0/w400-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%20%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%20%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%85%20-%20%CE%92%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%20%CE%BC%CF%85%CE%B1%CE%BB%CF%8C%20%CE%BC%CE%B1%CF%82.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvktl-k8VNglp2uXhd-sgdr4bM94XRZMkcO8ATr67r0u3VO09y3rw_7xZybOezUjZPpyi1RAj3ye2fovf39VQHpSWTr-5oXHGKKG9PYEM8uQwZXFGlr4OJM2QQitL7dEavBI53M73i5T7PXHzPtA7l9s658uYGdS-ygvID4vIJGZEbikLc6sLmySPQSy_0/s72-w400-c-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%20%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%20%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%85%20-%20%CE%92%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%20%CE%BC%CF%85%CE%B1%CE%BB%CF%8C%20%CE%BC%CE%B1%CF%82.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_41.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_41.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content