Συνεχείς μεταλλάξεις του ιού: Στην Ισπανία νέο στέλεχος και στην Αγγλία το 20% μολύνθηκε από νέο covid…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχείς μεταλλάξεις του ιού: Στην Ισπανία νέο στέλεχος και στην Αγγλία το 20% μολύνθηκε από νέο covid…

👉Νέο στέλεχος coronavirus πίσω από το ένα πέμπτο των περιπτώσεων στο Norfolk,στην Αγγλία δείχνουν τα δεδομένα σύμφωνα με τον theguardian 15/12/20. Αλλά και στην Ισπανία το ” ποσοστό του ισπανικού πληθυσμού που έχει μολυνθεί από νέο κορονοϊό σχεδόν διπλασιάστηκε, στο 10%, ή περίπου 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι, στο δεύτερο κύμα της επιδημίας από τα τέλη του καλοκαιριού, καταδεικνύουν σήμερα τα αποτελέσματα του τελευταίου σταδίου μιας έρευνας αντισωμάτων, που διεξήχθη σε εθνικό επίπεδο.«Ένας στους 10 ανθρώπους που ζει στην Ισπανία έχει μολυνθεί…, οι μισοί κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος και οι άλλοι μισοί κατά τη διάρκεια του δεύτερου επιδημικού κύματος», εξήγησε η Ραχέλ Γιότι, διευθύντρια του ινστιτούτου Carlos III Health, που ηγήθηκε μαζί με άλλους της έρευνας.(sofokleousin)

Αυτές οι διαπιστώσεις δικαιώνουν τον Ιταλό καθηγητή Stefano Montanari που εξ αρχής έλεγε ότι δεν μπορεί να υπάρξει εμβόλιο γιατί ο ιός αυτός μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα.Αλλά και το Γάλλο Λοιμωξιολόγο Ραούλ Ντιντιέ που διαρκώς δηλώνει ότι υπάρχουν πολλές μεταλλάξεις του ιού οπότε ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης είναι η ανάπτυξη θεραπείας κι όχι εμβολίου ”με νέους ιούς, ιούς που είχαν διαφορετικές εξελίξεις..Ξέρουμε τώρα κι αυτό δεν είναι καλό νέο για το εμβόλιο ότι αυτοί οι νέοι ιοί μπορούν να σας μολύνουν ενώ εσείς ήδη έχετε μολυνθεί“, συνεχίζι ο Καθηγητής Raoult.

Ένα νέο στέλεχος του κοροναϊού βρίσκεται πίσω από το ένα πέμπτο όλων των περιπτώσεων στο Norfolk.

Η νέα του εκδοχή εντοπίστηκε από το παρατηρητήριο της Public Health England στο Λονδίνο και το Κεντ, αλλά έχει εξαπλωθεί σε άλλες περιοχές, αντιπροσωπεύοντας το 20% των περιπτώσεων μολύνσεων με τον ιό στο Norfolk – κυρίως γύρω από το Norwich – 10% στο Essex και 3% στο Suffolk. Άλλες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στη Σκωτία και την Ουαλία. Η δυναμική του στο Λονδίνο ποικίλλει μεταξύ δήμων.

Διεξάγονται επείγουσες μελέτες στο Porton Down και σε άλλα εξειδικευμένα εργαστήρια για να προσδιοριστεί εάν το στέλεχος εξαπλώνεται πιο εύκολα ή μερικώς αποφεύγει το ανοσοποιητικό σύστημα, με προκαταρκτική έρευνα που υποδηλώνει ότι συντρέχουν λόγοι ανησυχίας γράφει ο theguardian.

Ο Ματ Χάνκοκ ο Υπ. υγείας, ανακοίνωσε την ανακάλυψη του νέου κορωνοιού τη Δευτέρα, λέγοντας ότι μπορεί να προκαλεί την αύξηση των λοιμώξεων στο Λονδίνο και στα νοτιοανατολικά.

Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι προκαλεί σοβαρότερη ασθένεια ή ότι τα εμβόλια Covid δεν θα προστατεύσουν από αυτήν, οι επιστήμονες υποπτεύονται ότι η παραλλαγή μπορεί να εξαπλωθεί γρηγορότερα, καθιστώντας πιο δύσκολη τη συγκράτησή τους…

Περισσότερες από 1.000 περιπτώσεις εντοπίστηκαν σε 60 περιοχές τοπικής αυτοδιοίκησης, κυρίως στο νότο και ανατολικά

Η νέα παραλλαγή, με την ονομασία VUI – 202012/01, έχει επτά μεταλλάξεις στην ακίδα πρωτεΐνης που στερεώνει την επιφάνεια του ιού. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι το κλειδί που χρησιμοποιεί ο ιός για να ξεκλειδώσει ανθρώπινα κύτταρα και να τα μολύνει. Είναι επίσης ο στόχος για πολλά αντισώματα. Οι μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη των ακίδων έχουν συχνά μικρό αντίκτυπο, αλλά μπορούν δυνητικά να αλλάξουν τη μολυσματικότητα του ιού ή να τον καταστήσουν λιγότερο ευαίσθητο σε αντισώματα που εκλύονται από το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μια βασική μετάλλαξη στο νέο στέλεχος, γνωστό ως delta 69/70, έχει εμφανιστεί σε χιλιάδες δείγματα κορονωϊού σε όλο τον κόσμο. Οι επιστήμονες ερευνούν εάν η μετάλλαξη βοηθά τον ιό, ίσως αποφεύγοντας τα αντισώματα ή ενισχύοντας την ικανότητά του να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα. Οι προκαταρκτικές δοκιμές στο εργαστήριο της Gupta δείχνουν ότι η μετάλλαξη μπορεί να αυξήσει τη μολυσματικότητα του ιού, αλλά απαιτείται εκτενέστερη εργασία για να επιβεβαιωθεί το εύρημα.

Ένας λόγος για τον οποίο το delta 69/70 προκαλεί ανησυχία είναι ότι άλλες εκδόσεις του coronavirus που κυκλοφορούν ήδη φαίνεται να εξαπλώνονται γρηγορότερα όταν αποκτούν τη μετάλλαξη.Παρά τις άπειρες μεταλλάξεις οι κρατικοί ειδήμονες στην Αγγλία καθησυχάζουν για τη δραστικότητα των εμβολίων…

Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ιού συν την εκτίμηση του Dr. Thomas Binder Καθηγητή Καρδιολόγου διευθυντή του εργαστηρίου Ηχοκαρδιογραφίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Βιέννης μ΄ερευνητικό έργο στις ΗΠΑ που δηλώνει πως ”είναι βιολογικώς αδύνατο ένα “δεύτερο κύμα ” ενός αναπνευστικού ιού ενώ ήδη οδηγούμαστε στο τρίτο συνηγορούν πως μάλλον είναι υπόθεση βιοτρομοκρατίας.. γι αυτό άλλωστε όλοι μίλησαν και για πόλεμο…..Και βέβαια αν θες ειρήνη προετοιμάζεσαι για πόλεμο .. και ήμασταν ανέτοιμοι και βέβαια σε έναν πολίτη που τον καλείς ως στρατιώτη σ΄ένα πόλεμο ποτέ δεν του ρίχνεις το ηθικό .. θα είναι καταστροφικό..Κάθε πόλεμος γίνεται χρυσή ευκαιρία κερδοσκοπίας…Καλό θα ήταν να μην γίνεται εμπορευματοποίηση του τρόμου αλλά ν΄αναζητούνται οι πιο πειστικές και ενδεδειγμένες λύσεις με βάση το ιατρικώς κι επιστημονικώς ορθό…Οι αντιρρησίες οι αιρετικές φωνές της ιατρικής κοινότητας αυτή τη στιγμή μάλλον δικαιώνονται...

Το διάβασα στο dimpenews.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1839,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,129,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,611,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,235,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,241,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2498,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,582,Eco-News,2724,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Συνεχείς μεταλλάξεις του ιού: Στην Ισπανία νέο στέλεχος και στην Αγγλία το 20% μολύνθηκε από νέο covid…
Συνεχείς μεταλλάξεις του ιού: Στην Ισπανία νέο στέλεχος και στην Αγγλία το 20% μολύνθηκε από νέο covid…
Συνεχείς μεταλλάξεις του ιού: Στην Ισπανία νέο στέλεχος και στην Αγγλία το 20% μολύνθηκε από νέο covid…
https://creta24.gr/wp-content/uploads/2020/09/200729111030_coronavirus_pandemic.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/20-covid.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/20-covid.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content