Πώς να βρείτε την ψυχική ισορροπία και να νιώσετε καλα με τον εαυτό σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς να βρείτε την εσωτερική ισορροπία και να νιώσετε καλα με τον εαυτό σας

👉Το μυστικό για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας έγκειται στην εύρεση μιας εσωτερικής ισορροπίας...σε όλες τις πτυχές του εαυτού σας, φέρνοντας αρμονία στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Όλα στον άνθρωπο είναι συνδεδεμένα. Έτσι η ισορροπία στο ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, για παράδειγμα, έχει επίσης επιπτώσεις στο σώμα και σε ολόκληρη την ύπαρξή σας. 

Στην πραγματικότητα, όταν λείπει η εσωτερική ισορροπία βιώνετε στιγμές δυσφορίας, δυσκολίας και πόνου. Αντίθετα, εάν μπορέσετε και βρείτε την ισορροπία μεταξύ σώματος, νου και πνεύματος, μπορείτε να ζήσετε μια εσωτερική ευημερία και η ζωή σας το αντανακλά. Πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, σωματικά, πνευματικά και εσωτερικά για να βρείτε την ισορροπία.

Για να βρείτε την ψυχική ισορροπία και να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας 

1. Μην εξαρτάστε από τους άλλους

Πρέπει να μάθετε να αισθάνεστε καλά ακόμη και μόνοι σας και να μην εξαρτάστε συναισθηματικά από τους άλλους . Η ατομική ελευθερία είναι σημαντική, ακόμη και στις σχέσεις ζευγαριών. Στην πραγματικότητα, το να είστε άνετοι με τον εαυτό σας είναι η προϋπόθεση για να είστε άνετοι και με τους άλλους, σε κάθε είδους σχέση. Το να μην εξαρτάσαι από άλλους σημαίνει να αγαπάς άνευ όρων , δηλαδή να αγαπάς χωρίς να περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα. Είναι εύκολο να το πείτε, αλλά για να το κάνετε νομίζω ότι χρειάζεται μια ολόκληρη ζωή, ίσως και περισσότερο! 

2. Αφήστε αυτά που δεν χρειάζεστε

Οι άνθρωποι που προσελκύετε στη ζωή σας είναι αυτοί που "δονούνται" με τη δική σας συχνότητα, με τους οποίους αντηχείτε και ότι "χρειάζεστε" εκείνη τη στιγμή. Αλλά τίποτα δεν είναι για πάντα. Έτσι και οι άνθρωποι που μπαίνουν και φεύγουν από τη ζωή μας. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να αφήσετε ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν μπορούν πλέον να είναι μέρος της ζωής σας, χωρίς ενοχή ή ταλαιπωρία. Όταν αλλάζετε, τα άτομα και οι καταστάσεις γύρω σας αλλάζουν επίσης. Μην προσκολληθείτε σε τίποτα, ούτε σε πράγματα ούτε σε ανθρώπους. Έτσι, δέχεστε συνεχόμενη ροή.

3. Εγκαταλείψτε την ενοχή

Πόσο συχνά κατηγορείτε τον εαυτό σας ή αισθάνεστε ότι κρίνεστε από τους άλλους; Πρέπει να απελευθερωθείτε από την αίσθηση ενοχής που προκύπτει όταν πέφτετε στις παγίδες του νου. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι φταίτε, μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να αναπτύξετε περισσότερη αυτοεκτίμηση, προσπαθώντας να ξεπεράσετε το εγώ .

Εκτιμώντας τον εαυτό σας μπορείτε να καταλάβετε ότι όλα είναι τέλεια όπως είναι, και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για να μπορέσετε να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας.

Αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για εσάς δεν πρέπει να σας ενδιαφέρει, το σημαντικό είναι αυτό που σκέφτεστε εσείς για τον εαυτό σας. Μην αισθάνεστε άσχημα και κριτικάρετε τον εαυτό σας. Καταλάβετε ότι είστε εντάξει έτσι όπως είστε!

4. Εγκαταλείψτε την κριτική

Η εγκατάλειψη της κριτικής για τους άλλους και για τον εαυτό σας είναι θεμελιώδης, στο να κρίνετε ότι δεν κάνετε τίποτα άλλο παρά να παραπονεθείτε για κάτι που, για εσάς, δεν είναι καλό. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε και εστιάστε στην εσωτερική σας αλλαγή . Εάν δεν σας αρέσει μια κατάσταση και δεν μπορείτε να την αλλάξετε, μην καταστρέφετε την ψυχή σας και εξοργίζεστε εναντίον της, αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί αυτή η κατάσταση έχει εισέλθει στη ζωή σας και κοιτάξτε για το τι συμβαίνει μέσα.

Θυμηθείτε ότι όταν δείχνετε με το ένα σας δάχτυλο, έχετε τρία ακόμη στραμμένα προς εσάς! 

Σας προτείνουμε να δείτε: 


5. Αναπτύξτε ευγνωμοσύνη 

Η ευγνωμοσύνη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους πρόσβασης στη χαρά και την αφθονία στη ζωή μας. Συχνά αποσπώνται από αυτό που δεν μας αρέσει στη ζωή μας και δεν δίνουμε προσοχή στα μικρά (ή μεγάλα) πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους και που πρέπει να είμαστε ευγνώμονες καθημερινά. Όταν αναπτύσσουμε μια βαθιά αίσθηση ευγνωμοσύνης, η ζωή μας προσφέρει ευκαιρίες για να είμαστε ακόμη πιο ευγνώμονες. Προσπαθήστε να ζήσετε τη ζωή σας. Αυτό που δίνετε επιστρέφει σε εσάς!

Και θυμηθείτε ότι είστε ζωντανοί!

6. Ανακαλύψτε ποιοι είστε πραγματικά

Η επανασύνδεση με τον εαυτό σας είναι ένα ζωτικό βήμα για να ανακτήσετε τη δύναμή σας, αλλά πρώτα πρέπει να μάθετε ποιοι είστε πραγματικά και να αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας. Προσπαθήστε να διαλογιστείτε για να ανακαλύψετε τα βαθύτερα μέρη του εαυτού σας μέσα σας.
Ότι ψάχνετε είναι μέσα σας. Ανακαλύψτε την αποστολή σας στη ζωή , αυτός ο σκοπός που σας κάνει να νιώθετε ικανοποιημένοι, χαρούμενοι, γεμάτοι ενθουσιασμό, και γεμάτοι ζωή.

7. Ανακαλύψτε το όνειρο της ψυχής σας

Μπορείτε να δώσετε το καλύτερό που μπορείτε όταν εμπνέεστε, όταν έχετε αυτή τη φωτιά μέσα σας που σας ωθεί προς τα εμπρός! Αλλά ποια είναι αυτή η δύναμη που σας οδηγεί; Δεν προκύπτει από τα βάθη της ψυχής σας; Η εύρεση του ονείρου της ψυχής και η επιδίωξή του σας κάνει απίστευτα χαρούμενους ακριβώς επειδή κάνετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί είστε εδώ όπου βρίσκεστε και τι ήρθατε να κάνετε ;

8. Αναπτύξτε μια θετική στάση


Ένα μεγάλο θέμα που μας απασχολεί τόσο πολύ, αλλά ποτέ όπως η επιστήμη δεν μας έδειξε πώς οι σκέψεις αλληλεπιδρούν με την ύλη. Οι σκέψεις μας επηρεάζουν τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας και αυτός ο σύνδεσμος είναι πολύ κοντά, ώστε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να αναπτύξετε μια θετική εσωτερική στάση για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας. 

Είναι σημαντικό να ελέγχετε το μυαλό σας, αντί να είστε σκλάβοι σε αυτό. Ως πρώτο βήμα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι η ενέργεια πηγαίνει εκεί που εστιάζετε την προσοχή σας, μαθαίνοντας να "μετατοπίζετε" την προσοχή από τη μια σκέψη στην άλλη είναι το πρώτο βήμα.

Οι θετικές σκέψεις θα προέλθουν σαν να εργάζεστε μέσα σας. Όσο λιγότερο χώρο δίνετε στους φόβους σας, τόσο περισσότερο θα συνηθίσετε να ελέγχετε το μυαλό σας και να δημιουργείτε συνειδητές σκέψεις υψηλότερης συχνότητας .

Αναπτύξτε ένα υψηλότερο πρότυπο σκέψης, αλλά για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να επανασυνδεθείτε στο πιο αυθεντικό μέρος του εαυτού σας .

9.Αφήστε τις περιοριστικές πεποιθήσεις

Ο νους, πολύ συχνά, μας κάνει πραγματικά σκλάβους και υποκύπτει σε πρότυπα και πεποιθήσεις από τα οποία θα ήταν καλό να απελευθερωθούμε.Η ανάκτηση της δύναμής σας θα σας επιτρέψει να ελέγχετε το μυαλό σας και να ενεργείτε με μεγαλύτερη επίγνωση. 

Το μυαλό είναι ένα πολύ ισχυρό και πολύπλοκο εργαλείο και συχνά ρυθμίζει τον περιορισμό των πεποιθήσεων που έχουν τις ρίζες τους στο υποσυνείδητό μας. Μετατρέποντας εσωτερικά αυτά τα μέρη σας που είναι τόσο βαθιά που σας εμποδίζουν, θα δείτε μια υπέροχη μεταμόρφωση να συμβαίνει στη ζωή σας.

10. Κάντε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένους

Αναζητήστε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και εξαλείψτε τις πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τα όνειρά σας .Συχνά αυτό που μας κάνει πιο ευτυχισμένους ακολουθεί τα πάθη μας και είναι αυτό που έρχεται από βαθιά μέσα μας, αλλά θα μπορούσατε να το αποκλείσετε μόνοι σας. Βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να εκπληρώσετε τα όνειρα της ψυχής σας.
Αλλά θυμηθείτε ένα σημαντικό πράγμα: μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι τώρα , εδώ, αυτήν τη στιγμή.
Η ευτυχία υπάρχει πάντα , εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να συντονίσουμε ξανά στη σωστή συχνότητα!

11. Ανοίξτε τον εαυτό σας για αλλαγή

Όλα αλλάζουν συνεχώς και ρέουν σε αυτό το συνεχές μέλλον της ζωής μας. Μας επιτρέπει να ζούμε πιο γαλήνια και να νιώθουμε καλά για με τον εαυτό μας. Εάν το μυαλό αντιστέκεται, ή είστε «κλειδωμένοι» σε μοτίβα και συνήθειες από τις οποίες θέλετε να απελευθερωθείτε, αναπτύξτε μεγαλύτερη θέληση .Ξεκινήστε με μικρά βήματα. Κάνοντας ακόμη και μικρές αλλαγές στη ζωή σας θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα. Εάν φυσάει ο άνεμος της αλλαγής, μην χτίσετε έναν τοίχο, αλλά έναν... ανεμόμυλο! -λέει μια Κινεζική παροιμία.

12. Φροντίστε τον εαυτό σας

Όλες οι πτυχές μας είναι σημαντικές, η φροντίδα του εαυτού σας σημαίνει να το κάνετε με όλες τις αισθήσεις σας.Προσπαθήστε να φροντίσετε το σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο, ξεκινώντας με μια υγιεινή διατροφή. Προσωπικά, προτείνω χορτοφαγία ή vegan διατροφή και σε κάθε περίπτωση τη χρήση φυσικών και βιολογικών προϊόντων για τη διατροφή σας.

Εάν μπορείτε, ασκηθείτε τακτικά και κάνετε δραστηριότητες όπως η Γιόγκα που ωφελεί τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Μπορείτε να εξασκηθείτε σε ολιστικούς κλάδους και τεχνικές ενεργειακής δόνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να εργαστείτε σε ένα πιο λεπτό επίπεδο για την αποκατάσταση της εσωτερικής ισορροπίας. Κάντε εγγραφη στο www.voicehealing.gr 

Σίγουρα θα βρείτε επίσης τον διαλογισμό πολύ χρήσιμο καθώς είναι ένα από τα απλούστερα εργαλεία, αλλά ταυτόχρονα το πιο αποτελεσματικό, για να βρεθείτε και να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ σώματος, νου και πνεύματος.

Ως «τελευταία» συμβουλή, σας λέω ότι το πιο βασικό είναι πάντα η Αγάπη . Αγαπήστε και αγαπήστε πολύ! Και θυμηθείτε να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε! 

Σας προτείνουμε να δείτε :''Οι συχνότητες για αρμονία, πνευματική ισορροπία, θεραπεία του μυαλού και του σώματος''

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,40,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς να βρείτε την ψυχική ισορροπία και να νιώσετε καλα με τον εαυτό σας
Πώς να βρείτε την ψυχική ισορροπία και να νιώσετε καλα με τον εαυτό σας
Πώς να βρείτε την εσωτερική ισορροπία και να νιώσετε καλα με τον εαυτό σας
https://www.kindpng.com/picc/m/447-4479695_heart-health-and-mental-health-balance-head-and.png
https://i.ytimg.com/vi/-fInSB6Lo7U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_504.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_504.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content