ΣΟΚ !!!! Θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΟΚ !!!! Θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!

👉Μια νέα εταιρία προσαρμόζει την τεχνολογία δημιουργίας κρέατος εργαστηρίου, έτσι ώστε να φτιάξει ένα κιτ "κάντο μόνος σου" με το οποίο θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!

Το σχέδιο της χρονιάς! DIY αυτοκανιβαλισμός;

Τα βραβεία Beazley Designs of the Year που διοργανώθηκαν από το Μουσείο Σχεδιασμού του Λονδίνου, παρουσίασαν πολλά δημιουργικά σχέδια, αλλά ένα ξεχώρισε.

Επιστήμονες και σχεδιαστές συνεργάστηκαν για την εκπόνηση ενός κιτ για την καλλιέργεια κυττάρων στο σπίτι. Στην οθόνη προβάλλονται κομμάτια κρέατος, που έχουν αναπτυχθεί σε μέγεθος. Τα κύτταρα, ελήφθησαν από το εσωτερικό του μάγουλου ενός ανθρώπου και τρέφονται με ορό που προέρχεται από ληγμένο αίμα δότη.

Οι δημιουργοί: ο επιστήμονας Andrew Pelling, ο σχεδιαστής Grace Knight και ο καλλιτέχνης-ερευνητής Orkan Telhan, παρακινήθηκαν από την πεποίθησή τους, ότι παρόλο που το κρέας καλλιεργείται στο εργαστήριο χωρίς να σκοτώνουν ζώα, το κρέας εργαστηρίου εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για τα ζώα εκτροφής.

Τα κύτταρα που καλλιεργούνται στο εμπόριο βασίζονται στον εμβρυϊκό βόειο ορό (FBS) ως συμπλήρωμα ανάπτυξης, που είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες για καλλιέργειες ζωικών κυττάρων. Το FBS προέρχεται από το αίμα των εμβρύων μοσχαριών, μετά τη σφαγή των εγκύων μητέρων τους από τη βιομηχανία κρέατος ή γαλακτοκομικών προϊόντων και κοστίζει περίπου $ 400- $ 900 ανά λίτρο. Οι παραγωγοί κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο, εκτιμούν ότι χρειάζονται 50 λίτρα FBS για την παραγωγή ενός μόνο μπιφτεκιού.

Τα δείγματα που παρουσιάστηκαν στα βραβεία αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας καλλιέργειες ανθρώπινων κυττάρων, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν για ερευνητικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς από την American Tissue Culture Collection (ATCC). Τα κομμάτια μεγέθους μπουκιάς των καλλιεργημένων ανθρώπινων κυττάρων περιβλήθηκαν σε διαυγή ρητίνη και δεν προορίζονταν για κατανάλωση.
Το όνομα δε, που έδωσαν σε αυτό το κατασκεύασμα, είναι Ουροβόρος μπριζόλα (Ouroboros Steak) από τον ουροβόρο όφι. Αυτό γιατί εμπνεύστηκαν από το αρχαίο σύμβολο του φιδιού, που τρώει τη δική του ουρά.

«Ο ορός του εμβρύου βοοειδών κοστίζει σημαντικά χρηματικά ποσά και τη ζωή των ζώων», δήλωσε ο Pelling. «Παρόλο που ορισμένες εταιρείες κρέατος εργαστηρίου ισχυρίζονται ότι έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα, από τη γνώση μας καμία ανεξάρτητη, ομότιμη αξιολόγηση, ούτε επιστημονικές μελέτες έχουν επικυρώσει αυτούς τους ισχυρισμούς. Καθώς η βιομηχανία κρέατος που καλλιεργείται σε εργαστήρια αναπτύσσεται ραγδαία, είναι σημαντικό να αναπτυχθούν σχέδια που εκθέτουν μερικούς από τους υποκείμενους περιορισμούς για να δούμε πέρα από τη διαφημιστική εκστρατεία. “
«Το ανθρώπινο αίμα που έχει λήξει είναι ένα απόβλητο υλικό για το ιατρικό σύστημα και είναι φθηνότερο και πιο βιώσιμο από το FBS, αλλά πολιτισμικά λιγότερο αποδεκτό. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατανάλωση του εαυτού μας είναι κανιβαλισμός, κάτι που δεν ισχύει τεχνικά», δήλωσε ο Knight. «Ο σχεδιασμός μας είναι επιστημονικά και οικονομικά εφικτός, αλλά και ειρωνικός με πολλούς τρόπους», πρόσθεσε ο Telhan.

“Δεν προωθούμε το «να τρώμε τον εαυτό μας» ως ρεαλιστική λύση, που θα καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου σε πρωτεΐνες. Προτιμάμε να θέσουμε μια ερώτηση: Ποιες θα ήταν οι θυσίες που πρέπει να κάνουμε, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καταναλώνουμε κρέας με τον ρυθμό που καταναλώνουμε; Στο μέλλον, ποιος θα είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά κρέας ζώων και ποιος μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή, παρά να καλλιεργήσει κρέας από τον εαυτό του;“

Πού θα φτάσει ο παραλογισμός του ανθρώπου πια; Για να σωθεί δήθεν το κλίμα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε τις σάρκες μας;
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,156,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1141,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,446,Κόσμος,9596,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,413,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6828,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1117,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2705,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,37,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2768,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: ΣΟΚ !!!! Θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!
ΣΟΚ !!!! Θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!
ΣΟΚ !!!! Θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/11/ourovoros-snake.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_937.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_937.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content