Μην σπαταλάτε ζωτική ενέργεια: Πώς να αυξήσετε την ενέργεια της ζωής

Μην σπαταλάτε ζωτική ενέργεια: Πώς να αυξήσετε την ενέργεια της ζωής

👉Ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτούς τους όρους: όλα είναι ενέργεια, συχνότητα και... δόνηση. Μην σπαταλάτε ζωτική ενέργεια. 

Το να είμαστε υγιείς και γεμάτοι ενέργεια πρέπει να είναι η φυσική μας κατάσταση, αλλά μερικές φορές, ακόμη και σε καλή υγεία να είμαστε , αισθανόμαστε "χαμηλή δόνηση".

Αυτό συμβαίνει επειδή συχνά σπαταλάμε ενέργεια ή την αφαιρούμε από πράγματα και ανθρώπους γύρω μας.Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το να αυξήσουμε την ενέργειά μας, αυτό που θα ήταν καλύτερο να κάνουμε είναι να εξαλείψουμε αυτό που την εμποδίζει και να αυξήσουμε την ενεργειακή μας συχνότητα.

Η πρώτη «παρέμβαση» που πρέπει να κάνουμε για να αυξήσουμε τη ζωτική μας ενέργεια είναι να εξαλείψουμε ότι μας μπλοκάρει και τα εμπόδια που δεν διευκολύνουν τη ροή της ενέργειας μας.
Συχνά αυτά τα μπλοκαρίσματα δημιουργούνται από το μυαλό και από αρνητικά συναισθήματα που μειώνουν τους κραδασμούς μας και μας κάνουν να χάνουμε ενέργεια.

Πρώτον, προσπαθήστε να αποφύγετε πράγματα που εξαντλούν την ενέργειά σας, για παράδειγμα μια κακή διατροφή, αρνητικά συναισθήματα, άγχος κ.λπ. ...Πρέπει να κατανοήσουμε τις αιτίες πίσω από αυτά και να προσπαθήσουμε να τα μεταμορφώσουμε. Αυτό το έργο εσωτερικής μεταμόρφωσης θα μας οδηγήσει σταδιακά σε υψηλότερο επίπεδο συνείδησης , αυξάνοντας έτσι την ενεργειακή μας συχνότητα.

Επίσης, προσέξτε τους «ενεργούς βρικόλακες», εκείνους τους ανθρώπους ή καταστάσεις που μειώνουν τη δόνησή σας. Ανακτήστε τη δύναμή σας και θυμηθείτε ότι η ενέργεια ακολουθεί την προσοχή. Όσο περισσότερο προσέχετε ένα πράγμα, τόσο περισσότερο το φορτίζετε με ενέργεια .

Εκτός από το να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας, πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας και μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους. Θυμηθείτε ότι όλα είναι συνδεδεμένα: επομένως σώμα, μυαλό και πνεύμα είναι διεισδυτικά επίπεδα .

Μερικές καλές συνήθειες ,χρήσιμες για τη διατήρηση της ενέργειας της ζωής σε υψηλά επίπεδα και την αύξηση της συχνότητας δόνησης. 

Σας προτείνουμε να δείτε: Στ Πλουμιστός-''Το μυστικό των ενεργειακών ανθρώπων''


Σώμα
Το φυσικό σώμα είναι ο ναός της ψυχής και συνδέεται στενά με το πνεύμα και την πνευματικότητα.
Εκτός από τις συνηθισμένες συμβουλές για επαρκή σωματική δραστηριότητα, στρέψτε την προσοχή σας στη διατροφή, η οποία συνδέεται στενά με την ποιότητα ζωής.

Έτσι, πρώτα απ 'όλα είναι σημαντικό να αναλάβετε την ευθύνη για τη διατροφή σας. Περνώντας από το ρήμα «να φάει» στο ρήμα «να ταΐσει».

Όπως γνώριζαν επίσης οι αρχαίοι, το φαγητό είναι ενέργεια, οπότε το πρώτο ερώτημα είναι: ποια είναι η ενεργειακή ποιότητα των τροφίμων που τρώτε; 

Θυμηθείτε ότι είμαστε αυτό που τρώμε! 

Καταλάβετε ότι το φαγητό είναι ενέργεια. Σκεφτείτε την ενέργεια ενός φρεσκοκομμένου μήλου ή ενός κομματιού νωπού κρέατος που στη συνέχεια μαγειρεύεται . Δεν έχουν την ίδια ποιότητα ενέργειας, έτσι;Έτσι λοιπόν, εάν θέλετε να αυξήσετε την ενεργειακή σας συχνότητα, τροφοδοτήστε τον εαυτό σας με τρόφιμα που έχουν καλή ενεργειακή ποιότητα . Σήμερα ακόμη και η ιατρική, χάρη σε διάφορες μελέτες για τη διατροφή, επιβεβαίωσε τη στενή σχέση μεταξύ υγείας και διατροφής.

Επιπλέον, λόγω της ρύπανσης, λαμβάνουμε πολλές ουσίες μαζί με τρόφιμα και τον αέρα που δηλητηριάζουν τον οργανισμό μας.Επομένως, η διατήρηση του «ναού» σας καθαρού είναι απαραίτητη εάν θέλετε να αυξήσετε την ενέργεια της ζωής σας. Μπορείτε να αποτοξινωθείτε από αυτές τις ουσίες χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα και υπερτροφές για να αλκαλοποιήσετε το σώμα και να προωθήσετε την αποστράγγιση τοξινών και βαρέων μετάλλων.

Μεταξύ των διαφόρων οργάνων, το ήπαρ είναι εκείνο που έχει τον θεμελιώδη ρόλο της αποβολής τοξικών ουσιών από το σώμα, οπότε είναι σημαντικό να το διατηρήσετε υγιές και κατά καιρούς να κάνετε καθαρισμό ήπατος .

Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες για να αυξήσετε την ενέργειά σας και να βοηθήσετε το σώμα σε περιόδους δυσκολίας, μεταξύ αυτών πρέπει σίγουρα να αναφέρουμε επίσης τα λουλούδια και τα αιθέρια έλαια , τα οποία δρουν με έναν «λεπτό» αλλά πολύ βαθύ τρόπο.

Τα ένζυμα που ασχολούνται με όλες τις βιολογικές διαδικασίες είναι επίσης θεμελιώδους σημασίας για το σώμα μας . Για να διατηρήσετε τα σωστά ενζυματικά επίπεδα,δοκιμάστε,ένα συμπλήρωμα με εξαιρετικές ιδιότητες που περιέχει ενζυματικούς ρυθμιστές που δημιουργήθηκαν με μια συγκεκριμένη διαδικασία που επιτρέπει σε αυτά τα ένζυμα να είναι εξαιρετικά βιοδιαθέσιμα.

Για τον καθαρισμό των αποβλήτων, και όχι μόνο, το νερό παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, θα έλεγα ζωτικό. Είναι λοιπόν απαραίτητο να πίνετε σωστή ποσότητα νερού.

Εκτός από τη βιολογική και φυσιολογική ευημερία, ανακαλύψετε τα πειράματα στη μνήμη του νερού όπου αποδεικνύεται πώς οι σκέψεις επηρεάζουν το νερό που είναι σε θέση να απομνημονεύει πληροφορίες.

Θυμηθείτε ότι το σώμα μας αποτελείται από περίπου 80% νερό! 

Τέλος, μεγάλη προσοχή στην ανάσα. Το ξεχνάμε συχνά, αλλά είναι η ψυχή της ζωής μας. Στη βάση πολλών επιστημονικών κλάδων και τεχνικών (για παράδειγμα Γιόγκα) υπάρχουν αναπνευστικές ασκήσεις, οι οποίες ακόμη και μόνες τους έχουν μεγάλα οφέλη, τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό. Η αναπνοή βοηθά στην απελευθέρωση και αφήνει την ενέργεια να ρέει καλύτερα . 

Μυαλό
Το μυαλό είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο και έχουμε άπειρη δύναμη . Αλλά καθώς έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε, ταυτόχρονα μπορούμε να το καταστρέψουμε. Πρέπει να είμαστε σε θέση να ελέγξουμε το μυαλό μας και να μην είμαστε σκλάβοι σε αυτό, ενεργώντας ασυνείδητα σπαταλάμε ενέργεια.

Για να γίνουμε κύριοι του εαυτού μας πρέπει να ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και να επανέλθουμε σε επαφή με το βαθύτερο μέρος μας. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας με διαλογισμό , ένα απλό αλλά εξαιρετικό εργαλείο.

Θυμηθείτε ότι η σκέψη (ή πιο συγκεκριμένα η συνείδηση) δημιουργεί ύλη . Δώστε προσοχή στην ποιότητα των σκέψεών σας και τραβήξτε την προσοχή σας μακριά από πράγματα που εξαντλούν την ενέργειά σας.

Εμείς πάνω απ 'όλα τροφοδοτούμε τις σκέψεις. Στην πραγματικότητα, οι σκέψεις μας επηρεάζουν εμάς και τη ζωή μας, οπότε η γνώση τους και η ανάπτυξη αρμονικών σκέψεων θα είναι απαραίτητη.
Έχετε βιώσει ποτέ τη δύναμη των θετικών επιβεβαιώσεων ;

Η θετική σκέψη έχει ευεργετικά αποτελέσματα - είναι πλέον γνωστό - αλλά έχετε πειραματιστεί ποτέ με αυτήν την τεχνική για να δείτε αν τα πράγματα στη ζωή σας αλλάζουν πραγματικά; Η δύναμη της σκέψης και του λόγου είναι τεράστια και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε συνειδητά για το καλό σας. Αλλά θυμηθείτε ότι η συνείδησηείναι ​​που δημιουργεί σκέψη , οπότε αν θέλετε να αλλάξετε βαθιά τις σκέψεις σας, η αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί στο επίπεδο της συνείδησης. 

Συμβουλή: 
Προσπαθήστε να δώσετε προσοχή σε παγίδες, όπως κρίση ή παράπονο, επειδή σας κάνουν να σπαταλάτε ενέργεια χωρίς λόγο! 

Σταματήστε να κρίνετε τον εαυτό σας (και τους άλλους) και αποδεχτείτε τις καταστάσεις όπως είναι , μην παραπονιέστε, μάλλον να είστε ευγενικοί και πιο κατανοητοί. Κοιτάξτε τις πτυχές του εαυτού σας που δεν σας αρέσουν και θέλετε να αλλάξετε και να αγκαλιάσετε την ιδέα ότι μπορείτε να τις μεταμορφώσετε.

Η ευτυχία σας εξαρτάται από εσάς, είναι η φυσική σας κατάσταση, μην αφήνετε το μυαλό σας να θολώσει. Για να διευκολυνθεί η αρμονία στο μυαλό πρέπει να υπάρχει κάποια ισορροπία μεταξύ των δύο εγκεφαλικών ημισφαιρίων. Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας με τη μουσική. 
 
Πνεύμα
Οι εσωτερικές μας ιδιότητες είναι συχνά το μέρος που παραμελούμε περισσότερο και αυτό μας παίρνει μακριά από τον αληθινό Εαυτό μας . Αλλά αν ξεκινήσουμε ένα μονοπάτι συνειδητοποίησης ή εσωτερικής αναζήτησης, θα θυμόμαστε ποιοι είμαστε και σταδιακά "επανασυνδεόμαστε" με την πηγή της θεϊκής μας ενέργειας.

Μην νομίζετε ότι είναι περίπλοκο ή "πολύ πνευματικό"! Ακόμα και με απλό διαλογισμό μπορούμε να επανασυνδεθούμε μέσα και να αξιοποιήσουμε αυτήν την άπειρη πηγή ενέργειας και να αυξήσουμε τους κραδασμούς μας!

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε κατασκευασμένοι από ενέργεια και ως εκ τούτου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία που δρουν στο ενεργειακό επίπεδο . Υπάρχουν διάφοροι κλάδοι, από τον βελονισμό έως τη Γιόγκα , αλλά και ενεργειακές πρακτικές όπως το Reiki , το ThetaHealing που μπορούν να μας βοηθήσουν να εξισορροπήσουμε το ενεργειακό μας πεδίο και να αυξήσουμε τη ζωτική ενέργεια.

Τέλος, να θυμάστε ότι όλοι οι δρόμοι που περπατάτε οδηγούν πάντα σε σας, είναι μόνο δρόμοι, δεν υπάρχει κανένας που να είναι σωστός για όλους, βρείτε το σωστό για εσάς.
Ανακαλύψτε την άπειρη δύναμη που υπάρχει μέσα σας και ακολουθήστε το όνειρο της ψυχής σας.
Κάντε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένους μέσα σας, και στη συνέχεια θα εκμεταλλευτείτε την πηγή άπειρης ενέργειας που είναι μέσα σας. 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Τα σημάδια που δείχνουν ότι αναβαθμίζεστε ενεργειακά και αλλάζει ο τρόπο σκέψης σας''



"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Μην σπαταλάτε ζωτική ενέργεια: Πώς να αυξήσετε την ενέργεια της ζωής
Μην σπαταλάτε ζωτική ενέργεια: Πώς να αυξήσετε την ενέργεια της ζωής
Μην σπαταλάτε ζωτική ενέργεια: Πώς να αυξήσετε την ενέργεια της ζωής
https://cs.ilgiardinodeilibri.it/data/spec/big/energia-campo.jpg?_=1526903174
https://i.ytimg.com/vi/cSQN1a93Oww/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_31.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_31.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content