Στις τράπεζες τροφίμων λόγω κορωνοϊού καταφεύγουν όλο και περισσότεροι Βρετανοί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στις τράπεζες τροφίμων λόγω κορωνοϊού καταφεύγουν όλο και περισσότεροι Βρετανοί

👉Ολοένα και περισσότερες οικογένειες χρειάζονται υποστήριξη από τις τράπεζες τροφίμων στη Βρετανία, καθώς ο αντίκτυπος της πανδημίας της COVID-19 αναγκάζει τους ανθρώπους που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα να αναζητήσουν βοήθεια, σύμφωνα με φιλανθρωπικές οργανώσεις και εθελοντές.

Τα lockdown και τα άλλα μέτρα που υιοθετούνται για την αναχαίτιση της διασποράς του νέου κορονοϊού έχουν αναγκάσει επιχειρήσεις να κλείσουν ή να απολύσουν προσωπικό. Η αύξηση αυτών που έμειναν εκτός εργασίας είχε ως αποτέλεσμα περισσότεροι άνθρωποι να στραφούν στις τράπεζες τροφίμων, οι οποίες παρέχουν επείγουσα βοήθεια σε τρόφιμα σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

“Είχα μερική απασχόληση ως καθαρίστρια τα απογεύματα και μετά όταν άρχισε η COVID-19, αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε επειδή όλα έκλεισαν και τα γραφεία μας και δεν θα ανοίξουν ως το 2021 επειδή οι άνθρωποι μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι”, δήλωσε η 40χρονη Βίλμα Τιουνιλάιτ, η οποία βρισκόταν στην ουρά μιας τράπεζας τροφίμων στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

“Και μένα, δεν με χρειάζονται τώρα”, πρόσθεσε.

Τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία για τον περασμένο μήνα δείχνουν ότι η ανεργία στη Βρετανία αυξήθηκε σε 4,8%, καθώς εργοδότες απέλυσαν αριθμό ρεκόρ του προσωπικού τους κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Η Τράπεζα της Αγγλίας έχει προβλέψει ότι το ποσοστό της ανεργίας θα αυξηθεί σε σχεδόν 8% ως τα μέσα του ερχόμενου έτους, παρά την παράταση του έκτακτου προγράμματος επιδότησης της εργασίας ως το τέλος του Μαρτίου.

Το Trussell Trust, το οποίο λειτουργεί περισσότερες από 1.300 τράπεζες τροφίμων στη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι παρείχε 1,2 εκατομμύριο πακέτα τροφίμων μεταξύ του Απριλίου και του Σεπτεμβρίου, καθώς για πρώτη φορά υπάρχει τεράστια αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη για βοήθεια.

Αυτό προβλέπει μια αύξηση 61% των πακέτων τροφίμων που χρειάζονται στο δίκτυό του από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο, το οποίο αντιστοιχεί στην διάθεση έξι πακέτων κάθε λεπτό.

“Κοιτάξτε μόνο τι έχει συμβεί τους τελευταίους επτά μήνες, οι ουρές έχουν γίνει πολύ μεγαλύτερες, η σύνθεση αυτών που περιμένουν στην ουρά (…) έχει αλλάξει και είναι οικογένειες που περιμένουν μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στον δρόμο”, δήλωσε ο Αλεξάντερ Σάχιντ Καν, ένας τραπεζίτης που προσφέρει εθελοντική εργασία σε τράπεζα τροφίμων στο Λονδίνο.

“Επομένως μπορείτε να δείτε ότι λόγω των συνεπειών από την COVID-19 πολλοί άνθρωποι υποφέρουν αυτήν τη στιγμή από φτώχεια λόγω έλλειψης εισοδημάτων και τροφίμων”, πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε πακέτο στήριξης 400 εκατομμυρίων στερλινών για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη τον χειμώνα και πέραν αυτού, στο οποίο περιλαμβάνονται εκατομμύρια για επισιτιστική βοήθεια από φιλανθρωπικές οργανώσεις.

“Ιδανικό θα ήταν προφανώς για την κυβέρνηση να μπορεί να αυξήσει σε ένα λογικό επίπεδο αυτά που καταβάλλει για μια εβδομάδα ώστε να μην χρειάζεται (οι άνθρωποι αυτοί) να αναζητούν βοήθεια στις τράπεζες τροφίμων”, δήλωσε η Σάχαρ Μπεγκ, διευθύντρια της Tooting Community Kitchen.

“Σε αυτό δεν μπορώ να κάνω τη διαφορά. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εδώ για να βοηθάω όπου μπορώ”, πρόσθεσε.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1126,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,442,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,410,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1533,Πολιτική,6824,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2693,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Στις τράπεζες τροφίμων λόγω κορωνοϊού καταφεύγουν όλο και περισσότεροι Βρετανοί
Στις τράπεζες τροφίμων λόγω κορωνοϊού καταφεύγουν όλο και περισσότεροι Βρετανοί
Στις τράπεζες τροφίμων λόγω κορωνοϊού καταφεύγουν όλο και περισσότεροι Βρετανοί
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/12/BRITAIN-1024x684.jpeg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_26.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_26.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content