Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο

👉Υπάρχουμε, μεγαλώνουμε και ζούμε σε περιόδους που ουσιαστικά κυνηγάμε τη ζωή. Τρέχουμε να προλάβουμε να ζήσουμε διότι έτσι θεωρούμε πως πράττουμε σωστά, έτσι μας έδειξαν και με αυτό τον τρόπο μας μεγάλωσαν.

Άλλες φορές πάλι μένουμε άπραγοι, κοιτάζοντας τα πάντα γύρω μας να αλλάζουν, να πάλλονται και να κινούνται με ρυθμούς φωτός. Να μη θέλουμε να ζήσουμε γιατί πιστεύουμε ότι δε μας αξίζει ή τουλάχιστον αυτό μας έδειξαν κάποιοι. Χάνουμε τη δίψα για ζωή, για ένταση και για συγκίνηση διότι πολύ απλά αφεθήκαμε σε λάθος χέρια και σε καταστάσεις καρκινικές για την ψυχική μας ηρεμία.

Από όποια οπτική γωνία κι αν παρατηρούμε το νόημα της ζωής, πάντοτε θα υπάρχει κάτι που θα μας μαγεύει, θα μας γαληνεύει και θα μας αποκολλά απ’ τα προβλήματά μας. Αυτό το κάτι, το μοναδικό και το πολύτιμο είναι τα ταξίδια.

Αν και στην αρχαία του ερμηνεία δήλωνε την πολεμική εκστρατεία, ο όρος του ταξιδιού έχει αλλάξει σημαντικά από τότε και μαζί του αλλάζει κι η επιρροή στην ανθρώπινη ψυχολογία. Ταξιδεύω λοιπόν σημαίνει μετακινούμαι από ένα μέρος σε ένα άλλο για σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται η επίδρασή του είναι καταλυτική για την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιους η ανθρώπινη ψυχή υπήρχε αέναα και θα συνεχίσει να υπάρχει, έχει συνηθίσει λοιπόν να ταξιδεύει από σώμα σε σώμα κι από εποχή σε εποχή. Οπότε το γιατρικό για τη θεραπεία της ψυχής δεν είναι άλλο απ’ τα ταξίδια. Είναι συνηθισμένη σε τέτοιες βόλτες η ψυχή κι όταν κάποιος της το απαρνιέται γιατί δε βρίσκει χρόνο, την πληγώνει άσχημα.

Είναι καταλυτική η επίδραση του ταξιδιού. Σε αναζωογονεί. Καλμάρουν τα νεύρα σου και καθαρίζει ο εγκέφαλός σου από οποιεσδήποτε άχρηστες πληροφορίες μάζευε άσκοπα τόσο καιρό. Ξεφεύγεις απ’ τη ρουτίνα και τη μιζέρια της καθημερινότητας, από την καταπίεση και τις υποχρεώσεις των άλλων κι αφήνεσαι ελεύθερος σε μερικές στιγμές που ο χρόνος κυλά αλλιώς και σε διαφορετική συχνότητα.

Ξεπηδά από παντού η γαλήνη κι η ηρεμία κι ανακαλύπτεις έτσι το νόημα του ευ ζην. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό φάρμακο απ’ το να ταξιδεύεις. Δεν έχει σημασία μόνο να το πράττεις αλλά και να το ονειρεύεσαι.

Να φτιάχνεις με το νου σου ταξίδια μακρινά κι ονειρεμένα, μοναδικά και ολόδικά σου. Γιατί και τα ταξίδια του μυαλού είναι άλλο πράγμα. Ίσως να μην παρέχουν ανέσεις πεντάστερων προδιαγραφών, αλλά να ξέρεις πως αυτά τα ταξίδια είναι τα καλύτερα διότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Μόνος σου τα φτιάχνεις στο μυαλό σου και μόνος σου διαλέγεις τα όριά τους, αν υπάρχουν κιόλας, διότι στη φαντασία δεν υπάρχουν όρια, μόνο χαρά, πάθος και δίψα για το διαφορετικό.

Μοιάζει με τον έρωτα το ταξίδι. Σε ηρεμεί αλλά ταυτόχρονα σε γεμίζει με αδρεναλίνη, σε κρατά σε έναν κόσμο άλλο, διαφορετικό που τίποτα δεν έχει σημασία, ούτε ο χρόνος ούτε οι έγνοιες. Ίσως αυτό να είναι που καθιστά το ταξίδι ως κάτι πραγματικά μοναδικό, διότι μέσα του φωλιάζουν συναισθήματα που ταιριάζουν στον έρωτα.

Το διάβασα στο www.mymind.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,409,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1846,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,677,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,113,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,727,ΒΙΝΤΕΟ,176,ΒΟΛΟΣ,31,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,133,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,619,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,21,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,240,Κόσμος,9411,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,38,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,247,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1505,Πολιτική,6779,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5873,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1059,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2503,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,28,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,584,Eco-News,2726,GP - info,5,voice healing therapy,24,
ltr
item
Ploumistos.com: Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο
Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο
Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2018/06/eutixia-taxidi-zwi-taxidi-taxidepse-750x400.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_716.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_716.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content