Διαλέξτε ένα δράκο για να ανακαλύψετε τι κρύβει το υποσυνείδητο σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαλέξτε ένα δράκο για να ανακαλύψετε τι κρύβει το υποσυνείδητο σας

👉Μία από τις σημασίες της αρχαίας ελληνικής λέξης «δράκων» σημαίνει «παρατήρηση». Κάτι που μας κάνει να καταλάβουμε καλύτερα αυτό το τεστ.

Τι είναι αυτό που σας κρύβει το υποσυνείδητο σας;

Οι δράκοι είναι από τα πιο δημοφιλή μυθολογικά πλάσματα του κόσμου και οι ιστορίες τους είναι γνωστές σε πολλούς πολιτισμούς, από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη και από την Ινδία μέχρι την Κίνα.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ή που ξεκίνησαν οι ιστορίες με δράκους, αλλά αυτά τα τεράστια φτερωτά ερπετά περιγράφονται από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων και των Σουμέριων. Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας οι δράκοι λαμβάνονταν όπως και κάθε άλλο μυθικό ζώο: μερικές φορές χρήσιμοι και προστατευτικοί, και άλλες επικίνδυνοι… όπως και οι σκέψεις μας.

Διαλέξτε έναν από τους παρακάτω δράκους και ανακαλύψτε τι σας κρύβει το υποσυνείδητο σας σύμφωνα με το mysticalraven.com.


1ος δράκος- Το σύμβολο των περιορισμών

Αν διαλέξατε τον πρώτο δράκο παρατηρήσατε πιθανώς ότι τα νύχια του είναι στραμμένα προς τα έξω. Αυτό σημαίνει ότι παλεύετε να είστε ελεύθεροι και θέλετε να εκφράσετε αυτή την απογοήτευση και την επιθυμία για ελευθερία κάθε στιγμή. Κάποιος ή κάτι σας εμποδίζει να εκφράσετε τις σκέψεις σας όσο θα θέλατε.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επώδυνα προβλήματα που αντιμετωπίζετε: το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ενταχθείτε και να εκφραστείτε σωστά καθώς κάποιος συνεχώς σας διακόπτει και το ότι οι ιδέες σας δεν ακούγονται.

2ος δράκος- Το σύμβολο της δυαδικότητας και της σύγχυσης

Είστε συνεχώς ανάμεσα σε δύο κόσμους, μεταξύ σφύρας και άκμονος. Δύσκολα μπορείτε να αποφασίσετε για οτιδήποτε στην ζωή σας χωρίς να πιεστείτε. Πάντα αντιμετωπίζετε καταστάσεις όπως το να είστε ανάμεσα σε δύο φίλους σας που δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλον και δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε κανέναν αλλά ούτε και να επιλέξετε κάποιον.

Αυτό που θέλετε να πείτε σε όλους είναι ότι δεν είστε ο μεσάζων και οι επιλογές που θα κάνετε από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι για εσάς και όχι για τους άλλους. Είναι καιρός να έχετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα.

3ος δράκος- Το σύμβολο της ρουτίνας

Αν διαλέξατε τον τρίτο δράκο τότε πιθανώς δυσκολεύεστε να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο, να κόψετε τις κακές συνήθειες ή να κάνετε μια νέα αρχή. Απολαμβάνετε την ρουτίνα και την άνεση και παρόλο που η μονοτονία μπορεί να σας φαίνεται άσχημη κάποιες φορές, εξακολουθείτε να την προτιμάτε από το άγνωστο.

Χρειάζεται να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας και να ζήσετε την ζωή. Αγκαλιάστε το άγνωστο.

4ος δράκος- Το σύμβολο των μυστικών

Κρύβετε ένα πολύ μεγάλο μυστικό για την ζωή σας. Ντρέπεστε για κάτι που έγινε στο παρελθόν ή είχατε απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν το έχετε πει σε κανέναν, επειδή νομίζετε πως κανείς δεν θα σας καταλάβει. Αυτό το μεγάλο ψέμα σας τρώει εσωτερικά, αλλά φοβάστε πολύ να το αποκαλύψετε. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να αποκαλύψετε το μεγαλύτερο μυστικό σας για να απολαύσετε μια ζωή γαλήνης και ηρεμίας.

Ακόμα και αν αυτό σημαίνει να το αποκαλύψετε στον εαυτό σας. Το να το παραδεχτείτε και να το αποδεχθείτε είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε αυτή τη ζωή.

5ος δράκος- Το σύμβολο της ανέκφραστης αγάπης

Το μεγάλο πρόβλημα σας είναι ο φόβος του να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που αγαπάτε. Ερωτεύεστε και δεν το παρατηρεί κανείς. Κρατάτε τα συναισθήματα σας σφιχτά μέσα σας και όταν κάποιος που αγαπάτε σας προσεγγίζει, τον αγνοείτε εξαιτίας της ανασφάλειας σας. Μόλις βρείτε το θάρρος να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα και τελικά να πλησιάσετε το άτομο που αγαπάτε θα βρείτε την ευτυχία.

Ένας καλός τρόπος είναι να ξεκινήσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο κάθε μέρα. Πείτε του πόσο εκπληκτικοί είστε και θα αρχίσετε να το πιστεύετε.

6ος δράκος- Το σύμβολο του παρεξηγημένου καλλιτέχνη

Ελκύεστε από τον κόσμο της τέχνης και παθιάζεστε με το να κάνετε δημιουργικά πράγματα. Ξέρετε πώς να εκφράζεστε μέσα από την ζωγραφική, την μουσική ή την συγγραφή αλλά οι άλλοι ποτέ δεν καταλαβαίνουν αυτό που προσπαθείτε να πείτε μέσα από την τέχνη σας. Χρησιμοποιείτε πάρα πολλά κωδικοποιημένα μηνύματα, αφηρημένες έννοιες και πολύ μυστήριο. Μερικές φορές ακόμα και εσείς δεν καταλαβαίνετε αυτό που πραγματικά θέλετε να εκφράσετε και κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα του φιλόσοφου που πάντα προσπαθεί να μεταδώσει κάτι αλλά κανείς δεν ξέρει τι.

Για να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας προσπαθήστε να ηρεμήσετε το μυαλό σας με λίγο διαλογισμό.

7ος δράκος- Το σύμβολο της ειλικρίνειας και της τιμιότητας

Είστε πολύ ειλικρινείς και αρκετές φορές ωμοί. Δεν μπορείτε να πείτε ψέματα και δεν σας αρέσει να κρύβετε τίποτα από τους γύρω σας. Οι φίλοι σας σας θεωρούν αυθεντικούς ανθρώπους αλλά και κατά καιρούς σκληρούς.

Δοκιμάστε να χαμογελάτε και να μιλάτε με καλοσύνη, παρά με ωμή ειλικρίνεια. Μερικές φορές λίγα ευγενικά λόγια μπορούν να κάνουν περισσότερα στο να βοηθήσουν κάποιον παρά η σκληρή ειλικρίνεια.

8ος δράκος- Το σύμβολο της τελειότητας

Διαλέξατε αυτόν τον δράκο επειδή θέλετε να είστε τέλειοι. Παλεύετε συνεχώς να βρείτε αυτή την ισορροπία της τελειότητας ακόμα και αν όλοι σας λένε ότι δεν υπάρχει. Είστε πολύ συνειδητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν την δουλειά και τους φίλους σας.

Αντί να προσπαθείτε να πετύχετε την τελειότητα, ίσως είναι καλύτερο να κάνετε ό, τι μπορείτε για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Δεν υπάρχει το τέλειο, μόνο το «καλύτερο από χθες».

Το διάβασα στο awakengr.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,430,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,59,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,873,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,384,Κόσμος,9508,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,366,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2592,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Διαλέξτε ένα δράκο για να ανακαλύψετε τι κρύβει το υποσυνείδητο σας
Διαλέξτε ένα δράκο για να ανακαλύψετε τι κρύβει το υποσυνείδητο σας
Διαλέξτε ένα δράκο για να ανακαλύψετε τι κρύβει το υποσυνείδητο σας
https://i0.wp.com/1.bp.blogspot.com/-Q388qdS0l_I/XbfoSbiPUkI/AAAAAAACCVo/nuNSC1lcwqAcpfFL2Cv9aS0nkh5MPU7AgCLcBGAsYHQ/s1600/test-drakos.jpg?ssl=1
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_571.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_571.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content