Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο

Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο

👉Υπάρχουμε, μεγαλώνουμε και ζούμε σε περιόδους που ουσιαστικά κυνηγάμε τη ζωή. Τρέχουμε να προλάβουμε να ζήσουμε διότι έτσι θεωρούμε πως πράττουμε σωστά, έτσι μας έδειξαν και με αυτό τον τρόπο μας μεγάλωσαν.

Άλλες φορές πάλι μένουμε άπραγοι, κοιτάζοντας τα πάντα γύρω μας να αλλάζουν, να πάλλονται και να κινούνται με ρυθμούς φωτός. Να μη θέλουμε να ζήσουμε γιατί πιστεύουμε ότι δε μας αξίζει ή τουλάχιστον αυτό μας έδειξαν κάποιοι. Χάνουμε τη δίψα για ζωή, για ένταση και για συγκίνηση διότι πολύ απλά αφεθήκαμε σε λάθος χέρια και σε καταστάσεις καρκινικές για την ψυχική μας ηρεμία.

Από όποια οπτική γωνία κι αν παρατηρούμε το νόημα της ζωής, πάντοτε θα υπάρχει κάτι που θα μας μαγεύει, θα μας γαληνεύει και θα μας αποκολλά απ’ τα προβλήματά μας. Αυτό το κάτι, το μοναδικό και το πολύτιμο είναι τα ταξίδια.

Αν και στην αρχαία του ερμηνεία δήλωνε την πολεμική εκστρατεία, ο όρος του ταξιδιού έχει αλλάξει σημαντικά από τότε και μαζί του αλλάζει κι η επιρροή στην ανθρώπινη ψυχολογία. Ταξιδεύω λοιπόν σημαίνει μετακινούμαι από ένα μέρος σε ένα άλλο για σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται η επίδρασή του είναι καταλυτική για την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιους η ανθρώπινη ψυχή υπήρχε αέναα και θα συνεχίσει να υπάρχει, έχει συνηθίσει λοιπόν να ταξιδεύει από σώμα σε σώμα κι από εποχή σε εποχή. Οπότε το γιατρικό για τη θεραπεία της ψυχής δεν είναι άλλο απ’ τα ταξίδια. Είναι συνηθισμένη σε τέτοιες βόλτες η ψυχή κι όταν κάποιος της το απαρνιέται γιατί δε βρίσκει χρόνο, την πληγώνει άσχημα.

Είναι καταλυτική η επίδραση του ταξιδιού. Σε αναζωογονεί. Καλμάρουν τα νεύρα σου και καθαρίζει ο εγκέφαλός σου από οποιεσδήποτε άχρηστες πληροφορίες μάζευε άσκοπα τόσο καιρό. Ξεφεύγεις απ’ τη ρουτίνα και τη μιζέρια της καθημερινότητας, από την καταπίεση και τις υποχρεώσεις των άλλων κι αφήνεσαι ελεύθερος σε μερικές στιγμές που ο χρόνος κυλά αλλιώς και σε διαφορετική συχνότητα.

Ξεπηδά από παντού η γαλήνη κι η ηρεμία κι ανακαλύπτεις έτσι το νόημα του ευ ζην. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό φάρμακο απ’ το να ταξιδεύεις. Δεν έχει σημασία μόνο να το πράττεις αλλά και να το ονειρεύεσαι.

Να φτιάχνεις με το νου σου ταξίδια μακρινά κι ονειρεμένα, μοναδικά και ολόδικά σου. Γιατί και τα ταξίδια του μυαλού είναι άλλο πράγμα. Ίσως να μην παρέχουν ανέσεις πεντάστερων προδιαγραφών, αλλά να ξέρεις πως αυτά τα ταξίδια είναι τα καλύτερα διότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Μόνος σου τα φτιάχνεις στο μυαλό σου και μόνος σου διαλέγεις τα όριά τους, αν υπάρχουν κιόλας, διότι στη φαντασία δεν υπάρχουν όρια, μόνο χαρά, πάθος και δίψα για το διαφορετικό.

Μοιάζει με τον έρωτα το ταξίδι. Σε ηρεμεί αλλά ταυτόχρονα σε γεμίζει με αδρεναλίνη, σε κρατά σε έναν κόσμο άλλο, διαφορετικό που τίποτα δεν έχει σημασία, ούτε ο χρόνος ούτε οι έγνοιες. Ίσως αυτό να είναι που καθιστά το ταξίδι ως κάτι πραγματικά μοναδικό, διότι μέσα του φωλιάζουν συναισθήματα που ταιριάζουν στον έρωτα.

Το διάβασα στο www.mymind.gr
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,460,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1997,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,114,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,731,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,143,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,771,ΒΙΝΤΕΟ,200,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1439,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,29,ΕΡΕΥΝΕΣ,52,ΖΩΗ,178,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,45,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,52,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,550,Κόσμος,9748,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,456,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1567,Πολιτική,6872,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6053,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2899,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,48,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,97,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,651,Eco-News,2804,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο
Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο
Η ανθρώπινη ψυχή και ταξίδια: Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2018/06/eutixia-taxidi-zwi-taxidi-taxidepse-750x400.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_716.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_716.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content