Αλέξανδρος Μπουρδούμης : «Στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει;»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης : «Στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει;»

👉“Πρέπει να κατανοήσουν κάποιοι, ειδικά οι λοιμωξιολόγοι και οι άνθρωποι που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, ότι μια παράσταση και μια πολιτιστική δράση δεν είναι ένα μαγαζί που ανοίγει” ξεκαθαρίζει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάννη, «Τώρα ό,τι συμβαίνει» το πρωί της Κυριακής με αφορμή την αναστολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων και πάσης φύσης θεαμάτων για τον τρέχοντα μήνα. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την καθαρή αντίθεση του σε αυτή την απόφαση.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πολιτισμός βάλεται από την πρώτη στιγμή. Τα θέατρα και οτιδήποτε έχει να κάνει με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ήταν τα πρώτα που έκλεισαν και δεν το λέω για να πάρουμε εμείς κάτι τιμητικό. Φοβάμαι ότι θα είμαστε και οι τελευταίοι που θα ανοίξουμε. Δυστυχώς στη βαριά βιομηχανία, όπως πολλές φορές διαφημίζουν τον πολιτισμό στην Ελλάδα, δεν νομίζω ότι δίνεται η πρέπουσα προσοχή. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο, διότι είναι ένα πράγμα το οποίο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη λογική, είναι ότι βλέπουμε ακόμα σε μια ανακοίνωση του πρωθυπουργού να κλείνουν τα θέατρα όπου πάρα πολύ εύκολα μπορούν τα πάντα να ελεγχθούν. Αυτό αποδείχτηκε και από τις λίγες παραστάσεις που παίχτηκαν το καλοκαίρι».

«Μην ξεχνάμε ότι στα θέατρα ο θεατής παίρνει ηλεκτρονικά και ονομαστικά το εισιτήριο του, κάθεται στη θέση του και είναι πια μακριά ο ένας από τον άλλον, δεν γίνεται διάλειμμα για να υπάρχει συνωστισμός και όλα μπορούν να ελεγχθούν. Δεν έχει υπάρξει ούτε ένα κρούσμα όλους αυτούς τους μήνες και αυτό είναι πολύ σημαντικό» πρόσθεσε με σαφήνεια ο ηθοποιός στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN. «Πρέπει να κατανοήσουν κάποιοι, ειδικά οι λοιμωξιολόγοι και οι άνθρωποι που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, ότι μια παράσταση και μια πολιτιστική δράση δεν είναι ένα μαγαζί που ανοίγει, όπως είναι η εστίαση, και είναι έτοιμο με την έννοια του ότι ετοιμάζουμε κάτι για τον «πελάτη» και τον θεατή. Υπάρχει μια προετοιμασία και αν δεν δοθεί αυτή η άνεση στους καλλιτέχνες δεν θα υπάρξει κανένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στο τέλος».

«Να τονίσω επίσης κάτι κα. Μαυραγάννη… Για άλλη μια φορά είδα ότι υπάρχει μια διάκριση. Δηλαδή στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει; Στον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη είδαμε αυτό να γίνεται και από ότι ξέρω και υπάρχουν επίσημα στοιχεία υπάρχουν κρούσματα. Θέλω να πω, για ποιο λόγο αυτή η επιμονή με το θέατρο;» αναρωτήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.Τέλος, ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως «δεν έχω κάτι προσωπικό με την εκκλησία. Άλλωστε για να το ελαφρύνουμε και λίγο κάνω και έναν παπά φέτος στο σίριαλ Χαιρέτα μου τον πλάτανο».
 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LIFE HEALTH CARE

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LIFE HEALTH CARE
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,613,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2217,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,240,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1188,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,355,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1467,ΒΙΝΤΕΟ,1062,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1872,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,342,Ειδηση-ολόγιο,9241,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8164,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,253,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,170,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,151,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,34,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1710,Κόσμος,10389,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,65,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,947,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6402,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,101,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,98,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1360,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3518,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,976,Eco-News,3019,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αλέξανδρος Μπουρδούμης : «Στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει;»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης : «Στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει;»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης : «Στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει;»
https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMC8xMS8wMS8wOC8xNV8wN181ZjllNmU4YjQ2NDUwLmpwZWc=/profile:player-960x540
https://i.ytimg.com/vi/-e2sdUoQaIA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_91.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_91.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content