Για να νικήσεις τη μάχη, πρέπει να νικήσεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Για να νικήσεις τη μάχη, πρέπει να νικήσεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό

👉Στο δρόμο μας, στο δρόμο και στο όνειρο προς το μέλλον που
επιχειρούμε μαζί, να θυμάστε ότι ο σίγουρος δρόμος για την επιτυχία είναι η αφοσίωση. Ότι ο μόνος δρόμος για την αποτυχία είναι να πάψετε να πιστεύετε στον εαυτό σας.
Τίποτα άλλο δεν φράζει το δρόμο σας προς την επιτυχία, παρά μόνο αυτό. Μην πάψετε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Η εταιρεία είναι κοντά σας, είμαστε ο ένας κοντά στον άλλον. Εσείς, καθημερινά, πρέπει να φροντίζετε το «είναι» σας που σημαίνει όχι μόνο το σώμα σας αλλά και το μυαλό και την ψυχή σας.

Κάθε πρωί πρέπει να φτιάχνετε θετικά συναισθήματα και θετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Να κρατάτε μακριά το νου και την ψυχή σας από αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα, από το άγχος, τον φόβο, την απογοήτευση. Όλα αυτά είναι σκουπίδια που σας μολύνουν το μυαλό & την καρδιά. Διώξτε μακριά οτιδήποτε και οποιονδήποτε επιχειρεί ακούσια ή εκούσια να σας μολύνει το μυαλό και την καρδιά. Κρατηθείτε μακριά από τους μίζερους, τους κακομοίρηδες, τους απαισιόδοξους, αυτούς που τα ξέρουν όλα.

Οι θετικές σκέψεις & τα θετικά συναισθήματα, είναι πηγές ευτυχίας. Η ποιότητα της ζωής σας, η ποιότητα της ζωής των ανθρώπων που είναι κοντά σας, εξαρτάται από τον τρόπο που σκέφτεστε και νιώθετε. Συλλογιστείτε το για μια στιγμή και θα διαπιστώσετε ότι η ποιότητα της ζωής σας είναι προϊόν του τρόπου που σκέφτεστε και νιώθετε.

Να είστε ηγέτες : Πριν απ’ όλα τ’ άλλα, ένας καλός ηγέτης είναι manager του «είναι» του. Για να κερδίσει μάχες καθημερινά, ο καλός ηγέτης πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο, να νικήσει τον εαυτό του. Νικώ τον εαυτό μου σημαίνει ότι απομακρύνω οριστικά και αμετάκλητα κάθε αρνητική σκέψη, κάθε αρνητικό συναίσθημα, κάθε έναν που επιχειρεί να μου μολύνει τα συναισθήματα και το μυαλό μου.

Οι πιο πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι ο φόβος και το άγχος είναι αποτέλεσμα των προβλημάτων τους. Αλλάξτε την οπτική σας και θα δείτε ότι ο φόβος και το άγχος δεν είναι το αποτέλεσμα των προβλημάτων είναι ακριβώς το αντίστροφο. Είναι οι αιτίες των προβλημάτων και ότι ο μόνος τρόπος για να τα πολεμήσετε, είναι να νιώθετε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά που έχετε και όχι απογοήτευση γι’ αυτά που δεν έχετε. Ο φόβος, το άγχος και η απογοήτευση είναι η αιτία των προβλημάτων και όχι το αποτέλεσμα.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, προς το «όνειρο» όπως το προσδιορίσαμε, μάθετε να ζείτε το παρόν. Μη στεναχωριέστε για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και τα οποία δεν μπορείτε πια να τα επηρεάσετε, δεν μπορείτε να τα διορθώσετε. Μη φοβάστε για πράγματα που υποθέτετε ότι θα συμβούν στο μέλλον και πολλές φορές, τις περισσότερες, δεν συμβαίνουν ποτέ.

Να θυμάστε ότι κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να φτάσει πουθενά αν δεν ξέρει ο ίδιος που θέλει να φτάσει.. Θέστε στόχους. Οι στόχοι που θα βάλετε, πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα ορατοί, να τους βλέπετε μπροστά σας. Να είναι εφικτοί και να είναι δυναμικοί υπό την έννοια ότι σας συναρπάζουν. Αν οι στόχοι που θα βάλετε είναι άψυχοι, ασήμαντοι, το ίδιο θα είναι και οι προσπάθειες σας. Το ίδιο θα είναι και τα αποτελέσματά σας. Στόχοι που δεν είναι γραπτοί και δεν έχουν χρόνο υλοποίησης, είναι ευχές. Φτιάξτε το δικό σας όνειρο μέσα στο όνειρο της εταιρείας. Φτιάξτε τους δικούς σας στόχους, γράψτε τους σε ένα κομμάτι χαρτί και ορίστε τον χρόνο επίτευξης τους.

Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας. Ο χρόνος είναι η ζωή σας. Αν αφήσετε τον χρόνο σας να πάει στράφι, να πάει χαμένος, η ζωή σας πάει στράφι και χαμένη.

Σκεφτείτε για μια στιγμή. Πώς γεμίζει ο χρόνος σας ; Κάθε μέρα γεμίζει με συναισθήματα, με σκέψεις, με πράξεις και με αδράνεια.

Είναι πολύ σημαντικό να μην θυσιάζετε τα μεγάλα και σημαντικά στον βωμό των μικρών και των ασήμαντων. Προσδιορίστε τι είναι σπουδαίο και σημαντικό για σας. Δεν μπορεί κανείς να περιμένει σπουδαία και σημαντικά αν δεν τα έχει προσδιορίσει. Το «είναι», αυτό για το οποίο σας μίλησα και πριν, είναι σπουδαίο και σημαντικό. Είναι η ψυχή σας, είναι το σώμα σας, είναι το πνεύμα σας. Θέλουν φροντίδα, καθημερινή φροντίδα.

Σπουδαίο και σημαντικό είναι η οικονομική σας άνεση, το καλό συναισθηματικό περιβάλλον, το θετικό, δημιουργικό πνεύμα και το αίσθημα της ασφάλειας. Αυτά είναι ορισμένα από τα σπουδαία και σημαντικά, που καμιά φορά τα θεωρούμε αυτονόητα.

Τίποτα όμως δεν είναι πλέον αυτονόητο. Ειδικά στην σημερινή κοινωνία και οικονομία.

Να θυμάστε ότι το καθήκον που έχουμε μπροστά μας, δηλαδή η πραγματοποίηση του «ονείρου» μας, δεν υπερβαίνει τις δυνάμεις μας και ο κόπος που χρειάζεται για να το πραγματοποιήσουμε δεν είναι πάνω από τα όρια της αντοχής μας.

Να υπηρετείτε την κοινωνία με ανιδιοτέλεια. Σταθείτε δίπλα στους άλλους με αγάπη και με ενδιαφέρον, σαν τα προβλήματά τους να είναι δικά σας προβλήματα. Όσο αγωνίζεστε για να βελτιώνετε τις ζωές των άλλων, τόσο θα εξυψώνετε την δική σας ζωή.

Συνειδητοποιείστε ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη έξω από εσάς που μπορεί να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Μέσα μας είναι όλα τα εμπόδια Ο θεός και κάθε δύναμη δημιουργίας, είναι μέσα μας.

Η κοινωνία, σχεδόν όλη η ανθρωπότητα, έχει προσβληθεί από την ασθένεια του «βρίσκω δικαιολογίες για τον εαυτό μου», την ασθένεια του «εγώ δεν φταίω σε τίποτα». Πάντα φταίνε οι άλλοι. Και αν καμιά φορά λέμε «εγώ φταίω», το λέμε για να δείξουμε ότι είμαστε αντικειμενικοί και όχι επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι φταίμε – αυτό φαίνεται από τον ίδιο μας τον τρόπο, συνεχίζοντας να κάνουμε τα ίδια. Κρατηθείτε μακριά από αυτήν την ασθένεια και βάλτε στη θέση της την υπευθυνότητα και την αλήθεια.

Να είστε ομάδα. Ότι επιτύχαμε ότι θα επιτύχουμε είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Όπου υπάρχει ομάδα το αποτέλεσμα είναι γινόμενο, δεν είναι άθροισμα. Η μόνη φράση που μπορεί να δικαιολογήσει την λέξη «εγώ» είναι το «εγώ μπορώ». Για όλα τα άλλα η λέξη που έχουμε υιοθετήσει είναι η λέξη «εμείς». Η ταπεινοφροσύνη & η σεμνότητα είναι αρετές, είναι περιουσία για καθέναν που τις νιώθει.

Να μελετάτε. Η έλλειψη παιδείας, η πνευματική ένδεια, είναι τυραννία. Όπου υπάρχει πνευματική φτώχεια υπάρχει και συναισθηματική και υλική φτώχεια.

Να θυμάστε ότι η ισχυρή θέληση είναι δύναμη ανίκητη. Η ισχυρή θέληση είναι η δύναμη ανατροπής κάθε εμποδίου.

Όλα αυτά που σας λέω δεν είναι ένα γράμμα προτροπής. Είναι μια υποθήκη για προσωπική, οικογενειακή & επαγγελματική ζωή που θα λάμπει. Είναι μια εμπειρία, ένας τρόπος ζωής 73 χρόνων.

Αυτό μοιράζομαι μαζί σας και είναι το δικό μου χρέος απέναντι σας. Το δικό σας χρέος, είναι απέναντι στον εαυτό σας, απέναντι στην εταιρεία, απέναντι στην κοινωνία, απέναντι σε όλους αυτούς που περιμένουν από εσάς.

Αυτή η εικόνα που βλέπω απέναντί μου, δεν μου δημιουργεί, όπως σας είπα και πριν, μόνο τρακ. Υγραίνει τα μάτια. Και υγραίνει τα μάτια από το συναίσθημα της χαράς, το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης και το συναίσθημα της δικαίωσης, μετά από 38 χρόνια συνεπούς, έντιμης προσπάθειας.

Τελειώνω λέγοντας σας ότι μετά από 38 χρόνια θα είμαι 111 χρονών. Εδώ θα είμαι και θα σας περιμένω. Θα περιμένω να δω τι έχουμε κάνει όλοι μαζί μετά από 38 χρόνια. Και επειδή είμαι ανυπόμονος, σε αυτό το 38 έχω βάλει ένα κόμμα και το έχω κάνει 3,8. Κάθε 3,8 χρόνια πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε σε 38 χρόνια.

Το διαβασα στο mymind.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,430,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,59,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,872,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,384,Κόσμος,9508,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,365,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2592,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Για να νικήσεις τη μάχη, πρέπει να νικήσεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό
Για να νικήσεις τη μάχη, πρέπει να νικήσεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό
Για να νικήσεις τη μάχη, πρέπει να νικήσεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό
https://i.pinimg.com/originals/07/ff/30/07ff305d2138a2031d259d4db3f8722b.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_363.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_363.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content