Βρέθηκε η «Κόλαση»Πλανήτης με ωκεανούς από λάβα και «καταιγίδες» από βράχους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βρέθηκε η «Κόλαση»Πλανήτης με ωκεανούς από λάβα και «καταιγίδες» από βράχους

👉Υπάρχει η «Κόλαση»; Είναι ένα υπαρκτό μέρος, ή, όπως και ο «Παράδεισος» (βλέπε Γη)... παραπέμπει στη θεατρική απόδοση των ιερών Γραφών και Κειμένων; 

Αν θα μπορούσε ένα μέρος να «ανταποκριθεί» στην «Κόλαση», όπως μας την περιγράφουν οι Γραφές, τότε αυτό το μέρος ίσως να είναι ο πλανήτης K2-141b. Πρόκειται για ένα μέρος που τα πάντα βράζουν, με ωκεανούς από λάβα και «καταιγίδες» από βράχους. Ένα μέρος που ίσως να αποτυπώνει την απόλυτη εικόνα της κόλασης.

Με ανέμους που μπορούν να φτάσουν πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα σε ταχύτητα και βροχή από μεγάλους βράχους, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον πιο ακραίο εξωπλανήτη που έχει εντοπιστεί έως σήμερα, φανερώνοντας την άγρια ομορφιά του Διαστήματος, σε ένα πραγματικά Βιβλικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στις Μηνιαίες Ειδοποιήσεις της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο McGill, το Πανεπιστήμιο της Υόρκης και το Ινστιτούτο Επιστήμης της Ινδικής Εκπαίδευσης έχουν βρει λεπτομέρειες για έναν από τους νεότερους «πλανήτες λάβας» - έναν κόσμο στον οποίο το μεγαλύτερο μέρος του, αποτελείται από ωκεανούς λάβας.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο κύκλος της ατμόσφαιρας και του καιρού του K2-141b ήταν ιδιαίτερα παράξενος. Ο εξωπλανήτης, που σημειωτέον είναι στο μέγεθος της Γης μας, φαίνεται να έχει επιφάνεια, ωκεανό και ατμόσφαιρα, όλα κατασκευασμένα από τα ίδια συστατικά: άγριους βράχους.

«Η μελέτη είναι η πρώτη που κάνει προβλέψεις σχετικά με τις καιρικές συνθήκες στον K2-141b, ο οποίος μπορεί να ανιχνευθεί από εκατοντάδες έτη φωτός μακριά με τηλεσκόπια τελευταίας γενιάς, όπως το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb», δήλωσε ο κύριος ερευνητής Giang Nguyen. 


Πρόκειται για ένα καυτό μέρος, που φτάνει σε θερμοκρασίες πάνω από 5.400 βαθμούς Φαρενάιτ (2.890 βαθμούς Κελσίου). Είναι αρκετά ζεστό όχι μόνο για να λιώσει τους βράχους, αλλά και να τους εξατμίσει, δημιουργώντας μια λεπτή, «φιλόξενη» ατμόσφαιρα.


«Η ανακάλυψή μας πιθανότατα σημαίνει ότι η ατμόσφαιρα εκτείνεται λίγο πιο πέρα ​​από την ακτή του μάγματος, διευκολύνοντας τον εντοπισμό με διαστημικά τηλεσκόπια», δήλωσε ο Nicolas Cowan.

Ο υπόλοιπος πλανήτης είναι επενδυμένος σε ατέρμονο σκοτάδι, φτάνοντας σε ψυχρές θερμοκρασίες, ακόμη και στο μείον 328 βαθμών Φαρενάιτ ή -200 βαθμούς Κελσίου.Στον κύκλο νερού της Γης, το νερό εξατμίζεται, ανεβαίνει στην ατμόσφαιρα, συμπυκνώνεται και επιστρέφει στην επιφάνεια ως βροχή. Τώρα φανταστείτε αυτήν τη διαδικασία, αλλά αντί για νερό, στον K2-141b, οι βράχοι έχουν αντικαταστήσει το... νερό!

Το νάτριο, το μονοξείδιο του πυριτίου και το διοξείδιο του πυριτίου στον K2-141b εξατμίζονται σε ορυκτούς ατμούς, οι οποίοι μεταφέρονται στη σκοτεινή πλευρά του πλανήτη από υπερηχητικούς ανέμους που μαίνονται πάνω από 3.100 μίλια την ώρα. Από εκεί, οι βράχοι υπό τη μορφή βροχής, επιστρέφουν στον ωκεανό λάβας, ο οποίος ρέει προς τη φωτεινή πλευρά για να επανεκκινήσει τον κύκλο.

Ωστόσο, αυτός ο κύκλος δεν είναι τόσο σταθερός όσο αυτός στη Γη, δήλωσαν οι επιστήμονες. Η ροή του ωκεανού από μάγμα από την πλευρά της νύχτας στην πλευρά της ημέρας είναι πιο αργή - οι ερευνητές προβλέπουν ότι η σύνθεση των ορυκτών θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, αλλάζοντας τελικά την επιφάνεια και την ατμόσφαιρα του πλανήτη εντελώς.

«Όλοι οι βραχώδεις πλανήτες, συμπεριλαμβανομένης της Γης, ξεκίνησαν ως λιωμένοι κόσμοι, αλλά μετά ψύχθηκαν γρήγορα και στερεοποιήθηκαν. Οι πλανήτες λάβας μας δίνουν μια σπάνια ματιά σε αυτό το στάδιο της πλανητικής εξέλιξης», δήλωσε ο Cowan.

Οι επιστήμονες ελπίζουν να επαληθεύσουν περαιτέρω τις παρατηρήσεις τους όταν θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb το 2021.
Το διάβασα στο www.protothema.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,853,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,376,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,364,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1100,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Βρέθηκε η «Κόλαση»Πλανήτης με ωκεανούς από λάβα και «καταιγίδες» από βράχους
Βρέθηκε η «Κόλαση»Πλανήτης με ωκεανούς από λάβα και «καταιγίδες» από βράχους
Βρέθηκε η «Κόλαση»Πλανήτης με ωκεανούς από λάβα και «καταιγίδες» από βράχους
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/YouTube/6UFbMuAvxek.jpg
https://i.ytimg.com/vi/6UFbMuAvxek/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_6.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_6.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content