21/12/2020 - «Αστέρι της Βηθλεέμ»: H Γη "άλλαξε" με την ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου - Δείτε βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

21/12/2020 - «Αστέρι της Βηθλεέμ»: H Γη "άλλαξε" με την ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου - Δείτε βίντεο

👉Το θεαματικό αυτό αστρονομικό φαινόμενο, που ονομάσθηκε και «Μεγάλη Σύζευξη», είναι η πρώτη φορά που συμβένει στο γήινο νυχτερινό ουρανό εδώ και αιώνες.

Ένα σπάνιο φαινόμενο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες όσοι κοίταξαν τον ουρανό προς τα νοτιοδυτικά στο Βόρειο Ημισφαίριο και μια ώρα μετά το ηλιοβασίλεμα.

Οι δύο από μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, ο Κρόνος και ο Δίας πλησίασαν ο ένας τον άλλον και φάνηκαν να συναντιούνται σε μια ουράνια εκδήλωση που οι αστρονόμοι την αποκαλούν «Μεγάλη σύζευξη».

Ο συνδυασμός των δύο πλανητών φέτος συνέπεσε με το χειμερινό ηλιοστάσιο , όταν ο ήλιος βρίσκεται στη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση νοτίως του ισημερινού οπότε παρατηρείται η μικρότερη ημέρα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο.

Το ιδιαίτερα σπάνιο «πάντρεμα» των πλανητικών γιγάντων Δία και Κρόνου στον ουρανό της Γης, πραγματοποιείται περίπου μία φορά κάθε 20 χρόνια. Αλλά η τελευταία φορά που ο Δίας και ο Κρόνος ήταν κοντά ήταν το 1623, και αυτό το πέρασμα δεν ήταν ορατό από τα περισσότερα μέρη της Γης.Το θεαματικό αυτό αστρονομικό φαινόμενο, είναι η πρώτη φορά που συμβένει στο γήινο νυχτερινό ουρανό εδώ και αιώνες. Στην πραγματικότητα βέβαια ο Κρόνος θα βρίσκεται τουλάχιστον 730 εκατομμύρια χιλιόμετρα πίσω από τον Δία, ο οποίος θα απέχει 890 εκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη.
Η τελευταία ορατή μεγάλη σύζευξη συνέβη πολύ πριν από τα τηλεσκόπια το 1226, στα μισά της κατασκευής του καθολικού καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων.

Η φωτεινότητα των δύο πλανητών στον ουρανό έχει προκαλέσει συζητήσεις για το αν ήταν το «χριστουγεννιάτικο αστέρι» που η Καινή Διαθήκη περιγράφει ότι καθοδήγησε τους τρεις μάγους στο μωρό Ιησού.Ο Γερμανός αστρονόμος, Γιοχάνες Κέπλερ, έγραψε το 1614 ότι πίστευε πως το «αστέρι της Βηθλεέμ» στην ιστορία της Γέννησης θα μπορούσε να ήταν «σύνοδος του Δία και του Κρόνου». Ωστόσο, ο αστρονόμος Μπίλι Τιτς, διευθύνων σύμβουλος του Παρατηρητηρίου Dyer του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ στο Μπρέντγουντ του Τενεσί, δήλωσε ότι μια υπέροχη σύζευξη είναι μόνο μία από τις πολλές πιθανές εξηγήσεις για το βιβλικό φαινόμενο.

Ο Κρόνος σε πολλές περιοχές με καθαρό ουρανό φαινόταν με κιάλια ή και με γυμνό μάτι πάνω δεξιά από το Δία, ενώ ορατοί ήταν -με ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο- τέσσερις μεγάλοι δορυφόροι του Δία και τουλάχιστον ένας του Κρόνου.

Η επόμενη μεγάλη σύζευξη μεταξύ των δύο πλανητών - αν και δεν είναι τόσο κοντά μεταξύ τους - έρχεται το Νοέμβριο του 2040. Μια στενότερη ευθυγράμμιση παρόμοια με την χθεσινή θα συμβεί τον Μάρτιο του 2080, σύμφωνα με τους αστρονόμους.

Το φαινόμενο της «Μεγάλης σύζευξης» στις 21 Δεκεμβρίου του 2020

Απο τον ουρανό στο Δουβλίνο

Από κινητό μέσω τηλεσκόπιου στο Κάλγκαρι του Καναδα


Απο το Καράτσι στο Πακιστάν

Απο το παρατηρητήριο στο Σισνινάτι του Οχάιο των ΗΠΑ

Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1839,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,129,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,611,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,235,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,241,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2498,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,582,Eco-News,2724,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: 21/12/2020 - «Αστέρι της Βηθλεέμ»: H Γη "άλλαξε" με την ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου - Δείτε βίντεο
21/12/2020 - «Αστέρι της Βηθλεέμ»: H Γη "άλλαξε" με την ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου - Δείτε βίντεο
21/12/2020 - «Αστέρι της Βηθλεέμ»: H Γη "άλλαξε" με την ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου - Δείτε βίντεο
https://www.reader.gr/sites/default/files/styles/reader_l/public/new_media_folder/sitefiles_2020-12/astro-vithleem-shutterstock.jpg?itok=0YlV8jpQ
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/21122020-h.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/21122020-h.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content