Η πέμπτη Σάλπιγγα της Αποκάλυψης, οι ακρίδες και η εξουσία που τους δίνεται

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η πέμπτη Σάλπιγγα της Αποκάλυψης, οι ακρίδες και η εξουσία που τους δίνεται

👉Ρίγος και ανατριχίλα προκαλεί και μόνο η σκέψη ότι ο κορονοϊός, ο ιός-εφιάλτης που απειλεί την ανθρωπότητα, σχετίζεται έστω και έμμεσα με όσα έχει γράψει ο Ιωάννης για την Αποκάλυψη!

Και όλα αυτά γιατί η μάστιγα με τα πρωτοφανή σμήνη ακρίδων που εμφανίστηκαν τη ρημαγμένη από τον κορονοϊό Κίνα μπορεί να είναι η «πέμπτη σάλπιγγα» της Αποκάλυψης.

Δεν είναι λίγοι πλέον εκείνοι που πιστεύουν ότι οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης «ηχούν» μέσω του κορονοϊού, που έχει στείλει στον τάφο χιλιάδες ανθρώπους και έχει μετατρέψει σε «φαντάσματα» από τον φόβο εκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη!

«… και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην, και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπιοί της γης…»

~ Ο Απόστολος Ιωάννης, όταν σάλπισε ο πέμπτος άγγελος είδε ένα αστέρι, τον Διάβολο, να πέφτει από τον ουρανό στην γη και να του δίνεται το κλειδί, δηλαδή, η άδεια, η ελευθερία και η εξουσία να ανοίξει το κατασκότεινο πηγάδι της αβύσσου, που είναι η κατοικία των πονηρών πνευμάτων και δη του Εωσφόρου.

Οι Άγιοι Πατέρες μας επιβεβαιώνουν ότι το αστέρι που πέφτει στην γη και έχει την εξουσία, τα κλειδιά και την άδεια της αβύσσου είναι ο Διάβολος. Ο Άγιος Αρέθας Καισαρείας μας λέγει ότι: «Ο εκ του ουρανού πεσών αστήρ ο Διάβολος εστί». Ο δε Πατριάρχης Ιεροσολύμων Άνθιμος σημειώνει τα εξής: «Προείπαμε ότι ο αστέρας, που έπεσε από τον ουρανό είναι ο διάβολος, ο οποίος πέφτει σε αυτούς που φρονούν τα γήινα και τα κοσμικά. Κλειδί δε του φρέατος της αβύσσσου, η δοθείσα στον διάβολο εξουσία να φυλακίσει και να δεσμεύσει τους αμαρτωλούς εις τα βάθη της γης».

…Τα πονηρά πνεύματα, που βγαίνουν από την άβυσσο, τα βλέπει ο Απόστολος Ιωάννης να μοιάζουν σαν ένα σύννεφο μαύρο από ακρίδες. Η ποσότης και το μέγεθός τους ήταν τόσο μεγάλο και φρικτό, που έμοιαζε σαν καπνός καιομένης καμίνου, που σκοτεινιάζει ο ήλιος και η ατμόσφαιρα όλη. Παρομοιάζονται έτσι τα πονηρά πνεύματα, διότι είναι γνωστό πόση ολική καταστροφή επιφέρουν οι ακρίδες εκεί που θα καθίσουν για να φάνε, εάν μάλιστα είναι και τόσες πολλές η ζημιά είναι ολοσχερής, πλήρης.

…Λίγοι θα αντέξουν στους πειρασμούς και στις θλίψεις του Σατανά, όσοι, δηλαδή, είναι σφραγισμένοι από το Αρνίον – Χριστόν. Η πληγή, που θα επιφέρει ο Διάβολος στους ανθρώπους είναι ψυχική και πνευματική, κατά κύριο λόγο, και μετά σωματική. Αυτή η πληγή δεν στρέφεται κατά του φυσικού κόσμου, αλλά στους ανθρώπους. Διότι ο Θεός δίνει ρητή εντολή στα πονηρά πνεύματα – ακρίδες, να μην αδικήσουν και να μην καταστρέψουν τίποτα από την γη και τον ουρανό, παρά μόνο να βασανίσουν και να μην θανατώσουν τους ανθρώπους, που δεν έχουν στα μέτωπά τους την σφραγίδα του Αρνίου – Χριστού: «Και εδόθη αυταίς ίνα αποκτείνωσιν αυτούς, αλλ’ ίνα βασανισθώσι μήνας πέντε – τους ανθρώπους οίτινες ουκ έχουσι την σφραγίδα του Θεού επί των μετώπων αυτών».

…Το πέμπτο σάλπισμα και οι ακρίδες, δηλαδή, τα πονηρά πνεύματα αναφέρονται και σκιαγραφούν τις σημερινές πονηρές ημέρες μας, όπου, όντως, ο σημερινός άνθρωπος βασανίζεται και υποφέρει από ποικίλα πάθη, αδυναμίες, ψυχικά και σωματικά νοσήματα. Μια επίσκεψη στα νοσοκομεία και στις κλινικές και θα διαπιστώσουμε τον βασανισμό του σημερινού ανθρώπου από εκατοντάδες νέες ασθένειες, που κύρια αιτία αυτών είναι το ψυχικό άλγος.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε τα εξής για τις ημέρες μας: «Θα’ ρθει καιρός, που σωματικά δεν θα κουράζεσθαι, όταν θα δουλεύεται. Άλλοι θα σας πηγαίνουν. Ψυχικά, όμως, δεν θα βρίσκετε ηρεμία.

«Ο Διάβολος ενεργεί εν γνώσει του Θεού και κατά παραχώρηση Του, για να εξυπηρετηθεί η θεία βουλή Του. Και ο μεν διάβολος ενεργεί κατά την δική του κακοποιό διάθεση, αλλά ο πάνσοφος Θεός εκμεταλλεύεται για τους δικούς Του λόγους την κακία του εχθρού των ανθρώπων». (Αρχ Ευσέβιος Βίττης)

…Ο Διάβολος ήταν πάντα στην γη, αλλά με περιορισμένη ελευθερία και εξουσία, τώρα, όμως, εξαιτίας της πλήρους αποστασίας και αμαρτίας ο Διάβολος απέκτησε περισσότερη ελευθερία και εξουσία, διότι του ανοίξαμε την ψυχή μας με τα έργα μας, για να εισέλθει. Δεν έχει, όμως, πλήρη ελευθερία και εξουσία, διότι ο Θεός δεν του το επιτρέπει, επειδή, αν είχε πλήρη ελευθερία, θα αφάνιζε από καιρό τον άνθρωπο. Του επιτρέπει να βασανίσει μόνο τον άνθρωπο, για να συνέλθει από την αποστασία.

*Από το επίκαιρο, συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό βιβλίο του Μοναχού Μάξιμου Γαβριήλ του Αγιορείτη.
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,156,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1141,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,446,Κόσμος,9596,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,413,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6828,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1117,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2705,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,37,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2768,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: Η πέμπτη Σάλπιγγα της Αποκάλυψης, οι ακρίδες και η εξουσία που τους δίνεται
Η πέμπτη Σάλπιγγα της Αποκάλυψης, οι ακρίδες και η εξουσία που τους δίνεται
Η πέμπτη Σάλπιγγα της Αποκάλυψης, οι ακρίδες και η εξουσία που τους δίνεται
https://www.espressonews.gr/wp-content/uploads/2020/02/ESR_2002_025_CMYK.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_295.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_295.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content