Στ. Πλουμιστός: Η σύνδεση σας με τον πνευματικό οδηγό είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία

Στ. Πλουμιστός: Η σύνδεση σας με τον πνευματικό οδηγό είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία

👉Οι Πνευματικοί μας οδηγοί είναι πάντα δίπλα μας. Έχουν ονόματα, θα απαντήσουν σε κάθε μας κάλεσμα οποιαδήποτε στιγμή και αν τους χρειαστούμε και μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε από τα παρακάτω σημάδια που θα μας δώσουν: 

-ένα χρώμα
-ένα σύμβολο
-έναν αριθμητικό κωδικό ή
-ένα όνομα

Το να γνωρίζουμε το όνομα ενός πνευματικού οδηγού είναι πολύ καθησυχαστικό γιατί μας βοηθάει να συνδεθούμε πιο εύκολα μαζί του όπως επίσης ξέρουμε με ποιόν συνδεόμαστε, μας δίνει την ενέργεια ώστε να μπορούμε να ταξινομήσουμε και να αναγνωρίσουμε πιο γρήγορα την επόμενη φορά. Είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να οργανώσουμε την ενέργεια, τις πληροφορίες και τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε ηρεμία στο μυαλό. 

Οι πνευματικοί οδηγοί επιλέγουν να επικοινωνήσουν μαζί μας με πολλούς τρόπους μερικοί από τους οποίους είναι οι εξής :
Παρέχοντάς μας διαισθητικά σήματα, γνώσεις, συναισθήματα . Μας ωθούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή μας δίνουν μικρές πιέσεις και μας ωθούν για να κάνουμε ή να πούμε κάτι που συνήθως δεν θα λέγαμε. Μας δίνουν την αίσθηση ότι παίρνουμε κάτι. Αυτό ονομάζεται μεταφορά αίσθησης.

Μας στέλνουμε σήματα μέσω βιβλίων, φυλλαδίων, διαφημίσεων, τραγουδιών για να μας παραδώσουν μηνύματα που είναι δύσκολο να μας τα δείξουν αλλιώς . Η αγαπημένη τους μεθόδους επικοινωνίας είναι το να μας παραδίδουν μηνύματα μέσω άλλων ατόμων

Πώς όμως φτάνουν τα μηνύματα τους σε εμάς; Η απάντηση είναι με τρείς βασικούς τρόπους.
  • Μέσω της Θείας Αποκάλυψης
  • Μέσω άλλων ανθρώπων ή και ζώων 
  • Μέσω συναισθημάτων 
Οι πνευματικοί οδηγοί θέλουν να γνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι πνευματικοί οδηγοί σε ανθρώπινα σώματα πρώτιστος, ούτως ώστε τα μηνύματά τους να φτάνουν συχνά σε μας μέσω άλλων πρόθυμων ανθρώπινων καναλιών .

Μη γνωρίζοντας τον παραλήπτη οι πνευματικοί οδηγοί συχνά παρέχουν πληροφορίες στους φίλους σας, στους αγαπημένους σας, σε κάποιον άγνωστο στο δρόμο. Πρέπει να είστε πρόθυμοι και ανοιχτοί για να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ανεξάρτητα από τον τρόπο που τα λαμβάνετε και να μη είστε αρνητικοί τη στιγμή που τα λαμβάνετε για να λειτουργήσει όλο αυτό. Όπως επίσης πρέπει να βρουν και κάποιον που εμπιστεύεστε για να προωθήσουν μέσω αυτού τα μηνύματά τους.

Οι πνευματικοί σας οδηγοί θα συνεχίσουν να σας στέλνουν σημάδια, ενδείξεις, σήματα, για να σας βοηθήσουν, να σας καθοδηγήσουν και να σας κατευθύνουν στη ζωής σας.

'' Η στενή επαφή με έναν πνευματικό οδηγό μπορεί να μας βοηθήσει ''
Όταν έχουμε μια στενή επαφή, μια καλή επικοινωνία με τον πνευματικό μας οδηγό νιώθουμε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι στη λήψη αποφάσεων σε σημαντικά θέματα. Έχουμε περισσότερη διαύγεια, αυτοπεποίθηση και διορατικότητα στην πορεία της ζωής μας. Αναπτύσσουμε τα πνευματικά και διαισθητικά μας δώρα. Γινόμαστε πιο συμπονετικοί και κατανοούμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Έχουμε ενδιαφέρον για να κάνουμε σημαντικά πράγματα στον κόσμο και στο περιβάλλον μας. Δίνουμε και παίρνουμε αγάπη στις σχέσεις μας πιο εύκολα. Θεραπεύονται ζητήματα υγείας που μας ταλαιπωρούν χρόνια πολλά όπως επίσης και συναισθηματικούς πόνους. Αφηνόμαστε και απολαμβάνουμε τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν τα πράγματα και με το πώς εξελίσσονται. 

Χαμογελάμε πιο συχνά.

Το βασικό που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε μια καλή επικοινωνία με τους πνευματικούς οδηγούς είναι να γνωρίζουμε για ποιόν λόγο επικαλούμαστε κάποιον και ποιόν συγκεκριμένα.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Όταν σε περιτριγυρίζουν Άγγελοι και Αρχάγγελοι πρέπει να ξέρεις γι αυτούς οτι...''


 '' Είναι πολύ σημαντικό το όνομα του πνευματικού μας οδηγού ''
Οι πνευματικοί μας οδηγοί έχουν ονόματα με τα οποία μπορούμε να τους καλέσουμε και να τους αναγνωρίσουμε. Πολλοί διερωτώνται για το αν έχει σημασία να ξέρουμε ποια είναι τα ονόματά τους.
Η απάντηση είναι πως έχει μεγάλη σημασία γιατί έτσι γνωρίζουμε ποιόν επικαλούμαστε κάθε φορά και με αυτόν το τρόπο αναγνωρίζουμε την ενέργεια , εγκαθιδρύουμε μια σύνδεση , ξέρουμε ποιον καλούμε και για ποιόν λόγο. 

Για να επικαλεστείτε το όνομα ενός πνευματικού οδηγού αφήστε το μυαλό σας να αδειάσει. Αναπνεύστε μέσα και έξω τρείς φορές. Μη σκέφτεστε τίποτα, πάρτε βαθιές ανάσες και χαλαρώστε. 

Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στη σκέψη ,γι’ αυτό αφήστε το μυαλό σας να φύγει. Μην σκέφτεστε τίποτα, απλά χαλαρώστε, αναπνεύστε και απλά αναρωτηθείτε ποιο είναι το όνομα του πνευματικού μου οδηγού που μπορώ αυτή τη στιγμή να επικαλεστώ;

Περιμένετε μήπως έχετε κάποιο σημάδι, μήπως ακούσετε κάτι ή ίσως δείτε ένα σύμβολο που μπορεί να σημαίνει το όνομά του. Πολλές φορές το όνομά τους αναγνωρίζεται μέσω συμβόλων ή αριθμών όπως πχ. 11:11. Εάν έρθει στο μυαλό σας ένα σύμβολο ή μια λέξη πιθανότατα να είναι το όνομα του πνευματικού σας οδηγού.

Παραδείγματος χάριν αν δείτε μια καρδιά ,τότε ίσως το όνομα του πνευματικού σας οδηγού να έχει το όνομα του αγαπημένου σας ανθρώπου που έχετε στην καρδιά σας. Επίσης αν σας καλέσει εκείνη τη στιγμή ένας πολύ στενός σας φίλος ίσως να έχει το όνομα αυτού. Μπορεί να έχει το όνομα του παιδιού σας του κατοικίδιου σας ή μπορεί να είναι και ένα εντελώς άγνωστο όνομα.

Ανακεφαλαιώνοντας , όλοι οι πνευματικοί οδηγοί έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά για να τους αναγνωρίζουμε. Γνωρίζοντας το όνομα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τί σημαίνουν και τα χαρακτηριστικά τους όπως επίσης και να προσδιορίσουμε την ενέργειά τους. Είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν όταν τους χρειαστούμε και κάποιες φορές έρχονται στα όνειρά μας . 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν''


Κάντε voicehealing ακούγοντας ΔΩΡΕΑΝ " Τα σημάδια ότι ένας άγγελος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας" ΕΔΩ

Το να γνωρίζουμε τον πνευματικό οδηγό, μας βοηθάει να συνδεθούμε πιο εύκολα με το θείο

Η σύνδεση με τον πνευματικό οδηγό κάποιου μπορεί πράγματι να είναι μια ουσιαστική και μεταμορφωτική εμπειρία, διευκολύνοντας ενδεχομένως μια βαθύτερη σύνδεση με το θείο ή ένα ανώτερο πνευματικό βασίλειο.

Οι πνευματικοί οδηγοί θεωρούνται συχνά ως σοφά και καλοπροαίρετα όντα που μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και σοφία σε στιγμές ψυχικής ανάγκης. Το να κατανοήσετε ποιος είναι ο πνευματικός σας οδηγός και πώς επικοινωνεί μαζί σας μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε εξατομικευμένη καθοδήγηση που ευθυγραμμίζεται με την πνευματική σας πορεία.

Πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι οι πνευματικοί οδηγοί προσφέρουν προστασία και υποστήριξη σε δύσκολες στιγμές. Η αίσθηση της παρουσίας του πνευματικού σας οδηγού μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση άνεσης και σιγουριάς, επιτρέποντάς σας να προσεγγίζετε τις προκλήσεις της ζωής με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η εκμάθηση για τον πνευματικό σας οδηγό είναι αναπόσπαστο μέρος του πνευματικού σας ταξιδιού. Με τη σύνδεση με τον οδηγό σας, θα αποκτήσετε γνώσεις για τον σκοπό της ζωής σας, τα πνευματικά μαθήματα και τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να εξελιχθείτε πνευματικά.

Όπως διδάσκω εδώ και πολλά χρόνια, οι πνευματικοί οδηγοί επικοινωνούν μέσω της διαίσθησης, των ονείρων, των σημείων και των συμβόλων, αρκεί να έχετε το κανάλι της πίστης σας ανοιχτό. Η αναγνώριση αυτών των μορφών επικοινωνίας και η κατανόηση του νοήματός τους, ενισχύει τις διαισθητικές σας ικανότητες, καθιστώντας ευκολότερη τη σύνδεση με το θείο και τη λήψη πνευματικών γνώσεων. 

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον διαλογισμό και την προσευχή ως εργαλεία για να συνδεθούν με το θείο και να αλλάξουν άμεσα την σκέψη τους (νευρωνικό δίκτυο). Η γνώση του πνευματικού σας οδηγού θα προσθέσει βάθος σε αυτές τις πρακτικές, καθώς μπορείτε να προσκαλέσετε τον οδηγό σας να συμμετάσχει στις πνευματικές σας δραστηριότητες, παρέχοντας μια αίσθηση σύνδεσης και υποστήριξης. Στο Voice Healing (η μέθοδος μου που επαναπρογραμματίζει τον εγκέφαλο) έχει μετρηθεί ότι οι ηχητικές συνεδρίες υπερβατισμού και θεουργίας (εδώ), αλλάζουν το νευρωνικό δίκτυο ενός ανθρώπου πάνω από το 75% δίνοντας του άμεσα προβάδισμα στην σύνδεση του με την πίστη του. Είναι μάλιστα τόσο θεραπευτικό που το 90% των ενδιαφερομένων που έκαναν τέτοιες ηχητικές συνεδρίες παρουσίασε άμεση βελτίωση στην υγεία του.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι έχετε έναν πνευματικό οδηγό μπορεί να καλλιεργήσετε την αίσθηση του ανήκειν και τη σύνδεση σας με το μεγαλύτερο πνευματικό σύμπαν. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο μόνοι στο πνευματικό σας ταξίδι και να ενισχύσετε την πίστη σας στο θείο. Καθώς αναπτύσσετε μια σχέση με τον πνευματικό σας οδηγό, μπορείτε φυσικά να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη στην καθοδήγηση και την υποστήριξη που προσφέρουν. Αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να επεκταθεί στις ευρύτερες πνευματικές σας πεποιθήσεις και πρακτικές, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε πιο εύκολα με το θείο χωρίς αμφιβολία ή σκεπτικισμό.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η έννοια των πνευματικών οδηγών δεν είναι από όλους αποδεκτή ή κατανοητή και οι πεποιθήσεις για αυτούς μπορεί να διαφέρουν πολύ. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να συνδέονται με το θείο μέσω διαφορετικών μέσων ή να έχουν διαφορετικές ερμηνείες της πνευματικής καθοδήγησης. Η σχέση με τον πνευματικό οδηγό μας και η σύνδεση με το θείο είναι βαθιά προσωπικές εμπειρίες και αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να βρεις ένα μονοπάτι που να αντηχεί με τις ατομικές σου πεποιθήσεις και το πνευματικό ταξίδι.

Σταύρος Πλουμιστός
Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση πολύ πιο γρήγορα.

Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η σύνδεση σας με τον πνευματικό οδηγό είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία
Στ. Πλουμιστός: Η σύνδεση σας με τον πνευματικό οδηγό είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία
Στ. Πλουμιστός: Η σύνδεση σας με τον πνευματικό οδηγό είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία
https://dreamcatcherreality.com/wp-content/uploads/2017/11/You-are-An-Earth-Angel.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7AzMNN63cXg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_936.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_936.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content