Το "φυσιολογικό" είναι μια σχετική κατάσταση - Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος για να είσαι άνθρωπος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το "φυσιολογικό" είναι μια σχετική κατάσταση - Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος για να είσαι άνθρωπος

👉Το "φυσιολογικό" είναι μια σχετική κατάσταση που εξαρτάται από το χρόνο, τον τόπο και την περίσταση. Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος για να είσαι άνθρωπος, και αυτό ισχύει για τις ψυχικές αλλά και τις φυσικές καταστάσεις.

Η ομοιομορφία στον εγκέφαλό μας είναι εντελώς ανώμαλη. Αυτό ακριβώςείναι και το πιο σύνηθες στη ζωή, κατά τη διάρκεια των 3,5 δισεκατομμυρίων ετών εξελισσόμενης ύπαρξής του στη Γη, είναι το εύρος και η αλλαγή, η ποικιλία στα πλάσματα και τα ενδιαιτήματα.

Η εξέλιξη αφορά την ευέλικτη προσαρμοστικότητα, αλλάζει με τις συνθήκες και τους χρόνους.

Επειδή όλα τα πράγματα, από τα δέντρα έως τις οικογένειες, τις χώρες και τις ηπείρους, βρίσκονται σε κατάσταση ροής, η μόνη σταθερή κατάσταση είναι μια συνεχής μεταμόρφωση.

Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά ή κατάσταση μπορεί να φαίνεται καλή ή κακή, κατάλληλη ή ακατάλληλη, ανάλογα με το πλαίσιο.

Η προσπάθεια να ορίσετε τους ανθρώπους με έναν μοναδικό τρόπο από ψυχιατρικής άποψης είναι μια αποτυχία της φαντασίας και της ευκαιρίας, η οποία περισσότερο κουράζει τους ανθρώπους παρά τους ενδυναμώνει να αναγνωρίσουν πλήρως τον εαυτό τους. Ο κόσμος είναι εγγενώς ευρύς.

Πρόκειται για μια κβαντική προσέγγιση στην ψυχιατρική, παρά για την κλασική δυαδική προσέγγιση που προσφέρει μόνο δύο επιλογές, μονάδες και μηδενικά. Σε υπολογιστικούς όρους, η κβαντική προσέγγιση λαμβάνει υπόψη αμέτρητους εμπλεκόμενους παράγοντες για την επίλυση ενός προβλήματος με εξαιρετικά εξελιγμένο τρόπο, ενώ ο ψηφιακός υπολογιστής σκέφτεται σε «μονάδες» και «μηδενικά» και παρουσιάζει λύσεις που είναι τα ίδια παλιά προβλήματα. Αυτό το περίπλοκο σύστημα δεν προσπαθεί να γνωρίζει μεμονωμένα κομμάτια τυχαίων πληροφοριών, αλλά να κατανοήσει τα πάντα απομονωμένα σ' ένα σύνολο.

Δεν υπάρχει πάγιο φυσιολογικό. Υπάρχει ένα επίπεδο μεταβλητότητας σε κάθε μία από τις συμπεριφορές μας και οποιαδήποτε συμπεριφορά δεν είναι ούτε μόνο αρνητική ούτε μόνο θετική. Υπάρχουν πιθανά οφέλη και για τα δύο, ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεστε.

Χωρίς προφανή δυσλειτουργία και δυστυχία, είστε σχεδόν σίγουρα πιο φυσιολογικοί από ό, τι νομίζετε ότι είστε. Ή για να το θέσω διαφορετικά, είστε διαφορετικοί, αλλά το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους.

Συνοψίζοντας: Είμαστε όλοι λίγο παράξενοι, αλλά στην πραγματικότητα το να είμαστε παράξενα διαφορετικοί είναι εντελώς φυσιολογικό.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη σημασία της μεταβλητότητας, τόσο στον εαυτό μας όσο και στους ανθρώπους γύρω μας.

Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε μέσα σας δεν είστε οι μόνοι

Όλοι είναι διαφορετικοί που σημαίνει ότι κανένας δεν είναι κανονικός. Μόνο που μπορεί να είναι σκληρό αν κάποιες φορές αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι απέμεινες μόνος.

Σε συνεργασία με την Blink Productions & Rowdy Films, η εταιρεία Gate δημιούργησε μια σουρεαλιστική ταινία που ακολουθεί την ιστορία ενός παράξενου, σκιώδους πλάσματος που μεταμφιέζεται ως ένας φαινομενικά φυσιολογικός έφηβος για να χωρέσει στο σχολείο. Αλλά σύντομα ανακαλύπτουμε ότι τα πράγματα σε αυτό το σχολείο δεν είναι τόσο «φυσιολογικά» όσο φαίνονται και ότι όλοι κάτι κρύβουν μέσα τους.

Η ταινία είναι ένα όμορφα κατασκευασμένο animation, με το soundtrack από τους Radiohead. Το κλασικό τους τραγούδι «Creep» αποτυπώνει τέλεια τη μελαγχολική διάθεση της ιστορίας και μπαίνει σε μια νέα γενιά εφήβων που μπορεί επίσης να αισθάνονται διαφορετικοί.

Δημιουργήθηκε από τους John Osborne, Rickie Marsden και Sam Whatley, υπό τον Chief Creative Officer Lucas Peon. Σε σκηνοθεσία Catherine Prowse.
 

Το διάβασα στο pointfromview
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,171,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1259,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,491,Κόσμος,9646,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,434,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6843,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5992,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2777,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,637,Eco-News,2788,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Το "φυσιολογικό" είναι μια σχετική κατάσταση - Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος για να είσαι άνθρωπος
Το "φυσιολογικό" είναι μια σχετική κατάσταση - Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος για να είσαι άνθρωπος
Το "φυσιολογικό" είναι μια σχετική κατάσταση - Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος για να είσαι άνθρωπος
https://i1.wp.com/zakolduj.ru/wp-content/uploads/2018/07/primety-s-zerkalom3.jpg
https://i.ytimg.com/vi/ZJbrtQgLdpk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_253.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_253.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content