Τα σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά του μυαλού μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τα σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά του μυαλού μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων

👉Ψυχολογικοί και συναισθηματικοί εκβιασμοί. Ψεύτικες υποσχέσεις με ψευδαισθήσεις ασφάλειας. Καθημερινές πλεκτάνες και διαπλοκές. Σπορά εκατομμύριων παραπλανήσεων που θερίζουν φόβο και τρόμο. Βρισκόμαστε μέσα στο μάτι του κυκλώνα.

1 – ΦΟΡΟΛΟΓΊΑ
Πληρώνεις φόρους σε κυβερνήσεις και ανθρώπους που θα ήθελες να τους δεις στη φυλακή . Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος δείκτης που που υποδηλώνει την σκλαβιά μας στο MATRIX . Η παραδοσιακή έννοια της λέξης δουλεία, φέρνει στο νου μου εικόνες ανθρώπων με δεσμά να αναγκάζονται να δουλέψουν σε φυτείες για τους πλούσιους ιδιοκτήτες φυτειών . Η σύγχρονη εκδοχή της δουλείας σου αποφέρει εισόδημα μεν , όμως συνυπάρχει με την φορολογία και μέρος του εισοδήματος σου αρπάζεται στην κυριολεξία απο τους κυβερνώντες μας,χωρίς να σου δίνεται η επιλογί για το αν εγκρίνεις το πώς και γιατί δαπανώνται αυτά τα χρήματα .

2 – ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ
Πηγαίνεις στο γιατρό σου λέει πως θεραπεύτηκες , αλλά είσαι ακόμα άρρωστος . Η σύγχρονη ιατρική περίθαλψη , έχωντας κάνει “θεωρητικά” επιστημονική πρόοδο , έχει δυστυχώς καταστεί “Άρρωστη Ιατρική” , όπου σπάνια μας συνιστά να καταναλώνουμε τροφές που συντηρούν και βελτιώνουν την ψυχική και σωματική υγεία μας , αλλά αντ ‘αυτού μας συνιστά συνήθως να καταναλώνουμε ακριβά φάρμακα και να μπαίνουμε σε θεραπευτικές διαδικασίες που προωθούνται με μόνιμο στόχο το οικονομικό κέρδος του συστήματος Υγείας του Matrix.

3 – ΔΙΑΊΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΊΛΕΥΕ
Έχεις διαλέξει να πολιτικοποιηθείς και να υποστηρίζεις ή ακόμη και να ανήκεις σε κάποια κομματική παράταξη. Το ίδιο έχουν κάνει και οι φίλοι σου , η οικογένεια και οι συνάδελφοι σου στην ουσία όλος ο κόσμος γύρω σου . Αυτή είναι μία από τις μεγάλύτερες στρατηγικές ελέγχου του Matrix των επικυρίαρχων και ονομάζεται “διαίρει και βασίλευε”. Την στρατηγική αυτή την συναντάμε παντού μέσα στην κοινωνία μας. Όλα τα κόμματα είναι διεφθαρμένα, ενώ ταυτόχρονα οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται ούτε καν να συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις . Ακολουθώντας κομματικές παρατάξεις ,αναλώνεις και εξαντλείς την προσωπική σου ενέργεια και στρέφεις την ψυχή σου προς το Matrix , διασφαλίζωντας χωρίς να θέλεις έτσι, πως « εμείς οι άνθρωποι « δεν θα είμαστε ποτέ ενωμένοι εναντίον της διαφθοράς και της επικυριαρχίας που μας επιβάλλουν .

4 – ΔΟΥΛΕΊΑ – ΧΡΉΜΑΤΑ
Θα δουλέψεις σκληρά για μια ζωή κάνοντας κάτι που πιθανόν να μήν σου αρέσει μόνο και μόνο για να κερδίσεις τυπωμένα χαρτάκια που το Matrix τα ονόμασε χρήματα. Η εργασία είναι πλέον απαραίτητη και τα χρήματα που κερδίζεις πληρώνουν τους λογαριασμούς σου και τις υποχρεώσεις σου , ωστόσο , οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους κάνοντας πράγματα που μισούν , μόνο για τα χρήματα . Η αλήθεια για τα χρήματα σήμερα είναι ότι δεν υπάρχουν καθαρά χρήματα που να ανήκουν στο κράτος. Ιδιωτικές εταιρίες “εργαλεία του Matrix” παράγουν και χειραγωγόυν την πορεία και την διαδρομή των τυπωμένων ζωγραφιστών χαρτιών που ονομάζουμε χρήμα. Το χρήμα έχει καταστεί αναγκαίο “αγαθό” για να τα βγάλουμε πέρα ​​σε αυτόν τον κόσμο , όμως δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα.

5 – ΤΡΆΠΕΖΕΣ – ΔΑΝΕΙΣΜΌΣ – ΧΡΈΟΣ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΌΣ
Είσαι πρόθυμος να δανειστείς και να χρεωθείς για πολλά χρόνια μόνο και μόνο για να χρηματοδοτήσεις την εξαγορά ενός τρόπου ζωής που εντέχνως επιβλήθηκε από το Matrix στους καταναλωτές . Κάθε φορά που τραβάς τυπωμένα χαρτάκια από μια πιστωτική κάρτα, αυτή δημιουργεί ψηφία στους ισολογισμούς των τραπεζών. Οι Τράπεζες εμπλέκονται στην οικονομική λεηλασία του κόσμου σήμερα . Αυτά τα ψηφία στη συνέχεια πολλαπλασιάζονται ηλεκτρονικά από το κλασματικό αποθεματικό σύστημα , το οποίο αυξάνει εκθετικά την ισχύ των εν λόγω ιδρυμάτων . Συμμετέχωντας σε αυτό , και συμφωνώντας να πληρώσεις αυτό το πλαστό τυπωμένο ζωγραφιστό χρήμα με τόκο , προκειμένου να διατηρήσεις ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής , αποδυκνείεται ισχυρά η ένδειξη ότι είσαι δεσμευμένος από ένα από τα κύρια δόγματα του Matrix των επικυρίαρχων, τον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ .

6 – ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ – MEDIA – MIND CONTROL
Αλληλεπιδράς με πραγματικούς ανθρώπους παίρνωντας παραδείγματα συμπεριφοράς από τις τηλεοπτικές εκπομπές . Η τηλεόραση είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του νου , και ο «προγραμματισμός» , που δέχεσαι μέσα από δροσερές – διασκεδαστικές – ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, έχει ως στόχο να ενισχύσει ορισμένες συμπεριφορές μεταξύ των μαζών . Δραματικές δόσεις εγωπάθειας , σεξουαλισμός των πάντων , δόξα στη Βία και δημιουργία αντιλήψεων, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σύγχρονης τηλεόρασης .Παρακολουθώντας τηλεόραση, και θεωρώντας δεδομένα και πραγματικά όλα όσα βγαίνουν από εκείνο το κουτί, το καθιστάς ένα μέρος της πραγματικής ζωής σου και υποστηρίζεις ενδόμυχα την επιθυμία του Matrix να μας μπερδέψει σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας καθώς αποσκοπεί να μας πλασσάρει την πραγματικότητα που οι Επικυρίαρχοι επιθυμούν.

7 – ΜΕΓΆΛΟΣ ΑΔΕΡΦΌΣ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ
“Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις από τη συνολική εποπτεία”. Το ότι δεν σας ενοχλεί πως κάποιος , κάπου , που εργάζεται για κάποιον που σας παρακολουθεί , ακούει τις συνομιλίες σας , και την παρακολούθηση των κινήσεών σας , υπογράφει πως είστε ένας “Καλός Δούλος” του Matrix. Η αόρατη επιτήρηση είναι μια ύπουλη μορφή ελέγχου της σκέψης , και χρησιμοποιώντας τη λογική του “δεν έχω τίποτα να κρύψω” , τότε στην ουσία μιας και σας επιτηρούν, μπορείτε να παραδεχθήτε πως έχετε έναν επίγειο Κυβερνήτη που σας οδηγεί στα μονοπάτια που αυτός θέλει παρακολουθώντας σας, αλλά και όχι κυρίαρχο μυαλό και το σώμα .

8 – ΝΕΡΌ – ΦΘΌΡΙΟ – ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ
Γνωρίζοντας το , πίνεις φθοριωμένο νερό . Στο νερό τοποθετούν φθόριο δήθεν για να βοηθήσουν στην υγεία των δοντιών και γενικότερα την υγεία και την ευεξία μας, κάτι το οποίο όμως είναι αμφισβητήσιμο καθώς πολλές ανεξάρτητες μελέτες απέδειξαν πως πλέον μιλάμε για ΤΟΞΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ , αλλά ακόμη και αν αυτό ήταν έτσι, τότε η φθορίωση των δημοσίων υδάτων είναι ένα “φάρμακο” χωρίς τη συγκατάθεσή σας … μια μορφή δουλείας και επιβολής . Γνωρίζοντας αυτό και συνεχίζωντας να πίνεις φθοριωμένο νερό είναι ένα σημάδι ότι είσαι ικανοποιημένος με την επιβολή που σου έχει ασκηθει από το Matrix. Παρακάτω είναι 18 επιστημονικά επικυρωμένοι λόγοι για τους οποίους πα έπρεπε να τερματιστεί η δημόσια φθορίωση του νερού . 18 Scientifically Validated Reasons to End Public Water Fluoridation

9 – ΧΗΜΙΚΆ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΈΝΑ ΤΡΌΦΙΜΑ
Γνωρίζεις πως καταναλώνεις τοξικά δηλητήρια όπως το MSG και ασπαρτάμη . Αυτές οι δύο χημικές ουσίες είναι ευρέως γνωστό πως είναι τοξικές για το ανθρώπινο σώμα . Γνωρίζοντας αυτό και συνεχίζωντας να δηλητηριάζεις τον εαυτό σου με τα νόστιμα, αλλά φορτωμένα με χημικά επεξεργασμένα τρόφιμα, είναι ένα σημάδι πως το Matrix σε έχει προγραμματιστεί να υποβαθμίζεις την αξία για την υγεία και το μέλλον σου μπροστά στην άμεση ικανοποίηση σου .

10 – ΨΥΧΌΤΡΟΠΑ ΦΆΡΜΑΚΑ – ΈΝΤΕΧΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ
Ορίζεις τη βαριά βιομηχανία των φαρμάκων υπεύθυνη για τη διαχείριση της δικής σου ψυχικής υγείας . Η χρήση των ψυχοτρόπων φαρμάκων αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στην κοινωνία μας, γιατί οι άνθρωποι έχουν την πεποίθηση ότι οι ψυχικές και συναισθηματικές καταστάσεις μπορούν να ταξινομηθούν ως ασθένειες , ενώ η αλήθεια για την φυσική ψυχική υγεία δεν προβάλλεται με σαφήνεια από τα μέσα ενημέρωσης και τα κερδοσκοπικά ιατρικα κατεστημένα . Εάν παίρνετε ψυχοτρόπα φάρμακα , τότε είστε διαθέσιμοι και δηλώνετε παρών σε μια από τις πιο ισχυρές μορφές του ελέγχου του νου. Μέρος αυτού του ελέγχου είναι να πειστείτε ότι δεν έχετε καμία εξουσία πάνω το δικό σας μυαλό . Αυτό είναι ίσως το πιο τρομερό ψέμα του Matrix. Με τη λήψη ψυχοτρόπων φαρμάκων παρεμποδίζετε τη φυσική και ψυχική σας συμπεριφορά και τις φυσιολογικές συναισθηματικές αντιδράσεις σας .

11 – ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΆ ΜΜΕ – MAINSTREIAM MEDIA
Δεν έχεις ακόμη σταματήσει να παρακολουθείς τις τοπικές και εθνικές ειδήσεις προγραμματισμού σου . Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ειδήσεων , ανήκουν στο Matrix και είναι ένα εργαλείο ελέγχου και χειραγώγησης. Συνεχίζοντας να υποστηρίζεις τις ιδέες τους και τις απόψεις που σερβίρουν στον κόσμο δίνοντάς τους την προσοχή σου , αυτόματα γίνεσαι εθελοντής στο να είσαι σκλάβος σε αυτή την χοντρή μορφή του ψυχικου προγραμματισμού .

12 – ΆΡΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΆΜΑΤΑ
Είσαι περισσότερο προσκολλημένος σε αθλητικά γεγονότα και άλλους ανόητους αντιπερισπασμούς από όσο είσαι με γεγονότα που επηρεάζουν “συνήθως αρνητικά” εσένα , την χώρα σου και ολόκληρο τον κόσμο. Μεταβαλλόμενα γεγονότα που θα επηρεάσουν σημαντικά το μέλλον μας στον πλανήτη Γη . Για να είσαι αδιάφορος με όλα αυτά ενώ συντονίζεσαι σε μια ατέρμονη ροή αθλητικών και άλλων γεγονότων, ενώ δέχεσαι αβουλα την απόσπαση της προσοχής σου από σημαντικότατα προβλήματα , είναι ένα σημάδι ότι η αίσθηση αυτοσυντήρησης σου έχει κλαπεί και να αντικατασταθεί με μια παρορμητική τάση για αισθήματα “της στιγμής”.

13 – ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ , ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ
Είσαι δύσπιστος σε κάθε τι που δεν έχει « αποδειχθεί» ή επικυρωθεί από τη σύγχρονη επιστήμη . Η ίδια η ουσία της επιστήμης είναι η έρευνα για το άγνωστο , πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι να έρθει η ώρα που η επιστήμη θα αντιληφθεί κάτι , είναι ανεξήγητο . Με την δυσφήμιση ή γελοιοποίηση εμπειριών και βιωμάτων που άλλοι άνθρωποι έχουν , για τα οποία ακόμη αποφεύγεται η επιστημονική κατανόηση, όπως τις επιθανάτιες εμπειρίες , Οράματα , Αστρικές προβολές, τότε δουλικά μειώνεις την κατανόησή του κόσμου σου σε ένα στενό φάσμα δυνατοτήτων . Το Matrix είναι λογικό να κατέχει φύλακες – Μύστες της γνώσης, που χρησιμοποιούν τεχνικές για να σε κάνουν απρόθυμο να σκεφτείς έξω από το κουτί .

14 – ΑΠΌ ΠΟΎ ΉΡΘΑΜΕ – ΠΟΥ ΠΆΜΕ
Ποτέ δεν αμφισβήτισες την εκλαϊκευμένη εκδοχή της αρχαίας ιστορίας και την προέλευση του πολιτισμού μας . Την ιστορία όμως την γράφουν οι νικητές. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την πορεία της ανθρώπινης φυλής που δείχνουν μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας του ανθρώπου από ό, τι διδάσκεται στο σχολείο .Δεν είναι υπερβολή να σκεφτούμε την περίπτωση πως το Matrix διαμόρφωσε όπως ήθελε τις πληροφορίες έτσι ώστε να το εξυπηρετήσουν αργότερα .

15 – ΤΊ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΆ
Δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι είμαστε ένα πνευματικά όντα που ζούμε μια ανθρώπινη εμπειρία . Δεν πλαστήκαμε από τον Θεό για να υπηρετούμε τους Δυνάστες μας , Δεν πλαστήκαμε για να δουλεύουμε μήτε δουλεύουμε για να ζούμε …

Είμαστε εδώ για να ζήσουμε , να βιώσουμε , να αγαπήσουμε , να δακρύσουμε , να βοηθήσουμε , να γευτούμε την ζωή , να κληρονομήσουμε και να φροντίσουμε μα κληρονομήσουν όλα τα θεττικά και οι επόμενες γενεές , να αισθανθούμε την φύση και να σεβαστούμε το ζωικό βασίλειο και πάνω από όλα ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ …

Πηγή: mymind.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,57,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,857,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,380,Κόσμος,9504,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,365,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2590,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,35,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά του μυαλού μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων
Τα σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά του μυαλού μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων
Τα σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά του μυαλού μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/05/21-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/matrix.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/matrix.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content