Ο καρμικός έρωτας κάθε ζωδίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο καρμικός έρωτας κάθε ζωδίου

👉Πόσα έχουμε ακούσει για τους καρμικούς έρωτες… Σχεδόν όλοι ευχόμαστε να το... ζήσουμε! Έχεις ακούσει όμως την φράση: «Πρόσεχε τι εύχεσαι»

Αυτό το λέμε γιατί οι καρμικοί έρωτες, σίγουρα έχουν πάθος, συναίσθημα και αυτό το «μοιραίο» που κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, αλλά έχουν και λάθη, πόνο, κλάμα, εμμονές και πολύ…. Αμαρτία, κάποιες φορές! 

Ας μιλήσουμε Ζωδιακά τώρα όμως… Ποιοι είναι οι Καρμικοί Έρωτες για κάθε Ζώδιο και πως το αντιμετωπίζουν; Ας δούμε λοιπόν!

Είναι η σχέση σου «καρμική»; Ποια θα είναι η εξέλιξη της;

Κριός

Τα δύο καρμικά Ζώδια για τον Κριό είναι ο Ζυγός και ο Σκορπιός. Από τον Ζυγό γοητεύεται από την πρώτη στιγμή από την φινέτσα του, την ομορφιά του αλλά και την ψυχραιμία του απέναντι στα τσαλιμάκια του Κριού. «Γεννιέται» αυθόρμητα η ανάγκη να τον προστατέψει, να τον καθοδηγήσει και δύσκολα μπορεί να αντισταθεί ή να ξεκολλήσει από την Ζυγήσια γοητεία. Ο Σκορπιός από την άλλη αποτελεί έναν απίστευτα δύσκολο και απόλυτα γοητευτικό και άπιαστο στόχο για τον Κριό. Ακόμα όμως και να τον κατακτήσει, η σ3ξουαλική τους χημεία , θα κάνει τον Κριό να μην μπορεί να ξεφύγει από τα ερωτικά δίχτυα του Σκορπιού.

Ταύρος

Για τον αισθησιακό Ταύρο τα δύο καρμικά του ζευγάρια είναι ο Σκορπιός και ο Τοξότης.
Με τον Σκορπιό αρχικά νιώθει την ασφάλεια και την σιγουριά που θέλει. Ύστερα όμως τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο σοβαρά. Ο αμετακίνητος Ταύρος, γίνεται έρμαιο στα χέρια του Σκορπιού, αλλά το απολαμβάνει και παρόλο που είναι αρκετά δυναμικός, με έναν Σκορπιό, δέχεται και είναι ευτυχισμένος με το ρόλο της «μαριονέτας». Ένα ακόμα στοιχείο που δεν μπορεί να κάνει τον Ταύρο να ξεκολλήσει είναι το κρεβάτι που αποτελεί το No1 σε αυτή την σχέση. Η καρμική του σχέση με τον Τοξότη είναι τελείως διαφορετική από του Σκορπιού. Έχει απέναντι του ένα άτομο τελείως διαφορετικό από αυτό. Ότι δεν έχει ο Ταύρος, το έχει ο Τοξότης! Τρέλα, αισιοδοξία, ρίσκο, ανεξαρτησία, παιδικότητα. Αυτό κάνει τον Ταύρο να μην μπορεί να ξεκολλήσει από αυτό το… «εξωγήινο» στα μάτια του, πλάσμα! Ότι δεν έχει στη ζωή του ο Ταύρος, το βρίσκει σε έναν Τοξότη!

Δίδυμος

Για καρμικό ταίρι ο Δίδυμος «επιλέγει» τον Τοξότη και τον Αιγόκερω. Αν ζήσεις ένα ζευγάρι Δίδυμου-Τοξότη, θα καταλάβεις ότι είναι κάρμα η αγάπη τους! Βλέπεις αν και τόσο ίδιοι μεταξύ τους, η κόντρα είναι δεδομένη αλλά και απόλυτα απαραίτητη και για τους δύο! Ο Δίδυμος «μαθαίνει» πράγματα τον Τοξότη, ο οποίος τους δίνει νέα όρια και σταθμά και αυτό είναι ότι πιο γοητευτικό για το Διδυμάκι! Θαυμάζει ακόμα ένα μυαλό πέρα από το δικό του και δύσκολα ξεκολλάει από αυτή την περιπέτεια αγάπης! Από την άλλη, ο Δίδυμος μπορεί να έχει μυαλό αλλά ο Αιγόκερως έχει σοφία και αυτό κάνει τον Δίδυμο να τρελαίνεται. Το αιώνιο παιδί όταν συναντήσει τον αιώνιο ώριμο, αφήνεται στα χέρια του, το απολαμβάνει, βρίσκει απίστευτα ενδιαφέρον στην καλά συγκαλυμμένη φλόγα του και δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει!

Καρκίνος

Τα καρμικά… ζεύγη του Καρκίνου, είναι ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος. Αυτό που τον γοητεύει και στα δύο Ζώδια αυτά, είναι η διαφορετικότητα του, μαζί τους! Αρχικά με τον Αιγόκερω, βρίσκει ένα ερωτικό «αφεντικό» που όμως τον προστατεύει σαν γονιός και του δίνει την παράδοση και την σιγουριά που ο Καρκίνος έχει ανάγκη. Οι κοινές απόψεις και όνειρα ζωής, όσον αφορά την οικογένεια τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Όσο για την ψυχρότητα του Αιγόκερω; Αυτό που τρελαίνει τον Καρκίνο, είναι να «σπάει» αυτήν την ψυχρότητα και να κερδίζει με το σπαθί του την καρδιά του αεικίνητου Αιγόκερω. Ο Υδροχόος από την άλλη είναι κάτι τελείως περίεργο και ακατανόητο για τον Καρκίνο. Είναι τόσο παράξενο που ο Υδροχόος δεν έχει ανάγκη από θαλπωρή, σιγουριά και όρια που τον εξιτάρει ανεπανόρθωτα. Προσπαθεί να τον νιώσει, να τον καταλάβει και στο τέλος τον θαυμάζει αφού μαθαίνει από εκείνον το σημαντικότερο: ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις!

Λέων


Ο Λέοντας έχει καρμικές σχέσεις με τον Υδροχόο και με τον Ιχθύ. Ο Υδροχόος γοητεύει το Λιοντάρι από την πρώτη στιγμή αφού είναι και εκείνος ξεχωριστός και εντυπωσιακός όπως και αυτός, αλλά με μία τελείως διαφορετική μοναδικότητα. Βρίσκει στο πρόσωπο του, την διασκέδαση και το ενδιαφέρον που ψάχνει στον έρωτα και το ανατρεπτικό του ταπεραμέντο, τον κάνει στη κυριολεξία να «κολλήσει».
Με το Ψάρι έχει μία περίεργη αλλά άκρως μαγνητική σχέση. Παρόλο που η αδυναμία, η αστάθεια και η εσωστρέφεια του Ιχθύ τον απωθεί, μαγεύεται από την φαντασία, τον ρομαντισμό και την δημιουργικότητα του Ιχθύ και αφιερώνεται στο να καταφέρει να τον κάνει να εκδηλώσει όλα τα παραπάνω! Ο Ιχθύς είναι για το Λιοντάρι μία συνεχής πρόκληση που τον εξιτάρει, αλλά και ένα εύκολο ταίρι για να το εξουσιάσει.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει καρμικά ζεύγη τον Ιχθύ και τον Κριό. Αρχικά με τον Ιχθύ, ενώ έχει απέναντι του έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό από αυτόν, τον εντυπωσιάζει ότι ταυτόχρονα έχουν τόσα κοινά, όπως την ανιδιοτέλεια, την εξυπηρέτηση και το αίσθημα βοήθειας. Η τάση του Ιχθύ να αποδέχεται σιωπηλά αλλά και ορισμένες φορές να καθοδηγείται από την κριτική του Παρθένου, τον κάνει να μην μπορεί να «ξεκολλήσει» και να θέλει συνεχώς να τον βοηθά να προσγειώνεται στην πραγματικότητα της καθημερινότητας. Ο Κριός από την άλλη, έχει μία φλογερή προσωπικότητα που όσο κι αν εκνευρίζει τον Παρθένο, προκαλεί ταυτόχρονα και τον μόνιμο θαυμασμό του για την δύναμη, την αποφασιστικότητα και το θάρρος του ως άνθρωπος, παρόλο που λειτουργεί παρορμητικά, αντίθετα δηλαδή από τον Παρθένο.

Ζυγός

Καρμική σχέση με τον Κριό και τον Ταύρο, έχει ο Ζυγός. Με τον Κριό οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ τους, αλλά παράλληλα «αγκιστρώνεται» άθελα του ή και ηθελημένα, στον δυναμισμό, το πάθος και την έντονη αποφασιστική προσωπικότητα του, θαυμάζοντας τον και προσπαθώντας από τη μια να του μοιάσει και από την άλλη να τον συνετίσει.
Ο Ταύρος για το Ζυγό είναι το δυναμικό «εγώ» του. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη και οι δυο, έχουν τα ίδια ερωτικά «θέλω» αλλά και την αμοιβαία κατανόηση για τους αργούς ρυθμούς τους, την επιρρέπεια στις απολαύσεις αλλά και στην ανάγκη για την συντροφικότητα και την μονιμότητα στον Έρωτα. Επιπλέον η αποφασιστικότητα του Ταύρου και η τετράγωνη λογική είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που γοητεύουν ανεπανόρθωτα τον Ζυγό!

Σκορπιός

Καρμικό ταίρι του Σκορπιού είναι ο Ταύρος αλλά και ο Δίδυμος. Στο πρόσωπο του Ταύρου, ο Σκορπιός βρίσκει το έντιμο, σταθερό και αισθησιακό ταίρι που επιθυμεί. Η καρμική τους όμως σχέση βασίζεται στην «χρυσή» φυλακή που μπαίνουν και οι δυο, με αρχηγό όμως τον Σκορπιό ο οποίος είναι μάλλον ο μόνος που μπορεί να χειραγωγήσει έναν δυναμικό Ταύρο, αφού και ο ίδιος ο Ταύρος δεν συνειδητοποιεί ότι γίνεται υποχείριο, αλλά ότι απλά απολαμβάνει την καταπιεστική σχέση που πάντα ονειρευόταν. Ο Δίδυμος από την άλλη είναι ίσως η πιο δύσκολη αποστολή για τον Σκορπιό, αφού ενώ αρχικά τον γοητεύει με το μυαλό και τον λόγο του, αλλά αργότερα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να τον βάλει σε κανένα καλούπι και αυτό τον πεισμώνει και δεν ησυχάζει, μέχρι να τον «πιάσει» ολοκληρωτικά στα δίχτυα του!

Τοξότης


Καρμική σχέση ο Τοξότης έχει με τον Δίδυμο και τον Καρκίνο. Με τον Δίδυμο μοιάζουν πολύ. Ταιριάζουν από την πρώτη στιγμή, η έλξη είναι αδιαμφισβήτητη και βλέπει στο πρόσωπο του, το άλλο του μισό! Η καρμική τους σχέση, ωστόσο βασίζεται στους ρόλους μαθητή-δασκάλου και όπου μαθητής ο Τοξότης και δάσκαλος ο Δίδυμος. Ο Δίδυμος του αρέσει να μεταδίδει γνώσεις και εμπειρίες και ο Τοξότης αρέσκεται στο να τις «ρουφάει» σαν σφουγγάρι! Ο Δίδυμος για τον Τοξότη, είναι το ιδανικό κλειδί, για να ανοίξει ορίζοντες!
Ο Καρκίνος δεν γοητεύει από την αρχή τον Τοξότη, αφού αυτή η εσωστρέφεια, η ντροπαλότητα και η υπερευαισθησία τον απωθεί. Ωστόσο ο Τοξότης είναι ένα αιώνιο παιδί και οι μητρικές-πατρικές φροντίδες, τρυφερότητες και προστατευτικές ενέργειες του Καρκίνου, τον καθιστά να τον έχει ασυνείδητα ανάγκη. Πολλές φορές θα θέλει να του ξεφύγει αλλά πάντα θα τον κρατάει κάτι πίσω στον Καρκίνο!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει καρμική σχέση με τον Καρκίνο και το Λιοντάρι. Ο Καρκίνος αν και τελείως διαφορετικός χαρακτήρας και προσωπικότητα από τον Αιγόκερω τους ενώνουν καρμικά βαθύτερα πράγματα, όπως το ήθος, οι αξίες, η αγάπη για την οικογένεια και τις παραδόσεις! Η ψυχρότητα του Αιγόκερω «μαλακώνει» με τον υπερβολικό συναισθηματισμό του Καρκίνου και πολλά τέτοια-αν και αταίριαστα-ζευγάρια, καταλήγουν σε γάμο και στη δημιουργία οικογένειας. Η σχέση του Αιγόκερω με τον Λέοντα είναι τελείως διαφορετική. Αν και καρμική, αφού η φήμη, οι φιλοδοξίες, η προσωπική εικόνα αλλά και θέματα παιδιών, τους «ενώνουν» μόνιμα, είναι κάπως επιφανειακή αφού βασίζεται σε εντυπώσεις και αλληλοθαυμασμό

Υδροχόος

Πρώτο καρμικό ταίρι για τον Υδροχόο είναι ο Λέοντας και δεύτερο ο Παρθένος. Το Λιοντάρι τραβάει αμέσως την προσοχή του Υδροχόου και άθελα του κρατάει συνεχώς αναζωπυρωμένο το ενδιαφέρον του. Πιθανόν η προσέγγιση που θα του κάνει να είναι αρχικά φιλική και η κοινωνικότητα του Λιονταριού θα την κάνει άμεσα αποδεκτή. Το καρμικός έρωτας έρχεται με το πέρασμα του χρόνου μεν, ξαφνικά και παθιασμένα δε. Μια ιδιαίτερη σχέση έχει ο Υδροχόος με τον Παρθένο, αφού βλέπει σε αυτόν ότι του λείπει για να αγγίξει την τελειότητα. Συνειδητοποιεί πως αν συνδυάσει το δικό του ισχυρό όραμα με την μεθοδικότητα και τη λογική του Παρθένου, μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα και αυτό τον συναρπάζει και δεν τον κάνει να «ξεκολλάει» από αυτό το… «χρήσιμο» κάρμα!

Ιχθύς

Καρμικά ταίρια του ευαίσθητου Ιχθύ, είναι πρώτον ο Παρθένος και δεύτερον ο Ζυγός. Ο Ιχθύς αρέσκεται να ξεφεύγει από την πραγματικότητα αλλά απογοητεύεται όταν αναγκαστεί να την αντιμετωπίσει. Ο Παρθένος για εκείνον είναι η πιο γλυκιά πραγματικότητα και αυτός που τον βοηθά να έχει την λογική και τον ορθολογισμό που του λείπει. Πληγώνεται από την κριτική του βέβαια, αλλά την επεξεργάζεται εσωτερικά, αναγνωρίζοντας διαισθητικά ότι του κάνει μόνο καλό! Ο Ζυγός από την άλλη στα μάτια του Ιχθύ είναι ένα πλάσμα σαν εκείνον, τουλάχιστον αρχικά. Γλυκό, τρυφερό, με ανάγκη για συντροφικότητα και αγάπη. Επιπλέον δεν παρεξηγεί την κατά καιρούς ανασφάλεια του και την αναποφασιστικότητα του, αφού τον καταλαβαίνει απόλυτα και τον δένει ακόμα περισσότερο μαζί του! Τα προβλήματα ξεκινούν με το πέρασμα του χρόνου, αφού καταλήγουν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο ευθύνες για τα κοινά τους λάθη και την κοινή τους αναβλητικότητα.Το διάβασα στο www.omorfos-kosmos.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1944,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,187,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,840,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,369,Κόσμος,9495,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,358,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2582,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2751,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο καρμικός έρωτας κάθε ζωδίου
Ο καρμικός έρωτας κάθε ζωδίου
Ο καρμικός έρωτας κάθε ζωδίου
https://geocult.ru/wp-content/uploads/2014/06/Rak-rak-geocult-2f.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_620.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_620.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content