Κώστας Λεφάκης για το 2021: Ο παραλογισμός της κηδεμονίας του πλήθους

Κώστας Λεφάκης για το 2021: Ο παραλογισμός της κηδεμονίας του πλήθους

👉Το κλίμα του 2021 ορίζεται από την απόλυτη, στενή προσέγγιση (σύνοδο) του Δία με τον Κρόνο, που πραγματοποιείται στις 21/12/2020, στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ένας ίδιος κύκλος είχε ξεκινήσει τη δεκαετία του 1960, με την απόλυτη σύνοδο των Δία - Κρόνου στην 26η του Αιγόκερω. Είναι προφανές ότι οι προβληματισμοί της ανθρωπότητας της περιόδου εκείνης και οι λύσεις που δόθηκαν τότε -ή και δεν δόθηκαν!- μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Ο νέος κύκλος μάς μιλάει για μια περίοδο κατά την οποία θα επιχειρηθεί ένας εκσυγχρονισμός της παραγωγικής διαδικασίας, με έμφαση στην από δω και πέρα αυτοματοποίηση της παραγωγής. Επίσης, η σύνοδος αυτή θα ενισχύσει, τώρα, τη μαζικοποίηση της χρήσης της πληροφορικής, που με τη σειρά της θα οδηγήσει πολύ κόσμο στην ανεργία ή την ημιαπασχόληση. Αργά ή γρήγορα, αυτό θα φέρει την αντίδραση των μαζών και εξαιτίας της θα επιχειρηθεί ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο, που θα «παντρεύει» το παραδοσιακό με το καινούργιο, αλλά το οποίο θα προβλέπει αυστηρές κυρώσεις στους αρνητές του Σχεδίου.

Οι υδρογονάνθρακες, η διατροφική επάρκεια, η επάρκεια βασικών ειδών διαβίωσης, η υγεία -ως εργαλείο πειθαναγκασμού των μαζών- αλλά και ο έλεγχος των μεταφορών θα είναι στην πρώτη γραμμή επικέντρωσης του ενδιαφέροντος αυτών που θα παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις για την πορεία του κόσμου.

Επίσης, η έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου 2020 στον Τοξότη (ηλιακή), σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Άρη στον Κριό, θα επηρεάσει πολύ το πρώτο εξάμηνο του 2021. Το διακύβευμα της έκλειψης αυτής είναι ο έλεγχος των διεθνών διαδρόμων μεταφορών και ο πλουτισμός που προσφέρει ο έλεγχος αυτός στην Ελίτ, από το λαθρεμπόριο και την παραοικονομία. Και για τον σκοπό αυτόν, η Ελίτ έχει στήσει ένα διακρατικό νομοθετικό πλαίσιο που εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Η έκλειψη αυτή περιγράφει ένα σκηνικό όπου το εκτελεστικό σκέλος της εξουσίας έχει δεμένα τα χέρια του, ακόμα και στην εκδοχή της αντιμετώπισης μεγάλων φυσικών ή άλλου είδους καταστροφών. Την ίδια στιγμή, η Νομοθετική Εξουσία παίρνει εντολές από μεγαλοσυμφέροντα, που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα πάντα, με σκοπό το κέρδος. Αν, όμως, «στριμωχτούν», η Ελίτ δεν θα διστάσει να προκαλέσει εγκληματικές πράξεις, υποχρεώνοντας την Εκτελεστική Εξουσία να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και της Δυνάμεις Ασφαλείας για την επιβολή της τάξης.

Φαίνεται, επίσης, πως για τον έλεγχο των διεθνών διαδρόμων μεταφορών θα επιστρατευτούν όχι μόνο στρατιωτικές δυνάμεις, αλλά και ο περιορισμός όλων των ειδών μετακίνησης, με πρόσχημα την προστασία της παγκόσμιας υγείας (από τον κορονοϊό, προφανώς!). Συναντώντας, επίσης, ο Άρης τον Ουρανό στον Ταύρο, τον Ιανουάριο του 2021, θα τετραγωνίσει τη συζυγία Κρόνου - Δία στον Υδροχόο. Το αποτέλεσμα αυτής της όψης είναι η κορύφωση της αντιπαράθεσης ανάμεσα στα οργανωμένα κράτη και το διεθνές μεγάλο κεφάλαιο (Ελίτ), για το ποιος έχει δικαίωμα εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και με ποιους όρους, αλλά και το κατά πόσο νομιμοποιείται κάποιος που έχει «χαρτιά» στα χέρια του χωρίς αντίκρισμα σε πραγματικές αξίες να εκβιάζει με άμεσους τρόπους την αρπαγή πόρων οι οποίοι δεν του ανήκουν. Μία από τις συνέπειες θα είναι ο ταμειακός στραγγαλισμός και μία άλλη η πολεμική και τρομοκρατική δράση.

Ο Ουρανός θα τετραγωνίσει τον Κρόνο την άνοιξη του 2021 και αυτό θα οδηγήσει σε σύγκρουση ανάμεσα στην παγκόσμια Ελίτ (βαθύ κράτος) και στους λαούς που θα απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει. Επειδή, δε, ο Ουρανός αυτός είναι στον Ταύρο, μπορεί να δούμε και μια «επανάσταση» των λαών κατά της υπερβολικής φορολόγησης, κατά της έλλειψης ενδιαφέροντος από την πλευρά των ηγετών τους για τη διατροφική επάρκεια, καθώς επίσης και κατά της εμμονικής απαίτησης του τραπεζικού συστήματος για τη δική του πρωτοκαθεδρία.

Ο παραλογισμός της κηδεμονίας του πλήθους

Το 2021 είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια συνέχεια του 2020. Τα γεγονότα που σημάδεψαν την περασμένη χρονιά τον κόσμο εξελίσσονται και πλέον θα φανούν καθαρά οι συνέπειες και η σκοπιμότητά τους. Στο μεταξύ, καινούργια περιστατικά, νόμοι, αποφάσεις και έκτακτα γεγονότα θα σημαδέψουν την ιστορία της ανθρωπότητας και θα καθορίσουν τη μορφή της περιόδου μέχρι το 2025, που θα κρίνει την τύχη του πολιτισμού και τις προοπτικές στη συνέχεια του 21ου αιώνα.

Οι πέντε πλανήτες που επηρεάζουν τα παγκόσμια γεγονότα (Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας) αλλάζουν θέση και μεταξύ τους όψεις. Ο Δίας και ο Κρόνος κάνουν την είσοδό τους στον Υδροχόο από την πρώτη κιόλας μέρα της χρονιάς αυτής. Η στενή τους προσέγγιση θα κρατήσεις περίπου έως τις 12 Μαΐου. Το διάστημα αυτό ο Άρης, μετά τις αρχές Ιανουαρίου, περνάει στον Ταύρο, για να συναντήσει πολύ γρήγορα τον Ουρανό στον ζωδιακό αυτόν χώρο, μέχρι τις 5 Μαρτίου. Επομένως, το πρώτο δίμηνο σημαδεύεται από ένα σκληρό διπλό τετράγωνο, από Άρη - Ουρανό στον Ταύρο και Δία - Κρόνο στον Υδροχόο. Στις 14 Μαΐου ο Δίας κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στους Ιχθύς, για να επιστρέψει στον Υδροχόο στις 29 Ιουλίου. Παραμένει μαζί με τον Κρόνο, σε αρκετή ζωδιακή απόσταση, μέχρι τέλους του έτους. Όλο αυτό το διάστημα σχηματίζονται συχνά όψεις τετραγώνου αυτών των δύο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ο οποίος πορεύεται σταθερά σε αυτόν τον χώρο.

Ένα άλλο, σύντομο, αλλά δύσκολο διάστημα αυτού του συνδυασμού, που θα οξύνει τα δράματα και τις δυσκολίες, είναι όταν ο Άρης την 1η Νοεμβρίου περάσει στον Σκορπιό, παραμένοντας εκεί μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου εκεί. Το διάστημα αυτό θα σχηματιστεί Τα (ταυ), που θεωρείται πολύ δύσκολη και μοιραία, μεταξύ των τεσσάρων αυτών ουρανίων σωμάτων. Παράλληλα, συνεχίζουν σταθερά την πορεία τους, όπως και πριν, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω.

Η κυριαρχία του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο, σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σημάνει την επικράτηση του ολοκληρωτισμού, συχνά με βίαιο τρόπο, με οικονομικό πόλεμο ή παραπλανητικές ενέργειες και αλλαγές (Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε όψη με τους υπολοίπους). Δεν θα λείψουν μυστικές ενέργειες και σχέδια που έχουν ήδη εκπονηθεί από την προηγούμενη χρονιά, όταν ήταν κραταιή η πολυαστρία στον Αιγόκερω. Επίσης, θα υπάρξει οικονομική κρίση και θα ακολουθήσει ενεργειακή. Θα έχουμε γενική αύξηση των ασθενειών του σώματος και της ψυχής, αύξηση της θνησιμότητας, των εγκλημάτων αλλά και των δυσάρεστων, συχνά, μετεωρολογικών συνθηκών. Οι γεωλογικές αναταράξεις θα συνεχιστούν, μαζί με τη μόλυνση του περιβάλλοντος και την αύξηση του ανθρώπινου άγχους.

Η συνεργασία του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα δώσει μια αντιδραστική δύναμη, για την επιρροή του Πλούτωνα, και η σύγκρουση των δύο τάσεων θα έχει ως αποτέλεσμα ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές - όχι πάντα ευχάριστες. Σε συνάρτηση με τον Ποσειδώνα, το καλό είναι πως θα υπάρξουν πρόοδοι στην ιατρική επιστήμη, ενώ η καλή όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα θα συμβάλει σε νέες τεχνολογικές και διαστημικές έρευνες και θα προετοιμάσει τον κόσμο για μία νέα εποχή, περισσότερο ηλεκτρονική και ρομποτική. Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή γίνεται μια μεγάλη στροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλάζουν πολλές κοινωνικές δομές και προετοιμάζεται ένας νέος τρόπος ζωής, που θα χρειαστεί μία πενταετία για να εφαρμοστεί ολοκληρωτικά.

Η επιδημία που ξεκίνησε στην αρχή του 2020 συνεχίζει τις συνέπειες και την πορεία της, σηματοδοτώντας μια μεγάλη καμπή στην ιστορία της παρακολούθησης των ανθρώπων από το σύστημα, της επιβολής μεγαλύτερης πειθαρχίας και της υπακοής σε οικουμενικές εντολές, όπου και όποτε αυτές δίνονται. Εξακολουθούν να έχουν δύσκολη χρονιά η βιομηχανία του θεάματος, της ψυχαγωγίας, της μουσικής, του τουρισμού, των μεταφορών και των μετακινήσεων και, τέλος, του αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Ιαπωνίας, όπως έγινε την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Γενικότερα, θα μεταβληθούν πολλά πράγματα στην πορεία των επόμενων χρόνων. Θα επηρεαστούν συνήθειες, θα αλλάξουν ανάγκες και θα αναθεωρηθούν πρακτικές και συναισθηματικές λειτουργίες.

Η κρίση του κορονοϊού, η οποία έχει πλουτώνιο χαρακτήρα, μπορεί να είναι το «σημείο βρασμού» της μάχης που δίνεται αυτήν την εποχή, καθώς δημιουργεί ένα μεγάλο δίλημμα και αναγκάζει τους ανθρώπους να επιλέξουν μεταξύ της ιδιωτικής ζωής και της υγείας.

Αναμφίβολα, η Ιστορία έχει αλλάξει ταχύτητα και, βίαια, οι άνθρωποι τρόπο ζωής. Ο θυμός, η χαρά, η ανία και η αγάπη είναι βιολογικά φαινόμενα, όπως ο πυρετός και ο βήχας. Η ίδια τεχνολογία που αναγνωρίζει τον βήχα θα μπορούσε, επίσης, να αναγνωρίζει το γέλιο. Εάν, λοιπόν, οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις αρχίσουν να συλλέγουν, κατά μαζικό τρόπο, βιομετρικά δεδομένα, μπορούν να φτάσουν στο σημείο, στο μέλλον, να μας γνωρίζουν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι εμείς τον εαυτό μας και τότε όχι μόνο θα μπορούν να προβλέπουν τα αισθήματά μας, αλλά και να τα χειραγωγούν.

Στο πλαίσιο της μεγάλης αλλαγής που επιτελείται εδώ και μερικά χρόνια, αντιλαμβανόμαστε ότι χτίζεται ένα καινούργιο, παγκόσμιο πολιτικό καθεστώς. Η σωτηρία της παγκόσμιας δημόσιας υγείας θα φέρει, αναπόφευκτα, την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας και αυτό μας θυμίζει το «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και τανάπαλιν.

Ο κορονοϊός, που ξεκίνησε με την πολυαστρία στον Αιγόκερω το 2020, μας οδήγησε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: εθνικιστική απομόνωση ή παγκόσμια αλληλεγγύη; Το 2021 μας λέει πως θα παιχτεί η δεύτερη πράξη αυτού του σεναρίου. Τα άστρα, ως κήρυκες του πεπρωμένου, προαναγγέλλουν ότι διανύουμε μια εντελώς καινούργια εποχή, διατηρώντας -προς το παρόν- πολλές από τις συνήθειες του παρελθόντος, και η καθημερινή μας πορεία στη διαδρομή αυτής της οικονομικής περιόδου θα αυξήσει τα ερωτήματα, τις αγωνίες και τις αμφισβητήσεις. Θα χρειαστεί να μεσολαβήσουν άλλα τέσσερα χρόνια για να λυθούν οι γρίφοι και να αποκαλυφτούν κρυμμένες αλήθειες. Μέχρι τότε, πρέπει να επιμεληθούμε την ασφάλεια, να προσαρμοζόμαστε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο, να καταπολεμήσουμε τον φόβο και να μη σταματήσουμε να αγαπάμε τη ζωή που μας έχει δοθεί.

Η περίοδος αυτή είναι η διαδρομή μέσα από μια κόλαση, η οποία θα μας οδηγήσει στο τέλος σε έναν καινούργιο παράδεισο, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμα. Το ανθρώπινο είδος είναι εφτάψυχο και αυτό το έχει αποδείξει η Ιστορία του. Άλλωστε, όσο πιο μεγάλη είναι η ύφεση τόσο πιο μεγάλη είναι και η ανάπτυξη που ακολουθεί. Και, βέβαια, η συνειδητοποίηση και η κατανόηση των πραγματικών αξιών, η ανάγκη για ελευθερία, χωρίς φόβους, μίση και προκαταλήψεις. Ίσως, αυτό να είναι, τελικά, το μάθημα που θα αποκομίσουμε. Γιατί, ενώ όλοι εκτιμούμε την ελευθερία, όταν μας χαρίζεται, δεν ξέρουμε πώς να τη διαχειριστούμε και αμέσως την παραχωρούμε: σε μια σχέση, μια εξουσία, μια ρουτίνα κ.ο.κ. Τώρα που θα τη στερηθούμε σχεδόν ολοκληρωτικά (Ταύρος), ίσως κατανοήσουμε πόσο ανεκτίμητη είναι και μπορέσουμε όχι μόνο να τη διεκδικήσουμε, αλλά και να τη διατηρήσουμε (Υδροχόος)...

Το διάβασα στο oroskopos.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Κώστας Λεφάκης για το 2021: Ο παραλογισμός της κηδεμονίας του πλήθους
Κώστας Λεφάκης για το 2021: Ο παραλογισμός της κηδεμονίας του πλήθους
Κώστας Λεφάκης για το 2021: Ο παραλογισμός της κηδεμονίας του πλήθους
https://www.oroskopos.gr/media/15952/astrologikes-problepseis-2021-kostas-lefakis_b.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/2021_14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/2021_14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content