Ισραηλινή προειδοποίηση: ''Η Τουρκία θα απειλήσει σε συγκεκριμένη περίοδο την Ελλάδα''

Ισραηλινή προειδοποίηση: ''Η Τουρκία θα απειλήσει σε συγκεκριμένη περίοδο την Ελλάδα''

👉''Ελάχιστες ημέρες μετά από έναν πόλεμο στον οποίο έχει δώσει τα “ρέστα της” η Τουρκία στο πλευρό Αζερμπαϊτζάν, χρειάζεται μια νέα κρίση και για αυτό απειλεί την Ελλάδα με μια νέα ναυτική επιχείρηση μεταξύ 11 και 23 Νοεμβρίου 2020'', αναφέρει ο Ισραηλινός ειδικός SETH J. FRANTZMAN για την Jerusalem Post.

“Η επιχείρηση έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια κρίση και εντάσεις σε χρονική στιγμή που θα συμπέσει ακριβώς με την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo στην περιοχή.

Η Τουρκία για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί τις Navtex και ένα «ερευνητικό σκάφος» ως κάλυψη στρατιωτικών ασκήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρενοχλούν και να προκαλούν την Ελλάδα”, τονίζει ο ίδιος.

Η Άγκυρα από τις αρχές του έτους έχει εκδώσει σχεδόν δώδεκα Navtex, ενώ έκανε χρήση των ραντάρ των ρωσικών συστημάτων S-400 για να παρενοχλήσει τα ελληνικά αεροσκάφη F-16 το καλοκαίρι.

Ελλάδα και Τουρκία είναι μέλη του ΝΑΤΟ, αλλά η Άγκυρα απειλεί συχνά χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ όπως την Γαλλία.

“Η Τουρκία χρησιμοποιεί το πλοίο Oruc Reis, ισχυριζόμενη ότι πραγματοποιεί έρευνες, καθώς το συνοδεύει με πολεμικά πλοία. Καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν χρησιμοποιεί τις Navtex ως τρόπο εισόδου στα ύδατα άλλων χωρών με το πρόσχημα της έρευνας”, τονίζει ο ίδιος.

Η σημερινή περιοχή που η Τουρκία λέει ότι θα χρησιμοποιήσει για ασκήσεις έχει το μέγεθος του Λιβάνου και εκτείνεται μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια σαφή συμβολική προσπάθεια υφαρπαγής θαλασσίων οικοπέδων, τα οποία η Τουρκία προσπαθεί να τα οικειοποιηθεί από Κύπρο και την Ελλάδα.

Υπενθμίζουμε ότι Ισραήλ, Κύπρος και Ελλάδα θέλουν να κατασκευάσουν έναν αγωγό στην Α.Μεσόγειο, ενώ οι χώρες αυτές μαζί με την Αίγυπτο και την Ιορδανία είναι μέλη ενός οργανισμού για το φυσικό αέριο στην ίδια περιοχή.

Ελλάδα και Αίγυπτος έχουν στενές σχέσεις τον τελευταίο χρόνο ενάντια στις προκλήσεις της Τουρκίας.

Από την άλλη πλευρά το Ισραήλ προετοιμάζεται για πιθανές εξελίξεις, αναμένοντας να παραλάβει κορβέτες κλάσης Sa'ar 6 τον επόμενο χρόνο, οι οποίες θα δώσουν στο πολεμικό ναυτικό της χώρας περισσότερη ισχύ στη θάλασσα.

Η προσπάθεια της Τουρκίας να προκαλέσει επεκτείνεται και στην Κύπρο, στην οποία το κατεχόμενο κομμάτι έχει σχεδιαστεί να ενωθεί κάποια στιγμή με την "μητέρα πατρίδα" όπως λένε οι Τούρκοι.

Ο ίδιος ο Ερντογάν έχει προαναγγείλει επίσης ότι θα μεταβεί στα Βαρώσια, μια περίκλειστη περιοχή από το 1974, για να κάνει πικ νικ με τον επικεφαλής των Τουρκοκυπρίων και εκλεκτό του, Ερσίν Τατάρ.

Η Τουρκία χρησιμοποιεί την μέθοδο, μια κρίση κάθε εβδομάδα, για να απειλεί τους γείτονές της και να αποσπά την διεθνή προσοχή από το επερχόμενο οικονομικό κραχ στο εσωτερικό της.

 

Στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου, είχαμε μια σφοδρότατη διαμάχη Τούρκων και Γάλλων, καθώς τρομοκρατικές επιθέσεις ελάμβαναν χώρα σε διάφορα σημεία στην Ευρώπη.

“Η Τουρκία χρησιμοποιεί θρησκευτικά εξτρεμιστικά μηνύματα για να ενθαρρύνει τις εντάσεις στην Ευρώπη. Αυτό είναι το μοντέλο της Άγκυρας. Απειλεί το Ισραήλ, την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γαλλία, την Ελλάδα, τα ΗΑΕ και άλλες χώρες.

Φέτος, η Τουρκία βομβάρδισε το βόρειο Ιράκ, χτυπώντας Χριστιανούς Γιαζίντι και Κούρδους, ενθάρρυνε δύο πολέμους εναντίον της Αρμενίας, συμμετείχε σε έναν ακόμη πόλεμο στη Συρία, ενώ φιλοξένησε δύο φορές τους ηγέτες της Χαμάς”, τονίζει ο Ισραηλινός ειδικός.

Η Άγκυρα πραγματοποιεί συνεχώς απειλές εναντίον της Ελλάδας με τη μορφή ναυτικών ασκήσεων, κατηγορεί τον εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, τη Νανσί Πελόσι και την κυβέρνηση Τραμπ, ενώ εμπλέκεται σε απειλές εναντίον Τούρκων αντιφρονούντων δημοσιογράφων στην Ευρώπη.

Το θέμα είναι ποιος ή ποιοι θα βάλουν ένα τέρμα σε αυτού του τύπου τουρκική απύθμενη προκλητικότητα, που έχει σχέδιο και υλοποιείται με θρησκευτική ευλάβεια από τον Τούρκο πρόεδρο.
 

Το διάβασα στο .pentapostagma.gr
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,460,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1997,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,114,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,731,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,143,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,771,ΒΙΝΤΕΟ,200,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1439,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,29,ΕΡΕΥΝΕΣ,52,ΖΩΗ,178,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,45,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,52,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,550,Κόσμος,9745,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,455,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1567,Πολιτική,6872,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6053,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2899,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,48,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,97,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,651,Eco-News,2804,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Ισραηλινή προειδοποίηση: ''Η Τουρκία θα απειλήσει σε συγκεκριμένη περίοδο την Ελλάδα''
Ισραηλινή προειδοποίηση: ''Η Τουρκία θα απειλήσει σε συγκεκριμένη περίοδο την Ελλάδα''
Ισραηλινή προειδοποίηση: ''Η Τουρκία θα απειλήσει σε συγκεκριμένη περίοδο την Ελλάδα''
https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2020-11/aigaio_oruc%20(1)_0.gif?itok=LmTlMRvm
https://i.ytimg.com/vi/ROIeU67B2-0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_896.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_896.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content