5 ασπίδες για να προστατεύσετε την θετική σας ενέργεια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

5 ασπίδες για να προστατεύσετε την θετική σας ενέργεια

👉Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο, αυτοί που είναι πολύ ευαίσθητοι στις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας και αυτοί που είναι απαθείς σε τέτοιες αισθήσεις.

Υπάρχουν διαφορετικές ενεργητικές συχνότητες που μπορεί να συναντήσουμε: υψηλές, μεσαίου και χαμηλού επιπέδου ενέργειες. Τα άτομα που είναι πολύ ευαίσθητα σε αυτά τα πράγματα, είναι πολύ εύκολο να επηρεαστούν από αυτές τις ενέργειες.

Για παράδειγμα, όταν έρχονται σε επαφή με μια αρνητική ενέργεια ή αύρα μπορεί να τους προκαλέσει αίσθημα κατάθλιψης ή άγχους γύρω από αυτό το άτομο. Μπορεί να γίνει εμπόδιο για τη συνεχή επικοινωνία με ανθρώπους που τους αφήνετε να σας επηρεάζουν από τέτοιες ενέργειες αλλά το πώς να προστατέψετε την εσωτερική σας ύπαρξη είναι κάτι που πρέπει να μάθετε. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο ενδυναμώνετε τα συναισθήματα σας αλλά επίσης ελέγχετε τον εσωτερικό σας εαυτό και έχετε καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις διαφορετικές μορφές ενεργειακών συχνοτήτων.

1. Επιδιορθώστε τον μηχανισμό σας με άσκηση

Σιγουρευτείτε πως είστε απασχολημένοι με πράγματα που απολαμβάνετε. Γιατί; Σας βοηθά να συγχρονιστείτε και με το σώμα και με το μυαλό σας. Με το να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ωραία, επιτρέπετε στο σώμα σας να παράγει την “Ορμόνη της Χαράς” που λέγεται ενδορφίνη. Οπότε, πάτε στο γυμναστήριο ή κάντε οποιαδήποτε άσκηση που σας κάνει να νιώθετε καλά.

2. Η απόρριψη είναι στοργή

Δεν χρειάζεται να καταβάλλεστε όλη την ώρα, κάνετε στους άλλους όλες τις χάρες και καταλήγετε στο τέλος να υποτιμηθείτε για όλα αυτά που κάνατε. Μάθετε να λέτε «όχι» κάποιες φορές και δώστε στον εαυτό σας το πλεονέκτημα να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα στη λίστα σας για πρώτη φορά. Μάθετε πώς να απορρίπτετε άλλους ανθρώπους, πάτε στον καθρέφτη και δώστε στον εαυτό σας κουράγιο ενώ λέτε «όχι» κάθε φορά δυνατότερα και με περισσότερη πεποίθηση από την προηγούμενη. Είναι ένας τρόπος για να κάνετε τον εαυτό σας να νιώσει καλύτερα και να βοηθήσετε τους φίλους σας να μάθουν και αυτοί για τον εαυτό τους.

3. Χτίστε μια αίσθηση υπερηφάνειας


Αντιμετωπίστε την πηγή της αρνητικής ενέργειας με μια εξουσιαστική αίσθηση. Χτίστε την δύναμη μέσα σας σαν να είστε αντιμέτωποι σε πεδίο μάχης. Εξασκείστε τον εαυτό σας να είναι πάντα έτοιμος να ΄ αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του κακού. ᾿ Μόλις συνεφέρετε την θετική σας ενέργεια και μάθετε να λέτε «όχι», είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εχθρό σαν ένας καινούργιος εκπαιδευμένος ιππότης έτοιμος να προστατεύσει την κόρη του, την καρδιά σας.

4. Συγχρονιστείτε με την εσωτερική σας ενέργεια

Μόλις επηρεαστείτε από αρνητική ενέργεια, πηγαίνετε σε ένα ήσυχο μέρος για να αντιληφθείτε τι συνέβη. Βάλτε τα ακουστικά σας και κάντε μια βόλτα. Πάρτε τον σάκο γυμναστικής σας και κάντε κάποια δραστηριότητα. Ή ακόμα πάτε μια βόλτα τον σκύλο σας και παίξτε μαζί του. Δώστε στον εαυτό σας μια αίσθηση ηρεμίας και ανεβάστε τη μουσική κάνοντας πράγματα με ζωτικότητα. Με άλλα λόγια, αφού αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια που απορροφήσατε, ξεκινήστε το παιχνίδι σας ξανά.

5. Μοιράστε αγάπη

Όταν αντιμετωπίζετε μια αρνητική ενέργεια, η επιλογή ‘αν δεν μπορείς να την νικήσεις, πήγαινε μαζί της’ δεν πρέπει να περάσει ποτέ από το μυαλό σας. Αν δεν μπορείτε να την νικήσετε, συνεχίστε την εξάσκηση και την επόμενη φορά θα την νικήσετε. Μοιράστε την θετική σας ενέργεια σε όλους όσους συναντάτε, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας βυθίσει σε τέτοιο σκοτάδι, αν ξέρετε πως οι ίδιοι δίνουν στον εαυτό τους τέτοια αρνητικότητα. Μοιράστε αγάπη, κάντε καλές πράξεις όταν μπορείτε, κάτι απλό, όπως να σηκώσετε τα πράγματα μιας εγκύου γυναίκας, βοηθήστε κάποιον να φωνάξει ένα ταξί ή κάτι τόσο απλό όπως το να είστε ευγνώμονες για οτιδήποτε καλό σας συμβαίνει.

Για να προστατέψετε τον εαυτό σας από τέτοιες ενέργειες, μάθετε πώς να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας πρώτα. Μην αντιμετωπίσετε ένα φρούριο μόνο με ένα σπαθί αλλά με ένα στρατό που μπορεί να εξολοθρεύσει εντελώς την αρνητική ενέργεια. Καταστρέψτε τη, κατακτήστε τη και να είστε χαρούμενοι ενώ το κάνετε, είναι το δικό σας πεδίο μάχης για να κερδίσετε.

Το διάβασα στο awakengr.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,409,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1846,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,677,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,112,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,175,ΒΟΛΟΣ,31,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,132,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,618,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,21,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,238,Κόσμος,9409,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,246,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1504,Πολιτική,6779,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5873,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2502,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,584,Eco-News,2726,GP - info,5,voice healing therapy,24,
ltr
item
Ploumistos.com: 5 ασπίδες για να προστατεύσετε την θετική σας ενέργεια
5 ασπίδες για να προστατεύσετε την θετική σας ενέργεια
5 ασπίδες για να προστατεύσετε την θετική σας ενέργεια
https://www.forwoman.gr/images/2017/ENALLAKTIKA_17-18/KAKO-MATI2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/5_20.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/5_20.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content