ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

Κορωνοϊός: Εκπονείται επιχειρησιακό σχέδιο για τον εμβολιασμό

Κορωνοϊός: Εκπονείται επιχειρησιακό σχέδιο για τον εμβολιασμό

👉Στις αρχές του νέου έτους θα έχουμε τις πρώτες δόσεις εμβολίου για την Covid-19 στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, διαβεβαιώνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζομάνης και εξηγεί ότι ήδη εκπονείται επιχειρησιακό σχέδιο εμβολιασμού του πληθυσμού.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντοζαμάνη, «η συμμετοχή της Ελλάδας στην κοινή ευρωπαϊκή προμήθεια σε συνδυασμό με την πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που διαπραγματεύεται και συμφωνεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διασφαλίζει την επάρκεια στην κάλυψη του πληθυσμού».

Όπως σημειώνει «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες με τις εταιρείες Pfizer και Biontech, AstraZeneca, Sanofi and Johnson & Johnson για τα πειραματικά τους εμβόλια και βρίσκεται σε συνομιλίες με τις Moderna, CureVac και Novavax για την εξασφάλιση και των δικών τους πειραματικών εμβολίων».

Η τελευταία συμφωνία αφορά το εμβόλιο που αναπτύσσουν οι φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer και Biontech, το οποίο σκόρπισε παγκόσμια αισιοδοξία μετά την ανακοίνωση για αποτελεσματικότητα κατά 90%. Πρόκειται για την πρώτη ανάλυση στο μέσον της Φάσης 3.

Τι προβλέπουν οι συμφωνίες προαγοράς

Όπως αναφέρει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κοντοζαμάνης ειδικά για το εμβόλιο των Pfizer και Biontech, η Συμφωνία Προαγοράς προβλέπει ότι οι 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αγοράσουν 200 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου με τη δυνατότητα επιπλέον προμήθειας 100 εκατομμυρίων δόσεων. «Της έγκρισης της συμφωνίας από την Κομισιόν έπεται η αποδοχή ή μη από τα κράτη μέλη εντός 5 ημερών και στη συνέχεια υπογράφεται η συμφωνία», διευκρινίζει ο υφυπουργός.

Εξηγεί ότι η διανομή του εμβολίου προς τα κράτη μέλη θα ξεκινήσει μόλις χορηγηθεί άδεια κυκλοφορίας από την Κομισιόν κατόπιν έγκρισης και γνωμοδότησης από την αρμόδια ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

«Καταρχάς, από τις συμφωνίες προαγοράς προσβλέπουμε στην ελαχιστοποίηση του ρίσκου από τη μη παραγωγή ενός εμβολίου και την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών ποσοτήτων εμβολίων, σε συγκεκριμένο χρόνο. Η κάθε συμφωνία περιλαμβάνει διαφορετικό αριθμό δόσεων. Η κατανομή στα κράτη-μέλη γίνεται σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε χώρας προκειμένου να υπάρξει πρόσβαση όλων των κρατών στα εμβόλια. Για το λόγο αυτό, η ΕΕ έχει αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που διασφαλίζει ικανές και επαρκείς ποσότητες για κάθε χώρα», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Υγείας.

Διαπραγμάτευση για την τιμή των εμβολίων

Ο κ. Κοντοζαμάνης αναφέρει ότι «η διαπραγμάτευση της ΕΕ αφορά και την τιμή προμήθειας των εμβολίων. Η δε τελική τιμή κάθε εμβολίου είναι ενιαία για όλα τα κράτη μέλη. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεισφέρει στο κόστος κτήσης των εμβολίων, αφού χρηματοδοτεί, μέσω του ESI, την ανάπτυξη τους. Η χρηματοδότηση αυτή θεωρείται προκαταβολή των εμβολίων, που στην ουσία θα αγοράσουν τα κράτη-μέλη».

Εμβολιαστικό σχέδιο

Το επιχειρησιακό σχέδιο εμβολιασμού του πληθυσμού ήδη εκπονείται, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κοντοζαμάνης, κατόπιν των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και άλλων αρμόδιων φορέων. Περιλαμβάνει τόσο τη διάθεση και διανομή των εμβολίων στη χώρα μας όσο τον εμβολιασμό του πληθυσμού, την καταχώρηση των δεδομένων εμβολιασμού σε μητρώο καθώς και τη διαδικασία φαρμακοεπαγρύπνησης.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,647,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2217,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,248,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1390,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,589,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1790,ΒΙΝΤΕΟ,1339,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1868,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,251,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,182,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,186,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,61,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1778,Κόσμος,10382,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,81,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6452,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,108,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,117,Στηρίζω,346,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3549,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,115,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1068,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,122,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Κορωνοϊός: Εκπονείται επιχειρησιακό σχέδιο για τον εμβολιασμό
Κορωνοϊός: Εκπονείται επιχειρησιακό σχέδιο για τον εμβολιασμό
Κορωνοϊός: Εκπονείται επιχειρησιακό σχέδιο για τον εμβολιασμό
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-11-14/emvolio_2.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_356.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_356.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content