Πέντε ψυχολογικά τρικ για να έλκεις τους άλλους ανθρώπους

Πέντε ψυχολογικά τρικ για να έλκεις τους άλλους ανθρώπους

👉Πώς θα προσελκύσετε άλλους ανθρώπους; Η αληθινή έλξη δημιουργείται στο μυαλό μας. Μας κεντρίζει, μας εξάπτει το ενδιαφέρον και μας γεμίζει με περιέργεια. Ξεπερνά τις απλές φυσικές πτυχές της ζωής μας όπως το πρόσωπο, τα μάτια και το σώμα μας.

Υπάρχει μια πολιτισμική προκατάληψη κατά την οποία πιστεύουμε πως οτιδήποτε όμορφο είναι καλό και πως όταν κάποιος είναι πολύ ελκυστικός εμφανισιακά, κρύβει έναν εκπληκτικό άνθρωπο.

Όμως, όσο μεγαλώνουμε και αποκτούμε περισσότερη εμπειρία, συνειδητοποιούμε ότι αυτός ο συσχετισμός δεν είναι πάντα αληθινός. Επιπλέον, συνειδητοποιούμε πως στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο έντονο και σημαντικό να μπορέσουμε να βιώσουμε το άλλο είδος έλξης, όπου δύο πνεύματα εναρμονίζονται στην απόλαυση, τις αξίες και σε σχέδια.

Στο σημερινό μας άρθρο, θα μείνουμε στην περιοχή που περιλαμβάνει την περισσότερη “δύναμη της έλξης”. Μπορείτε να εξασκήσετε πρακτικές για να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους μέσα από μια σειρά ενδιαφέρουσων στρατηγικών τις οποίες μπορούμε όλοι να αναπτύξουμε.

Εδώ είναι πέντε ψυχολογικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.


1. Η αληθινή έλξη βρίσκεται στην αυτοπεποίθηση. Να είστε αυθεντικοί!

Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση σαγηνεύουν και προσελκύουν. Όμως, αυτή η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση δε θα πρέπει ποτέ να φτάσει στα όρια της υπεροψίας ή του ναρκισσισμού.
Αληθινή αυτοπεποίθηση είναι όταν γνωρίζετε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Ωστόσο, γνωρίζετε και τα όρια σας. Επιπροσθέτως, έχετε την ικανότητα να τα αναγνωρίζετε και να δοκιμάζετε να βελτιώνεστε καθημερινά πάνω σε αυτά.
Ακόμη περισσότερο, η αυτοπεποίθηση τροφοδοτείται μαζί με άλλες βασικές και σημαντικές διαστάσεις.
Μεταξύ αυτών είναι η αυτοεκτίμηση, μια καλή αυτο-αντίληψη και ένας συνδυασμός ο οποίος περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο είδος ταπεινότητας που θα μας επιτρέψει να είμαστε πιο ανοικτοί και πιο κοντά στους άλλους.
Η αληθινή μαγεία βρίσκεται στην ισορροπία αυτών των διαστάσεων.

2. Δημιουργήστε τη δική σας μόδα

Σ’ ένα κόσμο με ανθρώπους που είναι αρκετά ίδιοι, η διαφορετικότητα είναι ελκυστική. Όμως, κατά καιρούς, πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε πως η διαφορετικότητα θα μας αναγκάσει να αποκοπούμε, να δεχθούμε κριτική, ακόμη και να χωριστούμε από την ίδια την κοινωνία.
Το να έχετε μια γαμψή μύτη σαν ράμφος ή να είσαστε υπέρβαροι, για παράδειγμα, φαίνονται σαν αληθινά εμπόδια για να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους. Όπως και ένα ασύμμετρο πρόσωπο ή να είστε πολύ ψηλοί ή πολύ κοντοί.
Ωστόσο, όλες αυτές οι μικρές διαφορές θα πρέπει να συνοδεύονται από αυτοπεποίθηση.
Δείξτε στον κόσμο πως είστε μοναδικοί, πως έχετε τη δική σας μόδα και ότι είστε ευτυχισμένοι με το ποιοι είστε.
Ας μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε τις ιδιαιτερότητές μας.

3. Η δύναμη της επικοινωνίας χωρίς λόγια

Η έλξη ξεκινά με ένα βλέμμα και γνωρίζοντας πώς να συνδεθούμε με τους άλλους μέσω αυτού.
Κατ’ επέκταση, θα χρειαστεί να μάθετε να σκέφτεστε για τη στάση του σώματός σας: τα σταυρωμένα πόδια και σταυρωμένα χέρια είναι σαν τοίχοι όταν πρόκειται να παράγετε αυτοπεποίθηση.
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ανοιχτή γλώσσα του σώματος για να δείξετε ότι είστε ήρεμοι και άνετοι. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για χειρονομίες, χαμογελάστε για να σαγηνεύσετε, χρησιμοποιήστε το κεφάλι σας για να γνέψετε και να δείξετε ενδιαφέρον και το σώμα σας για να δείξετε αυτοπεποίθηση και οικειότητα.
Μάθετε περισσότερα πώς να εκπαιδεύσετε συναισθηματικά τα παιδιά σας.

4. Ενσυναισθητική επικοινωνία

Τα άτομα που μπορούν να δείξουν ότι μπορείτε να τα πλησιάσετε, που ξέρουν πώς ν’ ακούσουν και είναι δυνατό να εδραιώσουν μια συναισθηματική και γνωστική ενσυναισθητική επικοινωνία, γίνονται περισσότερο ελκυστικά σταδιακά.
Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τη συνήθεια να μιλούν πάντα για τον εαυτό τους με τη λογική πως «πλασάρουν τον εαυτό τους» για να δείχνονται. Εκθειάζουν τις υποτιθέμενες αρετές και ικανότητές τους, όπως και τα υπέροχα προσόντα τους, αλλά αυτό που προκαλούν στην πραγματικότητα είναι δυσφορία και απόσταση.
Θα πρέπει, γι’ αυτό, να μάθετε πώς να εδραιώσετε ένα στενό δεσμό με τους άλλους. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πώς να το κάνουν αυτό όντας αυθεντικοί, με ειλικρινές ενδιαφέρον γι’ αυτούς που έχουν μπροστά τους και δεν παύουν ποτέ να είναι ταπεινοί. Αυτό τους κάνει πολύ ελκυστικούς.

5. Κάτι ασυνήθιστο για να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους

Όπως επισημάναμε, αν έχετε εμμονή με το να «ταιριάζετε» και να έχετε παρόμοια χαρακτηριστικά με άλλους ανθρώπους, καταφέρνετε μονάχα να χαθείτε στον ωκεανό με τα συνηθισμένα άτομα χωρίς να ξεχωρίσετε ποτέ.
Θέλετε να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους, να είστε διαφορετικοί και να συγκεντρώσετε τα βλέμματα όλων όσων παρευρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο; Τότε πρέπει να τονίσετε τη μοναδική πτυχή που σας χαρακτηρίζει. Αυτό είναι κάτι που θα θυμούνται οι υπόλοιποι ή θα τους κάνει να σας αναγνωρίζουν.
Μπορείτε να είστε εκείνη στην οποία αρέσει το «pin-up» στυλ, τα αυθεντικά μαλλιά ή τα κλασσικά παπούτσια. Είτε εκείνος ο άνδρας με το κομψό μουστάκι, που φοράει παπιγιόν ή που έχει πάντα άνετο ντύσιμο.
Το να είστε αυθεντικοί πρέπει να έρχεται σε αρμονία με την εμφάνιση και τη ζωή σας. Δε θα πρέπει να προσπαθήσετε ποτέ να δείξετε κάτι που δεν ταιριάζει στη λογική σας ή που σας απομακρύνει από την ταυτότητά σας.
Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τους συναισθηματικά ανώριμους ανθρώπους.
Η ομορφιά είναι μια δουλειά εν εξελίξει
Πάνω απ’ όλα, αυτές οι διαστάσεις μπορούν και πρέπει να εξασκηθούν.
Οι περισσότερες διεγείρουν την αυτογνωσία. Μόνο όταν γνωρίζουμε τον εαυτό μας θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε.
Θα έχουμε επίσης επίγνωση των δυνατών μας σημείων. Επιπλέον, θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε πού βρίσκεται αυτή η μαγεία η οποία σαγηνεύει και κάνει τους άλλους να μας κοιτούν.
Τέλος, μη ξεχνάτε: μόλις προσελκύσετε κάποιον, πρέπει να διατηρήσετε την έλξη.

Το διάβασα στο awakengr.com
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,460,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1997,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,114,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,731,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,143,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,771,ΒΙΝΤΕΟ,200,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1439,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,29,ΕΡΕΥΝΕΣ,52,ΖΩΗ,178,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,45,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,52,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,550,Κόσμος,9748,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,456,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1567,Πολιτική,6872,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6053,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2899,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,48,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,97,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,651,Eco-News,2804,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Πέντε ψυχολογικά τρικ για να έλκεις τους άλλους ανθρώπους
Πέντε ψυχολογικά τρικ για να έλκεις τους άλλους ανθρώπους
Πέντε ψυχολογικά τρικ για να έλκεις τους άλλους ανθρώπους
https://www.itspossible.gr/wp-content/uploads/2020/05/man-sitting-on-chair-in-front-of-woman-2029619-550x550.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_672.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_672.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content