Στ. Πλουμιστός: Πώς να βρείτε το όνομα του Πνευματικού σας οδηγού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Πώς να βρείτε το όνομα του Πνευματικού σας οδηγού

👉Οι Πνευματικοί μας οδηγοί είναι πάντα δίπλα μας. Έχουν ονόματα, θα απαντήσουν σε κάθε μας κάλεσμα οποιαδήποτε στιγμή και αν τους χρειαστούμε και μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε από τα παρακάτω σημάδια που θα μας δώσουν: 

-ένα χρώμα

-ένα σύμβολο

-έναν αριθμητικό κωδικό ή

-ένα όνομα

Το να γνωρίζουμε το όνομα ενός πνευματικού οδηγού είναι πολύ καθησυχαστικό γιατί μας βοηθάει να συνδεθούμε πιο εύκολα μαζί του όπως επίσης ξέρουμε με ποιόν συνδεόμαστε, μας δίνει την ενέργεια ώστε να μπορούμε να ταξινομήσουμε και να αναγνωρίσουμε πιο γρήγορα την επόμενη φορά. Είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να οργανώσουμε την ενέργεια, τις πληροφορίες και τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε ηρεμία στο μυαλό. 

Οι πνευματικοί οδηγοί επιλέγουν να επικοινωνήσουν μαζί μας με πολλούς τρόπους μερικοί από τους οποίους είναι οι εξής :
Παρέχοντάς μας διαισθητικά σήματα, γνώσεις, συναισθήματα . Μας ωθούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή μας δίνουν μικρές πιέσεις και μας ωθούν για να κάνουμε ή να πούμε κάτι που συνήθως δεν θα λέγαμε. Μας δίνουν την αίσθηση ότι παίρνουμε κάτι. Αυτό ονομάζεται μεταφορά αίσθησης.

Μας στέλνουμε σήματα μέσω βιβλίων, φυλλαδίων, διαφημίσεων, τραγουδιών για να μας παραδώσουν μηνύματα που είναι δύσκολο να μας τα δείξουν αλλιώς . Η αγαπημένη τους μεθόδους επικοινωνίας είναι το να μας παραδίδουν μηνύματα μέσω άλλων ατόμων

Πώς όμως φτάνουν τα μηνύματα τους σε εμάς; Η απάντηση είναι με τρείς βασικούς τρόπους.
  • Μέσω της Θείας Αποκάλυψης
  • Μέσω άλλων ανθρώπων ή και ζώων 
  • Μέσω συναισθημάτων 
Οι πνευματικοί οδηγοί θέλουν να γνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι πνευματικοί οδηγοί σε ανθρώπινα σώματα πρώτιστος, ούτως ώστε τα μηνύματά τους να φτάνουν συχνά σε μας μέσω άλλων πρόθυμων ανθρώπινων καναλιών .

Μη γνωρίζοντας τον παραλήπτη οι πνευματικοί οδηγοί συχνά παρέχουν πληροφορίες στους φίλους σας, στους αγαπημένους σας, σε κάποιον άγνωστο στο δρόμο. Πρέπει να είστε πρόθυμοι και ανοιχτοί για να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ανεξάρτητα από τον τρόπο που τα λαμβάνετε και να μη είστε αρνητικοί τη στιγμή που τα λαμβάνετε για να λειτουργήσει όλο αυτό. Όπως επίσης πρέπει να βρουν και κάποιον που εμπιστεύεστε για να προωθήσουν μέσω αυτού τα μηνύματά τους.

Οι πνευματικοί σας οδηγοί θα συνεχίσουν να σας στέλνουν κάποια σημάδια, ενδείξεις, σήματα, για να σας βοηθήσουν, να σας καθοδηγήσουν και να σας κατευθύνουν στη ζωής σας.

'' Η στενή επαφή με έναν πνευματικό οδηγό μπορεί να μας βοηθήσει ''
Όταν έχουμε μια στενή επαφή, μια καλή επικοινωνία με τον πνευματικό μας οδηγό νιώθουμε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι στη λήψη αποφάσεων σε σημαντικά θέματα. Έχουμε περισσότερη διαύγεια, αυτοπεποίθηση και διορατικότητα στην πορεία της ζωής μας. Αναπτύσσουμε τα πνευματικά και διαισθητικά μας δώρα. Γινόμαστε πιο συμπονετικοί και κατανοούμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Έχουμε ενδιαφέρον για να κάνουμε σημαντικά πράγματα στον κόσμο και στο περιβάλλον μας. Δίνουμε και παίρνουμε αγάπη στις σχέσεις μας πιο εύκολα. Θεραπεύονται ζητήματα υγείας που μας ταλαιπωρούν χρόνια πολλά όπως επίσης και συναισθηματικούς πόνους. Αφηνόμαστε και απολαμβάνουμε τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν τα πράγματα και με το πώς εξελίσσονται. 

Χαμογελάμε πιο συχνά.

Το βασικό που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε μια καλή επικοινωνία με τους πνευματικούς οδηγούς είναι να γνωρίζουμε για ποιόν λόγο επικαλούμαστε κάποιον και ποιόν συγκεκριμένα.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Όταν σε περιτριγυρίζουν Άγγελοι και Αρχάγγελοι πρέπει να ξέρεις γι αυτούς οτι...''


 '' Είναι πολύ σημαντικό το όνομα του πνευματικού μας οδηγού ''
Οι πνευματικοί μας οδηγοί έχουν ονόματα με τα οποία μπορούμε να τους καλέσουμε και να τους αναγνωρίσουμε. Πολλοί διερωτώνται για το αν έχει σημασία να ξέρουμε ποια είναι τα ονόματά τους.
Η απάντηση είναι πως έχει μεγάλη σημασία γιατί έτσι γνωρίζουμε ποιόν επικαλούμαστε κάθε φορά και με αυτόν το τρόπο αναγνωρίζουμε την ενέργεια , εγκαθιδρύουμε μια σύνδεση , ξέρουμε ποιον καλούμε και για ποιόν λόγο. 

Για να επικαλεστείτε το όνομα ενός πνευματικού οδηγού αφήστε το μυαλό σας να αδειάσει. Αναπνεύστε μέσα και έξω τρείς φορές. Μη σκέφτεστε τίποτα, πάρτε βαθιές ανάσες και χαλαρώστε. 

Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στη σκέψη ,γι’ αυτό αφήστε το μυαλό σας να φύγει. Μην σκέφτεστε τίποτα, απλά χαλαρώστε, αναπνεύστε και απλά αναρωτηθείτε ποιο είναι το όνομα του πνευματικού μου οδηγού που μπορώ αυτή τη στιγμή να επικαλεστώ;

Περιμένετε μήπως έχετε κάποιο σημάδι, μήπως ακούσετε κάτι ή ίσως δείτε ένα σύμβολο που μπορεί να σημαίνει το όνομά του. Πολλές φορές το όνομά τους αναγνωρίζεται μέσω συμβόλων ή αριθμών οπως πχ. 11:11. Εάν έρθει στο μυαλό σας ένα σύμβολο ή μια λέξη πιθανότατα να είναι το όνομα του πνευματικού σας οδηγού.

Παραδείγματος χάριν αν δείτε μια καρδιά ,τότε ίσως το όνομα του πνευματικού σας οδηγού να έχει το όνομα του αγαπημένου σας ανθρώπου που έχετε στην καρδιά σας. Επίσης αν σας καλέσει εκείνη τη στιγμή ένας πολύ στενός σας φίλος ίσως να έχει το όνομα αυτού. Μπορεί να έχει το όνομα του παιδιού σας του κατοικίδιου σας ή μπορεί να είναι και ένα εντελώς άγνωστο όνομα.

Ανακεφαλαιώνοντας , όλοι οι πνευματικοί οδηγοί έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά για να τους αναγνωρίζουμε. Γνωρίζοντας το όνομα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τί σημαίνουν και τα χαρακτηριστικά τους όπως επίσης και να προσδιορίσουμε την ενέργειά τους. Είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν όταν τους χρειαστούμε και κάποιες φορές έρχονται στα όνειρά μας . 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν''


Κάντε voicehealing ακούγοντας ΔΩΡΕΑΝ " Τα σημάδια ότι ένας άγγελος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας" ΕΔΩ

Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1839,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,129,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,611,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,235,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,241,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2498,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,582,Eco-News,2724,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πώς να βρείτε το όνομα του Πνευματικού σας οδηγού
Στ. Πλουμιστός: Πώς να βρείτε το όνομα του Πνευματικού σας οδηγού
Στ. Πλουμιστός: Πώς να βρείτε το όνομα του Πνευματικού σας οδηγού
https://dreamcatcherreality.com/wp-content/uploads/2017/11/You-are-An-Earth-Angel.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7AzMNN63cXg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_936.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_936.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content