Ανθρωποειδή που διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανθρωποειδή που διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Πώς έχουν επανασχεδιαστεί τα όρια της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο από τότε που η πανδημία μας έφερε στο Διαδίκτυο; Τι είναι η τηλε-ιατρική και γιατί σημειώθηκε αύξηση στην υιοθέτησή της; 

Με περισσότερους από 1200 εκθέτες από 60 χώρες και 350 ομιλητές, η 40η Έκθεση Πληροφορικής και τεχνολογίας του Κόλπου μας δίνει τις απαντήσεις. Ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες καινοτομίες από την υγειονομική περίθαλψη έως την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στο Sci-Tech.

Στην έκθεση συναντήσαμε ανθρωποειδή που ονομάζονται ρομπότ Mesmer, σχεδιασμένα από την Engineered Arts. Με την ικανότητα να αισθάνονται τη γλώσσα του σώματος και ακόμη και τη διάθεση, έχουν ασυνήθιστες δυνάμεις αλληλεπίδρασης.

Επίσης, παρουσιάστηκαν μερικοί διάσημοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Ο περίφημος χάκερ Πάμπλος Χόλμαν βοήθησε στην κατασκευή διαστημόπλοιων, εφεύρε μια μηχανή για την καταστολή των τυφώνων και ανέπτυξε κρυπτονομίσματα ήδη από τη δεκαετία του 1990. «Η οικονομική αξία είναι στις εταιρείες και στους υπολογιστές που λειτουργούν. Αυτό είναι το πεδίο μάχης του μέλλοντος. Ζούμε σε έναν κόσμο με οικονομικό πόλεμο πλήρους κλίμακας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο. Σωστά; Και δεν προσπαθώ να σας τρομάξω. Απλώς λέω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Χάνετε το παιχνίδι εάν δεν παίζετε».

Σύμφωνα με τον Μπράιαν Σίλι,συγγραφέα:«Παρατηρούμε αύξηση στα άτομα που μένουν στο σπίτι και δεν γνωρίζουν πώς να αποφέρουν έσοδα, είτε είναι παράνομο είτε με άλλο τρόπο. Οι απατεώνες έχουν αναβαθμίσει το παιχνίδι τους και γίνονται όλο και πιο δημιουργικοί. Κοινωνική μηχανική, ηλεκτρονικό ψάρεμα, στόχευση χρηστών για να τους ξεγελάσουν, κάτι που έχει αυξηθεί αρκετά. Το κακοβουλο λογισμικό Ransomware συνεχώςανεβαίνει και είναι πιο δύσκολο να υπερασπιστείς μια εταιρεία όταν αυτη είναι ήδη απλωμένη σε όλο τον κόσμο και όλοι εργάζονται απο αποσταση. Και υπάρχουν πολύ λιγότερες αλληλεπιδράσεις και πολύ λιγότερη επικοινωνία και κεντρική διαχείριση σε ο,τιδήποτε, γιατί κανείς δεν είναι πλέον κεντρικός. Αυτό ονομάζουμε σύνορα. Έτσι, τα σύνορα μιας εταιρείας έχουν σχεδόν εξαφανισθεί».

Η πανδημία οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου υιοθέτηση και εξάρτηση από νέες τεχνολογίες. Και οι καινοτομίες στην υγειονομική περίθαλψη ειδικότερα αποτέλεσαν αντικείμενο της έκθεσης στο φετινό GITEX.

Για την Σακίμ Ναμπουούμα Καλίλσα, CEO του CHIL AI LAB GROUP:«Υπήρξε μια αύξηση των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.Πριν οι άνθρωποι πηγαιναν στα νοσοκομεία και έπειτα έκαναν ραντεβού με τους γιατρούς και τους έβλεπαν. Αλλά αυτή τη φορά δεν πάνε, υπάρχει λοκντάουν, οπότε υιοθέτησαν την τεχνολογία. Αυτό έχει αλλάξει πραγματικά και οι άνθρωποι προσαρμόζονται».

Όπως αναφέρει ο Πρατέεκ Σαρντάνα της ETISALAT ENTERPRISE: «Μια λύση υγείας στο σπίτι, είναι μια πλατφόρμα ενορχήστρωσης δεδομένων που συγκεντρώνει δεδομένα από διαφορετικούς αισθητήρες στο σπίτι και ενσωματώνεται με μερικές από τις πιο καινοτόμες λύσεις μας, όπως η τηλεϊατρική. Ένα όργανο μέτρησης γλυκόζης. Καταγράφει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και στη συνέχεια μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στο ταμπλό. Αυτό είναι ένα παλμικό οξύμετρο με μεγάλη σημασία στην εποχή της covid. Στο τέλος αυτό συνδυάζεται με ένα ηλεκτρονικό σύστημα ιατρικών αρχείων ενός νοσοκομείου. Αν λοιπόν βλέποντας το μόνιτορ, ο γιατρός εντοπίσει ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό σε έναν συγκεκριμένο ασθενή, τότε μπορεί να καλέσει τον ασθενή να τον εξετάσει ή ίσως στείλει ασθενοφόρο».

Ορισμένες καινοτομίες εδώ έχουν τη δύναμη να σώσουν ζωές… ωστόσο άλλες δεν πρέπει να πέσουν σε λάθος χέρια. «Αυτό που με απασχολεί είναι η λήψη αποφάσεων από τον άνθρωπο. Εξαρτάται από εμάς να αποφασίσουμε τι μας ενδιαφέρει, ποιον κόσμο θέλουμε να χτίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τεχνολογίες για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε αυτό το μέλλον. Άρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τις αξίες μας. Τιίμας ενδιαφέρει; Τί κόσμο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και ποιες τεχνολογίες θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε εκεί;» λέει ο Πάμπλος Χόλμαν.
 

Το διάβασα στο el.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1839,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,129,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,611,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,235,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,241,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2498,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,582,Eco-News,2724,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανθρωποειδή που διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ανθρωποειδή που διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ανθρωποειδή που διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος (ΒΙΝΤΕΟ)
https://static.euronews.com/articles/stories/05/19/52/82/1000x563_cmsv2_be7a2fb4-9277-5420-9b66-0991f7e4f324-5195282.jpg
https://i.ytimg.com/vi/LA54JKXt20I/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_516.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_516.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content