ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

Τσιόδρας: Μας εκπλήσσει η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού - Ερευνούμε αν έχει μεταλλαχθεί

Τσιόδρας: Μας εκπλήσσει η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού - Ερευνούμε αν έχει μεταλλαχθεί

👉Το πώς φτάσαμε στο δεύτερο γενικό lockdown, εξήγησε μετά την ενημέρωση του πρωθυπουργού ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η επιδημική καμπύλη δείχνει ότι η Ελλάδα έχει ξεπεράσει τα 1.600 κρούσματα κορωνοϊού την ημέρα».

Σύμφωνα με τον καθηγητή, «από το τέλος Οκτωβρίου έχει αυξηθεί εκθετικά η επιδημία του ιού στην Ελλάδα», ενώ «σε σχέση με την ηλικία διάγνωσης, τις τελευταίες επτά ημέρες έχουμε 1.000 άτομα στις ομάδες που είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο».

«Από τις 10 Σεπτεμβρίου και έπειτα έχουμε 20πλασιάσει τον αριθμό των τεστ που διενεργούνται με ΜΟ πάνω από 19.000 μοριακά τεστ ενώ κάνουμε 3.000 τεστ αντιγόνων την ημέρα», υπογράμμισε ο καθηγητής και πρόσθεσε ότι «από τις 10 Σεπτεμβρίου υπάρχει άνοδος στη θετικότητα των τεστ που ξεπερνάει το 9% και όταν το δούμε σε συνάρτηση με την εκθετική αύξηση του ιού κάποιος με συμπτώματα έχει 1 στις 10 πιθανότητες να έχει τον ιό και αυτό είναι μεγάλο ποσοστό».

Ο κ. Τσιόδρας, μάλιστα, ανέφερε ότι 1.600 άνθρωποι νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή από ιό που κάνει πνευμονία. Πρόκειται μάλιστα για αριθμό-ρεκόρ στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, ενώ «έχουμε ένα ΜΟ νέων εισαγωγών που ξεπερνάει τις 170 την ημέρα και αυτό θα πιέσει το σύστημα υγείας».

«Τις τελευταίες ημέρες από τις 26 Οκτωβρίου απομακρύνεται η καμπύλη εξιτηρίων έναντι εισαγωγών και, μάλιστα αυτοί που εισάγονται είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που παίρνουν εξιτήριο», επεσήμανε ο καθηγητής και πρόσθεσε ότι «όταν η επιδημία έχει αύξηση δεν θα νοσηλευτούν μόνο οι άνθρωποι πάνω απο 75 ετών αλλά και άτομα άνω των 45 ετών και θα υπάρξουν νοσηλείες σε ΜΕΘ, αλλά και θάνατοι, πράγμα που δεν το θέλουμε».

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε επίσης στη χρήση μάσκας, τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι η χρήση της «θα προλάβει εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο μέχρι να έχουμε το εμβόλιο», ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει πιθανότητα «ο ιός να γίνει εποχικός, σαν της γρίπης».

«Η πίεση στο σύστημα υγείας μας παρουσιάστηκε χθες», είπε ο καθηγητής και αναφερόμενος στο γενικευμένο lockdown, είπε πως ήταν μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα. «Συστήσαμε ενίσχυση της επιτήρησης, ενίσχυση του συστήματος υγείας, συζητήσαμε την ενίσχυση στα ΜΜΜ, την ενίσχυση της τηλεργασίας», είπε χαρακηριστικά.

Όσο για την απόφαση να μείνουν ανοιχτά τα δημοτικά σχολεία, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι «μετά από εκτενή συζήτηση είπαμε να μείνουν ανοιχτά τα δημοτικά σχολεία γιατί κρίθηκε ότι υπάρχει χαμηλή μεταδοτικότητα και τα σχολεία είναι τα πρώτα που θα επανέλθουν όταν τελειώσει αυτό».

«Ο ιος είναι εδώ, η πάλη συνεχίζεται όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και θα τον ξεπεράσουμε. Να επιλέξουμε τη σύμπνοια σε αυτή τη συγκυρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρυθμό εξάπλωσης του ιού, υπογραμμίζοντας ότι «διαπιστώνουμε τη σημαντική ταχύτητα του ιού και ζητήσαμε από τα ερευνητικά εργαστήρια να δουν αν έχει κάτι αλλάξει στον ιό». «Ήδη οι επιστήμονες στο Παστέρ, στη Θεσσαλονίκη και άλλοι καθηγητές κάνουν βαθιά μοριακή ανάλυση του ιού για να δουν αν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή», συμπλήρωσε.

«Κάποιες εργασίες από το εξωτερικό δείχνουν μια μετάλλαξη από τον Ιούνιο και μετά» ανέφερε ο καθηγητής και εξήγησε ότι «δεν το είδαμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο γιατί ο κόσμος ήταν έξω και υπήρχε και μια επίδραση από το κλίμα».

«Μας εκπλήσσει η ταχύτητα μετάδοσης του ιού που οδηγεί μαθηματικά στην πίεση του συστήματος υγείας», επεσήμανε ο καθηγητής.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μη υπακοής στα μέτρα, ο κ. Τσιόδρας απάντησε ότι «πρέπει να τονίσουμε την ανάγκη ο κόσμος να ενημερώνεται από τους ειδικούς. Δεν ενημερωνόμαστε δίκην αστεϊσμού αλλά από τους ανθρώπους που έχουν τα δεδομένα. Δεν θέλω να σας φοβίσω. Υπάρχουν δεδομένα οτι σε 7 προηγούμενους πολέμους στους οποίους ενεπλάκησαν οι ΗΠΑ είχαν λιγότερους θανάτους από ό,τι με τον κορωνοϊο. Φυσικά και η δημόσια υγεία σκέφτεται τις βάρβαρες συνέπειες ενός απαγορευτικου αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το άμεσο της προστασίας της δημόσιας υγείας. Δεν είχαμε ξανακούσει στην ιστορία διακομιδές από κράτη πέραν της γρίπης το 2009-2010. Το βλέπουν και οι γιατροί μας που είναι κουρασμένοι αλλά ήρωες και είμαστε δίπλα τους. Είναι μια πανδημία, συμπεριφέρεται έτσι γιατί δεν υπάρχει ανοσία, τα πράγματα θα αλλάξουν όταν θα υπάρχουν. Το εμβολιο δεν έχει μικροτσίπ αλλά στις ΗΠΑ το 28% αυτό πίστευε. Τέτοιου είδους ψευδείς θεωριές οδηγούν τους ανθρώπους να μην πιστεύουν την επιστήμη.

Η πανδημία δεν είναι ψέμα, εχει ευτυχώς μικρότερη θνητότητα για τις μικρότερες ηλικίες. Εχει πολύ μεγαλύτερη για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,638,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,246,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1362,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,556,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1736,ΒΙΝΤΕΟ,1329,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,181,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,163,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1772,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,70,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6451,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,107,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,113,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3542,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1049,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,111,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Τσιόδρας: Μας εκπλήσσει η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού - Ερευνούμε αν έχει μεταλλαχθεί
Τσιόδρας: Μας εκπλήσσει η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού - Ερευνούμε αν έχει μεταλλαχθεί
Τσιόδρας: Μας εκπλήσσει η ταχύτητα εξάπλωσης του ιού - Ερευνούμε αν έχει μεταλλαχθεί
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEjm1cPur8oUyw_ULprn-Ck1nAL1v4k9XJjqxlTCXpmWTCNuqLxJfdBdvUsB9Z2zA6NXljBdy5va2llURYMPwOkJy8m7LoIuJ3Y09140OekWwiyXGgaELpK0PjNfnUAhG70r_BeLuNHr7s770hij4Pfwf4s0u3_6-HZI1kSyE7sIGYSIKQtn4B853vo_BmjYJp8me4EKKboUAyIYU3733x3zZBpoD_6snqElbHNIMIwxJKE=w400-h223
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEjm1cPur8oUyw_ULprn-Ck1nAL1v4k9XJjqxlTCXpmWTCNuqLxJfdBdvUsB9Z2zA6NXljBdy5va2llURYMPwOkJy8m7LoIuJ3Y09140OekWwiyXGgaELpK0PjNfnUAhG70r_BeLuNHr7s770hij4Pfwf4s0u3_6-HZI1kSyE7sIGYSIKQtn4B853vo_BmjYJp8me4EKKboUAyIYU3733x3zZBpoD_6snqElbHNIMIwxJKE=s72-w400-c-h223
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_64.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_64.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content