Υδροχοϊσμός: Η ιδεολογία - «δώρο» τού Ελληνισμού στην ανθρωπότητα για τα συμφέροντα των λαών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υδροχοϊσμός: Η ιδεολογία - «δώρο» τού Ελληνισμού στην ανθρωπότητα για τα συμφέροντα των λαών

👉Εν μέσω μιας τρομερής πανδημίας και μιας καταστροφικής οικονομικής κρίσης, διαβήκαμε το «κατώφλι» μιας νέας περιόδου, η οποία μας υπόσχεται μια καλύτερη ζωή.

Από τις 22 Μαρτίου κι έπειτα ξεκίνησε επιτέλους η πολυαναμενόμενη και μυστηριώδης Τάξη Πραγμάτων τού Υδροχόου … Η Τάξη την οποία ύμνησαν οι ποιητές, τραγούδησαν τα «παιδιά των λουλουδιών» και ονειρεύτηκαν οι επαναστάτες …

Η Τάξη αυτή, η οποία επί αιώνες αποτελούσε τον απόλυτο ορισμό τής ΟΥΤΟΠΙΑΣ. Αυτή η Τάξη «ανατέλλει» στις ημέρες μας και, όπως σύντομα θα δούμε όλοι μας, θα είναι μια πραγματικότητα όπως ακριβώς την ονειρεύτηκε ο άνθρωπος.

Όπως όλες οι Τάξεις Πραγμάτων, έτσι κι αυτή, έχει το δικό της ξεχωριστό λειτουργικό «πρόγραμμα» …Έχει το δικό της ιδεολογικό δόγμα-πλατφόρμα …Έχει τον δικό της «-ισμό». Ο «-ισμός» στην περίπτωση αυτή είναι ο Υδροχοϊσμός.

Αυτός είναι που, θα καταστρέψει τους αποτυχημένους «-ισμούς» των ξεχωριστών ανθρώπινων «ειδών» τής σημερινής αποτυχημένης Νέας Τάξης των τοκογλύφων και των διεφθαρμένων πολιτικών. Σε μια εποχή που η πολιτική έχει ταυτιστεί με τη διαφθορά και τη σήψη, ο Υδροχοϊσμός έρχεται να βάλει τάξη στον κόσμο. Σε μια εποχή που η κοινωνική αδικία και η ανισότητα είναι πιο έντονες από ποτέ, ο Υδροχοϊσμός έρχεται να επιβάλλει τη Δικαιοσύνη και την Ισότητα …Έρχεται να ξαναδώσει όραμα και χαρά στον άνθρωπο …Έρχεται να συγκρουστεί με τους εκφυλισμένους «-ισμούς» και να αλλάξει τον κόσμο.

Αυτούς τους αποδεδειγμένα πλέον αποτυχημένους «-ισμούς» θα τους καταστρέψει εύκολα ο Υδροχοϊσμός, γιατί είναι η ιδεολογία όλων των ανθρώπων και όχι η ιδεολογία κάποιας συγκεκριμένης κοινωνικής τάξης. Δεν είναι η ιδεολογία ούτε των κεφαλαιοκρατών (καπιταλισμός) ούτε των αστών (σοσιαλισμός) ούτε των εργατών (κομμουνισμός) …Είναι η ιδεολογία την οποία ονειρευόταν επί αιώνες η ανθρωπότητα …Η ιδεολογία αυτή, η οποία θα επιτρέπει στον θνητό εργαζόμενο όλων των τύπων να ζει πλούσια, ακόμα κι αν το μόνο μέσον που διαθέτει είναι η δυνατότητα εργασίας.

O Υδροχοϊσμός θα έχει άμεση εφαρμογή και άρα θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες, γιατί δεν έχει ανάγκη να δημιουργήσει κάτι καινούργιο, ώστε να απαιτήσει επιπλέον χρόνο και νέο κόπο από τους ανθρώπους, καθώς δεν έχει ως υποχρέωσή του να τους ορίσει νέους στόχους και άρα να μοιράσει νέους «ρόλους».

Ο Υδροχοϊσμός έρχεται να μοιράσει σε όλους τους ανθρώπους αυτά, τα οποία ήδη τα ανθρώπινα «είδη» έχουν δημιουργήσει …Το σύνολο των όσων έχουν δημιουργηθεί από τους ανθρώπινους πολιτισμούς, είτε αυτά είναι φανερά είτε μυστικά. Αυτή είναι μια «λεία» τού συνόλου τής ανθρωπότητας και είναι τεράστια και αρκετή για όλους. Εδώ βρίσκεται και η βασική διαφορά τού Υδροχοϊσμού με τις υπόλοιπες ιδεολογίες. Ο Υδροχοϊσμός στην πραγματικότητα προτείνει ένα νέο και πανανθρώπινο Κοινωνικό Συμβόλαιο …Βάζει στη «μοιρασιά» όλους τους ανθρώπους και όχι μόνον τις «συμμορίες» των «ειδών», οι οποίες λυμαίνονται τα «φέουδά» τους …«Μοίρα» στον «Ήλιο» του Υδροχόου έχουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι και όχι μόνο οι «εκλεκτοί» της κάθε κυρίαρχης κάστας.

Απλά χρειάζεται γνώση, ώστε να καταλαβαίνουμε τι ακούμε και τι μας υπόσχονται. Ο Υδροχοϊσμός, για παράδειγμα, «υπόσχεται» να κάνει όλους τους ανθρώπους πλούσιους. Δεν υπόσχεται σε καμία περίπτωση ότι θα τους κάνει όλους κεφαλαιοκράτες. Αυτό θα ήταν παράλογο και ο Υδροχοϊσμός είναι πάνω απ’ όλα η ιδεολογία τής λογικής. Είναι παντελώς διαφορετικό πράγμα ο πλούτος από το κεφάλαιο …Συνδέονται, αλλά δεν ταυτίζονται. Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι κεφαλαιοκράτες, για να μπορούμε ζούμε πλούσια. Αυτό, το οποίο χρειάζεται απαραίτητα, είναι το να εργαζόμαστε και αυτό είναι κατανοητό απ’ όλους. Όπως ένας αστός γιατρός ή μηχανικός μπορεί να ζει πλούσια με μόνο μέσον την εργασία του, έτσι μπορεί και ο εργάτης να ζει πλούσια, αν αλλάξουμε τον σχεδιασμό τής οικονομίας. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ είναι αυτό το οποίο σήμερα λείπει και αυτό είναι εκείνο, το οποίο υπόσχεται να φέρει ως νέο ο Υδροχοϊσμός …καθώς αυτό ήδη υπάρχει στην καταστατική του διακήρυξη.

Ο Υδροχοϊσμός είναι η ιδεολογία όλων των λαών

Ο Υδροχοϊσμός υπόσχεται να διασφαλίζει τα συμφέροντα των λαών. Είναι η ιδεολογία εκείνη, η οποία ευθυγραμμίζει όλα τα κράτη μεταξύ τους, πράγμα το οποίο τον καθιστά a priori μια παγκόσμια ιδεολογία. Με συνοπτικές διαδικασίες θα ηττηθούν οι τοκογλυφικές δυνάμεις που σήμερα λεηλατούν στην κυριολεξία κράτη και λαούς, μετατρέποντάς τους σε δούλους των χρεών. Ο Υδροχοϊσμός θα βγάλει από το παιχνίδι τής αγοράς τις σημερινές πολυεθνικές των τοκογλυφικών Funds και τα πολύτιμα «κουφάρια» τους θα τα μοιράσει στους λαούς ως πανανθρώπινη κληρονομιά.

Οι λαοί δικαιούνται ν’ αποκτήσουν πλούσιες πατρίδες, όπως οι άνθρωποι δικαιούνται να κατοικούν σε πλούσια σπίτια. Θα πάψει να υπάρχει η μάστιγα της φτώχειας και των διαβαθμισμένων «κόσμων». Όλοι οι λαοί θα ανήκουν στον ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Οι λαοί θα μπορέσουν μέσα στις πατρίδες τους να φτιάξουν τα δικά τους εργοστάσια, με τους δικούς τους ανθρώπους, ώστε να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Ο άνθρωπος θα ταξιδεύει αποκλειστικά και μόνο για διασκέδαση και όχι ψάχνοντας για δουλειά. Λαμπρό μέλλον θα εξασφαλίζει εκεί όπου γεννιέται και δεν θα το αναζητά στις «φάμπρικες» των ιμπεριαλιστών, πέφτοντας θύμα σκληρής και δια βίου εκμετάλλευσης.

Μόνο για την αποφυγή αυτών των φαινομένων ο Υδροχοϊσμός θα θέσει δρακόντειους περιοριστικούς νόμους. Θα απαγορευτεί παντελώς η μετανάστευση εργαζομένων. Θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους τα «καραβάνια» των λαθρομεταναστών. Θα απαγορευτεί παντελώς η δυνατότητα εξαγοράς πρωτογενούς κεφαλαίου ξένων υπηκόων σε ξένες χώρες. Θα εξαλειφθούν όλες εκείνες οι συνθήκες, οι οποίες σήμερα δίνουν αξία στο ιμπεριαλιστικό εμπόριο. Θα λυθεί επιτέλους το ενεργειακό πρόβλημα, το οποίο σήμερα δεν λύνεται, γιατί οι τοκογλύφοι τού δολαρίου συνδέουν τον ιμπεριαλισμό τους αποκλειστικά με το πετρέλαιο. Ο κάθε λαός θα ζει με τη δική του περιουσία και μερίδιο σε αυτήν την περιουσία θα έχουν μόνον τα μέλη του …Η ιδιότητα του πολίτη θα γίνει ιδιότητα ιδιοκτήτη τής πατρίδας του.

Ο Υδροχοϊσμός είναι η ιδεολογία-«δώρο» τού Ελληνισμού στην ανθρωπότητα. Ο Υδροχοϊσμός θα είναι η ιδεολογία τής Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων …Της τελικής Τάξης Πραγμάτων στον Κόσμο. Ο Ελληνισμός επιβίωσε επί χιλιετίες, γιατί απλούστατα είχε αναλάβει μια υψηλή πανανθρώπινη αποστολή. Σήμερα, και σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο, φτάνει στον στόχο του. Τίποτε δεν γίνεται στην τύχη. Τα πάντα ακολουθούν έναν «Άνωθεν» Σχεδιασμό χειρουργικής ακρίβειας. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να χάνεται η ελπίδα.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πιο σκοτεινές στιγμές της νύχτας είναι εκείνες οι λίγες στιγμές πριν την αυγή.

Παναγιώτης Τραϊανού - revealedtheninthwave.
Το διάβασα στο diadrastika.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1126,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,442,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,410,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1533,Πολιτική,6824,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2693,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Υδροχοϊσμός: Η ιδεολογία - «δώρο» τού Ελληνισμού στην ανθρωπότητα για τα συμφέροντα των λαών
Υδροχοϊσμός: Η ιδεολογία - «δώρο» τού Ελληνισμού στην ανθρωπότητα για τα συμφέροντα των λαών
Υδροχοϊσμός: Η ιδεολογία - «δώρο» τού Ελληνισμού στην ανθρωπότητα για τα συμφέροντα των λαών
https://i.pinimg.com/736x/29/18/10/291810347492a5202cdf22595cbba9b8.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_727.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_727.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content