Στ. Πλουμιστός: Τα Νέα Σημάδια Αφύπνισης Συνείδησης Μαρτυρούν την "αναβάθμιση" σου 2020 - 2040

Στ. Πλουμιστός: Τα Νέα Σημάδια Αφύπνισης Συνείδησης Μαρτυρούν την "αναβάθμιση" σου 2020 - 2040

👉Κατά την περίοδο του 2012, ο κόσμος γοητεύτηκε από την ιδέα της αλλαγής, δηλαδή την αφύπνιση συνείδησης που πραγματοποιείται πρώτα μέσα στο άτομο, και στη συνέχεια ακτινοβολεί προς τα έξω στις κοινότητες και τις κοινωνίες μας γενικά, αλλάζοντας τον κόσμο προς το καλύτερο.

Εκείνη την εποχή, η προσοχή επικεντρώθηκε κυρίως στην προσωπική ενδυνάμωση για να έρθει η εσωτερική ηρεμία που προηγείται της εσωτερικής ειρήνης και της βαθιάς μεταμόρφωσης. 

Μεγάλο μέρος αυτής της αλλαγής προκλήθηκε από τη νέα συνειδητοποίηση της διαφθοράς και της εξαπάτησης από τους πολιτικούς και τους κοινωνικούς μας θεσμούς. Ο πόνος του να συνειδητοποιήσουμε ότι ο υλικός κόσμος είναι χτισμένος πάνω στα ψέματα δεν μας άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση και προσαρμογή για την εσωτερική αναγέννηση μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα εξερευνήσαμε τον διαλογισμό και τη θεραπεία ενέργειας, αλλάξαμε ριζικά τη διατροφή μας, ανοίξαμε το μυαλό μας σε διαφορετικούς τρόπους σκέψης που σχετίζονται με τον κόσμο, αγκαλιάσαμε την προγονική σοφία και απαντήσαμε άφοβα στο κάλεσμα να καθαρίσουμε, να θεραπεύσουμε και να συνδεθούμε.

Η ενέργεια γύρω από αυτό ήταν πολύ έντονη, αλλά ενέπνευσε πολλούς για μια τεράστια αίσθηση εσωτερικού θαύματος και δημιουργικότητας.

Τώρα όμως βρισκόμαστε σε μια αρκετά ευάλωτη θέση με την νέα αλλαγή ενέργειας που ήρθε για να ανακαλύψουμε την νέα πραγματικότητα και πλέον δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αλήθεια. Ένα νέο "ξύπνημα" συμβαίνει τώρα και αυτή τη φορά είναι παγκόσμιο.



Ως τώρα είχατε μια εικόνα για τον εαυτό σας που έμοιαζε σταθερή και συγκεκριμένη. Υπήρχαν δηλαδή κάποια σίγουρα στοιχεία που σας χαρακτήριζαν και αν σας ζητούσαν να περιγράψετε τον εαυτό σας θα σας ήταν εύκολο. Πλέον η ταυτότητά σας δε σας είναι και τόσο γνώριμη. Νιώθετε σαν να ξαναδημιουργείτε τον εαυτό σας απ’ την αρχή –πράγμα που συμβαίνει κάθε δευτερόλεπτο, με κάθε νέα σκέψη-, σαν να αποκόβεστε από τον παλιό και να δημιουργείτε ένα νέο εαυτό. Τώρα δεν απολαμβάνετε όπως παλιά τις γνωστές σας συνήθειες, πράγματα που σας έκαναν χαρούμενους πλέον σας είναι αδιάφορα και δεν ξέρετε πού να στραφείτε για να λάβετε σιγουριά ή ευχαρίστηση. Ο εαυτός χάνει το παλιό και ψάχνει να βρει το νέο.

Τα Νέα Σημάδια Αφύπνισης Συνείδησης Μαρτυρούν την "αναβάθμιση" σου 
2020 - 2040
  1. Βλέπετε μια σαφή σχέση μεταξύ του χάους που υπάρχει στον κόσμο και της εσωτερικής αναταραχής που είχατε και πλέον εργάζεστε επιμελώς για να την μεταμορφώσετε.
  2. Απλά δεν φοβάστε τόσο πια. Δεν έχετε πλέον το αίσθημα της ανασφάλειας. Ξέρετε ότι είστε πνεύμα και πόση δύναμη έχετε μέσα σας.
  3. Καταλαβαίνετε ότι το σύμπαν είναι διανοητικό και ότι οι σκέψεις σας είναι τα πιο πολύτιμα εργαλεία της δημιουργίας. Γι 'αυτό, παρατηρείτε εύκολα πότε το μυαλό σας γλιστρά από την παρούσα στιγμή και πότε προσπαθεί να σας εμπλέξει στον φόβο. Έχετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να το επαναφέρετε σύμφωνα με τον σκοπό και την αποστολή σας.
  4. Μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε δυνατά την εσωτερική φωνή σας (ένστικτο) για να συμβάλλετε στην συνολική αφύπνιση και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν να μιλήσουν μόνοι τους.
  5. Δεν ταυτίζεστε πλέον με αρνητικές πλευρές και δεν επιλέγετε πλέον ομάδες μη αφυπνισμένων. Παρακολουθείτε, παρατηρείτε και αποσυνδέεστε όταν βλέπετε άτομα να ενεργούν με ατζέντες που δεν είναι δικές τους, η προσπαθούν να δημιουργήσουν πλάνη στο περιβάλλον που ζούνε ή γενικότερα στην χώρα.
  6. Βλέπετε τη ματαιότητα και τον κίνδυνο στα συστήματα πεποιθήσεων και δεν υποκύπτετε στην εξουσία. Παραμένετε σταθεροί σε αυτό που είναι αληθινό και τι μπορεί να επαληθευτεί από τη δική σας εμπειρία. Είστε ο κύριος της ζωής σας.
  7. Δίνετε στους ανθρώπους όλων των πεποιθήσεων την ελευθερία να εκθέσουν τον φόβο, τον θυμό και τη σύγχυση που έχουν μέσα τους. Δεν κρίνετε, δεν συζητάτε ούτε προσπαθείτε να διορθώσετε ανθρώπους που δεν βλέπουν τον κόσμο όπως εσείς.
  8. Φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας, ώστε να έχετε περισσότερη δύναμη να φροντίζετε τους άλλους. Η παραχωριτηκότητα μεταμορφώθηκε σε ανιδιοτελή δοτικότητα.
  9. Εργάζεστε με αγάπη για να προωθήσετε τη σύνδεση μεταξύ εσάς και των άλλων, πέρα ​​από την επιδερμικότητα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο. Πλέον έχετε γίνει ουσιώδης και αναγνωρίζεται εύκολα τον "κοινωνικό ψεύτη".
  10. Εμπιστεύεστε πλήρως την εσωτερική διαδικασία πνευματικής αναμόρφωσης σας και αποδέχεστε τη μοίρα του κόσμου ως μέρος αυτής της διαδικασίας.
  11. Αναγνωρίζετε ότι το πιο ισχυρό σας έργο είναι να ελέγχετε την ενέργειά σας και να την διοχετεύεται σε ότι εσείς θεωρείτε σημαντικό. 
  12. Ανακαλύψατε ότι αφήσατε να σας οδηγήσουν η καρδιά και ο δεξιός εγκέφαλος (συναισθήματα) και ενεργοποιήσατε τον αριστερό εγκέφαλο (λογική) κατάλληλα για να σας υποστηρίξει. Έχετε πετύχει μια μεγάλη εξισορρόπηση, χρησιμοποιώντας και τα δύο ημισφαίρια με πλήρη κυριαρχία.
Είναι ένα "πνευματικό παιχνίδι" για τους ανθρώπους, καιρός να παίξετε τον ρόλο σας.


Τελικές Σκέψεις
Τα μερίδια της ενέργειας που κατακλύζει τη γη είναι απίστευτα υψηλά και τώρα διακυβεύεται το μέλλον της ανθρώπινης ελευθερίας. Αυτό δεν είναι υπερβολή, αλλά μια πραγματικότητα που θα την ζήσεις στην επόμενη 20ετια, καθώς θα ακούσεις να μιλάνε για τον "ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ"

Η Μεγάλη Επαναφορά [που είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη] έρχεται στο δρόμο μας, και ενώ οι παγκοσμιοποιητές, οι κεντρικές τράπεζες και οι διεθνείς οργανισμοί θα ήθελαν να το καταλάβουμε και να μας οδηγήσουν σε μια νέα μορφή τεχνοκρατικής παγκόσμιας σκλαβιάς, η ανθρώπινη φυλή δεν είχε ποτέ πριν μια τόσο πραγματική ευκαιρία να απελευθερωθεί από τις αλυσίδες τους.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τα Νέα Σημάδια Αφύπνισης Συνείδησης Μαρτυρούν την "αναβάθμιση" σου 2020 - 2040
Στ. Πλουμιστός: Τα Νέα Σημάδια Αφύπνισης Συνείδησης Μαρτυρούν την "αναβάθμιση" σου 2020 - 2040
Στ. Πλουμιστός: Τα Νέα Σημάδια Αφύπνισης Συνείδησης Μαρτυρούν την "αναβάθμιση" σου 2020 - 2040
https://p4.wallpaperbetter.com/wallpaper/306/527/629/cameron-gray-meditation-spiritual-wallpaper-preview.jpg
https://i.ytimg.com/vi/HQPqYSgqhjM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/2020-2040.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/2020-2040.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content