Το μήνυμα του Bill Gates για το 2021 – Μας περιμένουν «καυτές» εξελίξεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το μήνυμα του Bill Gates για το 2021 – Μας περιμένουν «καυτές» εξελίξεις

👉O παγκοσμιοποιητής- διεθνιστής Bill Gates αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω του προσωπικού του blog, για το 2021, αφού πρώτα αποκάλεσε το 2020 μια καταστροφική χρονιά, κάνοντας λόγο για 1.6 εκατομμύρια ζωές που φέρονται να χάθηκαν από τον κορωνοϊό, χωρίς κανένας να είναι απολύτως σίγουρος ακόμα και για αυτό το νούμερο.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις συνέπειες του κορωνοϊού:
  • Δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια οικονομικές ζημιές
  • Εκατομμύρια άνθρωποι δεν εργάζονται και αγωνίζονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους
  • Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο παιδιά χάνουν… κρίσιμο χρόνο από το σχολείο.
  • Στις ΗΠΑ έγιναν τρομακτικές δολοφονίες των Τζορτζ Φλόιντ και Μπρένα Τέιλορ (σ.σ. δεν κοιμόταν τα βράδια από την στεναχώρια ο Gates).
  • Καταστροφικές πυρκαγιές
  • Πολωμένες προεδρικές εκλογές
Αυτά είναι τα προβλήματα και έπειτα ο Bill Gates αναφέρθηκε στα… «καλά νέα» που περιμένουν τον πλανήτη το 2021, ως «λύση» στα προαναφερθέντα.

Ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος δήλωσε έκπληκτος από την επιστημονικά πρόοδο με αφορμή τον κορωνοϊό: «Οι άνθρωποι (σ.σ. Humans Αυτός είναι κάτι άλλο δηλαδή;) δεν έχουν σημειώσει ποτέ μεγαλύτερη πρόοδο σε οποιαδήποτε ασθένεια σε ένα χρόνο από ό, τι με τον COVID 19. Υπό κανονικές συνθήκες, η δημιουργία εμβολίου μπορεί να διαρκέσει 10 χρόνια. Αυτή την φορά, δημιουργήθηκαν πολλά εμβόλια σε λιγότερο από έναν χρόνο», υπογράμμισε. Αυτό είναι καλό τώρα; Να ανοίξουμε σαμπάνιες επειδή μας δίνουν έτσι γρήγορα εμβόλια να κάνουμε χωρίς αυτά να έχουν δοκιμαστεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα;;; ΕΠΙΣΗΣ: Ως τι μιλάει ο Bill Gates;;; Ως επιστήμων;;;

Έπειτα ο Gates, προσγειώνει τους πολίτες, καθώς αναφέρει πως «δεν έχουμε βγει ακόμα από το δάσος»: «Υπολογιστικά μοντέλα υποδηλώνουν ότι η πανδημία θα μπορούσε να επιδεινωθεί τον επόμενο μήνα. Πρέπει επίσης να μάθουμε περισσότερα για μια νέα μετάλλαξη του ιού που έχει εμφανιστεί, η οποία φαίνεται να εξαπλώνεται γρηγορότερα, αλλά να μην είναι τόσο θανατηφόρα», σημείωσε και συνέχισε:

«Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για να είμαστε αισιόδοξοι:
  1. Ο ένας είναι ότι οι μάσκες, η κοινωνική απόσταση και άλλες παρεμβάσεις μπορούν να επιβραδύνουν την εξάπλωση του ιού και να σώσουν ζωές κατά την διάθεση των εμβολίων.
  2. Ο άλλος λόγος είναι ότι την άνοιξη του 2021, τα εμβόλια και οι θεραπείες, για τις οποίες διαβάζετε στις ειδήσεις θα αρχίσουν να φτάνουν σε τέτοιο επίπεδο, στο οποίο θα έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί (για μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις, για παράδειγμα)».
Με άλλα λόγια, ναι μεν εμβόλια, αλλά τα μέτρα περιορισμού θα συνεχιστούν και αναμένουμε να δούμε σε ποιο βαθμό.

Στην συνέχει ο Bill Gates αναφέρεται στα εμβόλια στον τρόπο, κατά τον οποίο, υποτίθεται, παράχθηκαν, στον διαμοιρασμό τους σε όλον τον πλανήτη. Χαρακτηρίζει τα τεστ κορωνοϊού ξεπερασμένα, προτείνοντας «λύση»:

«Αρκετές εταιρείες εργάζονται σε γρήγορα τεστ που θα μπορούσαν να παραχθούν κατά δεκάδες εκατομμύρια.

Η βρετανική εταιρεία LumiraDx δημιούργησε μια συσκευή που έχει περίπου το μέγεθος ενός παχιού κινητού τηλεφώνου, με ένα πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών στο ένα άκρο. Ένας εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης παίρνει ένα δείγμα από έναν ασθενή, το εισάγει στο μηχάνημα και λαμβάνει αποτελέσματα εντός 15 λεπτών. Αφού αφαιρέσει τυχόν προσωπικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν τον ασθενή, η συσκευή ανεβάζει τα αποτελέσματα σε έναν κεντρικό διακομιστή. Στη συνέχεια, οι αναλυτές χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να παρακολουθήσουν την ασθένεια σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το πού θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες πρόληψης και θεραπείας».


Τέλος καταλήγει τονίζοντας την «παγκόσμια συνεργασία», η οποία προέκυψε από τον κορωνοϊό, συμπληρώνοντας πως το 2021 θα είναι χρονιά παγκόσμιων συνεδρίων για το… κλίμα αλλά και την οικονομία.

Να περάσει λοιπόν το 2020, καθώς το 2021 αναμένεται καυτό σε σχέση με τις παγκόσμιες εξελίξεις και την τύχη του πλανήτη.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1126,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,442,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,410,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1533,Πολιτική,6824,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2693,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Το μήνυμα του Bill Gates για το 2021 – Μας περιμένουν «καυτές» εξελίξεις
Το μήνυμα του Bill Gates για το 2021 – Μας περιμένουν «καυτές» εξελίξεις
Το μήνυμα του Bill Gates για το 2021 – Μας περιμένουν «καυτές» εξελίξεις
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/12/GATES1MASKA-1024x481.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/bill-gates-2021.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/bill-gates-2021.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content