Η σωστή διαδικασία προσευχής, με τον φύλακα άγγελό σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σωστή προσευχή για να έχετε πάντα δίπλα σας τον φύλακα άγγελό σας

👉Οι περισσότεροι άνθρωποι στην καθημερινότητα μας προσευχόμαστε,ώστε να... ζήσουμε μια καλύτερη ζωή. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν κάνουμε καλά την προσευχή μας και πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σ΄αυτό. 

Η προσευχή είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας ,οπότε είναι απαραίτητο να την κάνετε όσο καλύτερα μπορείτε. 

Η προσευχή στον φύλακα άγγελό μας πρέπει να γίνεται με ηρεμία και θέληση. 

Εάν έχετε αμφιβολίες για το πώς πρέπει να κάνετε την προσευχή προς  τον φύλακα άγγελό σας ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές : 

1. Ικετεύεσται τη Χάρη του

Μπροστά στο Θεό είμαστε όλοι "αδαής". Σε επιστολή προς τους Ρωμαίους, ο Άγιος Παύλος είπε ότι δεν ξέρουμε πώς να προσευχόμαστε, αλλά το Άγιο Πνεύμα μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει να στραφείτε προς το Άγιο Πνεύμα και να ζητήσετε τη Χάρη. 

Ζητήστε το δώρο της αληθινής προσευχής. 
Πρέπει να λαχταράτε να προσευχηθείτε. Το να ζητάτε να μάθετε πώς να προσεύχεστε είναι το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσετε μια αληθινή προσευχή προς τον φύλακα άγγελό σας. 

Σας προτείνουμε να δείτε:''Η πανίσχυρη προσευχή προς το φύλακα άγγελό μας''


2. Κάθαρση

Μια καλή προσευχή προέρχεται όταν είστε ενσυνείδητοι και σωστοί με τον Θεό. Υπάρχουν κατεστραμμένες σχέσεις με τον Θεό που μπορούν να διορθωθούν. Κάθαρση σημαίνει να τα αφήνετε όλα, ώστε να μπορείτε πραγματικά να επικεντρωθείτε στη σχέση σας μαζί του. Εξομολογηθείτε, καθαρίστε τη συνείδησή σας και αποκαταστήστε τη σχέση σας με τον Δημιουργό. Μέσω της Κάθαρσης και της προσευχής θα μπορείτε να έχετε σύνδεση με τον Θεό.

3.Αφιερώστε χρόνο

Η προσευχή μπορεί να φαίνεται απαιτητική κατά καιρούς αλλά είναι απαραίτητη για μια σχέση με τον Δημιουργό. Το να μπορείτε να προσεύχεστε στον φύλακα άγγελό σας σημαίνει να αφιερώνετε χρόνο σ’αυτό.Ο φύλακας άγγελός σας είναι πάντα μαζί σας, μην ξεχάσετε να έχετε σύνδεση μαζί του. 
 
Χαιρετήστε τον φύλακα άγγελό σας όταν ξυπνάτε και ζητήστε του να σας προσέχει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Ζητήστε από τον φύλακα άγγελό σας να σας εμπνεύσει πριν από μια προσευχή. 

Ζητήστε προστασία από τον φύλακα άγγελό σας όταν πηγαίνετε κάπου, μπορείτε να απαγγέλλετε μια προσευχή προς τον Άγγελο του Θεού καθώς φεύγετε για κάπου.

Λέτε μια σύντομη προσευχή όλη την ημέρα. 

Ευχαριστείστε τον φύλακα άγγελό σας πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας και ζητήστε την βοήθεια του καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Όταν κάτι το εφαρμόζουμε καθημερινά μας γίνεται εύκολα συνήθεια. Οπότε κάντε συνήθειά σας να λέτε τις προσευχές σας. Αυτή είναι η καλύτερη συνήθεια που μπορείτε να υιοθετήσετε. Η προσευχή στον φύλακα άγγελό σας σημαίνει ότι βρίσκετε σε επαφή μαζί του πολλές φορές όλη την ημέρα.

4. Βρείτε το κατάλληλο μέρος

Μπορείτε να προσευχηθείτε οποτεδήποτε και οπουδήποτε, αλλά συνιστάται η εύρεση συγκεκριμένων ωρών και χώρων για προσευχή. Κάπου ήσυχα όπου δεν θα ενοχληθείτε απο τίποτα,είναι το καλύτερο για την προσευχή σας πρός τον φύλακα άγγελό σας.
Παράλληλα δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα ενθαρρύνει την προσευχή σας.

5. Χρησιμοποιήστε εικόνες

Η προσευχή στον φύλακα άγγελό σας σημαίνει και σωστή χρήση εικόνων. Το μέρος όπου προσεύχεστε μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες αγγέλων και άλλων. Οι γωνιές προσευχής και οι χώροι όπου προσεύχεστε είναι καλύτεροι με τη χρήση εικόνων. Οι φύλακες άγγελοι εργάζονται ακούραστα για να είναι εκεί για εσάς. Προσεύχεστε για όλα, συμπεριλαμβανομένων και των ευχών. Οι άγγελοι προσεύχονται για κάθε σας επιθυμία .

Ξεκινήστε την προσευχή σας προς τον φύλακα άγγελό σας

Ο φύλακας άγγελος σας θα είναι πάντα εκεί για εσάς αν προσευχηθείτε σωστά. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές στην προσευχή προς τον φύλακα άγγελό σας για να πλησιάσετε προς τον Δημιουργό - Θεό.

Σας προτείνουμε να δείτε:''Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν''


Μια σημαντική συμβουλή
Σας προτείνω να χρησιμοποείται τις κατάλληλες λέξεις για την επαφή με τον άγγελο σας, αν θέλετε να συνδέστε χωρίς να ζητάτε. Ενδεικτικά σας αναφέρω: 
  • Παρακαλώ για βοήθεια... 
  • Αναζητώ την σύνδεση με..... 
  • Εκλιπαρώ για την χάρη ...
Όλα μπορούν αν συμβούν με την προσευχή και με την βοήθεια του αγγέλου σας. Ακόμη και το προσωπικό σας θαύμα.

Ακούστε προσευχές και ηχητικές συνεδρίες"αυτοθεραπείας" στο www.voicehealing.gr 

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,156,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1141,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,446,Κόσμος,9596,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,413,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6828,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1117,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2705,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,37,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2768,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: Η σωστή διαδικασία προσευχής, με τον φύλακα άγγελό σας
Η σωστή διαδικασία προσευχής, με τον φύλακα άγγελό σας
Σωστή προσευχή για να έχετε πάντα δίπλα σας τον φύλακα άγγελό σας
https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2018/01/angel-min.jpg
https://i.ytimg.com/vi/xFMHUClQR70/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_563.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_563.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content