''Το 2021 θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία''

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

''Το 2021 θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία''

👉Aποκαλυπτικός ήταν ο κ. Γιώργος Φίλης, Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Αναλυτής Διεθνών Ζητημάτων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ανδρέα Μουντζουρούλια για το Πενταπόσταγμα, μίλησε για την κρίση στις ΗΠΑ, για τα ελληνοτουρκικά, την ΑΟΖ και για τα ''καυτά'' ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινή γνώμη.

Ερώτηση για τις εξελίξεις στις ΗΠΑ - Θα εκμεταλλευθεί την αναταραχή ο Ερντογάν;
Γ. Φίλης: Δεν πρόκειται να σταματήσει εύκολα ο Τραμπ. Μπορεί να έχουμε και άλλα επεισόδια στις ΗΠΑ το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα υπάρχει τεράστιος γεωπολιτικός αντίκτυπος.

Λίγο πριν το Καπιτώλιο, έγινε ένα επεισόδιο στα Ίμια. Η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει επεισόδιο. Υπάρχει η εκτίμηση, ότι σε περίπτωση που οι ΗΠΑ έχουν τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα, θα βρεθούμε σε καταστάσεις 1974. Είναι μία περίοδος που η Τουρκία θα ήθελε να δημιουργήσει τετελεσμένα. Οι ΕΔ, το πολιτικό προσωπικό και η Κύπρος, πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να μην βρεθούμε σε ένα τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ερώτηση: Μπορούν οι ΗΠΑ, ή οι Γάλλοι να παρέμβουν σε μία κρίση
Γ. Φίλης: Το ερώτημα για τις ΗΠΑ δεν είναι εάν μπορούν, αλλά εάν θέλουν. Δεν πρόκειται να βρεθούμε σε έναν μεγάλο πόλεμο με την Τουρκία. Η σύγκρουση θα έχει διάρκεια δύο έως τρεις ημέρες. Οι μεγάλες δυνάμεις θα επέμβουν, όταν δουν τι τους συμφέρει. Οι μεγάλες δυνάμεις θα σταματήσουν τον πόλεμο, όταν δουν ότι πάμε σε ένα νέο καθεστώς.

Ερώτηση: Τι συμβαίνει με την ελληνική αμυντική βιομηχανία;
Γ. Φίλης: Το έχω ονομάσει ''τεχνοκρατικό κοτσαμπασισμό''. Μετά την κρίση του '74, μετά το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Τουρκία, οι Τουρκικές ΕΔ είχαν διαλυθεί. Μετά από 40 χρόνια, η Τουρκία έχει δημιουργήσει μία μεγάλη αμυντική βιομηχανία. Άσχετα το τι θα γίνει με τις τελευταίες κυρώσεις των ΗΠΑ, οι Τούρκοι αισθάνονται ισχυροί.

Τα προηγούμενα χρόνια, κάποιες Ελληνικές κυβερνήσεις έκαναν κινήσεις για την ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας, αλλά διαλύθηκαν όλα! Είναι σαν να μην θέλει η χώρα να αποκτήσει ανεξαρτησία από τις μεγάλες δυνάμεις. Όταν θέλει το Ελληνικό κράτος μπορεί. Υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό, πολιτική βούληση δεν υπάρχει.

Ερώτηση: Τι συμβαίνει με αμυντική συμφωνία με την Γαλλία
Γ. Φίλης: Αυτό που έχει σημασία, είναι να πάρουμε την στρατιωτική συμφωνία με την Γαλλία. Η ενδιάμεση λύση, μπορεί να είναι μία μοίρα Rafale και δύο Γαλλικές φρεγάτες στη χώρα μας, δεν εννοώ να φτιάξουν βάση, αλλά να κάνουν οι Γάλλοι το ίδιο με αυτό που κάνουν οι Έλληνες, να αναχαιτίζουν τους Τούρκους.

Το ζήτημα για τους Γάλλους, δεν είναι τα τρία δισ. για τις Belharra, τα λεφτά αυτά τα πήραν από τα Rafale. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά πολιτικής βούλησης από την Ελλάδα. Η Γαλλία αντιλαμβάνεται την Τουρκία ως μεγάλο κίνδυνο. Διακυβεύεται η παρουσία του Γαλλικού κράτους και η παρουσία της Γαλλίας στη Β. Αφρική. Πρέπει να μας απαντήσει η Αθήνα γιατί καθυστερεί το ζήτημα με την αμυντική συμφωνία. Θέλω να πιστέψω το ΥΠΕΞ, το οποίο λέει ότι ακόμα βρισκόμαστε σε συζητήσεις.

Ερώτηση: Μας εμπιστεύονται οι μεγάλες δυνάμεις;
Γ. Φίλης: Δεν μας εμπιστεύονται οι μεγάλες δυνάμεις. Όταν έγινε η ''επακούμβηση'', ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από την Τουρκία. Είπε ακόμα, ότι η Ελλάδα ποτέ δεν θα χτυπούσε πρώτη. Έπρεπε να ντρέπεται αυτός που του έγραψε τον λόγο! Πως το εκλαμβάνει αυτό ο Τούρκος; Βλέπει πως ότι και να σου κάνει, εσύ δεν θα απαντήσεις.Έχουμε φθάσει σε σημείο να παραδίνουμε μέρος της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας. Πως θα έρθει ο Γάλλος, ή ο Ισραηλινός να κάνει συμμαχία με εμάς; Κανείς δεν μας πιστεύει!

Eρώτηση: Η Ελλάδα έχει δόγμα;
Γ. Φίλης: Η Ελλάδα έχει δόγμα, ότι δεν έχει δόγμα! Οι κυβερνήσεις δεν ακούν τους σωστούς ανθρώπους για το τι κάνουν οι Τούρκοι και πως λειτουργούν. Δεν ζούμε πλέον σε έναν διπολικό κόσμο. Θα συμβεί αυτό που είπαμε και πριν. Οι μεγάλες δυνάμεις θα έρθουν όταν δουν ότι άλλαξε επαρκώς η πραγματικότητα.

Η ανησυχία μου είναι ότι εκείνο τριήμερο (σύγκρουση με την Τουρκία) θα διευθετηθεί μία κατάσταση είς βάρος της χώρας μας. Έχουμε ένοπλη ισχύ. Είναι ένας λόγος που δεν κάνουν κάτι οι Τούρκοι. Οι Τούρκοι δεν παίρνουν στα σοβαρά τις κυβερνήσεις. Το πρόβλημα είναι της καθεστηκυίας τάξης, που επηρεάζει τις κυβερνήσεις. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος δεν λειτουργεί όπως στα πανεπιστημιακά βιβλία. Η πρακτική είναι διαφορετική από τα βιβλία.

Eρώτηση: Θα μπορούσε η Ελλάδα να συνεργαστεί με άλλες χώρες; Όπως για παράδειγμα με την Ινδία
Γ. Φίλης: Εμείς θα έπρεπε από χθες, να έχουμε κάνει στρατιωτική συμμαχία με την φίλη χώρα Ινδία. Ελληνικά πολεμικά πλοία πρέπει να πάνε στον Ινδικό Ωκεανό, όπως και εμείς πρέπει να καλέσουμε το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδίας και μαχητικά για ασκήσεις στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο.

Συμβαίνει κάτι το απαράδεκτο. Οι Πακιστανοί έχουν προχωρήσει σε στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία από την δεκαετία του '80. Οι Πακιστανοί βοηθούν την Τουρκία σε βαλλιστικούς πυραύλους, ενώ υπάρχει συνεργασία και στα πυρηνικά. Οι Πακιστανοί λειτουργούν σαν τους έχει κάνει κάτι η Ελλάδα, την στιγμή που φιλοξενούμε χιλιάδες συμπατριώτες τους στη χώρα μας!

Ερώτηση: Βλέπετε εσωτερικές αναταραχές στην Τουρκία;
Γ. Φίλης: Η σημερινή Τουρκία, είναι μία σμίκρυνση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο πληθυσμός της θα φθάσει μέχρι τα 90 εκατομμύρια. Στατιστικά, μετά ο πληθυσμός θα αρχίσει να γερνάει. Οι μισοί νέοι της Τουρκίας θα είναι οι Κούρδοι. Η Τουρκία θα αναγκαστεί να κάνει συνομοσπονδία με τους Κούρδους, ή να τους δώσει αυτονομία.

Ερώτηση: Βλέπετε να γίνεται σύντομα κάποιο επεισόδιο με την Τουρκία;
Η ουσία είναι ότι έχουμε μπει σε μία ''ράγα'' και πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα επεισόδιο. Πιστεύω ότι θα γίνει μέσα στο 2021.

Tα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κυρίου Γ. Φίλη - Δείτε το βίντεο:

Το διάβασα στο pentapostagma.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1265,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,494,Κόσμος,9655,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,436,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1549,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5999,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2783,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,639,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: ''Το 2021 θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία''
''Το 2021 θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία''
''Το 2021 θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία''
https://nb.bbend.net/media/news/2020/10/19/1128492/main/polemiko-naftiko3434.jpg
https://i.ytimg.com/vi/XiieH72nKH0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/2021_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/2021_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content