Να αφήνεις πίσω όλα αυτά που εμποδίζουν την ευτυχία σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Να αφήνεις πίσω όλα αυτά που εμποδίζουν την ευτυχία σου

👉Είναι καιρός να ζήσετε.
Σε ένα άρθρο από την Κλινική Μayο επισημαίνεται ότι «Η ζωή δεν αποκλείει κανέναν από το να ζήσει πόνο, απώλεια και ταλαιπωρία. Αλλά αν κουβαλάμε αυτές τις ουλές σε όλη την διάρκεια της ζωής μας, θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας με τα παιδιά, τους συντρόφους και την καριέρα μας.»

Οι επίπονες εμπειρίες της ζωής – χωρισμοί, απώλειες αγαπημένων, εκφοβισμός, ζήλια, κατάθλιψη, προβλήματα υγείας και πολλά άλλα – όλα αφήνουν συναισθηματικές ουλές. Αυτές οι ουλές, στις οποίες συχνά αναφερόμαστε ως συναισθηματικά φορτία, επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και συνδεόμαστε με τους άλλους καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μας. Και κάνουν το να μάθουμε πώς να προχωράμε από αυτόν τον πόνο αδύνατο.

Μόλις κάποιος πληγωθεί ή απογοητευθεί από ένα αγαπημένο του πρόσωπο, επικεντρώνεται στις αρνητικές εμπειρίες της ζωής και θυμώνει, αναστατώνεται και δυσπιστεί. Η εχθρότητα αναλαμβάνει τον έλεγχο και αντικαθιστά οποιαδήποτε θετικά συναισθήματα ξεκινώντας έναν φαύλο κύκλο αδικίας του εαυτού του. Αυτή η ενέργεια προβάλλεται σε άλλες σχέσεις και η αυτοκαταστροφή εμφανίζεται γρήγορα.

Το να αφήσετε τον πόνο του παρελθόντος σας για να ξεκινήσετε από την αρχή είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Το να κλείσετε την πόρτα του παρελθόντος σας επιτρέπει να ανοίξετε αυτή του παρόντος και να ζήσετε μια πιο υγιή καθημερινότητα. Σας επιτρέπει να ανοίξετε τον εαυτό σας σε μελλοντικές ευκαιρίες σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Τα συναισθηματικά σημάδια κάνουν ένα άτομο επιφυλακτικό, δημιουργώντας ένα ντόμινο σύμφωνα με το οποίο προδικάζει τις καταστάσεις και μεταπηδά σε αρνητικά συμπεράσματα που βασίζονται σε εμπειρίες του παρελθόντος και όχι σε αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα στο παρόν. Όταν αποβάλλετε τα φορτία του παρελθόντος κάνετε πιο εύκολη την ανάπτυξη της καριέρας, των φιλιών και των ερωτικών σας σχέσεων.

Για να καλωσορίζετε κάθε κατάσταση ως καινούργια εμπειρία πρέπει να την αφήσετε να εξελιχθεί από μόνη της. Έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε την ζωή σε μεγαλύτερο βαθμό και να απαλλαχθείτε από τα βαριά φορτία του παρελθόντος που σας κρατούν πίσω.

4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποβάλλετε τα συναισθηματικά φορτία σας – μόνιμα.

1. Συγχωρήστε αυτούς που σας πληγώνουν.

Επιλέξτε να συγχωρήσετε εκείνους που σας προκάλεσαν πόνο και σας πλήγωσαν. Η συγχώρεση είναι απαραίτητη για θεραπευτείτε επαρκώς και για να προχωρήσετε. Κάντε το για χάρη της αυτό-θεραπείας ακόμα και αν φαίνεται λάθος στους άλλους.

Το να διατηρείτε συναισθήματα όπως θυμό ή μίσος είναι σαν να πίνετε εσείς δηλητήριο και να περιμένετε να αρρωστήσει κάποιος άλλος. Απλώς δεν λειτουργεί έτσι.

2. Συγχωρήστε τον εαυτό σας.

Ξεκαθαρίστε στον εαυτό σας ότι αποδεχτήκατε το παρελθόν έτσι όπως έγινε και συγχωρήστε τον για τις επιλογές που κάνατε και σας οδήγησαν σε σκοτεινά μέρη. Είναι ώρα να σταματήσετε να τιμωρείτε τον εαυτό σας. Έχετε περάσει αρκετά.

3. Κλείστε την πόρτα αυτού που συνέβη.

Δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να αλλάξετε αυτά που ήδη έχουν συμβεί. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Κλείστε αυτή την πόρτα του παρελθόντος και αφήστε το να φύγει. Δεν μπορείτε αντιστρέψετε την ζωή σας. Η ζωή κινείται προς τα μπρος. Διατηρήστε την φορά σας προς αυτή την κατεύθυνση.

4. Ανοίξτε ένα νέο κεφάλαιο.

Είστε υπεύθυνοι για τα νέα κεφάλαια της ζωής σας. Μπορείτε να αποφασίσετε πως θα τα ονομάσετε και πως να φτάσετε εκεί που θέλετε. Να είστε θετικοί, αισιόδοξοι και ζήστε την ζωή σας όπως εσείς επιλέγετε. Επίσης, να είστε έτοιμοι να ανοίξετε αυτό το κεφάλαιο με έναν καινούργιο σκοπό- χωρίς άλλα συναισθηματικά φορτία να σας βαραίνουν.

Το διαβασα στο awakengr.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,853,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,376,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,364,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1100,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Να αφήνεις πίσω όλα αυτά που εμποδίζουν την ευτυχία σου
Να αφήνεις πίσω όλα αυτά που εμποδίζουν την ευτυχία σου
Να αφήνεις πίσω όλα αυτά που εμποδίζουν την ευτυχία σου
https://content.thriveglobal.gr/wp-content/uploads/sites/2/2019/04/iStock-538493916-1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_432.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_432.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content