«Ψεύτικα» και «παραποιημένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πανδημία προκαλούν ενδοκυβερνητική θύελλα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Ψεύτικα» και «παραποιημένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πανδημία προκαλούν ενδοκυβερνητική θύελλα!

👉Η ομολογία της καθηγήτριας Παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής των «ειδικών», Βάνας Παπαευαγγέλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για την αποτυχία του lockdown, αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα» των όσων αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ώρες για την παραποίηση των στοιχείων του ΕΟΔΥ για την πανδημία του κορωνοϊού.

«Το δεύτερο κύμα κράτησε πολύ περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε, άργησε να ανταποκριθεί το lockdown. Πρέπει να εξετάσουμε την πιθανότητα τα μέτρα να μην τηρήθηκαν στον βαθμό που θα θέλαμε», σημείωσε η καθηγήτρια, προκαλώντας οργή για την θέση της: Αντί να παραδεχθεί ότι τα έκαναν μπάχαλο, ότι δεν ήξεραν ούτε πόσα κρούσματα υπήρχαν πραγματικά, αντί να παραδεχθεί ότι η καραντίνα δεν προσέφερε τίποτα στην υγεία παρά την περαιτέρω καταστροφή της οικονομίας, ακριβώς γιατί οι καραντίνες έχει αποδειχθεί ότι στην καλύτερη περίπτωση απλώς καθυστερούν την εξέλιξη της πανδημίας και εν τέλει, θύματα και κρούσματα είναι τα ίδια, βγήκε να κατηγορήσει τους πολίτες ότι «Δεν τήρησαν τα μέτρα»!

Το θράσος τους πραγματικά περισσεύει, την ίδια μέρα που έγινε από κυβερνητικούς κύκλους η διαρροή σε κυριακάτικες εφημερίδες μία φιλοκυβερνητική (Το Βήμα) και μία αντιπολιτευόμενη (Δημοκρατία), ακριβώς αυτό που το pronews.gr έχει στοιχειοθετήσει εδώ και μία εβδομάδα: Ότι καραντίνα απέτυχε!

Η διαρροή από το «στρατόπεδο» Χαρδαλιά-Τσιόδρα, καρφώνει Κικίλια και Αρκουμανέα ότι «ο ΕΟΔΥ τους έδινε λανθασμένα στοιχεία για την πανδημία»! Και γι αυτό δήθεν «δεν έχει αποτελέσματα η καραντίνα»! Δηλαδή, τι άλλο θα ακούσουμε για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους;

Εκτός αν μας πουν στις 15 Δεκεμβρίου με την φυσική μείωση κρουσμάτων και θανάτων ότι «τα κατάφεραν» όταν και ο πρωτοετής της Ιατρικής γνωρίζει ότι και χωρίς μέτρα και χωρίς καραντίνα και χωρίς να καταστραφεί η οικονομία, η πανδημία θα υποχωρούσε δύο μήνες μετά την κλιμάκωση των κρουσμάτων, έχοντας κάνει τον κύκλο της σε αυτή την φάση!

Τώρα ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί της κυβέρνησης βιώνουν ένα διαρκές "blame game" με θύματα τους πολίτες που βλέπουν τους κυβερνητικούς να «σφάζονται« μεταξύ τους για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους, ρίχνοντας η μία ομάδα στην άλλη την ευθύνη της αποτυχίας.

Το pronews.gr από την περασμένη άνοιξη, στο πρώτο lockdown είχε αποκαλύψει ότι τα στοιχεία που έδινε ο ΕΟΔΥ ήταν στην καλύτερη περίπτωση, παραποιημένα. Ακριβώς αυτό παραδέχεται τώρα το στρατόπεδο Χαρδαλιά-Τσιόδρα. Γιατό όμως;

Γιατί η πανδημία δεν υποχωρεί. Οι νεκροί είναι σταθερά σε υψηλά επίπεδο και τα κρούσματα επίσης. Δηλαδή το lockdown στο μόνο που έχει πετύχει είναι να αποτελειώσει την οικονομία της χώρας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «εθνικός επιδημιολόγος» Δ.Τσιόδρας (ναι, αυτός που έλεγε ότι «τις μάσκες δεν χρειάζεται να τις φοράμε» και μετά βγήκε και είπε ότι όλοι πρέπει να τις φοράμε και πολλά άλλα) είχε βγει και είπε δύο εβδομάδες πριν την καραντίνα ότι «Η Θεσσαλονίκη νίκησε τον κορωνοϊό και είναι πρότυπο».

Τώρα ρίχνει την ευθύνη σε Κικίλια και Αρκουμανέα γιατί δεν τον είχαν ενημερώσει ότι «Είχε πολλά κρούσματα η Θεσσαλονίκη»!

Αλήθεια, ποιος να τους πιστέψει πλέον; Και ποιος να τους εμπιστευθεί;

Επίσης για να δικαιολογήσουν την αποτυχία των μέτρων και να διαχωρήσσουν την θέση τους από τους Κικίλια και Αρκουμανέα ισχυρίστηκαν (αν είναι δυνατόν) ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έχει παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων!

Ότι ουσιαστικά το Μητρώο Ασθενών που δημιουργήθηκε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, δεν ενημερωνόταν όπως έπρεπε και στο χρόνο που έπρεπε διότι στον ΕΟΔΥ ήθελαν να φτιάξουν ένα δικό τους Μητρώο!

Ετσι, λέει η πλευρά Χαρδαλιά και Τσιόδρα, όπως γράφουν το «Βήμα» και η «Δημοκρατία», είχε δημιουργηθεί η εξής τραγική κατάσταση. Ένα κρούσμα που εμφανιζόταν σε νοσοκομείο να δηλώνεται απευθείας στο Μητρώο Ασθενών, αλλά ένα κρούσμα σε μια γειτονιά ή σε κινητή μονάδα να δηλώνεται πρώτα στον ΕΟΔΥ.

Όμως, υποστηρίζουν, ο Οργανισμός έκανε την καταχώριση με δική του λογική και με άλλους ρυθμούς γιατί ήθελε από τον Αύγουστο να φτιάξει το δικό του Μητρώο, ένα δικό του αρχείο.

Και δημιουργούταν μια τραγελαφική κατάσταση όπου η ΗΔΙΚΑ που είναι η μοναδική αρμόδια να έχει αρχεία του υπ. Υγείας, να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό το διπλό, παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων.

Και δήθεν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς «δεν είχαν στα χέρια τους στοιχεία που να αντικατόπτριζαν την πραγματικότητα ως προς την καθημερινή καταγραφή των κρουσμάτων, ειδικά σε «κόκκινες» περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, η Δράμα, οι Σέρρες, τα Ιωάννινα, γειτονιές της Αττικής κ.λπ.»

Κωμικοτραγικά πράγματα!

Ολα αυτά για να δικαιολογήσουν ότι επέβαλαν καραντίνα χωρίς να χρειάζεται! Και σήμερα η Βάνα Παπαευαγγέλου είχε το περίσσιο θράσος να δηλώσει ότι: «Δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός έξω από κάθε σπίτι ή στον κάθε δρόμο. Σίγουρα εάν είχαν τηρηθεί τα μέτρα στο βαθμό που θα θέλαμε, θα είχε παρατηρηθεί αυτή η μείωση» όταν αποδεικνύεται ότι δεν ξέρουν «πού πατάνε και πού βρίσκονται»!

«Ελπίζω ότι ο Έλληνας έχει φιλότιμο, συνειδητοποίησε πόσο καταστροφικό ήταν αυτό το δεύτερο κύμα, πόσες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν, πόσο φέραμε στα όριά τους όλους αυτούς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής. Έχουν εξαντληθεί, έχουν δώσει τα πάντα και πρέπει να υπάρχει μία συναίσθηση για τον αγώνα που έχουν κάνει για να σώσουν τους συγγενείς μας», πρόσθεσε.

Η κ. Παπαευαγγέλου επεσήμανε ότι «το συμπέρασμα είναι πως δεν έχουν τηρηθεί τα μέτρα στον βαθμό που θα θέλαμε, το καταλαβαίνουμε όλοι μας που κυκλοφορούμε στο δρόμο».

Και τότε γιατί οι ειδικοί κατηγορούν τον ΕΟΔΥ ότι τους δίνει «λάθος στοιχεία»;. Πρώτα κατέστρεψαν μια χώρα και τώρα προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες που απλώς καταστράφηκαν από τις αποφάσεις τους! Αιδώς Αργείοι!

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,156,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1141,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,446,Κόσμος,9596,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,413,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6828,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1117,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2705,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,37,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2768,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: «Ψεύτικα» και «παραποιημένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πανδημία προκαλούν ενδοκυβερνητική θύελλα!
«Ψεύτικα» και «παραποιημένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πανδημία προκαλούν ενδοκυβερνητική θύελλα!
«Ψεύτικα» και «παραποιημένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πανδημία προκαλούν ενδοκυβερνητική θύελλα!
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2020/11/29/covid.jpg?itok=7Fv3fZOM
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_464.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_464.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content