Κάνε καλύτερη τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κάνε καλύτερη τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!


👉Πώς θα κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου
Ο έρωτας μπορεί να έρχεται από μόνος του στην καρδιά μας, να μοιάζει πραγματικά ουρανοκατέβατος, αλλά η διατήρησή του είναι μια υπόθεση που θέλει δουλειά. Για να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου χρειάζεται εγρήγορση, επικοινωνία και μπόλικη καλή θέληση, και από τις δυο πλευρές.

Δες τουλάχιστον εσύ από τη μεριά σου τι μπορείς να κάνεις καλύτερα, ανάλογα με το ζώδιό σου, για να βελτιώσεις και να διατηρήσεις τη σχέση σου.


ΚΡΙΟΣ
Ένα από τα τυπικά χαρακτηριστικά του Κριού, είναι η τάση του να αντιδρά με βάση το άμεσο συναίσθημα, χωρίς να αφήνει στον εαυτό του χρόνο για να σκεφτεί και να αξιολογήσει καταστάσεις. Όμως, μερικές φορές είναι καλό να σταθείς και να αναλογιστείς το πώς εσύ και ο σύντροφός σου συμπεριφέρεστε μεταξύ σας, όταν τα πνεύματα οξύνονται και οι καταστάσεις φτάνουν σε σημείο βρασμού. Τι κάνεις όταν ο άλλος είναι ταραγμένος και δεν ακούει τίποτα; Τι κάνει εκείνος όταν εσύ βρίσκεσαι σε αντίστοιχη κατάσταση; Πόσο συχνά, μετά από μια σύγκρουση, δίνεις τόπο στην οργή και προσεγγίζεις πρώτος τον σύντροφό σου; Ή αντίθετα γίνεσαι απόμακρος και υψώνεις τείχη όταν θυμώνεις; Συζήτησε με τον σύντροφό σου πώς μπορεί ο καθένας σας να βοηθήσει την κατάσταση, αντί να τα βάζετε ο ένας με τον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια και το σεξ έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Όμως το καλύτερο αφροδισιακό, πέρα από τα «τεχνικά» ζητήματα του έρωτα, που οι Ταύροι γενικά τα κατέχουν μια χαρά, είναι η συναισθητική σύνδεση και η καλή επικοινωνία. Αλήθεια, λέτε ο ένας στον άλλο όλα όσα θα θέλατε στο κρεβάτι; Μπορείς να γράψεις μια μικρή περιγραφή με το πώς θα ήθελες ιδανικά να σε προκαλέσει ερωτικά ο σύντροφός σου και τι θα φαντασιωνόσουν να σου κάνει. Ζήτα κι από εκείνον να γράψει μια παρόμοια λίστα. Δείτε μέσα από αυτό το παιχνίδι τι μπορείτε να ανακαλύψετε ο ένας για τον άλλο. Αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο την κριτική επί… προσωπικού στα σεξουαλικά ζητήματα. Είναι κίνδυνος-θάνατος για τον ερωτισμό του ζευγαριού, καθώς πληγώνει τους πάντες στο πιο αδύνατο σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί σαν Δίδυμος να είσαι «μανούλα» στην επικοινωνία, αλλά όχι πάντα στο είδος που χρειάζεται μέσα στη σχέση. Η κοφτερή σου γλώσσα, ιδίως σε στιγμές κρίσης, μπορεί να πληγώσει πολύ τον άλλο. Και μετά να του βγεις κι από πάνω, ρίχνοντάς του όλο το φταίξιμο. Αλλά το να κερδίσεις στα επιχειρήματα, δεν σημαίνει ότι ο άλλος θα αισθάνεται λιγότερο πληγωμένος. Αντίθετα, οι πληγές από εκείνον που αγαπάμε είναι και οι πιο βαθιές. Όχι απλώς δεν επουλώνονται εύκολα, αλλά μπορεί να «μολύνουν» ολόκληρη τη σχέση. Βρες λοιπόν μια κατάλληλη στιγμή και ρώτησε τον σύντροφό σου αν υπάρχουν καταστάσεις που τον έχουν πονέσει, που τον έκαναν να νιώσει ότι δεν έχει υποστήριξη και σύνδεση μαζί σου. Και πες πως νιώθεις εσύ γι’ αυτά, χωρίς να επιδιώκεις να του ξαναπετάξεις το μπαλάκι της ευθύνης. Ακόμα κι αυτό θα βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι το κατ’ εξοχήν ζώδιο των οικογενειακών δεσμών και η οικογένεια στην οποία μεγάλωσε, παίζει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα ζωή του. Παρόλο που αυτό ισχύει για όλους μέσες-άκρες, στη δική σου περίπτωση είναι κάτι που θα πρέπει να «δουλευτεί», ώστε να μην αποτελέσει τροχοπέδη στη σχέση σου. Είναι καλό να συζητάτε με τον σύντροφό σου για το τι διδαχτήκατε από την οικογένειά σας, ως προς τον τρόπο που εκφράζετε και διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Κι ακόμα περισσότερο, αν οι οικογενειακές εμπειρίες δημιούργησαν σε κάποιον από τους δυο μια δυσκολία να ξεκαθαρίζει ή να μοιράζεται αυτό που νιώθει. Μιλήστε χωρίς εξιδανικεύσεις ή δραματοποιήσεις (ιδίως εσύ, που έχεις μια τέτοια τάση). Έτσι, ο καθένας σας θα μπορεί να κατανοήσει διάφορες αντιδράσεις του άλλου. Προσοχή όμως, μη γίνονται τα… παιδικά τραύματα μια δικαιολογία, για να μην προχωράτε πιο κάτω.

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες θεωρούνται ανοιχτοί και καλόκαρδοι άνθρωποι, είναι όμως βέβαιο ότι δείχνουν πάντα την απαιτούμενη ευαισθησία απέναντι στα συναισθήματα των άλλων; Και ιδίως σε όσα δεν εκφράζονται με λόγια; Καμιά φορά η πληθωρικότητά σου σε εμποδίζει να δεις καθαρότερα τον άλλο. Δοκίμασε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, παίζοντας ένα παιχνίδι όπου θα τεστάρετε την ικανότητά σας να συναισθάνεστε πώς νιώθει ο άλλος. Ο καθένας σας με τη σειρά θα σκεφτεί ένα γεγονός που του συνέβη στη διάρκεια της μέρας, χωρίς να αναφερθεί σε αυτό. Ο άλλος θα προσπαθεί να καταλάβει από την έκφραση του προσώπου του αν ο σύντροφός του αισθάνεται ένα από τα έξι ακόλουθα συναισθήματα: χαρά, έκπληξη, θλίψη, θυμό, ντροπή ή ανησυχία. Δείτε αν μαντέψατε σωστά. Και κάντε το συχνά σαν εξάσκηση, ώστε να ευαισθητοποιείστε ο ένας στα αισθήματα του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση απαιτητικού ατόμου, μέσα σε ένα καλόβολο περιτύλιγμα. Μπορεί να θέλεις πολλά, αλλά να μην τα εκφράζεις άμεσα. Ή να απαιτείς ο άλλος να τα θεωρεί αυτονόητα και από μόνος του να τα κάνει ή να σου τα προσφέρει. Αυτό όμως φθείρει τη σχέση. Είναι καλό λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι από αυτά που θέλεις σου παρέχει ο σύντροφός σου, τι άλλο θα επιθυμούσες και κυρίως, αν έχεις την άνεση να τα ζητήσεις. Να είσαι συγκεκριμένος και ακριβολόγος, άλλωστε αυτή την ικανότητα την έχεις. Χρειάζεσαι περισσότερη ασφάλεια, υποστήριξη, κατανόηση, επικοινωνία, διαβεβαίωση για τα συναισθήματά του; Διευκρίνισε τι είναι εκείνο που σου λείπει από τη σχέση σας. Ακόμα κι αν σου είναι δύσκολο να το ζητήσεις, πολύ απλά ομολόγησε και αυτή τη δυσκολία σου και στη συνέχεια μίλα γι’ αυτά που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός θεωρείται το ζώδιο που είναι πλασμένο για ζευγάρωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ τα κάνεις όλα τέλεια και δεν υπάρχει περιθώριο να βελτιώσεις τη σχέση σου. Το πόσο ψηλή θέση της δίνεις στη ζωή σου, μπορεί να φανεί από τα καθημερινά μικροπράγματα. Δημιούργησε τις δικές σας συνήθειες, τα μικρά τελετουργικά, που να κάνουν ορισμένες στιγμές ξεχωριστές. Ένα πολύ ερωτικό φιλί αποχαιρετισμού το πρωί, μια ιδιαίτερη περιποίηση του ενός προς τον άλλο ή ένα δεκάλεπτο που θα αφιερώσετε μόνο σε εσάς, μόλις ξαναβρεθείτε στο τέλος της μέρας. Χωρίς παρεμβάσεις από τον έξω κόσμο, αναφορές σε προβλήματα, χάζεμα στην οθόνη του κινητού. Το να δημιουργήσετε ένα δικό σας «ιερό χώρο», όχι βέβαια με την έννοια του τόπου, αλλά με την έννοια του χρόνου και της αποκλειστικής προσοχής, μπορεί να ενεργοποιεί και να ανανεώνει διαρκώς τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εικόνα του σκορπιού που με την παραμικρή πρόκληση είναι έτοιμος να κεντρίσει με το δηλητήριό του, ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που αντιδράς, όταν υπάρχει μια σύγκρουση. Και δεν γλιτώνουν από το φαρμακερό κεντρί σου ούτε τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα. Ιδίως όμως ένας Σκορπιός σαν εσένα πρέπει να μάθει, αντί να καταφεύγει στην ενστικτώδη άμυνα ή να παίρνει τα πάντα σαν προσβολή και απειλή, να κινητοποιεί το χάρισμά του να βλέπει βαθιά στην ψυχή του άλλου. Μερικές φορές σε μια έντονη συζήτηση, ακόμα και σε έναν τσακωμό, ο άλλος επιτίθεται γιατί αναζητά περισσότερη ψυχική επαφή, προσοχή, κατανόηση. Αντί να απομονώνεστε ο καθένας στα... χαρακώματά του, κάνε την αρχή για μεγαλύτερη κατανόηση και περισσότερη ψυχραιμία. Να κι ένα τέχνασμα για να αποστασιοποιείσαι στις φάσεις της έντασης: φαντάσου πως είσαι μια μύγα που παρακολουθεί τον καβγά από το ταβάνι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν ζητούσαμε από έναν Τοξότη να μας πει ποιο θεωρεί πως είναι το βασικό του χαρακτηριστικό, πιθανά θα άρχιζε να απαγγέλει μια διακήρυξη περί ελευθερίας από τις συμβατικές δεσμεύσεις. Παρόλα αυτά, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, πρέπει κάποτε να παραδεχτείς ότι έχεις εξίσου ανάγκη την αγάπη και την προσοχή των άλλων. Πώς να το κάνουμε, από μόνη της η αίσθηση πως κατακτάς τους ανοιχτούς ορίζοντες δεν φτάνει για να είσαι ευτυχισμένος. Σαν άνθρωπος κι εσύ, σαν κοινός θνητός, χρειάζεσαι τη σύνδεση με τα αγαπημένα πρόσωπα. Σε κάνει πιο ευτυχισμένο, δυνατό, υγιή, ήρεμο. Δεν είσαι όσο αυτάρκης παριστάνεις. Γι’ αυτό δεν πειράζει να παραδεχτείς την ανάγκη και την εξάρτησή σου από κάποιον άλλο. Αυτό, όχι μόνο δεν είναι αδυναμία, αλλά αποτελεί μια πηγή δύναμης. Όσο πιο έγκαιρα το καταλάβεις, τόσο λιγότερες σχέσεις θα αφήσεις να πάνε… στράφι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως συνήθως θεωρεί πως οι στόχοι του είναι μια προσωπική υπόθεση. Έτσι λοιπόν κι εσύ ασχολείσαι με την πραγματοποίηση των πλάνων σου με προσήλωση και επιμέλεια, αφήνοντας απ’ έξω τον σύντροφό σου. Το πολύ-πολύ να του λες τα νέα και να ζητάς την κατανόησή του, αν τον παραμελείς καμιά φορά. Όμως θα μπορούσες να τον κάνεις ενεργό συμμέτοχο σε αυτά και αντίστοιχα, να συμμετέχεις κι εσύ πιο δραστικά στα δικά του σχέδια. Πείτε ο ένας στον άλλο ποιος είναι ο σημαντικότερος στόχος σας για τους επόμενους 12 μήνες και δείτε πώς μπορείτε να υποστηρίξετε πρακτικά ο ένας τον άλλο. Όταν κάποιος μας προσφέρει «πλάτες», έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και τόλμη για μεγαλύτερα ανοίγματα (χρειάζεται κι αυτό, ξέρεις). Έτσι θα βοηθηθείτε διπλά, και ως προς τους στόχους και ως προς τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όταν ο Υδροχόος αισθάνεται ανησυχία, αβεβαιότητα ή άγχος, έχει μια τάση να αποσύρεται στα… ενδότερα του εαυτού του. Αν όμως κάνεις κάτι τέτοιο, αφήνεις απ’ έξω τον σύντροφό σου, που είτε ξέρει την αιτία της απομάκρυνσης είτε όχι, αισθάνεται πληγωμένος και ίσως μειωμένος και ανεπαρκής. Γιατί η ουσία της σχέσης είναι να μοιράζεσαι με τον άλλο τα όμορφα, αλλά και τα άσχημα. Στα δύσκολα φαίνεται πόσο ουσιαστική σύνδεση υπάρχει τελικά μεταξύ σας. Έτσι, όταν είσαι στα κάτω σου, το καλύτερο είναι να το πεις στον σύντροφό σου και… να τον πιάσεις από το χέρι. Ναι, τόσο απλά. Και με επιστημονική απόδειξη. Έχει βρεθεί σε έρευνες ότι το κράτημα του χεριού του αγαπημένου ηρεμεί τον εγκέφαλο και καταπραΰνει τον φόβο. Και, εννοείται, θα κάνεις το ίδιο για το αγαπημένο σου πρόσωπο, αν δεις να βρίσκεται σε αντίστοιχη κατάσταση.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς είναι προικισμένος με το δώρο της ενσυναίσθησης, τη δυνατότητα δηλαδή να «ψυχανεμίζεται» τα αισθήματα του άλλου και ιδίως αυτά που δεν λέγονται. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, μπορεί πραγματικά να πονάς αν βλέπεις τον σύντροφό σου να εκπέμπει δονήσεις στενοχώριας, άγχους και οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα. Μίλησε του λοιπόν καθαρά γι’ αυτό. Πιθανόν να ανακαλύψεις ότι κι εσύ μπορεί να έχεις μια παρόμοια επίδραση πάνω του. Το να είμαστε ανοιχτοί συναισθηματικά και δεκτικοί ο ένας απέναντι στον άλλο είναι η βάση για μια καλή, δυνατή και μακροχρόνια σχέση. Διεκδίκησέ το, μιλώντας πρώτα για λογαριασμό του και ζητώντας του μετά να πει τι εισπράττει κι εκείνος από σένα. Και μην το παίζεις… αγγελάκι, έχεις κι εσύ την τάση να κλείνεσαι και να αναγκάζεις τον άλλο να μαντεύει τι μπορεί να σου έφταιξε (πάλι).

Το διάβασα στο myastro.gr
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,460,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1997,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,114,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,731,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,143,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,771,ΒΙΝΤΕΟ,200,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1439,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,29,ΕΡΕΥΝΕΣ,52,ΖΩΗ,178,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,45,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,52,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,550,Κόσμος,9748,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,456,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1567,Πολιτική,6872,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6053,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2899,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,48,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,97,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,651,Eco-News,2804,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Κάνε καλύτερη τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Κάνε καλύτερη τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Κάνε καλύτερη τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!
https://lamire.jp/wp-content/uploads/2020/08/08181042/shutterstock_646565503.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_725.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_725.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content