Ζώδια και χρήμα! Ποια λάθη κάνεις και πως να τα αποφύγεις την νέα χρονιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ζώδια και χρήμα! Ποια λάθη κάνεις και πως να τα αποφύγεις την νέα χρονιά

👉Ποια λάθη κάνετε με το χρήμα και πως να τα αποφύγετε, γιατί σε χαλεπούς καιρούς, ανοίγματα και λάθη πληρώνονται. Δείτε πως θα αποφύγετε τα διαφυγόντα κέρδη, ανάλογα με την τάση του ζωδίου σας!

Κριός

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Σας διακρίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να παίρνετε ρίσκα, χωρίς όμως καθόλου να φιλτράρετε τη σκέψη σας και να εξετάζετε τα υπέρ και τα κατά. Αν σας καρφωθεί στο μυαλό κάτι, αποφασίζετε με βάση την παρόρμηση της στιγμής και όχι τη λογική και τρέχετε να το υλοποιήσετε αμέσως. Ακόμη κι αν οι δικοί σας άνθρωποι σας συμβουλεύουν να μην κάνετε κάτι, εσείς έχετε την τάση να πεισμώνετε, τους αγνοείτε και το προσπαθείτε, μόνο και μόνο για να τους αποδείξετε ότι έχετε το θάρρος της γνώμης σας.

Συμβουλή: Καλό το ένστικτο αλλά εμπεριέχει πολλούς και απρόβλεπτους κινδύνους. Είναι σημαντικό και να ρωτάτε την άποψη των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και να λαμβάνετε σοβαρά υπ’ όψη τη γνώμη τους, πριν προβείτε σε κάποιο μεγάλο οικονομικό άνοιγμα.

Ταύρος

Εχθρός του καλού, το καλύτερο. Σας διακρίνει σταθερότητα και εγκράτεια σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, όμως αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι και αρνητικό. Το γεγονός ότι στα οικονομικά σας εφαρμόζετε το “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”, συνεπάγεται ότι πολλές φορές βάζετε μόνοι σας όρια στο πόσο ψηλά μπορείτε να ανεβείτε.

Συμβουλή: Βάλτε τον πήχη ψηλότερα, διεκδικήστε περισσότερα και τολμήστε να πάρετε ρίσκα. Δεν θα χάσετε, αφού στη δική σας περίπτωση, το ρίσκο συνοδεύεται πάντοτε από δικλείδα ασφάλειας, που θα σας οδηγήσει σίγουρα στην επιτυχία.

Δίδυμοι

Προσέχω για να έχω. Στοχεύετε σε ασφαλείς, σίγουρες επενδύσεις και δουλειές, και προχωράτε σε ένα σίγουρο και εγγυημένο δρόμο. Μόνο που στην πορεία, αλλάζετε και στόχο και πορεία, με αποτέλεσμα να ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα και να μην μπορείτε να υλοποιείτε κανέναν από τους στόχους σας.

Συμβουλή: Το επιχειρηματικό μυαλό το διαθέτετε, όμως σας λείπει το πρακτικό του θέματος για να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Κάνετε πράξη αυτές τις πρωτοποριακές ιδέες σας, εστιάζοντας την προσοχή σας στον συγκεκριμένο στόχο σας. Είναι σημαντικό να φροντίζετε να καλύπτετε τους λογαριασμούς και τα χρέη σας πριν ανοιχτείτε σε ρίσκα.

Καρκίνος

Παν μέτρον άριστον. Η υπέρμετρη ευαισθησία σας μπορεί να σας δημιουργεί αξεπέραστα προβλήματα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Πρωταρχικός σας στόχος δεν είναι τόσο να καλύψετε τα προσωπικά σας έξοδα , όσο το να βοηθήσετε με κάθε τρόπο τα αγαπημένα σας πρόσωπα που χρειάζονται οικονομική στήριξη, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι οι δικές σας οφειλές θα μείνουν απλήρωτες.

Συμβουλή: Πριν δώσετε χρήματα στους αγαπημένους σας, που μπορεί να είναι «δανεικά και αγύριστα», φροντίστε να υπολογίσετε πόσα χρήματα χρειάζεστε εσείς για να καλύψετε τα έξοδα σας και αξιολογήστε αν οι ανάγκες των άλλων είναι πραγματικά σημαντικές- θα δώσετε το τελευταίο σας εκατοστάρικο στον φίλο σας που θέλει να αγοράσει ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια ή θα πληρώσετε το λογαριασμό του νερού;

Λέων

Η φτώχια θέλει καλοπέραση. Σας αρέσει η πολυτέλεια, τα καλά ρούχα και το ακριβό φαγητό. Έχετε μια τάση να ξοδεύετε πολλά για προσωπικές απολαύσεις και μετά να μην έχετε να περάσετε το μήνα σας. Το ακριβό και εκλεπτυσμένο γούστο σας καμιά φορά σας οδηγεί σε αλόγιστες αγορές που, ναι μεν προσθέτουν ένα ρούχο ετικέτας στη ντουλάπα σας, αλλά σας αφήνει χωρίς ρεύμα για το υπόλοιπο του μήνα.

Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε τα ακριβά αντικείμενα που τόσο επιθυμείτε. Όμως, προσπαθήστε να κάνετε τις αγορές σας σε περίοδο εκπτώσεων, να βρείτε πρατήρια που πωλούν τα ίδια προϊόντα σε σαφώς καλύτερες τιμές και να κάνετε έρευνα τιμών πριν βγείτε στην αγορά και φορτώσετε την κάρτα σας ή αδειάσετε το πορτοφόλι σας.

Παρθένος

Κανείς δεν θα θυμόταν τον Καλό Σαμαρείτη αν είχε μόνο καλές προθέσεις! Είχε επίσης και χρήματα! (Μάργκαρετ Θάτσερ). Η επιθυμία σας να προσφέρετε εθελοντική εργασία προκειμένου να βοηθήσετε το συνάνθρωπο, το περιβάλλον ή τα ζώα είναι αξιέπαινη- αρκεί βέβαια, να μπορείτε να επιτυγχάνετε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και σε αυτά που βγάζετε για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Συχνά, παρασύρεστε στο φιλανθρωπικό / εθελοντικό σας έργο και βάζετε σε δεύτερη μοίρα τις δικές σας ανάγκες.

Συμβουλή: Δείτε την οικονομική σας κατάσταση ρεαλιστικά, διεκδικήστε μέσα από την δουλειά σας αυτά που σας αξίζουν και μην επαναπαύεστε στο ότι κάποια στιγμή κάποιος ανώτερος ή κοντινό σας πρόσωπο θα αναγνωρίσει το έργο σας και θα θελήσει να σας ανταμείψει για αυτό.

Ζυγός

Δεν θέλω να βγάλω λεφτά, θέλω μόνο να είμαι υπέροχη (Μαίριλυν Μονρόε). Ο Ζυγός είναι παιδί της Αφροδίτης. Προκειμένου λοιπόν να εξασφαλίσει το γεγονός ότι η εμφάνιση του είναι αψεγάδιαστη, και το περιβάλλον που ζει καλαίσθητο, δεν λογαριάζει τα χρήματα, όσο σκληρά και αν τα βγάζει. Για τον Ζυγό, καμιά τιμή δεν είναι απαγορευτική, όσο κι αν δεν τη σηκώνει η τσέπη του.

Συμβουλή: Η ομορφιά μπορεί να κρύβεται και μέσα μας- μην σπαταλάτε τόσα για την δημόσια εικόνα σας, μην επενδύετε χρήματα που δεν σας περισσεύουν σε αντικείμενα τέχνης ή εν γένει στο “θεαθείναι”. Να θυμάστε ότι εξίσου σημαντικά στοιχεία είναι και η εσωτερική σας ομορφιά και η γοητεία της προσωπικότητας σας.

Σκορπιός

Μην ξοδεύετε τα νεύρα σας, εκεί που μπορείτε να ξοδεύετε λεφτά. Ανήκετε στα πιο μαχητικά ζώδια και μπορείτε να καταφέρετε πολλά στα οικονομικά σας. Ανασταλτικός παράγοντας σε αυτό σας τον στόχο όμως, είναι η εκρηκτικότητα του χαρακτήρα σας. Χρειάζεται συλλογική και ομαδική δουλειά για να πετύχει ένα επιχειρηματικό σχέδιο, όποια κι αν είναι η φύση του. Το οξύθυμο του χαρακτήρα σας δεν βοηθά στο να πετυχαίνετε ομαδικό πνεύμα, με αποτέλεσμα οι γύρω σας να δυσανασχετούν, να θίγονται και κατά συνέπεια να μην αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Συμβουλή: Εμπιστευτείτε λίγο παραπάνω τους συνεργάτες και συναδέλφους σας, δώστε τους κίνητρο για να δημιουργήσουν κι εκείνοι και να θυμάστε ότι η οικονομική ευμάρεια είναι κοινός στόχος τόσο και για εσάς, όσους και για τους άλλους. Τέλος, φροντίστε να κρατάτε τα ξεσπάσματα σας εκτός δουλειάς.

Τοξότης

Δεν έχει λάδι και κρασί; Έχει βούτυρο και μαρμελάδα! Λες και ο κουμπαράς σας είναι τρύπιος από κάτω. Έχετε την τάση να ξεχνάτε ποιος είναι ο μηνιαίος μισθός σας και πόσο μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς να έχετε οικονομικό πρόβλημα. Θέλετε να περνάτε καλά και το κάνετε, αδιαφορώντας για τους λογαριασμούς και τα πάγια έξοδα, με αποτέλεσμα να βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού. Μπορεί να μην αγοράζετε ρούχα και γκατζετάκια, όμως οι έξοδοι, τα ταξίδια και τα σπορ έχουν το κόστος τους.

Συμβουλή: Είναι σημαντικό να καταγράφετε τα έσοδα- έξοδα σας μηνιαίως και να ξέρετε από την πρώτη του μήνα πόσα χρήματα σας μένουν στην άκρη για διασκέδαση και ταξιδάκια. Εάν δεν είναι αρκετά για να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας αυτό το μήνα, κάντε οικονομίες για να μαζέψετε χρήματα και δώστε παράταση μέχρι τον επόμενο. Είναι προτιμότερο από το να βρίσκεστε χρεωμένοι.

Αιγόκερως

Δούλεψε στα νιάτα σου, να 'χεις στα γηρατειά σου. Συγχαρητήρια! Επαγγελματίες, έξυπνοι και πρακτικοί, είστε από τα ζώδια που δεν τους αρέσει να χρωστάνε. Το αρνητικό είναι ότι καταπιέζεστε τόσο πολύ με την δουλειά, που κάποια στιγμή νιώθετε έντονη την ανάγκη να το ρίξετε έξω και τότε μπορεί να χαλάσετε πολύ περισσότερα από ότι θα κάνατε υπό κανονικές συνθήκες.

Συμβουλή: Ζήστε λίγο την ζωή σας και προσπαθήστε να πετύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Τα υλικά αγαθά μπορούν να σας εξασφαλίσουν οικονομική ασφάλεια, αλλά να θυμάστε πως που και που, μπορείτε να «το ρίχνετε έξω», αφού η διασκέδαση δεν είναι αμαρτία!

Υδροχόος

Ή του ύψους ή του βάθους. Έτσι ακριβώς είστε! Tη μια μέρα, μπορεί να πάτε σε ένα κατάστημα να “το σηκώσετε όλο” και να αγοράσετε πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Από την επόμενη, όταν ξανασκεφτείτε το ποσό που χαλάσατε, παύετε να αγοράζετε οτιδήποτε άλλο και αφήνετε τους λογαριασμούς απλήρωτους.

Συμβουλή: Ισορροπήστε τα έσοδα με τα έξοδα, και τα θέλω σας με το τι πραγματικά έχετε ανάγκη να αγοράσετε. Προσπαθήστε να κάνετε τον προϋπολογισμό σας και να κάνετε επιπλέον αγορές, μόνο όταν το πορτοφόλι σας αντέχει το κόστος.

Ιχθείς

Το ξέρω είμαι στον κόσμο μου, αλλά εδώ όλοι με ξέρουν. Είστε από τα πιο συμπονετικά ζώδια και στο δρόμο σας εμφανίζονται-όχι τυχαία- άτομα που στοχεύουν στο να σας ξεγελάσουν, αποσπώντας σας χρήματα πριν καλά καλά το πάρετε χαμπάρι. Η μεγαλύτερη απειλή για τα οικονομικά σας είναι άτομα που θα πάρουν “δανεικά και αγύριστα”. Είστε εύπιστοι και κινδυνεύετε εκείνοι που θα εμπιστευτείτε να σας εξαπατήσουν.

Συμβουλή: Είναι σημαντικό να σκέφτεστε πολύ πριν δανείσετε χρήματα ή πριν προχωρήσετε σε αγορές που δεν είναι διασφαλισμένες. Να εξετάζετε πάντοτε το «ποιόν» αυτών με τους οποίους συναλλάσσεστε και εάν έχετε ενδοιασμούς να ζητάτε τη γνώμη των δικών σας ανθρώπων. Όλο και κάποιον Ταύρο φίλο θα έχετε, συμβουλευτείτε τον!

Το διάβασα στο myastro.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1126,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,442,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,410,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1533,Πολιτική,6824,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2693,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Ζώδια και χρήμα! Ποια λάθη κάνεις και πως να τα αποφύγεις την νέα χρονιά
Ζώδια και χρήμα! Ποια λάθη κάνεις και πως να τα αποφύγεις την νέα χρονιά
Ζώδια και χρήμα! Ποια λάθη κάνεις και πως να τα αποφύγεις την νέα χρονιά
https://www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2020/03/astronomical-clock-4835298_1920.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_941.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_941.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content