Προτείνουν τσιπάκια και εμφυτεύματα - Τα… «διαφημίζουν» με τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προτείνουν τσιπάκια και εμφυτεύματα - Τα… «διαφημίζουν» με τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

👉Διεπιστημονική στρατιωτική επιτροπή για θέματα ηθικής έδωσε έγκριση στις γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις για ανάπτυξη εμφυτευμάτων, χαπιών και τεχνολογίας στο πλαίσιο δημιουργίας υπερστρατιωτών με το βλέμμα σε έναν πιθανό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν δεν πετύχει το εγχείρημα της «παγκόσμιας ειρήνης» μεταξύ Δύσης και Ρωσίας.

Όπως μεταδίδεται, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Γαλλίας έχουν λάβει την έγκριση να ξεκινήσουν την ανάπτυξη «βιονικών» («bionic») ή «επαυξημένων στρατιωτών» («augmented soldiers»).Το πρότζεκτ περιλαμβάνει χάπια και εμφυτεύματα μικροτσίπ, με σχετική γνωμάτευση της αρμόδιας στρατιωτικής επιτροπής για θέματα… ηθικής και δεοντολογίας.

Η αναφορά της διεπιστημονικής στρατιωτικής επιτροπής συνετάχθη από 18 ειδικούς διαφόρων κλάδων, ενώ δόθηκε στην δημοσιότητα την Τρίτη (8/12).

Οι στρατιώτες θα λάβουν προσθετικά και εμφυτεύματα που θα βελτιώνουν τις σωματικές, γνωστικές, αντιληπτικές και ψυχολογικές ικανότητες και θα μπορούσαν να επιτρέψουν τον εντοπισμό θέσης ή την συνδεσιμότητα με οπλικά συστήματα και άλλους στρατιώτες. Ειρήσθω εν παρόδω, ανάλογα εμφυτεύματα που καλυτερεύουν τον οργανισμό θα μπορούσαν να προσφερθούν αργότερα και στους πολίτες.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο γαλλικός στρατός δεν θέλει να χάσει έδαφος σε σχέση με τον ανταγωνισμό χωρών που ήδη αναπτύσσουν «υπερ-στρατιώτες».Τι θα κάνουν όμως τα εμφυτεύματα, τα οποία διαφημίζονται μέσω του Στρατού σε όλον τον πλανήτη;;; Αποδεσμεύουν αγχολυτικές ουσίες που βελτιώνουν τις «εγκεφαλικές ικανότητες» των στρατιωτικών, ενώ εξαφανίζουν το στρες, σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου. Πέραν τούτου, αναπτύσσουν δυνατότητες που θα επιτρέπουν στους επιτελείς να διαβάζουν εξ αποστάσεως τις «φυσιολογικές παραμέτρους». Άλλα εμφυτεύματα, σύμφωνα πάντα με την έκθεση, θα διευκολύνουν τους στρατιώτες στο να ξεχωρίζουν εύκολα ανάμεσα σε φιλικές και εχθρικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται η ανάπτυξη φαρμάκων που αυξάνουν τη «νοητική ανθεκτικότητα», ειδικά σε περίπτωση που στρατιώτες συλληφθούν από τον εχθρό και αιχμαλωτιστούν.

Επιπλέον, χάπια χρησιμεύουν στο να κρατούν τους στρατιώτες ξύπνιους για πολλές ώρες και πιθανές εγχειρήσεις θα βελτιώνουν την ακοή τους.

Εντούτοις, τίθεται θέμα ηθικής από την Επιτροπή Στρατού, αναφέροντας πως τα όποια εμφυτεύματα δεν πρέπει να επηρεάζουν την «ανθρωπιά» των στρατιωτών, ούτε να δυσκολεύουν την επανένταξή τους στην καθημερινότητα. Γίνεται μάλιστα αναφορά σε «γνωστικά εμφυτεύματα», τα οποία θα ασκούν επιρροή στην άσκηση της ελεύθερης βούλησης ενός στρατιώτη.


Η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Florence Parly, ζήτησε μεν από την επιτροπή την εξέταση του ζητήματος των «επαυξημένων» στρατιωτών, ωστόσο ξεκαθάρισε, στην παρούσα φάση πως οι «παρεμβατικές» τροποποιήσεις, όπως τα εμφυτεύματα, δεν συνιστούν για την ώρα μέρος στρατιωτικών σχεδίων. Ωστόσο παραδέχτηκε: «Δεν έχουν όλοι τους ίδιους ενδοιασμούς όπως εμείς. Άρα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιο μέλλον».

Σε ένα άλλο άρθρο στην «Wall Street Journal», ο Διευθυντής Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ, John Ratcliffe έγραψε ότι «οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έδειξαν πως η Κίνα προέβη σε ανθρώπινα πειράματα σε μέλη του Στρατού της και την ελπίδα να αναπτυχθούν στρατιώτες με βιολογικά βελτιωμένες δυνατότητες, κάτι που διέψευσε το Πεκίνο.

Παλαιότερη αναφορά στο «CNN» αναφέρει πως ο αμερικανικός στρατός είχε σκοπό να επενδύσει μέχρι και $62 εκατομμύρια στο πρόγραμμα «Neural Engineering System Design Program» για την ανάπτυξη εμφυτεύματος, που θα επιτρέπει στον ανθρώπινο εγκέφαλο να επικοινωνεί απευθείας με υπολογιστές, ενώ στις μέρες μας ο Elon Mask τείνει να κάνει την εν λόγω προοπτική πραγματικότητα.Μιλώντας, τέλος, στο «Sky News», ο Στρατηγός Nicholas Carter, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας, προειδοποίησε πως λόγω της κατάστασης, η οποία προκαλείται από τον κορωνοϊό, οι περιφερειακές εντάσεις ενδέχεται να κλιμακωθούν σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.


Ένας πόλεμος, ο οποίος άπαξ και ξεσπάσει θα γίνει με εξελιγμένη οπλική τεχνολογία. Μέχρι να ξεκινήσει και αν ξεκινήσει, ενδεχομένως η ιδέα του χρησιμοποιείται από τις λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις, προκειμένου να διαφημιστούν στους ανθρώπους τα προτερήματα των εμφυτευμάτων. Η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή για πονηρό σκοπό. Ωστόσο, συνήθως, τα αρνητικά κάθε εξέλιξης, γράφονται με… ψιλά γράμματα.


Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1969,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1113,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,438,Κόσμος,9584,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1115,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2683,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Προτείνουν τσιπάκια και εμφυτεύματα - Τα… «διαφημίζουν» με τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»
Προτείνουν τσιπάκια και εμφυτεύματα - Τα… «διαφημίζουν» με τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»
Προτείνουν τσιπάκια και εμφυτεύματα - Τα… «διαφημίζουν» με τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/01/sfragisma-1024x592.png
https://i.ytimg.com/vi/p65Delr9kxs/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_35.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_35.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content