Ο Ν.Τραμπ ιδρύει νέο κόμμα και θέτει υποψηφιότητά για το 2024: «Το εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε»! (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ν.Τραμπ ιδρύει νέο κόμμα και θέτει υποψηφιότητά για το 2024: «Το εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε»! (βίντεο)

👉Με την φράση «Και σε όλους τους υπέροχους υποστηρικτές μου θέλω να πω, ότι ξέρω ότι απογοητευτήκατε, αλλά ξέρω επίσης να ξέρετε ότι εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Σας ευχαριστώ», ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ, ουσιαστικά προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για το 2024, είτε ως μέλος των Ρεπουμπλικανών, είτε ως επικεφαλής αυτόνομου πολιτικού σχηματισμού, ενός τρίτου πόλου στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ μετά από αυτούς των Ρεπουμπλικανών και των δημοκρατικών.

Και την έναρξη θεσμοθέτησης στην πράξη αντιπολιτευόμενου σώματος με πιστούς δικούς του γερουσιαστές και βουλευτές που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας προσπάθειας.

Μια αντιπολίτευσης που πρώτη φορά θα κάνει την εμφάνισή της στην ιστορία των ΗΠΑ και δεν προβλέπεται από το καταστατικό του ρεπουμπλικανικού κόμματος, κάτι που οδηγεί τους πολιτικούς παρατηρητές να μιλάνε για το «νέο κόμμα» που θα προέλθει μέσα από την ρίζα του ρεπουμπλικανικού κόμματος αν το τελευταίο δεν δεχθεί να αλλάξει και να απαλλαγεί από τις «βαρωνίες» του.

«Πάντα έλεγα ότι θα συνεχίζαμε τον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε ότι θα μετρηθούν μόνο οι νόμιμες ψήφοι. Ενώ αυτό αντιπροσωπεύει το τέλος της μεγαλύτερης πρώτης θητείας στην προεδρική ιστορία, είναι μόνο η αρχή του κοινού αγώνα μας, του κοινού ταξιδιού μας για να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά»​ είπε.
Σε διάγγελμά του περίπου 3 λεπτών ο Ν.Τραμπ ο πρόεδρος, για άλλη μία φορά τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν προϊόν εκλογικής νοθείας και ζήτησε την αλλαγή του εκλογικού νόμου, αλλά επανέλαβε ότι η μεταβίβαση της εξουσίας στους Δημοκρατικούς θα γίνει ομαλά από την πλευρά του (δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του νέου προέδρου).

Σε ότι αφορά τα δραματικά γεγονότα του Καπιτώλιου, όπου πέντε άτομα βρήκαν το θάνατο, ο Ν.Τραμπ τα καταδίκασε καθαρά, αφού δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο καθώς «το κοινό μας ταξίδι μόλις αρχίζει».

Συγκεκριμένα είπε: Περάσαμε μία έντονη συναισθηματικά εκλογική διαδικασία και τα συναισθήματα είναι έντονα. Πρέπει να τα κατευνάσουμε και να προχωρήσουμε με την υπόθεση της Αμερικής.

Αναζητήσαμε κάθε νομική οδό για να ανατρέψουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Μοναδικός μου στόχος ήταν η ακεραιότητα της διαδικασίας και πάλευα για την υπερασπιστώ την δημοκρατία.

Επιμένω πως πρέπει να αναμορφώσουμε τους εκλογικούς μας νόμους για να επικυρώσουμε την ταυτότητα και την συμμετοχή όλων των ψηφοφόρων και να σιγουρέψουμε την πίστη και την εμπιστοσύνη σε όλα τα εκλογικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Το Κογκρέσο επικύρωσε τα αποτελέσματα των εκλογών και μια νέα κυβέρνηση θα αναλάβει στις 20 Ιανουαρίου. Πλέον συγκεντρώνομαι στο να σιγουρέψω πως θα γίνει μια ομαλή μεταβίβαση εξουσίας. Είναι καιρός να γιατρέψουμε τις πληγές μας και να συμφιλιωθούμε.

Το 2020 ήταν μια χρονιά με προκλήσεις λόγω της πανδημίας που στέρησε χιλιάδες ζωές, περιόρισε εκατομμύρια στα σπίτια τους, κατέστρεψε την οικονομία μας και αφαίρεσε ζωές. Η ισχυρότερη χώρα στον κόσμο χρειάζεται να εργαστούμε όλοι μαζί για να νικήσουμε την πανδημία. Πρέπει να δώσουμε βάση στις κοινωνικές αξίες, τον πατριωτισμό, τις κοινότητες, την κοινωνία, την οικογένεια. Πρέπει να ενισχύσουμε τους δεσμούς της αφοσίωσης που μας ενώνει ως μία οικογένεια.

Το να σας υπηρετώ ως πρόεδρος ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Και σε όλους τους υπέροχους υποστηρικτές μου, ξέρω ότι απογοητευτήκατε, αλλά ξέρω επίσης να ξέρετε ότι εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Σας ευχαριστώ».

Την ίδια στιγμή ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς απέρριψε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει την 25η τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ για να ξεκινήσει η διαδικασία καθαίρεσης του Ν.Τραμπ, όπως ζήτησε η Ν.Πελόζι των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο, καθώς δεν είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, ακόμα και να το ήθελε ο «προδότης Πένς», όπως τον χαρακτηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι, λόγω του ότι, πρώτον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για χρήση της και δεύτερον απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα που υπερβαίνει την 20η Ιανουαρίου, ημέρα παράδοσης της εξουσίας.
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1969,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1116,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,440,Κόσμος,9584,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1115,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2685,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Ν.Τραμπ ιδρύει νέο κόμμα και θέτει υποψηφιότητά για το 2024: «Το εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε»! (βίντεο)
Ο Ν.Τραμπ ιδρύει νέο κόμμα και θέτει υποψηφιότητά για το 2024: «Το εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε»! (βίντεο)
Ο Ν.Τραμπ ιδρύει νέο κόμμα και θέτει υποψηφιότητά για το 2024: «Το εκπληκτικό μας ταξίδι μόλις ξεκίνησε»! (βίντεο)
https://m.naftemporiki.gr/thumb/1654360/1200/1200/0x000000000194a068/1/ntonalnt-tramp.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/2024.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/2024.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content