Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 13 Ιανουαρίου 2021 - Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 13 Ιανουαρίου 2021 - Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο;

👉Στις 13 Ιανουαρίου 2021 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι που μας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικά θέματα, καθώς και σε ό,τι αφορά πρακτικές ευθύνες, σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και πατρικές φιγούρες. Ο Αιγόκερως σχετίζεται με την επίτευξη των στόχων, την καταξίωση, την εξασφάλιση αλλά και τις ευθύνες τόσο τις προσωπικές όσο και των διοικήσεων και κυβερνήσεων που αντιπροσωπεύονται από το συγκεκριμένο ζώδιο.

Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι απαραίτητη η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις μας και να βελτιώσουμε την δημόσια εικόνα μας. Φυσικά, θα αποδοθούν ευθύνες όπου είναι απαραίτητο, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη και πιο διάφανη μελλοντική πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο βίαια, σχετίζεται περισσότερο με κοσμικά γεγονότα. Ωστόσο, καλό θα είναι να είμαστε όλοι περισσότερο προσεκτικοί τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη;


Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Νέα Σελήνη είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 1-2/1, 31/3-1/4, 2-3/7 και 3-4/10.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την καριέρα σου και τη σχέση σου με κάποιο πρόσωπο εξουσίας. Η Νέα Σελήνη φανερώνει πως ενδέχεται να υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές σε ό,τι αφορά ανώτερους στο χώρο εργασίας σου ή να υπάρξουν αναβολές σε κάποιο επαγγελματικό σου εγχείρημα, το οποίο θα δεις να εξελίσσεται μετά τα μέσα Ιανουαρίου. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολήσει έντονα η σχέση σου με μια πατρική φιγούρα και να λάβουν χώρα συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει παλιότερα και τώρα επανέρχονται, για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα επαγγελματικά ταξίδια, τις σπουδές και γενικότερα την κοσμοθεωρία σου. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για λόγους επαγγελματικούς, ενώ παράλληλα σε απασχολούν θέματα εκπαίδευσης, ένα μεταπτυχιακό ή μια επαγγελματική συνεργασία με ένα πρόσωπο που διαμένει σε άλλη χώρα. Παράλληλα όμως, φαίνεται πως μπαίνεις σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τη φιλοσοφία της ζωής σου, να δεις από διαφορετική οπτική τα πράγματα και να επαναπροσδιορίζεις κάποια μελλοντικά σου σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά οικονομικές υποθέσεις, τη σεξουαλικότητά σου, αλλά και θέματα συμβίωσης. Αρχικά, φαίνεται πως θα θελήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλουν ή να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια έκτακτα έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου, και σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ παράλληλα το σεξ γίνεται θέμα, είτε λόγω αυξημένης επιθυμίας, είτε λόγω έλλειψής του. Ακόμη, τις ημέρες αυτές υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο υπήρχε έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αρχικά, φαίνεται πως ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα τις μέρες αυτές, καθώς υπάρχουν προβλήματα ή εκκρεμότητες στη σχέση σας, τα οποία χρειάζονται διευθέτηση. Από την άλλη, σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι συνεργασίες σου, με πιθανές αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ένας νέος συνεργάτης έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα ή ένα καινούριο εγχείρημα παρουσιάζει εμπόδια και αναβολές, που θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις λίγο παρακάτω.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Το πρόγραμμα που ακολουθείς στην καθημερινότητά σου, ίσως να δέχεται κάποιες τροποποιήσεις το διάστημα αυτό, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται θέματα εργασιακών σχέσεων ή κάποιες αλλαγές στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει έντονα η φυσική σου κατάσταση και ίσως θελήσεις να διακόψεις κάποιες συνήθεις που είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό σου ή να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής σου. Γενικότερα, καλό είναι να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις καταστάσεις, που δεν αφήνουν την ενέργειά σου να λειτουργήσει παραγωγικά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι ευεργετική για σένα, καθώς ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τη δημιουργία και τα παιδιά. Όλα τα παραπάνω έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή σου ένας παλιός έρωτας ή να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου θυμίσει κάτι από το παρελθόν. Από την άλλη, φαίνεται πως μπαίνεις σε διαδικασία αναθεώρησης, αναφορικά με την αυτοέκφραση σου και τον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις στόχους ή ένα εγχείρημα που παρουσιάζει εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ηλιακό σου ναδίρ στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και τη σχέση σου με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Ίσως να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με έναν γονιό σου, να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σας ή να υπάρξει κάποια παρεξήγηση που προέρχεται από παλιότερα ζητήματα, που δεν έχετε διευθετήσει. Παράλληλα, φαίνεται πως το σπίτι σου θα αποτελέσει ένα καταφύγιο για σένα τις μέρες αυτές, ενώ ακόμη το παρελθόν κάνει έντονη την εμφάνισή του στη ζωή σου, είτε μέσα από αναμνήσεις είτε μέσα από την επιστροφή ενός ερωτικού σου συντρόφου. Τέλος, θα σε απασχολήσει κάποιο παλιό ακίνητο που έχεις στην κατοχή σου ή κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις αναφορικά με ακίνητη περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου εκκινεί μια περίοδο έντονης κινητικότητας για σένα. Ενδεχομένως να αυξάνεται η συχνότητα εκδρομών και μετακινήσεων, να δικτυώνεσαι περισσότερο για χάρη της δουλειάς σου ή να μπαίνεις σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού στόχων. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι το διάστημα αυτό θα καταφέρεις να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να εξομαλύνεις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς και να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου, ώστε να εξυπηρετήσεις καλύτερα τους σκοπούς σου. Οργάνωσε όσο το δυνατόν καλύτερα μελλοντικά σχέδια, για να μην αντιμετωπίσεις εμπόδια λίγο παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικά ζητήματα. Κάποια νέα δεδομένα που αφορούν το εισόδημά σου ή κάποια έκτακτα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ίσως να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια για την οικονομική σου πραγματικότητα. Ενδέχεται επίσης, να σε απασχολήσουν θέματα επενδύσεων ή μια αγορά που σχεδίαζες καιρό, την οποία καλό είναι να δρομολογήσεις για τα μέσα Ιανουαρίου. Ακόμη, το νέο αυτό φεγγάρι θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης, καλώντας σε να αναθεωρήσεις τι αξίζει πραγματικά για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής περιόδου που επηρεάζει όλο το φάσμα της ζωής σου. Από τη μία θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, να αναθεωρήσεις κάποια σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με πρόσωπα που αποτελούν πατρικές ή εξουσιαστικές φιγούρες. Από την άλλη, φαίνεται να σε απασχολούν επαγγελματικά εγχειρήματα ή κάποια πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς σου, που σου ασκούν πίεση. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις το διάστημα αυτό και χρησιμοποίησέ το για να επαναπροσδιορίσεις μελλοντικά πλάνα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο, παρακινώντας σε να αναζητήσεις χαλάρωση και ηρεμία. Αν έχεις τη δυνατότητα, καλό είναι να προγραμματίσεις μια κοντινή απόδραση το διάστημα αυτό, καθώς φαίνεται ότι η ανάγκη σου να απομονωθείς, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να χαλαρώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Ακόμη, φαίνεται πως το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει έντονα τις ημέρες αυτές, μέσα από αναμνήσεις ή και φόβους, από τους οποίους προσπαθείς να απεμπλακείς. Κάνε τον απολογισμό σου και άκουσε το ένστικτό σου την περίοδο αυτή, ώστε να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για το ερωτικό και το επαγγελματικό σου μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιεί θέματα που αφορούν τον 11ο ηλιακό σου οίκο. Οι φίλοι, ο κοινωνικός σου περίγυρος αλλά και κάποιοι μελλοντικοί σου στόχοι θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα το διάστημα αυτό. Ίσως μάλιστα μπεις σε διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις κάποια σχέδιά σου και να αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις από το φιλικό σου περιβάλλον που δεν σου είναι χρήσιμες πλέον. Πρόσωπα από το παρελθόν ενδέχεται να επανεμφανιστούν στη ζωή σου για να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα για τη σχέση σας, ενώ εξελίξεις θα υπάρξουν και σε επαγγελματικά ζητήματα, μέσα από εγχειρήματα ή νέους στόχους, που απαιτούν το χρόνο και την ενέργειά σου.

Το διάβασα στο myastro.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1265,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,494,Κόσμος,9655,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,436,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1549,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5999,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2783,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,639,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 13 Ιανουαρίου 2021 - Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο;
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 13 Ιανουαρίου 2021 - Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο;
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 13 Ιανουαρίου 2021 - Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο;
https://astrologikes-provlepseis.gr/wp-content/uploads/2015/10/selini-aigokeros-600x315.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/13-2021.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/13-2021.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content